Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekintve hogy ez eléggé koreainak látszik, szerintem már befigyelt ott a c1 😛 Különbenis melózzál ne fórumozz, mer nem jucc aztán játékhoz.

Amenyire én tudom a KOR az egy kínai klán én eddig azt hittem adena farmerek

Nethyrrea
haeccer nagyleszek, ilyen leszek... 😊

gondolom amint kijön a c1, ezeknek a kezébe rögtön dual samurai longsword kerül 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
prophet eminence bowwal irt....hmmm 😊

http://www.distortedminds.co.uk/movies/pvp_0001.wmv

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
" I've asked my leader how he achieved lv4 clan
we had everyone donate money + our regular boss hunt Orfen+Core+ant queen

the Requirement are 1,400,000 SP and 16,000,000 adena
and complete the quest.
The quest require 3 players to complete
leader + 2 member, it require them to die alot.
im not very sure about the quest.

but we did it.

PS. yes we are lv4"

Nethyrrea
klánszintet és a tagok szintjét érdemes nézni...meg bármit a képen 😊

Nethyrrea
jajdeszar szegénynek...3 lövés a drake..ha a pixelek közt jól láttam 52-es szintû vagymi

Nethyrrea
énis most melózok (francos weblap....) majd csak 7 után megyek be játékba... 😞(((((((((((((

Megy jól szerintem, bár gammában cpu a limit most nálam mintha. 6*os AA-val ugyanúgy akad mint nélküle, bár ez elsõssorban városokra illetve bugos területekre mondható el, alapjában véve elég jól szalad. tft miatt 1280*1024-ben tolom, úgyhogy szerintem jó kis vas ez egyelõre. BTW 2500+os simán ketyeg 3200+on, nálam legalábbis, csak nincs vlaami kraftos hûtésem így kb 1,5-2 óra után eléri azt a pontot mikoris benyomja a kresst.

Laza
a varos miatt van a lag Gludioban (es a tobbi helyen) sajnos...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fórumon találtam: Isy nevû sorcerer videója bartz on játszik.
video

Lynx_TWL
Nincs meg, bátyám játszik, nem tudok pénzt gyüjteni

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
50-60😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
😊

Nethyrrea
"As I been told, in C1 you also get bonus to atk speed if you succesfully overenchant your weapon, this is the only way how I can describe that atk speed on other screen."

hmmm, nemlenne rossz

Nethyrrea
hm. ezen kicsit meglepõdtem. mármint azon, hogy a gyerek 58-ik szintû, és dual revoval császkál. vajon hanyas lehet? (+?-as a dual kard)

az értékei elég meggyõzõek. 😊

http://kaleb222.uw.hu/syllin/linpix.zip

Az elsõ hónap meghato pillanatai,szemezgetve.
BlackArt
Hogyan muzsikal a vas? Mert valami nagyonhasonlougyanilyesmin torom a fejem. 2500-as siman megy 2800-on ugye...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

lynx kene a cash ha megvan

Cromac Mac Art
na a lényeg kellett volna még legalább 5-6 tápos ember...

Hát bazz ott tartunk hogy nekimentem a monszter fejének erre sitty se szó se beszéd testing...örvendetes esemény
remélem megdöglök, ezer agro közt ért véget a történés...

BlackArt
jaja 😊

Nethyrrea
lejjebb scrollozol ot lesz egy bejegyzés dupolásról is ami elég komolyra sikeredett...gyerek kezében egy samurai longsword, inventoríjában további 2-2 KATANA és SAMURAI LS...

hány milla is az úgy...? 😛

BlackArt
Itt van par kiegeszites a korabbi C2 linkhez

Lynx_TWL
Heh nekem van pár screenshotom, lemértem vonalzóval😄
1mm híján 1/3 életeét "levertük" 😊
Bár igazság az, hogy amikor a végén berontottunk még kétszer, (akkor már jó sokáig bent voltank), csak a court guardokat archereket healert vertük igazán, Nurka élete 1mmt nem mozdult 😞
A hpja nagy részét az elsõ igazi tömegrohamban sikerült lebaszni.
Nekem elég keményen akadt még ha nem is Gludióban voltunk😊
Amikor Nurka varázsolt az 700hpt levett egy lövéssel😊

Én azt tapasztaltam, hogy rohadt sok idióta mászkál a serveren 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Simán 1/4ed hpjét levertük az elsõ 10!!!! percben.
Aztán jött a f*sz Liberace meg hasonlók..😊
Gond még a nuke volt amit bebasztok párszor Nurkára, de az én hpmbõl ment le 200😊
ICseket csak a végén láttam PKzni, akkor meg elég barmok voltak arra verték a nyálukat, hogy leverték az éppen beloginolt 10hps magyarokat...
Szóval ha az elsõ roham után mindneki leül 2 percre megint maxon van, nekifutunk még 3szor és kész...

๏̯͡๏﴿

valaki segitsen cuccolni!
grianban vagyok mindkét karakteremmel!!!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
HI
én raidrõl képeket nem csináltam egész mással voltam elfoglalva..😊
mint már mások említették az IC és a WaR azzal foglalatoskodtak, hogy ne sikerüljön kinyirni nurkát. elején ráugrottuk nurkára vagy 50-en simán levertük Guard-okat+ Shooter-eket, aztan azt vesszük eszre hogy kapjuk a hatunkba az ss-es nyilvesszõket.. (nurkának kb 1/6-od életét sikerült leverni)
ezekután már semmi sem maradt a raidbõl..😞
mindenki elkezdte egymást csépelni orrba-szájba..KB 15-en maradtunk (kb.11 magyar + 3-4 amcsi persze healer-ünk egy sem volt😊aki azzal volt elfoglalva hogy leverje nurkát..a DoO igaz sikerrel távoltartotta tõlünk a WaR-t,de IC ugyanugy szorgalmasan irtott bennunket mikozben mi nurkát öltük..
végül is nurka HP-jének Kb 1/5-ét tudtuk leverni, aztan telelett a tökünk es nekiestünk IC-nek meg a többi köcsögnek aki minket B@szkurált..😊
sok esélyünk nem volt ugyan de nem adtuk olcsón az életünket..😛 nem tudom hányszor haltam, nehez lenne megszámolni..😊 6-tól 8-ig jó sok halál belefért..😊
szal tapasztalatgyüjtésre nagyon cool volt a "Raid", ha masra nem is..😊
amugy nurkáról annyit hogy nem sebez olyan nagyokat (rám kb 50-60-at sebzett...csak guardjai rohadtgyorsan respawnolnak amit ujra meg ujra nehez leverni, fõleg healer nelkül.😛

ami viszont nagyon meglepett az az volt, hogy kb 60-70 player csépelte egymást egy kis területen es a hatalmas lag-ok (mind pl. Gludioban) meg iszonyatos pingek elmaradtak...😊 kicsit ugyan megfogta a gépet a sok player de simán játszható maradt a játék full grafika mellett is..😛

BlackArt
Transfer:
Szopas.... szoval nem igazi transzfer volt az, hanem van egy ficko aki 25% penz fejeben atadja a penzed ha egyik szerveren meguntad a jatekot es masikon akarsz kezdeni...
Roviden: eladsz mindent itt Sieghardton, atadod neki az osszes penzed. Masik szerveren krealsz karit, es o -levonva 25%-ot- atadja a penzed annak a karinak.
Ugyhogy transferrel varni kell C1-ig 😞(
Itt van a level amit irt:
The first thing you need to do is read the link at the end.

You can't transfer your character just yet, that may or may not come with C1, and even then it may be a RL money fee involved. What this guy does is that he has adena on all servers so, you give him your adena on the server you are on, and log in to your new character on the new server and there he will give you your new server adena. For example; on Bartz I have my main character, a lvl 39 Dark Wizard, after I sold everything on him I had 2.6m adena, when I gave that to Viciroy (ingame Tradesmen) we logged on to Sieg and there he gave me 75% of that money, 1950000 adena. He takes a fee of 25%.

link

Nethyrrea
egyébként szerintem meg az IC viselkedése egy eccerû dologra vezethetõ vissza...hatalomittasság. táposok, többen vannak, mérne? szerencsére nem mindegyik magasszintû klá csinálja ezt (justice, inner circle java, doo, meg még akiket nemtok hirtelen), KOS is lehet csinálná ezt, ha nem kellene folyton attól tartaniuk hogy melyik sarkon ugranak nekik war meg empiore tagok 😄

szemet banda.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
hááááátazért.... bloody queennál is ottvoltak és látták hogy gyakjuk a queent, a többit nem bántjuk, de azért csak húzták elõlünk is hiába kértük...szerencse hogy ígyis sikerült összehozni 😉

IC-sek geciztek? Pedig en aszittem hogy ok rendes klan.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
Nah, en is jol elaludtam... bar nem az en 24 lvl-em vitte volna a palmat 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nethyrrea
az esemény meg általában így néz ki:

Nethyrrea

Nethyrrea
warcryn találsz elég képet róla

agyhalál
Valamelyikõtök nem készített képeket errõl a Hurka Nurka partyról?
Kiváncsi vagyok rá mégis mi ez és hogy néz ki.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nethyrrea
addig csak lépek már némi szintet...tudod mi kéne? egy gugger, ric, te, meg én parti crumában. sp is jól jönne, pénz is arányleg. drop meg klánon belül marad 😄

Acro
Ja..De én már részemrõl nagyon mennék a másik szerverre..utána kéne járjunk picit..

Khold- 52 SR

Nethyrrea
lehet mégis hallgatni kellett volna angelre hajnalban még? 😄

Acro
Nem azért de elmehetnénk mi is már quuen antre..

Khold- 52 SR

Nethyrrea
ezdeszar...szegénynek már zõd a queen ant...akkor biztos már itt farmol 😄DDD

Nethyrrea
http://destiniesonline.com/zizon/forum/viewtopic.php?t=484

Nethyrrea
néhány ízelítõ kép ITT a C2-bõl 😊

http://community.playforum.net:8080/bbs/prog/column?action=read&iid=10032256&kid=3858

Nethyrrea
ha ez a 25% dolog él, akkor sürgõsen vennem kell a pénzembõl vagy egy darab SoR-, vagy egy dualt (eladom amostanikat), csak akkor meg az a bukta, hogy hirtelen kéne 6 szintet lépnem 😄

Nethyrrea
nyüsszz....nyüsszzzz: anyuuuu, vegyél nekem olyan kardoooot

😄

Acro
ÉS elnézést kérek mindenkitõl hogy nem voltam már reggel a Nurkán...de nem keltem fel(rosssz a biológiai órám😊)
Hallottam milyen gecik voltak az IC-sek,meg a Warosok..és tényleg boccs.
De ha minden igaz akkor már jövõhéten a 6.oson nyomjuk

Khold- 52 SR

Nethyrrea
részemrõl édesdeden átaludtam az egész nurka pvp festet...pedig még az ébresztõm is belõttem...namindegy.

ha menne a transzfer már csak azért is jobb lenne, mert akkor a 6-oson nem mindenki rögtön azzal kezdené hogy összetéveszti az összes játékost nurkával és elkezdi ütni....

Acro
Az nagyon jó lenne ha megkérdeznéd a transfer dolgot,mert már szeretnénk lvl-3 as klán lenni.
És hetek óta ezt várjuk hogy lehessen valamit csinálni.
Ha tudsz valamit légyszi beszélj Cromakékkal,vagy privizz rám a játékba
thx

Khold- 52 SR