Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha. De azt aruld mar el miert nem lehet paradias earringet krafotlni. (b-grades)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

nem lehet, a max cuccok jelenleg B gradesek, A es S meg nicns a jatekban. A csavorol viszont kiderult hogy tenyleg privat server volt, tehat mind2 kep kamu =)

De kraftolni lehet nem? Hisz "csak" a legjobb b-s fules.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

birom ezeket a nyomi signature kepeket orphuson =)

es erican van azt modja magarol, de szerintem mar lebukott mivel paradia earringet allitolag semmi sem dob, es a scrollokkal se stimmel minden

gods blade meg nincs jatekban, marad a szaros damascus kard =(

Hat eloszoris veszel 1 kisebb szerverparkot cirka 100.000$-er aztan beloveted a servereket 50.000$-er, es tolhatod is a privat gamet. Bar ennyi penzer sztem jobb ha adenat vesztel, es azon 1 gods bladet😊

Hat de ez mi a kurva picsa fasza bazmeg. Hat de most komolyan. Mi a budos mocskos lofasz ez?! Ezt bazmeg kurvara nem vagom hogy most ez mi ez!!!!!!! Honnan van ennek ennyi penze lol. Ez igy cirka 170-200m ami nala van. MIEZBAZMEG?!

de lehet megse privat server =)
lehetmegiscsakigazi, majd kiderul olvasom a threadet, percenkent frissitem

nem ertek hozza

Nethyrrea
ilyen privát szervert hogy lehet csinálni? kipróbálnék egy necrót akció közben, meg a bléddencerem a max skilljeivel 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

a faszt, kamukepek😊

privat serveren lett csinalva mind2^^
de azert szep lenne

Nethyrrea
gondolom mostantól pytan-okat és karik-okat fog egyedül farmolni.... 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
aztán lehet hogy párszor kihalasztotta a szervert amikor nemsikerült a craftja...mint az enchantnál.

na atirta a signet nomoreretire-re 😛 hat ilyen bottal enis folytatnam a 60as spellhowlerem. Sot ilyen bow melle meg1 ijaszt is csinalnek😛P

Bakutyin
hunricane..öreg pajtás😄
Há nemtom..szerény véleményem szerint jobb lesz mint a wow..de nézegesd az oldalt...olvasd el a cikkek közül az idõjárásról szólót..meg a készítõkkel készített interjúkat(dev-chat)...mondom..én teljesen le voltam hidalva utánna...
lesz open beta...asszem szeptemberben.
de mi a closedra is szeretnék bejutni..akinek esetleg megteccett a játék, az reggeljen a hivatalos oldalon, meg lépjen be a guildba...így nagyobb az esély a bejutásra(info a magyar fanpédzsen )

Nethyrrea
de az én 250k-mhoz képest az a 18 milla jelentõs összeg, amit a jelenleg játékra fordítható idõm mellett kb karácsonyra hoznék össze, és akkor örülnék mint majom a farkának, úgyhogy ha megengeded kicsit hadd bosszantson 😄

a signjebe az van irva hogy lvl 60 retired

Nethyrrea
és mindehhez hanyadik szintû lehet vajon? csak mert nem fogom hogy mennyire HC playernek kell lennie hogy ennyi lóvét összehozzon...vagy mennyire vastag hitelkártyának kell lapuljon a zsebében...

a demon glovesba is az a vicces hogy csak questtel lehet megszerezni, de arra is kurva nagy mak kell hogy megjelenjen sanyi aki talan megidezi lacit aki talan megidezi sanyi haverjat aki esetleg megidezi pistat akit ha le birsz nyomni kidobhatja a demon setet..

azon van=)
a bow drop volt a staffot 60%os crafttel csinalta (az ilyennek miert van makja meg ebben is?

HUNrricane
70m-ert aruljak a bow of perilt es a staff of evil spiritet..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Mennyen a picsaba ha ez valamelyik amcsi szerveren van..

Majd felébredsz!

de bazz ezek a jatekban levo legjobb cuccok, a 18 millio ezekhez kepest semmi, a jatekban ezeknel a cuccoknal jelen pillanatban NINCS jobb

HUNrricane
Van valami alfa beta omega delta gamma amire lehet jelentkezni a Dark and Light-ban?
Ja es irj rola valamit, hogy milyen.. kepek alapjan nem rossz..

Majd felébredsz!

Nethyrrea
meg úgy heccbõl még van 18 millája is... LOL!

Nethyrrea
ha megnézed, ázsiai gyerek csinálta......az emilcímeket lesd az alján

[email protected]
Chinese or hk contact me @ [email protected]

IGE.com...nincs több kérdésem.

a sorokat nezzettek a cuccokrol

Nethyrrea
múltkor valaki meg 6milláról linkelt képet

Bakutyin
Megalakult a magyar Dark and Light guild Champions of Pannonia névvel. Gyertek! 😊

Dark and Light Hungarian Fan PageDark and Light Hungarian Fan Page

Aki már megunta a monoton szörnykaszaolást😄, és egy jóval realiszikusabb világba vágyik az jöjjön.

I dont see the picture
What did u got?
😛PP

Hát igen...vkinek szerencséje van ezzel a Wishing Potionos kveszttel.

Aki lát Yaksa Mace Head-et piacon vagy shoutolva plííííz szóóóljon!!!
Már nem kell sok!

BEAST
én még nem haltam ki 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nesze adig orulj =)

reggel van

Jól kihalt a fórum!

Hedrox
Ha esetleg van valakinek egy Suzuki GS 500 F garázsban porosodva/részletre/olcsón eladó, kérem szóljon!
(természetesen ha nagylelkû szeretne lenni, vehet nekem egyet akár )

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedrox
Ezúton szeretnék engedélyt kérni a név használatára!

Hedrox
1. Mennyire estére gondolt?😊
2. Lehet meggyõzte õket is Orfen, hogy jobb egy forró kakaó, mint szétcsapni mindenkit a Spórák Tengerében...
(Jahm, tessék megnézni csak az aláírásom, kedves ex-DSC tagok )

Bent se vagytok :/

Taptarap
Este Orfen Raid minden bátor emberre szükség van!!!/reméljük éppen nem kocsmázni fog Orenbe 😊/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Csa én nem tudok játszani?!!
Be se enged. Még a szerverválasztásig se jutok el!

GSXR
A piaci bevásárlásaitok közepette ha láttok Heathen's Book Receptet pls vegyétek meg nekem.
1 db garantáltan ki lesz fizetve!😊

Haha, doom knight. Oreg ismerosok vagyunk😊

Attol fugg hogy rootolsz/sleepelsz, vagy healelsz tobbet. Ha te vagy a master healer a klanba/csapatba akkor kell az mdef roothoz, ha nem te vagy akkor meg csak healelned buffolnod kell, akkormeg jobb a dual.

Nethyrrea
blue wolf boots design: 1/220 doom knight (65)
blue wolf breastplate part: 1/120 malruk knight VAGY spoillal 1/23 karik
blue wolf gaiters material: 1/84 malruk knight (66)
blue wolf gloves material: 1/220 doom knight
blue wolf helmet design: 1/67 karik (70)

hiába hogy kemény szörnyek dobják, az 50+-osok már ott partiznak, ergo nemsokára elég sok lesz belõle, mivel ha jól nézem jó eséllyel dobják ezeket. hogy a receptet hozzájuk mi dobja azt még nemtom, a prima guide-ban ezt a részt még nem tudtam kinyomtatni, és csak melóhelyen van meg... :