Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Én magam részéröl meguntam a kékek farmolását, dopok szarok igy jön a törpe megoldás .)

Nethyrrea
neféd most sztem a fél szerver törpét (is) kezdett 😊 ma reggel csináltam énis mégegyet (egy már van a 6-oson kb 6-os szintû), elvittem gyorsan lvl6-ra. hétköznapokon jólesz, hétvégén meg viszem tovább nethyt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én ilyen K&H kátyával fizetek. 1 hét alatt volt kész kb.
Strahd_
Ami megoldás lenne .) mindeki befagyaszsza karijaûát és gyüjtötörpét csinál tuti lenyomnánk az árakat .)

Nethyrrea
különbözõ trükkökkel kihasználod a másik tudatlanságát/naivitását és így átverve sok pénzt csalsz ki belõle.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
amugy mi ez a scammelkedés ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
C1ben elvileg növelni fogják a droppokat. legalább is remélem.
Jelen állapotban drága felszerelést csak úgy lehet szerezni ha csítelsz (scammelsz), vagy törpével bekempelsz egy jól dobó helyet, vagy veszel farmerektõl adenát, vagy folyamatosan farmolsz (világoskékeket). A néhanapján jó drop, amit el lehet adni jó pénzért annyira lutri, hogy nem lehet rá alapozni (nagyjából 15-23 között végig Lireineket öltem, egyetlen 100Ks Tears of Evat nem hajítottak el).

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
emléxel mondtam azt az elf küldit 😄 csak 1-2 orát jáccotam de a 7es elfecskémnek már 20kja van ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
ez egy fullplate armor hozzávalói. a hemp már megvan azért nem írtam.

Strahd_
én is ezért adtam fel a karim... és inditottam én is törpét...

BEAST
sztem még az lenne jo megoldás ha a drop%ok kicsit nagyobbak lennének igaz igy a törpék még mindig többet találnának de ha nagyon sok lesz és már a nem mélynövésü karik is találnak normális mennyiséget a dolgokbol akkor az árak is lejjebb mennek majd ...

Nethyrrea
számolgatunk számolgatunk:

60 coal (300-al számolva):18000
60 charcoal (250):15000
40 silver (500):20000
76 purity stone (25000):1900000 (....anyátokat)
228 coarse bone powder (5000):1140000 (még anyátokat)
228 varnish (300):68400
82 mithril ore (5000): 410000 (grrr)
11 fullplate temper (azt hallottam 50k körül mozog):550000
84 steel (5000):420000
82 gemstone c (nemtommennyi, 3k-val számolok):246000
155 c kristály (2880):446400

az annyi mint (recept nélkül..)

5 millió 233 ezer 400 adena hát bekaphatják.

BEAST
hááát szétkapkodnák az árut és jodrágán tovább árulnák 😄

hát igen ez igy szar...
felborult a kereskedelem 😞
nsoft helyre tudna teni pár törpével akik emberi áron árulnak materiálokat :/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Csapatban ezentúl minden lövésért 3 adenát számolok fel. Ha SSes, akkor 12õt. Ez még barátinak is számít... 😊
Törpéknek nincs kedvezmény ezentúl 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
sõõt a tankok is majd sebzõdés%ban kérik majd a fizetésüket mert nehogymár ingyé rohanjanak az ellenséges tömegbe ;> jo kis világ lesz ez igy ... free materialokat vagy legalábbis emberi árakat

Nethyrrea
a stone of purityt egyáltalán mi dobja??? giranba láttam valakit aki 200+ darabot árult...darabját 25k-ért. (warcryn naiv módon 2k-ért írták darabját, én azzal számoltam)

BEAST
méghogy ww ingyéé hol élnek ezek ;>

BEAST
ok akkor ha törpe és spoil akkor énmeg csinálom tovább a pici elf healert és jodrágán adom a healt mer az kell a népnek .) elöbb vagy utobb minden healer rájön mekkora pénz van ebben és jol elbaszodik minden mert már a smiley is zsbe kerül majd 😊))))

SDana
A sok ebajos meg megteheti, hogy megveszi... A farmerek meg virágoznak.

Nethyrrea
itt jönnek a képbe az olyanok mint én, akik inkább csinálok egy törpét és elkezdek vele spoilolni semminthogy vegyek....amennyi idõm van hétközben jáccani arra pont elég hogy meló elõtt/után 1-2 órát szórakozzak vele.

BEAST
azért adják marha drágán mert megtehetik ... ha mindenki hasonloan drágán adja nem tehetc mást venned kell vagy sok sok idõt ölsz bele és keresel magadnak ... sztem csak pusztán arrol van szo hogy a sok pénznél a mégtöbb jobb csak

Nethyrrea
naiv módon összeírtam hogy kb melyik alapanyag mennyibe kerülhet, és ezalapján megnéztem hogy durván 2.6-2.8 milla lenne a fullplate armor. csak aztán elmentem a piacra körülnézni és azt láttam hogy minden kb 4x annyiba kerül....hát fog a rák valaki 8 milláért összecraftoltatni egy fullplate-t akkor....

BEAST
nemtom de (igaz nem rég ota jáccok) de sztem azok is marha drágák lesznek ugy mint a cuccok ... én még ss-n kivül sztem semmit se vettem boltban szal sztem ugyanaz marad csak lehet majd aq boltokban kapni marha drágán ^^

Nethyrrea
csak találgatok, nemtok semmit.

de akkor miarákért kínáljják ilyen rohadt drágán a materialokat?

Milyen materialokat lehet boltba venni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
ja elég vicces lenne ha ha egész nap csak törpékkel találkoznék ... hubaz ... rosz belegondolni is

Nethyrrea
sztem most kicsit beindult a törpe-dömping:

(a sieghadt-on legalábbis) pofátlanul az egekbe szökött mindennek az ára, aminek sztem 2 oka lehet:
1. c1-ben mégjobban keresettek lesznek, ergo már most elkezdõdött a drágulás
2. fenetuggya, lehet csak az ócska kapzsiság az oka (c1-tõl biznyos materialokat boltban is lehet majd kapni és mindenki még gyorsan elõtte meg akar gazdagodni?)

így most sokan indítanak törpe karikat, fõleg scavengereket többenis, mivel eccerûbb ha az alap dolgokat összespoilolják, mintha meg kéne eszetlen áron venniük. ami sajna igaz is... 😞

legjobbat azon röhögtem amikor valaki 5k-ért árulta a coarse bone powdert, más meg kiült venni mindössze 400 (!) adenáért a CBP-t.....kíváncsi vagyok melyik mekkora sikerrel járt

de hogy a purity stone ilyen drága....az egy agyhalál. ha megkéne ilyen áron vennem, nemhogy 3 millából nemjönne ki a fullplate armorom, de 5-bõl se......annyit meg nem scammoltam össze.

BEAST
vagy lehet nagyon izmosra gyurom az elf mysticemet és védelmi pénzt szedek a törpéktõl ;>

BEAST
hopp irni se tok ^^

BEAST
asszem a születõbenlévõ sok 1000 beast kari kötöl most MeEatd0rf-ot kell tolnom .) tul sok lesz a törpi ...

Strahd_
Ayla olvasd pliz a forumot (nekem itt nem jön be 😞(( ) de kéne kis help a listárol és Csö és Hóvirág is összeirhatná a listát a tapasztalatokról .)

GSXR
Valaki a beta vege fele mondta hogy a K&H virtuális internet bankkártyával nemlehet fizetni a gamere.
Esetleg akinek sikerült?INFO
OTP-be benem teszem a lábam.

Hát majd meglátjuk, de itt a "vidék" is hozzáad a szállítási idõhöz, (a postázásról magyarázott még valamit a kislány 😊
1 het, es atveheto, nekem enyi volt mikor csinaltam

Úg hogy aki teheti csináljon saját kártyát mert lehet hogy tovább csökkentik az egy számláról fizethetõ accok számát...
Hát igen ez szopás. COH-ban (az is NCSoft) 3 db accot lehet fizetni egy számláról! Meg is szívtam, így most voltam az OTP-ben dombornyomott kártyát rendelni. De szopás: 2-3 hét a kártya a kártyaszámaot talán egy hét múlva már meg tudja mondani...
Nethyrrea
ami igazából a fantáziámat piszkálja az a 18 milla SP amije van... 😄😄

HUNrricane
Uj msn cimem van. (mert a reginek elfelejtettem a pass-at)
[email protected]

Majd felébredsz!

aylakistigris
hmmm, az elotte, utana levo kepek alapjan en egy torpire tippelnek. o lenne az:
http://image.playforum.net:8080/column/10031004/1890/3.jpg
es ijjeneket hasznal:
http://image.playforum.net:8080/column/10031004/1890/4.jpg

ezzel meg stimmelne is 43as kritikal, mert a zuzoknak ez a nagy gyengejuk

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

aylakistigris
aztan ez hogyan ertendo? egy szal klottglatyaban, szumobirkozonak fegyverkezve? mert ugy nem rossz :-)

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

43as critical? az jo szar

GSXR
Még mindig keresek valakit aki befizetne a hónapra.
Nagyon megköszönném ha valaki segítene.

Nethyrrea
ilyenek akartok lenni 68-on, cukiék 😊))

http://image.playforum.net:8080/column/10031004/1890/2.jpg

gPROject
rettentõen érdekel, írtam privit!! 😊

Crazyn
bocsi az OFF-ért:
Eladó egy City of Heroes account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!

Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.

Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok 😊
THX

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

SDana
Azt hiszem, megszálott szerencsejátékos leszek C2ben 😊
A tesztszerver, ha minden igaz, akkor Júni végén lesz fellõve Kóreában... Kérdés, hogy amerikába ez mikorra fog átvánszorogni? A C1el is késnek már sokat :\

Nethyrrea
nemkell mondani...legalábbis nem nekem 😉

aylakistigris
most mondjam azt, hogy ezekbol legalabb 2nek illett volna mar a preludeban is benne lennie?

Birk@
Yal ha azt írják hogy errõl a kártyaszámról már nem lehet többet regelni mert betelt a létszám, akkor szted elég egy restart? 😊 Amúgy olyan 15 fõ körül; de azért megpróbálom megint

Birkus Maximus