Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Csuzlee

Teljesen beleéltem magam abba, hogy lesz L2 FoP squad, kalkuláltam a jövõ évi kiadásimba az extra bevételt. Mivel ez a dolog megdõlni látszik, sajnos a költségvetésem összeomlott. Most kénytelen vagyok öngyilkosságot elkövetni, ami a TE lelkeden szárad.
Tisztelettel
z3d

ne szapulvátok már a 16 éveseket!
Aki ilyenkor bunkó valószínüleg 90 évesen is Köcsög marad, ez nem korfüggõ!!

Kedves Csuzlee!
A FoP valóban nem akar lineage squadot perpill, merthogy mi értelme is lenne?
Másik dolog ha már leosztod a stilusa miatt, akkor te se beszélj ebben a hangnemben, mert ugye más szemében a szálkát..
Tisztelettel
Rurik
csuzlee
bocsi, csak kozben melozok, de majd kifejtem 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Igen CStem 1 évig és büszke vagyok rá 😊 Na jó annyira nem is vagyok büszke 😛

Szponzorok LOL
Nekem KELL szonpzor Dana ne vedd el a jövendõ megélhetési forrásom
Annyira bírom amikor ilyen 16 éves forma gyerekek (meg fiatalabbak) osztják az észt bármilyen netes játékokban csak azért mert õk marhára ráérnek és ilyen módon jobban játszanak másoknál. . . . ezért utáltam meg a CSt is annakidején, azt hittem egy fizetõs gaméban "komolyabb" gárda lesz de tévedtem 😛
Egyébként nem is korfüggõ ez, nekem is volt/van 16 éves haverom aki teljesen normális volt, szóval ez inkább érettség függõ? Ki tudja. . .

jatszatok le 1v1ben a pvp arenaban, azt anyi😄

csuzlee
Figyelj 1.: en ezt poenbol gondoltam 2:lol, nekem kell nekem semmi a fop-tol 😄D 3: nem tudom te ki vagy a fopbol de ez a mondat szerintem kicsit durva: "a fopbol senki sem akar l2 squadot" 😄D 4: nem tudom mennyi idos vagy, de 16 eves ovodasokkal, foleg ilyen stilusban nem fogok szoba allni 😄D

SDana
Másrészrõl meg milyen hátránya származna a fopnak egy új szkavdból...?
De szerintem ez nem téma itt, mindenkinek van már klánja 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Na találjátok ki gyorsan, ki a nagyobb kutya a fopakármiben 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Pfúúúúj, nem hittem volna ezt értemles emberrõl

te vagy tul lelkes, lehet evekkel ezelott fopos voltal de most nem vagy az es a fopbol senki sem akar l2 squadot mert teljesen ertelmetlen lenne. Ha meg csak annyit akarsz hogy sponzoraljanak valamivel akkor rossz helyen keresgelsz. A valaszaiddal pedig csak kiterni probalsz az eredeti kerdestol, hogy Mi lenne egy L2 squadnak az ertelme. Mert szamunkra ez nem vilagos de nem vagy hajlando ezt kifejteni

csuzlee
Csak orulok, hogy ilyen kis lelkes vagy 😄D A masik meg az hogy tisztaban vagyok a FoP cs squad valtozasokkal mindig, es szerintem az hogy lecsorgott a cs garda, csak a FoP Cs Squad veget jelentette 😄DDD Nah mind1, tema lezarva 😄

off
Ugh FoP? Megnéztem a weboldalt még akkor CStem amikor Morte meg Predator tolta az ipart. 😊 Szerencsére nem találkoztam velük a játékban mert még csorsabban elment volna a kedvem tõle mint amúgy 😊
Egyébként az a vicc, hogy feltettem pár napja 1.5CS.t és néha tolok 1-2 órát 😊
on

Tavaly mikor letrejott a WC3 squad egyebkent minek orulsz ennyire ?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Azert kifejthetned miert szeretnel L2 squadot. A masik ha te kicsit regebb ota ismered a fopot akkor azt is tudod hogy szinte a teljes regi CS squad lecserelodot

csuzlee
Egyebkent, akkor en is kerdeznek mar 😄D Te miota is vagy Fop tag es miota is ismered oket??? 😄D

csuzlee
Uhh, ebbe most akkor ne menjunk bele, mert szerintem ertelmetlen kerdest tettel fel 😄DD

Es mi ertelme lenne egy L2 squadnak? Mennel team 5v5 L2 versenyre vagy mi?😊

csuzlee
jah, de ahala istennek sikerult leszoknom a cs-rol 😄DDD

csuzlee
Hat szerintem en kicsit regebb ota ismerem a fop-ot, mint te, de most ezzel nem felvagni vagy megserteni akarlak, de en ott voltam a kezdeteknel meg a cs squadal 😄D es eleg sok mindenkit ismerek, sot en is voltam FoP2 😄DD szoval szerintem megoldhato lenne 😄DDD

Csuzlee hm erdekes neked mi kozod a FoPhoz? esetleg tag vagy? Mert mi a FoP WC3 squadbol vagyunk, es 6an jatszunk L2-t. Erdekelne ezt hogyan gondoltad😊

Strahd_
nah megyek haza küzdeni auz updattel..

csuzlee
😄DD

Strahd_
Cszulee és adnak adenát a Dinokért alapítvány számára? .) ha nem akkor megengedjük nekik hogy a DarkSoulcult más játékokban lévö Squadja legyenek .)

csuzlee
huh, ez jo otlet 😄D Kevesebb raforditas, izgalmas jatek, tobb adena 😄D, jol hangzik 😄D

aylakistigris
igen, en ott voltam, amikor ezt targyaltuk, es tetszett mar akkor is.
felmerult meg, hogy zsoldoskent beszerzunk kulonbozo targyakat, vagy barmit, huzunk kisebb karikat, testorkodunk, stb.
csak hat ezekhez nem artana kicsit fejlodgetni.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
meg mi nagy klánvagyunk 😄 csak rejtözködünk 😄

ha zsoldosokt akar venni nálunk megteheti mondjon idöpontot és zsoldosokat odaküldjük 😄

csuzlee
Egyebkent ha gondoljatok, ha van ertelme, el tudom intezni, hogy a FoP Multigaming Clan LineAge2 Squadja, legyunk. Ha valaki nem ismerne a FoP-ot, www.fop.hu , nemzetkozileg elismert jatekosai vannak tobb kategoriaban, mint pl. Quake3, Unreal, Counter-Strike, WC3, stb. 😄DD Ha gondoljatok 😄D jah (FoP = Face of Power) 😄DD

SDana
Már felvetettem egyszer a játékban, hogy DsCnek antharas és kastély rédek helyett inkább zsoldos klánnak kellene lennie. Ha megfizetik, akárki ellen harcolunk 😊
Ha a War fizet sok-sok millió adenát, még az õ ellenségeik ellen is harcolunk... Csak mindig tudatni kell az emberekkel, hogy mi zsoldosok vagyunk 😊

Strahd_
Dinókért alapitvány várja még mindig a felajánlásukat 😄

Strahd_
😄

csuzlee
Jaj de varom mar ez EVA-t, Manoooo meg en is DsC akarunk lenni! 😄D

SDana
A klánokkal kapcsolatban a következõk is érdekelnének...:
Doo (mit mond róla a többi nép? 😊
Asgard
Oriental Dragons
Shadow legion

Azért ezekrõl is csak van valami infó...

Strahd_
DsC - We not going to kill Anthras because its to easy and
we dont need castle... War and IC is our slave .)

GAthersw
Palominóról hallottál már? 😊

01110000 01110010 00110000

Strahd_
support szerint a probléma megoldva:

"Hi Nemkell,

We do apologise for the problems you are facing. We are very sorry for that ,As soon as things will be ok you will be playing the great game lineage 2 (Chronicle 1) with more improved version.
Sorry again,

Thanks for your interest in the game and for contacting Support."

hat a vegen lehet rakenyszerulok az ivasra😄

BEAST
kiraa 😄D ayla ez jo volt 😄 nah inkvizitorok gyerünk ti kik vagytok 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aylakistigris
egy kis kiegeszites (a borzalmas nyelvtant es hejjesirast nem nezni!):

DsC - Dark Soul Cult is little clan from hungary. they comming from other rpg games, and don't like pk or pvp, only inside pvp-arena. they are fun players, every weekend goinig in rade somehere, just for fun.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
nah most nem leszek mert 1 kicsit hosszabb dolgom akad ... imádom hogy ilyenkor romlik el mindenkinek mindene 😄 nah byby 9kor leszek ha ujraindul a server 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nem hiszem 😄 még 1 WaRos Warsmithet sem láttam és annélkül nem sok az eséj ( a kapun csak zuzofegyver ér vmit de playeré marha kicsit sebez rajta) és az õrök marha kemények ... nagyon

gPROject
sovány vigasz, de én nagyon örülök neki, hogy a potionok sokkal tovább tartanak, ezért nekem most megéri hastet használni, ha nem kapok ww-t, neked is ajanlom
sõt attack speed nõvelõ piát is szoktam inni, az is sokáig tart

Te úg yis szereted ha ütnek nem? 😛

Sikerül nekik. . . anyi pénzt összecsiteltek hogy mindent meg udnak venni most a C1ben lett sok új erõsebb cumó az meglesz nekik, magaszintûek mint az állat, szövetségesük is van.
Megzúzzák a várat.

BEAST
amugy az a baj hogy a nagy klánnok hozzáállása nem megfelelõ ha jol csinálnák azt ami a dolguk akkor a pvp arénákban simán rendet tehetnének ... a bejáratokhozállnak és azt megszervezik a pvpket ... mert igy sztem elég kaotikus 😄DD bemész és ütnek ahol érnek 😄

mert gyavak, en belementem 1 v 1be egy 46os vagy magasabb kari ellen, jol meghaltam😄DD

de azert elso stunom bejott, de sajna 15-20akat sebeztem bele😊

BEAST
amugy az a vicc hogy gondoltam olyan VAD dolgokra mind L2 világ a WaR vár ellen 😄 persze ha sikerül nekik ... ami nem tul valoszinû ugyanis a test serveren a Wolf's Dragoonsnak csak azért sikerül és ezt elis ismerték mert fele annyi õr volt mint amennyi most van és GMek irányitották a vár védelmét 😉

BEAST
és amit láttam tegnap az ICsektõl az arénában háát ... voltak ott empire-s fickok is és nem mertek belekötni az ICsekbe pedig kb5en 5en voltak

BEAST
hehe az IC klán ugy ahogy van leverné a WaRt és az Empire-t 1xre 😄 kb a 2 klánnak van annyi tagja mint az ICnek 1edül 😄DDDD