Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
émmeg dolgozom, azért mondom 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bent jatszik ha minden igaz

GAthersw
És a közepes?

01110000 01110010 00110000

borom lenni vastag, lenni kemeny, szagomtol meg elajulsz😄DDD

Nethyrrea
akkor csak add át neki 😊 😊)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Gather lenni szép, Gather lenni okos, Gather változ medve Ork és Ember lenni földön.

HUNrricane
380k a legolcsobb..
180 adena a kaja.. Star az zabal mint az allat..

Majd felébredsz!

GAthersw
Sárkánykaja 180adena, protkó meg sokba kerül 😄

HUNrricane
Nekem töröm lenni kicsi, töröm lenni éles, kezem lenni fürge.. 😄D

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
neki is állkapcsot kell venni?
sárkánykaja drága?
mennyi egy occsó (SZTK-s) protézis?

hiaba leszel lathatatlan, megerzem szagod budos ember😄DD
Orkok lenni szep, lenni okos, lenni neki nagynagy bunko, amivel ember fejet zuzikalgat😄DD

HUNrricane
Sárkany kaját.. Én szuzukit vettem mert keveset fogyaszt, 1 kaja felnyomja a zabajat maxra.. Csak az a baj fegyver nelkul nem lehet tapolni..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Nem lesz esélyed

Benyomom a láthatalanságot, és kapsz a széles hátadba egy Backstab-ot.. Aztán mire megfordulnál kapsz egy Eviscerate.. és gyõztem

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
ja, kissárkány is sokat zabál? egyébként mit eszik? kutyakaját?

Cromac Mac Art
nézzetek levlistát

neztem, de en meg mindig warsmith leszek, hovirag neveben meg nem nyilatkozhatok😊

majd jol lebunkozlak orkommal😄DDD

HUNrricane
Ugye már regisztráltál a WoW EU Bétára..
(cromac te is regisztrálj)

Mert az inqusitorok ujra szivesen látnának a soraiban, amelyel szövetséget erõsítjük és elnyomjuk a barbár hordát, melyek feldulják falvainkat és rontást hoznak dicsõ földünkre..

(fontos, hogy szövetséges legyél és ne horda tag)
Én ember tolvaj leszek.. (remélem már a zárt bétában is)

Majd felébredsz!

Nethyrrea
thangar, valamikor nézzél privátot 😊

oreg tata kenyelmesen eldol, kislany meg lovagol vidaman, oreg kozben sorozik alszik vagy valami😄

Nethyrrea
törpe pasi ráfexik a kiscsajra, és amaz....meghal 😄DD

GAthersw
DE YUUUUUUUY
Elf FUUUUUUUY, de tényleg szar helyzetben volt a shot.
Ember elég jóóóó 😊
Törpe csaj.... NO COMMENT

Képzeljetek el egy törpe fickó és csaj közti (hmmm, hogyismondjam) párzást 😊

Strahd_
amiidegesítö hoyg a tojglivisszaszedés unalmas .) nem jok a dropok 😄

Strahd_
igen
igen
-
nem

😊)

játékban elmondom neked de olvasd el itt
quest

GAthersw
A kissárkányhoz lvl35 kell, és egy igen egyszerû, szaladgálós kvesztet kell megcsinálni.

Jockey
ez a sárkány dolog már mûxik?
bárki tud szerezni magának?
hogy mûxik ez pontosan?
és atojás megszerzéséhez vagy mihez sok ember kell?
infot pls, nagyon kéne nekem egy kis "öngyujtó"😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
nem tudja valaki a Shackle mikor sebez keveset? .)) mert töle szép dolgok eshetnének le 1 drop és jó vagyok 😄

Strahd_
kár hogy 10+ lvl nél már nem dbnak semmit... sárgát és fehéret jó ölni piros nem éri meg...

SDana
Nekem meg sucubusokat öljetek DVben. De nem kell shaft, csak teljes eminence bowt fogadok el 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ki tart vissza, uccu neki, majd drukkolunk😄

Nethyrrea
http://www.l2resource.com/monster/detail.php?mid=581&sort=e

tessék ilyet gyakni nekem, kellene belõle 11 fullplate armor temper 😊

BEAST
psszt nmeis áll szándékomban 😄 elég ha én elleszek vele 1-2 helyen 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lvl 20as scavival, te nem nagyon fogod sozni 40+ monsztakat😄

BEAST
oké fizetés munka után 😄 azaz lvl20 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
azt nem tudom melyik az a scav aki ki tud szedni 600 adamantint bármibõl...amilyen sûrûséggel az excurok dobják, egy hónap legalább.... nekem már csak 36 kéne belõle, de ha nemmuszály, akkor nem venni

Strahd_
mondom felnevellek csak felezünk 😊 minden dropodbol .) és ugy ok tollak .) tudodm anyagias vagyok .)) dehát a törpék az igazi csiterek lásd 22 millás craftalapanygakészlet 😄

BEAST
megoldás 😄 gyorsan neveld fel a törpimet és elkisérlek mindenhova 😄

Strahd_
ezeket tudom ölni...

Dire Wyrm, Enchanted Stone Golem, Rotting Tree
csak sozza egy törp .))

Strahd_
Enchanted Stone Golem ölöm csak legyen ki sozza .)

BEAST
de az alsónemû nagyon a helyén van 😉

Jó reggelt mindenkinek!

Hol van Reonel?
Nem tudok gémelni tegnap este 10 óta 😞(((((
Ha bent van gémelni plz szóljon neki vki, hogy írtam neki mailt.

thx

SDana
A tünde lányka elõnytelen testhelyzetben lett lefotózva... gondolom szándékosan, mivel mindenki más elhalványilna mellette 😛

Bár az a meltartó nem illik az alsónemühöz 😊

Ja, és pont ilyen fejem van nekem is, ezzel a hajjal, csak épp nincs kifestve a szemem 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
DROP: Kronbe, Lakin
FROM USING SPOIL
SPOIL: Dire Wyrm, Enchanted Stone Golem, Rotting Tree, Timak Orc Warrior

kronbe spider és lakin egy helyen van ha hunters villagebõl mész ki az északi kijáraton, nekem 40-en sárgák még

enchanted stone golem meg timak orc warrior az ivory környékén van, a timak overlord nekem még sárga, gólem fehér. dire wyrm asszem sporesban van, talán a fa is. ergo nem alacsonyszintû semelyik

aylakistigris
ezek a monszatak ranezesre 40+osak. felaldozhato 5-600k-ja meg szerintem nincs senkinek.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

aylakistigris
a torpi edes, a DE csabitoan dogos, az elf szokasos gagyi szuziket mar megszoktuk, de az ember harcos csajszi! igazi sportos-harcos maccsina.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
törpék Pliz ilyet szerezetek 😄

http://www.l2resource.com/item/detail.php?itemid=1773

BEAST
nah köv seted is megvan 😄 szolja ha megszerezted 😄DDDD

Nethyrrea
az elf csajon csak röhögni lehet 😄DDDDDD

a törpi iszonyat édi, a DE csajé pedig....KELL EGY ILYEN RUCIIIII 😛 😊

BEAST
okés akkor azt 😄 vagy felölem ma estig léphetc párx 3 szintet 😄DDDD

BEAST
wháááháááháháháhááhhháááá

és csak ayla kedvéért 😄