Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"szokásos stílusodban reagáltál..." - ??????

Hagy döntsem már el, hogy mit csinálok az én dolgaimmal! Mondtam neked, hogy eltradelem spiritre, de el NEM adom!
Mert én pl. 100k-t is kiadok egy blade-ért, ha nagyon kell és ahogy ismerlek te olyan max 60k-ért vennéd és csak buknék rajta. De ha ezt mondanám, hogy...
"Bocsi, de 60k-ért nem adom mert én még anno 100k-ért vettem"
akkor rögtön jönnél azzal, hogy átverlek, köcsög vagyok, meg mittudomén...

irtam levit
HUNrricane
Fegyverbe 😊

Majd felébredsz!

HUNrricane
Csak DE -ek?..
Gonosz egy népség...
Föld alatt bujnak a nap elöl, csigákat patkányokat esznek nyersen.. Fogaik elsorvadtak, börüket már égeti a fény. Testük görnyedt a barlangok szök járatai miatt, és kezdik átvenni a békák ruganyosságát és undoritó nyálkás testét. A sötét elf varázslok démonokat idézõ varázsigéket mormolnak sötét barlangjukban. Sötétséget probálnak hozni -e dicsõ földre.. Aden-re...
Védjük meg hát-e szent földet.. Fegyverre. Irtsuk ki öket ..

Majd felébredsz!

Birk@
írtam a levlistára 😊 Nem vagy fenn?

Birkus Maximus

SDana
Nagyon jó lett a mozi. Csinálj még többet

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Magyarul abbahagyod a játékot?
Mi lesz az Inq klánnal? tudtommal te vagy a vezetõje.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Birk@
Amúgy akit érdekel eladó egy lvl44 Abyss Walker is 😊
Tehát vagy cucc, vagy felszerelt kari

Birkus Maximus

Birk@
😊

Birkus Maximus

SDana
Szeretnék venni 1 millió adenát. Fizetek érte 100K adenát.
Jólesz? 😊

Birk@
lol dejól megfogalmaztam

Birkus Maximus

Birk@
Olyan régen ajánlotta fel valaki, hogy mest énis etikátlanul jól megteszem 😊 Aki szeretne adena-t vásárolni, írjon magánba, vagy irjon magánba

Birkus Maximus

BEAST
HALOTT VAGY!!!!! .... esküszöm ... amint képességeim engedik lemészárollak ... FÉL ORÁJA KERESEM A ROHADT GYÜMIKET 😄 angolul magyarul ... BAH ... najo 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Guardians of Honor klánba a #26054-es cikk elolvasása után lehet jelentkezni!

Ezt az üzenetet 5percenként megismétli az SG forum és az RTL KLUB ..

Majd felébredsz!

SDana
Én wowba nem hiszem, hogy megyek... Egyrészt nekem annyira nem szívem csücske a warcraft világa, másrészt meg valóban szebb az l2. L2t is pont a manga stílusu karakterek miatt kezdtem el annó 😊
Továbbá wowról is hallottam már negatív dolgokat. Például a nagy grindmegszüntetõ rendszer nem mindenkinek jött be. Azt olvastam, hogy az átlagos farmoláshoz képest annyi a különbség, hogy összevissza kell szaladgálni mindenféle monszta után a világban, akiket le kell ölni. Ahelyett, hogy egy helyben maradna az ember és ott fejlõdne. Viszont rá van mindenki arra kényszerítve, hogy szaladgáljon, mert csak úgy lehet fejlõdni... Ez nem biztos, hogy mindenkinek bejön 😊

Ha lesz EU szerver én lehet, hogy átmegyek majd. Jó lenne egy csak DE klánt alapítani és nulláról kezdeni. Még a vezérséget és a 'húdevacak-a-de-tank' szerepében tetszelgõ SK kasztot is felvállalnám (szerintem nem vacak 😊. És minden DE kasztból lenne egy-két ember. Valamint egy gyártótörpi meg talán orkok, ha nagyobb már a klán. Emberek és elfek kizárva, a törpék is csak rövidláncon 😊
(tudom, kicsit hasonlít az eredeti DSC felállásra, dehát mittegyek 😛)

HUNrricane
Barack, dinnye, es aszaltszilva

Majd felébredsz!

aylakistigris
akkor ezert kerestem benne hiba. majd jol felbecsapdoslak a bunkommal, ha amiatt nem mernek jelentkezni, mert nem talaltak meg

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

HUNrricane
"Onnét tudom hogy elolvasta, mert elrejtettem benne 3 gyümölcs nevet. Azt a 3 gyümölcsnevet is mellékeld a privi mellé."

Persze ez csak poen
Mielött valaki elkezdené keresni a gyümölcsneveket ..

Majd felébredsz!

aylakistigris
hat ha szovettseg, akkor inkabb gnyomi warlord, ha horda akkor mondjuk egy riska nevu tehenszeru ize. esetleg undead.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

HUNrricane
Guardians of Honor klánba a #26054-es cikk elolvasása után lehet jelentkezni!

Aki elolvasta ás szeretne jelentkezni küldjön egy privit SG-n.
Onnét tudom hogy elolvasta, mert elrejtettem benne 3 gyümölcs nevet. Azt a 3 gyümölcsnevet is mellékeld a privi mellé.

Majd felébredsz!

HUNrricane
De azért oda kell figyelni EverQuest 2-re es Dark and Light-ra is.. Mind a 2 igéretesnek tünik.

Majd felébredsz!

BEAST
én nem várom a WoWot ... 1 a grafikája elmarad az L2jöz képest .. ez még nem baj ha jobb lenne maga a játék , de sajnos ez sem valoszinû ... számomra az 1etlen pozitivum hogy Warcraft világban jáccodik , és imádtam a W3 sztoriját ... ez meg a másik probléma , WoWban nem lehetc azzal a fajjal amivel szeretnél ha a barátaiddal szeretnél 1ütt jáccani , strahdék hordások akarnak lenni mig én pl árnyelf ... ayla ha megy tuti pici törpi lesz , ez nagyon megosztja a társaságot és OTT már nem partyzhatunk ha nem vagyunk 1 szövetségben ... én ezért nem hiszem hogy átmegyek ... inkább itt ha lesz eu server akkor már nem a nagy klánok árnyékában kell fejlödni hanem mi is az elsõ nagy EU klánok között lehetnénk ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Én is.. abban reménykedem, hogy ebben az évezredben megjelenik a WoW

Majd felébredsz!

Strahd_
Én nem szivesen fizetném ki a 10k-t ujbol hogy ujra kezdhessem... ujabb fél év mig felszenvedem a karim stb... én akkor inkább átmegyek WoW ra majd.

BEAST
nemtudc bántani ... mi lesz akkor a kedvenc kis tanitványoddal? 😄DDDD

BEAST
muhahahaa 😄DD

Strahd_
Biszt... töröllek én is téged... 😄

BEAST
énis ... magyar NWN serveren volt 1x hasonlo , vaulttölrés mindenkinek a kariait törölték ... 1xre kezdett mindenki 1xre fejlödtünk , sztem nagyon jo volt ...

HUNrricane
Én szivesen ujrakezdeném..EU szerveren.

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
akkor felejtsenek el...

BEAST
😄DDDD

aylakistigris
ha unatkozol napkozben, nyugodtan kereshetsz masik szolgaltatot amit bentrol is elersz, nincs fajl meret korlat, es legalabb 100mega felteheto. lehet kulfoldi is. de public ftp-vel is kiegyezek

BEAST
pedig nem fogod tudni ... dana leirta hogy kb mi várhato , és 100% hogy ugy lesz ... ha a koreai külön van az amcsitol akkor az eu is teljesen külön állo rendszer lesz ... uj kliens uj elõfizetés uj kari 😛

HUNrricane
Guardians of Honor

(I want you. Hungary Army Enlist Now <-Birkának)

törvények:
1. legyél ventrin.
2. Az összes metarial közös, a pénz amit találsz (vagy tárgy) az a tiéd (ha a kasztodhoz mérve jobb felszerelési tárgyat találsz, akkor érvenybe lép az öröklödési törvény, tehát a régit oda kell adnod az alacsonyabb szintü playernek.)
-a metarialokat (alapanyagokat) a klán warehouseba rakjuk.
--az alapanyagokbol minden héten 1 vagy 2 (a szintjéhez képest) a legszegényebb playernek craftolunk.
Ebbe beletartozik pl. a playernek a blade,recipe vagy textura keresés is. (tehát szervezünk beszerzõ körutakat)
3.minden player bead valamennyi pénzt a klán warehouseba, amivel +ban segiteni tudja, az adott héten kiválasztott player tárgyügyileg való felkészítését. (az adott pénz összegét mindenki saját maga határozza meg)
4. Minden héten lesz fun raid, ahova ha tudsz gyere el.
5. Ha bármiféle segítséget kér a klántársad (pl.valakit KS-elnek és segítséget kér)köteles vagy oda menni és segíteni. (akarmit is csinálsz)
6. Minden héten lesz pvp gyakorlás, ahova köteles vagy eljönni.
7. Ha lehet ne vigyél párhuzamossan két karit.(mert ha 2 viszel és azért "alul fegyverzett" az elsõdleges karaktered, akkor nem biztos hogy téged válsztunk a héten (mint feltuningolando playert).
8. Ha közös fun raiden találunk felszerelési tárgyat, akkor azt a klán leader dönti el kié legyen .
9. Mivel a cuccokat törpék craftolják azért, támogatnunk kell valamennyi pénzel az ö munkájukat is. (Ezt pontosan még nem beszéltük meg.) -továbbá a scavangerek az alapanyagokbol szerzik a pénzüket, ezért biztosítani kell számukra a legjobb felszerelést.
10. Ha olyan felszerelési tárgyat találsz, amire nincs szükséged, de valakinek a klánból szüksége lenne rá, akkor köteles vagy klánon belûl korrekt áron eladni...ha a vásárlónak nincs elég pénze a tárgy kifizetéséhez, akkor a többi klántagnak illik anyagilag megtámogatni a vásárolni szándékozót. ez a pénz azonban a klán számára befizetett pénznek felel meg, szoval a vevõnek nem kell visszafizetnie..
11. A klán vezetõ, vagy a tisztek megkérdezése nélkül
nem támadhat meg más klánt senki. (kivétel ha az a klán, vagy személy fent van a feketelistánkon)
12. Ok nélkül senki se PK-zhat.

Tiltások:
1. Ventrin ne "anyázd" a másikat.
2. Ne add el a talált metarialokat.
3. Tarzsd be a törvényeket (törvények meghágása, azonnali kidobást jelent a klánbol).
4. Aki hirtelen kiindulásból, a klán vezetõt nem tájékoztatva kilép, azt véglegessen kizárjuk a klánbol.

/a törvények még minden bizonnyal bõvülni fognak/

Aki ezeket a törvényeket figyelembe veszi és betartja, az jelentkezhet a klánunkba.

Leader: WhiteRiC
Officers: Aylakistigris, AcroHUN

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
bekaphatják a szerveremet, ha nem tudom majd átvinni innen a karimat..

BEAST
engem nem érdekel mit esznek isznak ... csak igyekezzenek 😄 és alkossanak má vmit 😛

BEAST
gondolom a pici törpi mosolyáért kapta a cukrosbácsitol 😛

Acro
"(Gamers Hell) Az NCsoft szerényen nyilvánosságra hozta, hogy a City of Heroes címû MMORPG játékának már 180.000 elõfizetõje van. A kalandozók száma folyamatosan növekszik. A City of Heroes ezáltal Észak Amerika leggyorsabban duzzadó MMORPG termékévé vált. Kíváncsi vagyok, vajon az Everquest gárda kezd-e aggódni a potom három hónap alatt elért izmos növekmény láttán. Valószínûleg a játék fejlesztõi, a Cryptic Studios, sem kenyéren és vízen tengõdnek már. Az NCsoft hadurai nemrég gyõzelmet arattak Londonnál, súlyos vereséget mérve a királyi haderõkre. Villámgyorsan felépítették NCSoft Europe névre keresztelt fõbázisukat, ahonnan finom Lineage II és City of Heroes csomagokkal terítik majd be kontinensünket. "

Khold- 52 SR

Strahd_
Nem is beast én is majd délután karbantartás alalt megnézem 😄

Petyocanak fake a kép .) nincs rajta az orc 😄 aki buffolta öket 😄 vagy a tápercsiter törpék már ezt is le tudják craftolni? 😄

Birk@
Király, beszoptam :/
Ha valaki tud erre a hónapra befizetni írjon pls nekem köfi!

Birkus Maximus

BEAST
majd ha hazaérek megnézem 😞 mindig utolso vok 😞( 😄DD

Acro

Khold- 52 SR

GAthersw

01110000 01110010 00110000

Diszes tarsasag cruma utan :p

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

GAthersw

01110000 01110010 00110000

Acro
Grat Aylatörpi..Tényleg elég jól megcsináltad

Khold- 52 SR

Birk@
Hát úgy tényleg jobb Ric, most a tiétek valami military klán? 😊 Elég szigorúan hangzik

Birkus Maximus

HUNrricane
Az elozo uzenetre vonatkozott, mert zolden nem tudtam elolvasni amit irtam

Majd felébredsz!

Birk@
Grat a DV movie-hoz, jó lett
Micsoda XP-k repkedtek

Ma valami móka este?

Birkus Maximus

Birk@
Amúgy re, jelentem a balaton hideg picit Történt valami ezalatt a pár nap alatt? Látom volt raid 😊

Birkus Maximus