Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomx
+MEN-t csak Wizard-okra lehet rakni. Dex helyett én inkább STR-t raknék, abból is 5-öt. Többet ad. Amihez meg dex kéne úgyis beveri a spoilost (vari, summoner...stb.), szerintem.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

TruBy
+4 dex -4 con, +4 men -4 wit, bar az utobbit nemtom lehet-e torpenek.

pisztácia
Köszönöm szépen a választ.
Más karakterem meg nem nobless sajnos...majd idõvel.
És tudnál még tanácsot adni, hogy milyen dye lenne neki jó?
Most +4str -4 con van

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Most a spoilostól ne várj csodát oly-n , túl sok embert nem fogsz megverni vele, egy esélyed van ha folyamatosan bejön a stun-od, amihez kell egy anchantolt stun skill +zaken +anti , azt mondtad zaken van ... Aq se rossz, mert nincs sok sebzõ skilled, és normál ütéssel is kell támadnod, aminél jól jön a + crit dmg... De sztem olyra inkább más karit használj , ha van rá lehetõséged , mert ezzel sok lesz a pofáraesés...
Az olyan boss éxerek amik adnak crit dmg re, skill critical dmg et csak a törösöknek és az ijjászoknak növelnek? GK nak nem adnak semmit a skill crithez ahogy észrevettem, az érdekelne ,hogy csak az orkokat utálják ennyire a fejlesztõk vagy csak a fent emlitett két kasztnál számit skill használat esetén?
Remélem valaki hozzáértõ tud válaszolni <#confused>
pisztácia
idejöttem tanácsot kérni, erre csak mindenki leolt, bocs h kérdeztem...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Tudom mire valók, azért kérdem mert a sima exereimnek sokkal jobb az m def juk...

azabaj, hogy túl jó vagy, de azért kiváncsi lennék, hogy honnan van zaken ,aq-d ha aztse tod mire valok..

pisztácia
Szóval azért nem kapok választ mert irigykedtek... Hát thx

pisztácia
Több karakterem van. Onnan a jó cuccok. De még mindig nem kaptam választ.
Vagy ne is reménykedjek?

Thomx
Még ha Maestro lenne és nem spoilos... Annak egész jó a golem transformja.

Gordis2k
SPOILOS!! Nagy poén volt! Köszike.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Azon van mindenki kiakadva, hogy dyna cuccban rohangálsz icarus fegyóval, és olyen hülyeségeket kérdezel, mint egy kezdõ. Csak egy kezdõnek nincs ilyen tápos karija és mire az a kezdõ eljut idáig, már meg se fordul ilyen kérdés a fejébe.

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

pisztácia
Most mi van?

WTS 78MM/78Destro MA setben,+3333 tateo set, 1kkk adenával
-> mellette parkol még egy 62es törpe, picsa sok cuccal a whban
-> plusz egy meztelen 76-os hawkeye

Továbbá eladó még egy 77(95%on)Hiero/78(98%on)EvasSaint/78Destro DC robe szettben pár millió adenával, sok meglepivel a whban...

Mind2 acc Franzos karikkal rendelkezik... további info & árajánlat --> PM

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

MeoH
Persze, felevet elore...
pisztacia: omg...

fuck mmo's..i.,

helliSh
Valaki fizeti nekem az l2 havidíját? 😄

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

MadnessX
epic is for pussy's!

btw gtfo > freeserver

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

matamm
vennék 78as karaktert frantzon. 20k ig. írjatok.

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

lol @ pisztacia 😄

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

pisztácia
Sziasztok!
Van egy spoilos törpém, és azt szeretném kérdezni hogy olimpiázni szeretnék vele, és hogy szerintetek milyen dye-t rakjak fel neki? Dyna heavy szettje van (weapon masteres), és egy health-es ica hammerja van.

Ja, és még az hogy, van értelme olimpián a Zaken fülesnek, és az Ant Queen gyûrûnek?
Köszi elõre is.

Endaer
More than meets the eye a quest neve (a Transformers rajzfilmnek volt a zeneje regen ugyanezzel a cimmel, apro vicces utalas az alakvaltoztatasra)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Ha valaki tud , olyan oldalt ahol vennének karaktert offra , az pm be küldje már el nekem ... Vagy ha itt érdekel valakit, eladnék egy lvl 78 as berserker ( nincs kész a 3. kasztváltó)/ 52-es arbraster + még az accon van egy lvl 56 os Destró, egy maja sett +es common fegyó van , már csak hozzá... Ha valakit érdekel vagy tud , olyan oldat pm...
Gordis2k
Kell a transzform quest is hogy meg tudd csinalni az hardinsban hardinal van valami eye nevû quest.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

azon túl vagyok, kell-e még vkihez mennem? egy darkos npc-t említ a cset dragonba vhol

Thomx
Ivory -> avantgard ha jól emlékszem. Ott tanulod a transformokat is.

Sziasztok,

tudja-e vki, hogy MM esetében subskill-eket hogy lehet felvenni? Megvannak a könyvek, jártam ivory-ban is, de vmi npc-t említ dragon valley-ban vagy hol. Jól jönne egy kis segítség. Köszi

Thomx
Az attól is függ mi van nála. Kb. 300-500 $-ér adják a 78as karikat, akik ezzel foglalkoznak, de ha jól tudom azok legit vannak felhúzva (ebbe nem vagyok biztos..). Pár oldalon vesznek is karit, nem csak adnak, nézelõdj.

Bocs, ha kérdés hülyén hangzik, de szerintetek mennyit kapnék, ha egyáltalán el tudnám adni , egy berserker lvl 78 (nincs kész a 3. classváltó )/lvl 52 arbraster + még az accon van egy lvl 56 os Destró. ( szerver Teon) Nem vagyok tisztába az árakkal , köszi a helpet elõre is!
Thomx
Kénytelen leszek "túlélni" ezek szerint. Köszi a választ. =)

Gordis2k
Hat a masodikat sem lehet megvenni csak leroviditeni😊 ugyan annyi idõ mint az elsõ😊

Thomx
9 karira?

Gordis2k
nem mert 10 perc lol...

Thomx
Sziasztok. Elsõ kasztot meg lehet valahol venni? Másodikat régebben meg tudtam a girani blacksmith-nél. Sokat segítene most egy ilyen infó ha valaki tudja.. =)

Gordis2k
Sajna csak ilyen gagyi cuc😞 nem lesz buffpoti pedig az táp.

Lesz sok elixir <#wow1>

TruBy
TruBy
jövõhéten jön újra a tökös event, már nem kell a 2 misis donate 😛

darkmenx
aki egyedul prefrenzy cemeterybe gyilkol klanokat az meg a lehetetlent is megoldja.

amidoinitrite?

Gordis2k
Anno Fregstar és Detto asszem megoldotta valahogy, talán irnak rola.

darkmenx
"On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"

Erre ezt tudom mondani

majd feldolgozza Flash valahogy 😄

Hali, valakinek ötelete arra, hogy a walker ne protecteljen semmilyen fomában ?
a probléma következõ: hellbound desert, sandstorm npc k sebeznek és a walker nekiugrik, de mivel npc nem tudja támadni és igy kiakad😊 nincs semmi a protect listbe de mégis megtámadja, l2divine és goodboyal még nem próbáltam! válasz jöhet privátba is!
elnézést a legitektõl ha megsértettem lelki világáukat nem akartam)

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

lf connection with L2

helliSh
"On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"

Erre ezt tudom mondani

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

ez most FInal+ update volt ? ha igen ha nem 😄 valaki nem tud egy térképet az új mobokhoz való úttal?
franzon van egy kis kamaelom érdekelne magyar klán! triálos vagyok még nem tudok klánba lépni..de nevet kaphatok kire PM-ezek ?
kösz
pharao

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Chryst64
elado 2 EWS meg egy fine white egyutt 120 mill

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Thomx
De a sub to main egy event keretén bellül volt nem? Vagy még mindig meg lehet venni (kb 9000 huf-ért...)?

Gordis2k
Töröm a koreait e azért kössz😊