Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
yal war3 pályát legyûrjük?

๏̯͡๏﴿

mondjuk lvl 20 felett, vagy kozel hozza. Cuccai alapjan

jol feltapoltatok magatokat az utobbi kethetbe😛
cuki cuki a klánba!😊))
Lynx_TWL
honnan mérjük a szegénységet?😊 egy lvl 10es karit még nem állíthatunk be szegényként

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
valszeg az egyik legalacsonyabb

๏̯͡๏﴿

Hedrox
Hát, cuccaim alapján nem vagyok szegény, a tartozásom mértékét nézve... Hááát
Bár állítom, hogy vannak olyanok is, akik mellett én fényûzõ életet élek.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

aylakistigris
ha senki nem jelentkezik, en vallalom

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

most komolyan ki a legszegenyebb magyar player Sieghardton?

kivel fizetetél elö?
vagy mivan ?
aztt hittem nincs elöfizud! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

itt mindenkinek ilyen agyondizájnos logo ja van ?

valaki csinálna nekem egyet? 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hedrox
Szombaton és vasárnap, csak a 9 órás elcsúszás miatt vasárnap 3:00 és éjfél. Legalábbis ahogy én tudom... Márpedig ahogy az régebben is kiderült, lehet nem a valóságot fedi... Esetleg félreolvashattam valamit.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Tudna vki nekem mondani siegehardt ip-t?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Miket is farmol ez?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
"Also, for you level 25-35, orc barracks drops things like no tomorrow. We got spinebone sword(700k), puma gaiters x2 and mystic set x2 in 5 hours.

1 wizard ,1 oracle, 2 human tanks with brig/SoRev.
"

höhh

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
"At higher lvls you make more money farming whites And using soul or spiritshots, and getting sought after crafting materials, recipes and full item drops... especially now after C1, even greens have lower drop rate than whites, where as before it was only dark blue that had reduced drop. Personally, I think the best money making is done by taking advantage of high-demand items... I have made almost 4 million in the last few days selling a certain rare item that did not drop before C1.. I have to do it now because once the info on where it can be found becomes common, the price will drop drastically, so i'm farming like 12 hours a day this weekend and will probably make another 3 million.
"

egy hétvége alatt 3 milla....huhh.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hátööö....írd le angolul hogy írták az ostromkiírást, megmondom. mert akkor lehet hogy csúszik 😄

Cromac Mac Art
hmm..
uj info...az ostromok vasárnap és Hétfõn lesznek???

vagy most mi van?

Cromac Mac Art
ja ha elfoglalnak egy agyontápolt várat akkor a fejlesztett dolgok visszaesnek 0-ra (vagyis alap vár lesz megint)

Rajtvonal? kolompot akasztanak a nyakadba, seggedre csapnak az ostorral, és fuss? 😊

nem kell ugyan, de álmos vagyok, ma már legalább 4 órája bent vagyok munkahelyen, ez pedig tarthatatlan

Nethyrrea
rohaggyá el a pizzáddal együtt....

Lynx_TWL
nem kell haza jönnöd

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kérdezz vmi használható oldal után, aztán az, hogy milyen segítõkészek:

๏̯͡๏﴿

Húú elfogyott a pizza...hirtelen nincs is több ok, hogy maradjak melóban, lehet megyek haza.

Két oldal volt amit használtam, mint utólag megtudtam ugyanazon arc nevéhez kötõdtek, amely oldalak megszüntek, míg te nyaraltál :/

Lynx_TWL
egyszerûbb ha elolvasod ott ahol minden le van írva, mintha itt darabokban kapnád meg infót

๏̯͡๏﴿

Egyébként ez érdekellne engem is nagyon.

Jah, aszittem ez a fórum a lineage2rõl szól, mindegy akkor 😛

Adók npc shopra vonatkoznak csak, és nemtudom...mondhatjuk talán nyugodtan, hogy azoknak azért player shophoz képest elhanyagolható a forgalma...ha nézzük hogy a vár ellátása sokba kerül, nemtudom abból mit hoz vissza...jó lenne látni valami statisztikát, konkrét szám adatokkal.

Másik, hogy pl egy klán beterpeszti a seggét a várba, jól felküldi fejlesztésileg stb, õrök, kapu, meg minden, de jön másik klán, és lenyomja, akkor az porig rombolásnak számít? Lehet megint nulláról felnyomni, vagy valami 5os visszaesés...szóval ezekrõl a dolgokról úgy nincs adat

UI:
Pénz? csak mer szét leszel csapva mindenfelé, ha nincs 😛

Lynx_TWL
olvass el egy normális guideot vár birtoklással kapcsolatban, és ne itt fáraszd már a népet😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
öreg, nagyon láma vagy, szted minek foglal mégis várat mindenki?

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
ehh.. universal is megszünt pedig rengeteg info fenn volt a siege-el meg mindennel kapcsolatban..😞

Mob választás már tetszik

Lynx_TWL
nemtom hányan tudják mi dobja a brig cumókat, de senkitõl nem kaptam használható infót..... kösssz

๏̯͡๏﴿

Tehát lesz egy váram, ami rohadtsokba kerül, és akkor növeszthetek benne szárnyakat annak a szarnak, amit szintén sokba kerül fenntartani 😊 jó üzlet

Nethyrrea
ja, egyébként mostmár parádsasváron vagyok a rajtvonalnál 😊

Nethyrrea
kínaiaknak jóljönne, legálisan farmolhatnák a mobokat😄😄

Nethyrrea
adók mértékét változtathatja, tehát ha pl meglesed a lentebbi adós linket, ott pl a bartz-on foglalt klán kicsit megemelte a kapható cuccok árát boltban...és az ebbõl befolyó összeget õk kaõják meg. meg egyéb elõnyei is vannak, hogy ezek mennyire elõnyök nemtom. asszem a hivatalos oldalon van róla valami, vagy warcry-n

Cromac Mac Art
meg ugrálhatnak ingyen a tornyokból a várárokba, vagy mittudomén..😛

Cromac Mac Art
anno olvastam olyasmit is (universal realmon) hogy a várhoz tartoznak bizonyos területek amiken a tulajok meghatározhatják hogy milyen mob-ot akarnak ott farmolni...

Lynx_TWL
tenyészthetz lófszt, ez nem elég neked?

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
ja meg a sárkányok "fejlesztéséhez" is vár kell..

igen ez stimt, de most írtátok épp az elõbb, hogy az szarra sem elég, ha meg is akarjátok tartani a várat...tehát fejleszteni stb.
tehát ezen felül valami ami miatt érdemes?

Cromac Mac Art
minden várhoz tartozik 1 város ahol a várat birtokló klán állíthatja be az adókat..ha valaki vásárol a városba akkor abból a klán részesedik..Aden a legjobb mert a térképen lévõ összes várostól kapja a lóvét..

jelenleg ugye Giran a legolcsobb (itt 10% az ado) máshol (15 vagy 20) de ez változhat ha a várak magánkézbe kerülnek...az adót rakhatják 5,10,15,20%-os ra is a várbitorló klánok..

Ha megdöglesz , választhatsz hogy oda teleportálj 😊

Amúgy ha már így kastélyozgatunk, tehát azonkívül, hogy nagy, meg nehéz elfoglalni, és ha van egy, akkor pedig gazdasági csõd...valami értelme van egyáltalán? vagy csak verheti az ember a mellét ytong-gal, hogy "bibi van kastélyunk"?

Cromac Mac Art
azért fordítani is kell a védelemre adenát, nem is keveset..pl.: a kapuk HP-jének növelése is húzós pénzekbe kerülhet, nem is beszélve az NPC õrökrõl...

BEAST
de nagy vagyonokat hoz 1 vár .... és tudod miylen drága 1 hadseregnyi npc ami megvédi a váradat? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aylakistigris
miert, ennyire keveset jovedelmez egy var? nem valami nagy vagyonokrol aradoztak?

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
gondolom amenyit elbir .... az kb 1 ... nem létezik olyan klán ami anyagilag de védelmileg is birna 1nél többet

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."