88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    vedd a kezedbe és beszélj Yogi-val
  • csokicsiga #82604
    masteryogi staffot,hogy tudom becserélni,mit kell csinálnom,hogy megkapjam az ajándékom?
  • valumeister
    timecardot szeretnék venni
  • BaalKain
    Ha pénzt veszel vegyél magyaroktól
  • valumeister
    valaki vásárolt már gaincoin.com-ról ?
  • ZaiKo
    thx hogy szóltál :D
  • Bonuszacc
    Zaiko-nak ment 1 PM.
  • pharao
    jah ezt a részt utólag én is olvastam szóval szopás... Ennyi erővel a 3om EU-s szerver is csinálhatna külön eventeket és sztem ők biztos nem hanyagolnák el a dolgokat...
  • daemonervosa
    Az ön állítása helyes.
  • DancZer
    Sziasztok!

Mikor tudok droppolni itemet az inventorimbol? Csak akkor ha 5pk pont felett vagyok és vörös névvel meghalok? Vagy máskor is? A válaszokat előre is köszi!
  • lukemaster
    this contest is limited to the US and Canada as mentioned
  • Thomx
    Azok a Revita-Pop itemek jól hangzanak...
  • pharao
    http://www.lineage2.com/archive/2009/06/gracia_final_pl.html

Na lehet, hogy nevezek, bár a 20 MB-os limit elég necces
  • Looooser
    köszi
  • Voyager5
    system/option.ini
  • Looooser
    sziasztok kéne egy kis segítség, túl húztam a graf beállításaimat és hibát írt ki a játék, mindig amikor el akarom indítani kiírja a hibát aztán nem akar belépni, meg lehet valahogyan oldani a graf beállítást anélkül hogy elindítsam a játékot? előre is köszi a segítséget
  • helliSh
    var <3
  • var
    csak dísz, ami ad +t az aukcios tárgy
  • molnarpe80
    Csá Truby!

Figyu már ez a sapka (Graduation Cap vagy XYZFish Hat) ad valami speckó dolgot, mint régen mondjuk a piggy hat (brez-t vagy valami hasonlót adott) vagy csak és kizárólag fejdísz és az esztétikai funkción kívül semmi további előnye sincs?
  • Thomx
    *Seal of "Balfaszok" Approved*
  • TruBy
    igen, a faszom fog neked külön képeket linkelgetni, inkább olvass vissza balfasz
  • triG

Round 1

FIGHT!!

• széjjelváglak
    Ha azt az energiát, melyet erre a balfasz válaszra fordítottál, arra fordítottad volna, hogy normális választ adj, akkor nem lennél balfasz. De így az vagy.
  • TruBy
    Légyszi ne olvass vissza! hagy furdaljon csak a kíváncsiság
  • Gordis2k
    meg jo hogy van 4 accom tuti mindig nyerek!!
  • széjjelváglak
    Hali, milyen sapka ez?
  • TruBy
    rosszul mondtam, az alap a 2v2 game :)
  • TruBy
    ládákat kell ütögetni, amely vagy piros, vagy kékre változik, attól függően, melyik csapatban vagy. Az a csapat nyer, amely több ládát ütött át a saját színére. Alap a 4v4, max a 6v6 verseny. 5 perces gamek vanna, ha 4v4-et nyomsz, és a csapatod nyer, 8 coint, ha a nyerés melett te ütötted a legtöbb ládát +2 fantasy isle coint kapsz. Egy sapka 4836 DB coinba került, és nekünk 2 van. számold ki, mennyi idő mindez :)
  • helliSh
    Mivel sajnos költözések miatt új munkahelyen van ezért nem tudom továbbra is fizetni a gc díjakat. Ezért megkérnék valakit, hogyha tud valami jó kis OFFMOD szervert amin azért játszanak is emberek az dobjon 1 pm-et. előre is köszönöm! [Tudom, hogy offical forum de nem tudok sajnos mást csinálni]
  • solyomb
    Ezzel csak az egyik milyenre válaszoltál:)
  • TruBy
    nézd vissza a #82356 hozzászólásom. KB a 3. oldal innen számítva :)
  • solyomb
    Milyen játékot kell ott nyomatni, és milyen sapkákat lehet kapni?
    Ha szupertitkos a dolog elég ha pmbe elküldöd:D
  • BaalKain
    Hát nyilván nem fognak játszani, mivel afk-k :)
    Régen én is aszittem, hogy reportra megy, egészen addig amíg egy árus karim oda nem került és ugyebár városban nincs report. OOG árussal meg nem szórakozik a gm, rögtön ban (tapasztalat )
  • TruBy
    hali all. BaalKain sztem rosszul értelmezted a kérdést, vagy ő tette fel rosszul, de ennél a kijelentésnél: "az egyik karim egyszer csak Fantasy Isle-ra került SoL-ból" egyáltalán nem a játékra gondolnék, hanem, hogy vigyázz a botolással. Mert ez kb egy figyelmeztetés volt egy GM-től, mert amíg nyomattuk a játékot fantasy islen tesómmal a sapkákért, random botok teleportáltak az npck közelébe, és ott is maradtak jópár órára. Az is lehet hogy sokan nymták rád a report gombot, és már vmilyen szinten múködik a penality. Érdekes volt, hogy csak mi játszottunk tesommal, de az npc-k korul 10-20 ember ült/ált afk-ba.
  • var
    Eladó kiskarik PK karinak tökéletes ^^
  • MadnessX
    Told fel neki BaalKain mastah!
  • BaalKain
    csak +20ra kell feltolni egy staffot
  • Odikee
    WTB Blue 14 @ Franz ha van vkinek nefogja vissza magat pm itt vagy ig
  • csokicsiga #82567
    Vagy valami új hellbound videó
  • csokicsiga #82566
    Tiat raid videó van új? Megnézném szivesen :)