Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
jaja

ugy mint tegnap reonel

leult a szoba ajtajaBA, NEM BANTOTTAK ECCERSE A MOBOK, DE SZERINTEM KAPOTT XP T!

csuzlee
Pl. NewAce is tok jol elvolt ott AFK 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Szerintem Crumaban is mehetne kratot meg ilyenek, es a snipok sem tamadja meg mivel nem mozog. A snipok mindig azt tamadjak eloszor aki meglovi oket, aztan meg az 2 embert aki megmozdul (szvzs). Szoval szerintem belefer egy olyan multkori szoba Crumaban!

B@lu
BE KELL ULTETNI KRYNT EGY jo helyre, es melllette utni a passziv mobokat!!!

csuzlee
Este elmehetnenk akar Crumaba Krynnel , akar ugy hogy valaki jatszik, vagy csak siman all es partyban van! Kapna az xp-t, sp-t, adenat mindent!

csuzlee
Ma szeretnek egy kicsit tobbet jatszani es meglepni a lvl 28-at de engem is erdekelne hogy mire van szuksege meg Kryn-nek a clan lvl-3 hoz, hatha tudunk Manooooval segiteni!

Strahd_
De van megoldás amugy .) ha Ayla nem dokival hanem Kyrnnel jön és vonatozik mogottem akkor tudok neki spt gyujteni...

csuzlee
En is gyokeresen megvaltoztattam a karim! Eladtam a Strenghtened Bow-t, a SwordBreakert es a +1-es Lion Skin Set-et! Vettem egy Manti Setet, es egy Assasin Knife-t, es most csak daggerel megyek, mert ijazashoz lassu vagyok 😞

csuzlee
jo reggelt mindenkinek!

Strahd_
Akkor most csak van idöd 😊) lehet Beast elvtársat kéne rávenni .)

B@lu
nekeeeemmmmm???😊

en epitkezek ocsi!!!

1 honapja ne mjaccottam annyit amennyit tegnap!!!

DU 5 tol, hajnal 1 ig...

Strahd_
Diniz ez jol hangzik de én a hétvégén pénz keritek fizetek tartozást és majd .) 11 nap mulva folytatom... .) ellenben neked sok szabadidöd van .) te tápercsiter shaman .)

Strahd_
Ahoy.. szintkülönbség mattack/medef és a spellpower számit ezekböl számitja valahogy... jah és a fegyver gradeje is számit. 40 en d fegyverel empowerrel nem jött be mindig a posion 50%-50% volt az uj fegyverrel empower nélkül 80% ra felment az arány ugyanazon a mobok. Én legalább is igy látam.. .) lehet csak bebeszélem magamnak

B@lu
De a lvl 2 t meg kene lepni bazz

el kene menni nurkat olni hetvegen, es meglenne inygen!!!!

cak sp t kellene aldozni, aztan isendur a legnagyobb TAPERALLAT fogod kryn karijat, es osszeszedel 500K SP t

az inquisitor meg ad nekunk egy proof of bloodot😊))

B@lu
Hello!

34.8 vagyok, tegnap 2x haltam egymas utan😊

35 tol jobban bejonnek a spellek a kratorokon??? mert hiaba volt rajtam empower , (191 matak) SPS nelkul a 14 golembol 5-10 mindig kimaradt a szorasbol...

ritkan volt oylan hogy 1 vari mindet!!!! elkapta...

SPS el kicsit jobb volt a helyzet, de ugy vettem szre inkabb szintkulombseg fuggoek a DOT varik...

Strahd_
Az baj ezt nem vettük figyelembe, Krynnek csak a 2 lvl hez van meg az sp :/ iyg mi még elnapoljuk .)

Nekem azért tetszett Ric elsö ajálata .)

Birk@
500K SP

Birkus Maximus

aylakistigris
akkor kerdeznem, hogy pontosan mi is kell a lvl3as szinthez? bloody gombocka a kirajjnotol rendben van, de kell meg hozza valami (pl sp es/vagy penz)?

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Birk@
Nem kell, Ric mindíg is ilyen kökött volt 😊 Sok a pénze, szereti osztogatni 😄

Birkus Maximus

aylakistigris
1.ne mond, hogy nincs osszetartas!
2.inkabb azert nem leszunk/lehetunk ijjen mindenkit eltiprok klan(ok), mert nekunk nem errol szol es e korul a jatek korul forog az eletunk (legalabbis nekem tutira nem)
3.jobb szeretem, ha tisztelnek vagy szeretnek, mintha rettegnek tolem es utalnak
4.a tarsasag nagyreszenek ugysem birna a gepe es/vagy a net sebessege az ostromot (gondolj csak egy komojjabb gludioi vagy girani kirakodo vasarra), tehat felesleges eroltetni. akkor meg miert is kene terrorbrigadda valni?
5.te jatszanal ugy, hogy a nap 10-12 orajaban kraftolsz? semmi mast, csak kraft, mikozben partyban kullogsz a ngyok utan, es kapod az xp-t? mert ijjenek is kellenenek
6.egy ekkora tarsagnal mar ohatatlanul is belekerulnenek ojjan elemek, akiket lekopnek. vagy magamat, ha egyutt emlegetnek a nevem az ovevel. jobb szeretem szorakozasbol (mostnemjutjobbszo az eszembe) es nem erdekbol valogatni a tarsaim
7.ide gondolj meg valamit

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

aylakistigris
mijeza rasszizmus? mer' csak az uj belepok? a leendo szovetsegesek miert nem?

Cromac Mac Art
na baaazzz...errõl is lemaradok..😞

Gugger
törpék, gyógyítók, sámánok elõnyben!

GAthersw
húúúzzáá dógozniiii

01110000 01110010 00110000

BEAST
jaja KOS is tápol 1000L 😄 bazz akármennyire fikázzák 1esek a DoOt a KOSt stb ... ha 1 kicsit is összetartanák mint õk mi is hatalmas klánt csinálhatnánk ... engem spec lenyûgöz a KOS klán szervezetsége ... kövezzetek meg

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Van egy DoO-s haverom, azt mondta, most mindenki XP-zik mert ez olyan 150-200% -xp lesz 😊))

GAthersw
lol, megtámadják Adent 😄DDD

BEAST
nah byby irány melo ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
kiraaa most hétvége 😄DD

BEAST
hopp idõpontváltozás

"It has finally begun! This weekend, our first official Castle Sieges are taking place on the Bartz, Kain, Erica and Devianne servers:
Satuday, July 10: Gludio, Dion, and Oren sieges will occur on all four servers at 6:00 PM PDT.
Sunday, July 11: Aden and Giran sieges will occur on all four servers at 6:00 PM PDT."

BEAST
az elsõ videoban van 1 kis chrono kitara mutogatás aztán bedobják antharast és 1 ütéssel megölik ...

a másidik meg az az antharas raid amirõl már volt szo 500+ koreai stb stb 😄 kár hogy lassan jön 😞

BEAST
és te mit csinálsz itt ilyen korán?

BEAST
készülök meloba 😄 5 perc és rohanok

BEAST
antharas raid stb stb
video1

video2

GAthersw
Te micsinász itt ilyen korán?

BEAST
szégyen ilyen reklámfogásokhoz kell folyamodnotok

megyek 😄D

Birk@
Mivan nincs kedved CSS-eket osztogatni? 😊))

Birkus Maximus

Birk@
Ó bazeg én miért nem kaptam ilyet anno

Azonnal indítsunk egy adomány gyûjtést a hadirokkantak és veteránok számára 😊))

Birkus Maximus

HUNrricane
az 40lvl-nel kisebb akar lenni (a csomagnal)

Majd felébredsz!

Birk@
Úgy néz ki lett 6-7 szabad helyünk, pls akivel régebben felvettük a kontaktot, jelentkezzenek ha még élnek 😊 (ha nem jelentkeznek, új tagokat is be tudunk venni, szal hajráf)
Üdv: InquisitorS

Birkus Maximus

HUNrricane
Inquisitors klan meglepte a lvl 3-as klan szintet..
Tehat van pár hely a klaánba, ezert..

Minden belépõ karakternek adok 200k adenat (ehez szukseges 1 het tagsag es lvl 20+ )
Minden belepõ karakternek adok egy power lvl 😊 csomagot..(ezt csak a 40- lvl karakatereknek) Ami tartalmaz par ezer SS-t (illetve SPS-t) (10) gyors tamadas potioni es (4) greater Healing potiont..

Küldjetek mailt a helyek limitalva vannak.. jo jatekot

Majd felébredsz!

SZEG007
lol Minden nap enél a sörözönél szállok fel a HÉV-re😊
Egyébként Árpád hid HÉV megállo

gPROject
OFF
Middle Earth Online
nekem tetszik, ha kész lesz egy próbát biztos teszek
screenshotok

phalanx
nem mintha bármi közöm lenne hozzá, de szerintem a piros lángocska a bejövõs....

HUNrricane
Én a baloldali sorbol a masodik barackos fagyit kerem, fagyis neni..

Majd felébredsz!

gPROject
cronicle 2 leírás
az oldal koreai, de akit nagyon érdekel talán kibogozza a babelfish segítségével 😊

Csak nyomnám de ha csak 100 méterre megközelitem Krumát diavetités kezdõdik
gPROject
Gwennel nyomod most?

gPROject
10k adena vagy exp esetleg sp? 😊
bármelyik is, szerintem mind jól hangzik