Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Más karakterem meg nem nobless sajnos...majd idõvel.
És tudnál még tanácsot adni, hogy milyen dye lenne neki jó?
Most +4str -4 con van
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Remélem valaki hozzáértõ tud válaszolni <#confused>#confused>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Vagy ne is reménykedjek?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
-> mellette parkol még egy 62es törpe, picsa sok cuccal a whban
-> plusz egy meztelen 76-os hawkeye
Továbbá eladó még egy 77(95%on)Hiero/78(98%on)EvasSaint/78Destro DC robe szettben pár millió adenával, sok meglepivel a whban...
Mind2 acc Franzos karikkal rendelkezik... további info & árajánlat --> PM
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
btw gtfo > freeserver
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
Van egy spoilos törpém, és azt szeretném kérdezni hogy olimpiázni szeretnék vele, és hogy szerintetek milyen dye-t rakjak fel neki? Dyna heavy szettje van (weapon masteres), és egy health-es ica hammerja van.
Ja, és még az hogy, van értelme olimpián a Zaken fülesnek, és az Ant Queen gyûrûnek?
Köszi elõre is.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
tudja-e vki, hogy MM esetében subskill-eket hogy lehet felvenni? Megvannak a könyvek, jártam ivory-ban is, de vmi npc-t említ dragon valley-ban vagy hol. Jól jönne egy kis segítség. Köszi
amidoinitrite?
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"
Erre ezt tudom mondani
a probléma következõ: hellbound desert, sandstorm npc k sebeznek és a walker nekiugrik, de mivel npc nem tudja támadni és igy kiakad😊 nincs semmi a protect listbe de mégis megtámadja, l2divine és goodboyal még nem próbáltam! válasz jöhet privátba is!
elnézést a legitektõl ha megsértettem lelki világáukat nem akartam)
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found
The head nurse spoke up, and she said leave this one alone
She could tell right away, that I was bad to the bone"
Erre ezt tudom mondani
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
franzon van egy kis kamaelom érdekelne magyar klán! triálos vagyok még nem tudok klánba lépni..de nevet kaphatok kire PM-ezek ?
kösz
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer