Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
ezek kelenének még 😞

na gyeremekeim láttatok már ilyet?
ilyen ha félig pöcsölt lineagéval kavar az ember 😉

Strahd_
küldtem privit .) ha egy párat felraksz már sokat segit

gyereinkabb jatszani es megmutatom hogy tudok tornazni,nomeg az alltijo fegyomat😊
gPROject
Strahd_
irom .)

Strahd ha nem mondod meg nem tudom am😊

gPROject
giranban a luxory elõtt van egy pet manager, az adja

giranban adjak, de itt meg talalodquesteknel keresd😊

melyik filek kellenek, mondj egy helyet fel rakom oket

PhantomW
sárkány petes questet ki adja és hol?

The World is Yours

SDana
Én lassan már kezdek eljutni oda,hogy nem érdemes ezzel a szeméttel tovább foglalkozni.
Ha nem akarják, hogy játszanak vele, akkor nem játszom...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
van aki fel tudja tölteni webre a textures könyvtárban lévö modositott filekat??

de jo lenne ha valaki felvilagositana errol a questrol legalabb anyit hogy ki adja meg hol

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Strahd_
faszért nem tud rendes sebességgel tölteni??

6 megát több mint fél óráig tölt 😞((

gPROject
thx

az a lenyege hogy, ez a wishing potion feladatod minnel tobbszor cisnalod meg annal nagyobb az eselyed hogy b-s cuccost kapjal...mivel 30 folott igyis ugyis fakat olsz, stb miert ne csinalnad a questet vele egyutt es mire 40 leszel valszeg mar lesz valami bs cuccod

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Strahd_
Azszem ma sem lesz meg 😞(((

Strahd_
köszi köszi

gPROject
lefordítanátok? plz

Itt egy txt, ma szépen folyamatosan leszedett mindent:
Update lista
Bocsi de nem mazsoláztam ki a nem frissítetteket.

What\'s your excuse?

azt hittem lezertatok ezt mar

Kedves hedrox! Mondjam azt hogy nem erdekel amit irtal? Csuzlee azota irt egy PMet es lezarult a tema. Amugy te is szanalmas vagy , vagy csak siman gyoker? Az alpari stilust nem en kezdtem, az hogy esetleg Csuzlee nagy cimborad meg kurvara hidegen hagy en nem hivtam ide haverjaimat postolni. Rurik is masert jott

kirol es hol lehet azt a quetet megkapni?

Strahd_
nekem még tölt :/ \Textures\Giran_antaras_t.utx 0,4 el épp

SDana
Most én vagyok csak megint szerencsétlen, vagy tényleg lelõtték az ápdét szervert is?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Ez melyik quest?

01110000 01110010 00110000

valakinek van infoja a quetrol?

Strahd_
igaz lehet???

"For the wishing potion quest, the more times you do it the more chances you have of getting a greater award. Some people have done it just 3 times and gotten the B Grade Accessory set from the Pixie. Since all the monsters except for the tree are things you will be killing anyway at level 30, I recommend getting this quest as soon as you turn 30. You might not get the B Grade stuff the first time, but you probably will before you turn 40. "

Tegnapi crumaba ment az oles 😊
Egyik-bol kiesett egy brig Bp

Hedrox
Kedves yal!
A hozzászólásodhoz annyit - szánalmas.
CS közösség nagy kalap szar lett, pont az olyanok miatt, mint pl. te... Azok alapján, amit elmondtál, legalább is. Nem ismerlek (figyeljétek meg, ebbe fog belekötni, "persze hogy nem ismersz ki vagy te"), de ez alapján itt nem terem neked nemhogy babér, de még lapulevél se ami mögé elbújhatnál. Megosztok veled egy dolgot - hazai CS scene halott. Belülrõl ölte meg a saját rajongótábora.
A nagy nevek, akikkel még jó volt a közösség:
LG, FoP v1.0, Embryo, LAMAs. Ennyit tudok felsorolni.
Csuzlee jófej srác, jó is hogy viccelõdik, kevés embert látni mostanában, aki jó vicceket gyárt, bár ehhez ismerni kell a CS-s hátteret és a szervezet hozzáállását.... Ennyi... Professional league-t ilyenbõl (még) nem lehet csinálni.
Ha jó megfigyelõ vagy mellesleg észrevehetted, hogy szokatlanul sok a vigyor a hozzászólásban...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Strahd_
esetleg talán valkinek nicsn meg a fillista hoyg miket tölt lke ez a genya?? csak hoyg tudjam kb hoyg állok a letöltéssel.

Strahd_
szép 45+ ops buffok van a fickon 😄

phalanx
ez a hely hol van?

ElBart
Kezdhetünk irigykedni: (Mindig a gazdagok gazdagodnak tovább😞)

Today, Tuesday June 28th at about 4:00AM, SoC recieved the first B grade drop, a Sprite Staff. This was confirmed by GMSilver.

L2 -- Inactive

Strahd_
én nem tudom 😞 Aden_Village_T.utx itt tart..

LeonSilver
Lehet tudni, hogy mi hiányzik még ?????

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BEAST
😞(((

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
nekem még mindig nem jött le .)

Én meg Csak azért toltam egy munkát holnapra hogy ma kicsit gamesozzak erre tessék!!Kezdik kiölni bekõlem a kezdõk lelkesedéset ezzel a sok kényszerpihivel!

Hunika lvl 18 DE m tegnapi SODA-s tapasztalatok utan pihi
Csibe lvl 7 ork f tesztelés alatt
Hunky lvl 12 E f aranytartalék

Zitus

semo1
21-ig + ezek a fasszopók

Manoooo
ÉN MÉG A MUNKAHELYEMEN VAGYOK!!!!!!!
TEGNAP AZ AXELERO ... KI VELÜNK, MA MEG A MUNKÁM!!!!!!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
neked meg ne legyenek elvonási tüneteid 😄 majd ha 2 ora mulva se lesz server akkor 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nah lehet én nem érem fel ésszel de téleg nem vágom 😄 azért kellet a 24 óra hogy karbantarsák és felkészitség a servereket a C1re erre ezis???? PFFF .... amugy a sok leállás is lehet az oka 😉 azt nem ártana orvosolni 😄

Most mar tenyleg olyan erzesem van hogy ezek csak arra utaznak hogy mostminnel tobb down time legyen...miert jo ez nekik en mar ugyis kifizettem a penz nala van..most mit baszik hogy megy vagy nem?
minek karbantartas??? kb 2 napig nem ment es amiota c1 megy a server kb 2 orankent 10-20 percekre meghal
na most akkor mi van???

Manoooo
hi si máná há tá mi! ni
Ezek elvonási tünetek??😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

EZ NEEEEMMM IGGGAAAZZZZ!!!!
megcsinaltak!! MEGCSINALTAK!!!!!
szokasos szerdai 2 ora piheno!

Strahd_
.\Textures\Aden_tree_T.utx

Strahd_
de köszi .)

Strahd_
remélem lejön :/