Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Orfen drop prima guideból:
100% Necklace of protection
50% Drake leather armor
20% Ench weap C
20% Ench armor C
10% Demon's staff
1/20 Haste potion
1/20 Potion of alacricity

Egyébrõl nincs említés...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
eddig amikor ott voltam mindig élt.... az elmult heten én paszolom mikor van ott... .)

yal nem kellenek a - hullámok .) /*Csodakutya*/

Cromac Mac Art
akkor megyünk egy másik Boss-hoz

es gondoljatok hogy ha ti pont 10:30kor beallitotok Orfenhez pont elni is fog? Szerintem nem

semmi gond, zsigeronto brigad mindig gyoz

SDana
Szerintem orfen nem így fogja majd látni, aztán a végén két tûz között rekedsz 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

aylakistigris
jaaaa, gyonyoruszep sargaval irja

tenyleg, mijjen gyorsan rewspannol?

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

hat ez szornyu enyien egyre, akkor en Orfennel leszek

Cromac Mac Art
megyeek..megmutatom Orfennek a Cubicomat..😄DD

aylakistigris
ojjat ir, hogy: bonebreaker! ha azt dobja, az aylae, es o tovabbadja spiked clubjat, vagy az eladasbol szarmazo hasznot (kb. 1milla) felajanlja kozcelokra. jaa, es akkor mar a begyujtott kraftcuccra sincs szuksege, ami a klanraktarban porosodik

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
Cuki neked van c blessed sps?

Strahd_
kiváncsi leszek hoyg sebzem a hand-maidenen spellenként 420 at sebeznék buff nélkül... ha igaz hocs csak 212 mdefje van csak ne agrozzanak ram 😄 szétlövöm .)

bevasarolok blessed spst is a mecsre ellene...

Nethyrrea
ebbõl elvileg bármelyiket, kivéve a zöldet, amit ahogy a színkód értelmezésbõl láthatod, az UNKNOWN kategória. ami sárga azt sztem 50%+ eséllyel dobja, és értelemszerûen csökken.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
én a guidot néztem ott az van amit ric irt...

És aki keményen tankolni fogja, annak mi jár?

Strahd_
Söt Antrax is beleegyezett 😄 ( Igaz sok pusziba kerül 😊 de megéri 😄 😄 )

Orefen drop???
Na most akkor mit is dob6?!

Strahd_
Én leszek tuti .) és imátkozok hevesen miközben kasztolok 😄 hogy o dicsö szép orfen dobjál szépen 😄 (és punyadj meg gyorsan)

Nethyrrea
i'm in

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana

Jó tudni, hogyha megyek, akár ilyenem is lehet 😊
Egyébként csak, hogy nagyobb legyen a tét, megvan még a full (kesztyû is az esztétika érdekében 😊 manti cuccom és remélem estére lesz tempered settem is. Akár mindkettõt beajánlom a közösbe, majd csak egy bakancsot kell szereznem valahonnan, de annyit talán még elbír az háztartási kasszám 😊
Csak az a gáz, hogy nem tudok más lájtos embert, akinek jó lenne... Csuzleenak már megvan a manti set. A tempered még csak-csak jó lenne neki, de mivel emberke, ezért az evasion bonusszal nem megy olyan sokra, mint mondjuk egy elf...

Ha fegyvert dobna, mondjuk jobban örülnék, mert éppen arra kell most majd gyúrnom 😊
Azért köszönöm a felajánlást (ez eléggé felajánlás, mert valószínûleg nem én leszek, aki zászlóshajóként az elsõ és utolsó csapást is belehelyezi a nagy gonoszba...), élni fogok a lehetõséggel és reményeim szerint ott leszek.

Egyébként most akkor mikor lesz? 😊

gPROject
szép

gPROject
ez brutális skill, 10-15 mp alatt leszed 1-1,5K életet

HUNrricane
Orfen raid

csak az jöjjön raidre, aki ezeket figyelembe veszi:

50% Drake leather armor (ha esik akkor Dana-e lesz)->dana cucca egy kisebb karije lesz akinek nincs montija es light armor kell.->stb

10% Demon Staff.. ha esik Isendure lesz.-> isendur 6m-es fegyoja GSXR lesz -> gsxr fegyoja (most nincs de 3m-et ad egy 40+ os varinak/healer akinek szar a fegyoja)->stb

es ez igy tovabb.. oroklodes szeru.
A tovabbi lotok (c-grades ekszer, es a scroolok randomosak lesznek)

(Ha az elsodleges vagy masodlagos szemlyek nem leszenk ott, akkor sajnos kimaradnak ebbol az oroklodes korbol)

Aki ennyit nem tud megtenni a masikert, az haggya abba az MMORPG-t es jatszon tetrisszel.

Varok mindenkit 10:30kor!

Majd felébredsz!

BEAST
ja gludinba elég sûrûn járnak igy ... 50+ vagy most megölök 1 pár éphogy 20as karit 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
az sztem csak az arénán belül számít. ha meg ott többen is tartózkodnak mint a 2 küzdõ fél akkor ígyjárás esete forog fenn 😊

nekem még mostis ric akciója dereng fel amin röhögök jókat, amikor gludini arénában 3-4 lowbie küzdõ közé lõtt egy robbanónyilat, és MINDEGYIK eldõlt mint a kuglibábuk 😄DD

SDana
Az a minimum 😊

BEAST
majd te is megszivod akkor pvp arénában 😛 énis amikor 1v1ezek és a felhõt nyomom nem csak az ellent hanem a fél(erõs tulzás) arénát bemérgezem , és ilyenkor csunyán néznek rám , olykor még a torkomat is átvágják 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Okulásul

A kép az Oreni ostromon készült.

Nethyrrea
sose voltam még 55, honnét tudhassam 😛 pvp múviban meg nem volt terület amire hasson

Nethyrrea
egyébként a poisonom is beagrózza a mobot. szoktam is azzal húzni az elején, amikor egyedül farmolok.

poison, amíg hozzámér belefér egy life drain, aztán sting, és mehet az aprítás.

SDana
"-poison blade dance (majd 55-ön megmondom hogy mûködik és mi a hatása, eddig csak 1 múviban láttam használni)"
A méregtánc területre hat

Nethyrrea
bartz-on sztem vannak simán legalább egyenszintû játékosok. ha nem magasabbak. ott még a prelude idejérõl láttam 60-asokról screenshotot (többekközt egy 60-as bladedancert is)

SDana
Erre a szokásos válaszom...:
"Ha kardos/harcos vagy és nincs agró szkilled, ne is reménykedj gyógyításban és hogy az ijjász elkezdi lõni a mobot, mielõtt az az élete feléhez érne..."

Persze ez csak ritkán igaz, de szerintem elég alapvetõ 😛

BEAST
imádtam a papomat ott is 😄 buff harc minden ellen védelemem .. mi kell még? 😄DD de akkor is a sorcim volt a kedvenc , és itt is ez a sorrend ha nem lenne a DE wizi tuti prophet lennék ..

Nethyrrea
nem olvasol? 😛

a dance-em is ugyanolyan jó aggrózni. másrészt meg amekkorákat sebzek elõbb utóbb úgyis rámfordul a mob 😊 tapasztalat

Nethyrrea
MONDOM NINCS A BLÉDDENCERNEK TERÜLETPOISONJA! 😛

EGY MOBRA HATÓ POISONUNK VAN! 😛

na.

BEAST
de önzõ itt vki 😛
"ezért megse tanultam 😄" ejnye ejnye inkább hagysz meghalni minthogy feláldoznád magad? 😄DD

SDana
Egyébként a prophet itt pont olyan, mint annó NWNben a pap... Ott se véletlenûl korlátozta mindenki, ahol csak lehetett 😊

SDana
Ha jól tudom, az IC vezetõje talán a legmagasabb kari az egész szerveren (meg talán NAban is) tehát nem csoda, hogy szétver bárkit, bármi is legyen...
A stun a szokásos buffok miatt nem hat rá, van ellenszere.

A BD területmérgezése igen erõs és hatásos különben, amennyire tudom. Persze ha már tömeg vesz körbe akárkit, az már eleve rossz 😊
Max egy warlord vagy destroyer tud kezelni nagy tömeget gyorsan úgy, hogy köztük áll...

Nethyrrea
agressionnak jól bejön a táncom is. elkasztolom, és hiába a képernyõ túlfelén ütik a torfét, rámindul rögtön. ezért megse tanultam 😄

BEAST
korcs? 😄 jovanna csak hülyülök .. amugy tegnap láttam vinyent harcolni giranb arénában (fõfõfõ ICs prophet) és LadyTimeot (mittudoménmekkora de sztem BÕven 50+os DA) olyan könnyen leverte hogy azt jo volt nézni még oylat is csináltak hogy a DA ütötte a prophet meg csak hilingelte magát és röhögött ... a stun is alig jött be ellene ... szal ennyi erövel a prophet is tank? 😄 a party heal moboknak annyi mint az agression 😄DD rögtön mindenki a hilert kergeti és ha 1 ekkora DA ellen igy helytállt sztem 1 marék mob megse kottyan neki ... szal prophet a legjobb tank 😄DDD

Nethyrrea
bladedancernek a következõ támadó skilljei vannak:

-sting (vérzés, mint a bleed)
-freezing strike
-poison blade dance (majd 55-ön megmondom hogy mûködik és mi a hatása, eddig csak 1 múviban láttam használni)

meg egyéb kasztolás mint poison, life drain

a buffok meg jók saját magamra is, ha nem vagyok partiban. az egy másik dolog, hogy mint az expresszvonat, úgy megy le tõle a manám... focus mind ide vagy oda.

területrobbantás/mérgezésünk nincs. csak 1 mobot tudok mérgezni eccerre.

SDana
Hát igen... Egy próféta a maga dual fegyverével és nehéz páncéljával közelebb van a tank/DD részhez, mint a hagyományos paphoz. Csak még pluszban gyógyít, rootol és buffol. Vagyis tápállat 😊

Akkor egy healer dual katanaval mar nem is healer hanem DD? 😛

SDana
DD is a bladedancer. Elég csak abból kiindulni, hogy dupla kardja van és sötételf... Tehát nagyon szép sebzést tud csinálni mezei ütéssel is spéci nélkül. A buffjaival meg még nagyobbat, valamint a partira is jó hatással van.
Az, hogy nincsenek spéci ütési, mint pl a gladiátornak, az általános DE dolog, egyik harcosnak sincs abból a fajból. Cserébe nagyobb az átlagos ütésük.
Valamint van jó kis területrobbantásuk meg mérgezésük. Szóval ha nem is hagyományos, azért DD, némi tank és buffer képeséggel.

Inkább buffer mint damage dealer sztem.

Nethyrrea
nekem valami c-s nyaklánc kellene, hogy komplette lecseréljem a D-s éxereimet, hogy továbbadhassam a másod-karimnak azokat

BEAST
okés akkor majd este 😛

Strahd_
jó lenne .)) és végre kicsit erösödnék gyürüben 😄

BEAST
adjam? 😄