Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Azért egy névvel kitakart képet belinkelhetnél nekünk, foldi haladoknak, hogy lássunk egy Real RockNRollat😞
Ha nem csak a pofád lenne nagy és nem arra vernéd a répád hogy emberkedsz egy forumon miután akkora faszságot kérdeztél hogy mindenki rajtad röhög aki olvassa a forumot akkor már eltakarodtál volna a #82178 számu postod után a picsába.
Ha egyáltalán van jogod szavazni, amit személyszerint kétlek, bár nem biztos hogy egyedül vagyok ezzel, akkor az egész családodat csak sajnálni tudom, hogy egy ilyen korcs is a nevüket viseli.
Na postolj egy shotot (kb 2 perc megcsinalni, neked lehet hogy 1 ora de megvárjuk) vagy GTFO
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>SÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜNSÜN<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Sõt, ha megkérsz csinálok játékon belül screent, és csak a kedvedért felrakom a frapsot is <#mf2>#mf2>
War, war never changes!
Biztos nem apud kezét fogtad,mikor pár postal lentebb írtad hogy mész szavazni? :/
Kérlek folytasd, make my day!
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
btw ahogy Lullaby írta fraps/ss or never happened.
or...
GTFO
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy meg ne nekem mondd Pharao hanem MAdnessnek, õ irta h ica S84es fegyó...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Selfowned?
War, war never changes!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Hogy honnan tudom, öcsém ottt játszott-játszik...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
LOL
Irigyek meg ne legyetek, vannak akik jók, vannak akik sose lesznek, ne erõltessétek...
Amúgy meg, hogy én nem értek a karikhoz? Akko miért avgy hero?
LOL
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ezt ugye te magad sem hiszed el? Egy állítólag s84-es icarus fegyverrel rohangáló spoilos törpe (már ezt a szintet&noblesst is megcsinálni ~1 év)büdös életben nem hallott de még nem is látod boss ékszert...Tudod mikor lehetséges ez? Elmondom én neked:
Ha egy szarrágó high rate szerverõl jössz ide okoskodni mellesleg zéró játéktudással.Bizony ott nem tanulod meg az alapokat hiszen 10k rate -es szerveren elég nehéz.Aztán egy szánalmas vetítõs post után bizony az emberek MEGVÁLTOZNAK!
GTFO & go back to your ShitRate!
kkthxbb
És elhiheted, hogy OFFon játszok, csak mivel perfekt angolos vagyok, sztem az egész szerver azt hiszi hogy angol, vagy más országbeli vagyok..
Szívesen elmondtam volna, melyik szerveren, és milyen nevû karakterekkel játszok, de ezek után, hogy mindenki csak "leolt" inkább nem. És az se érdekel, ha nem hisztek nekem...
Másik, meg , értek a karakterekhez, csak a törphöz nem annyira. Gondoltam segítséget kérek itt, de nem nagyon kaptam...
A cuccokat meg abszolút nem "gizdázásból" írtam le... csak segytséget kértem...
De mindegy, az emberek teljesen meg változnak egy "játék" miatt.
Többet nem zavarok itt, mindenkinek jó game-et!
Szia mindenkinek
na hali, megyek szavazni😊
kérdésem lenne. mûködik valami FreeWalker Final hez?
ha igen légyszí linkeljetek nekem egyet,elõre is köszi😊<#ravasz1>#ravasz1>
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Viszont lenne egy ujjabb kérdésem, a dominatornak final óta az egyik megujitott buffja, asszem a paagrio eye csökkenti az esélyt hogy critical hitet kapsz, hogyha a törösnek a skilljei sima criticalnak szamitanak, akkor ez a buff csökkenti annak is az esélyét hogy a törösnek bejön rajtad a szurása?
Skill damage más tészta, mert rengeteg dologtól függ, pl: skill power, p.attack, shot, ellenfél p.def stb. Legtöbb esetben itt sem módosítja az értéket bármiféle boss ékszer, egy kivétel van a törösök esetében. De hangsúlyozom mégegyszer, hogy ez a skill damaget módosítja és köze sincs a skill criticalhoz, csak annyi hogy egy nagyobb skill sebzést kell felszorozni. És lehet hogy a backstab nem jön be mindig, csak bizonyos esetekben, criticalkor, attól még nem skill critical.
Íjásszal nem tudom mit akartál mondani. Ott viszont tényleg nem adódok hozzá skill sebzéshez, csak a normálhoz, akkor viszont oda lehetett volna sorolni még pár karit akik szintén sima ütéssel sebeznek nagyot, pl destro.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Ez továbra is él:
"critical damage és skill critical két külön dolog"
Én végig a damage rõl beszéltem nem a raterõl, szóval mostmár hogy sikerült tisztázni mirõl is van szó, ki mit tud mondani?
Trubi: Tudom ez tényleg igaz😞 szemét NC soft.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Zeros: Honnan vetted , hogy nekik ad? Senkinek nem növeli a skillcritjét a bosséxer.
u.i.: ennyi hozzánemértõt egyszere még nem láttam itt a forumon GF. És itt most nem csak a kérdezõkre gondolok.
"A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl, ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte."
A tény az, hogy a bh tényleg nem egy tipikusan oly farmer, de ennek ellénere abban az adott kategoriaban is kell minden hónapban egy HERO, (tehát ugyanannyi esélyed van kaszton belül mint a többi kari esetében)
Cuccodból kiindulva (healthes fegyo, -2 con +2 str) feltennék még +2 str -2 con, +2 dex -2 con és +4 wit -4 int-et.
RB ékszerek pedig kötelezõek. A queen ant mellé (ha nem tellik baiumra) akkor core-t vagy a dyn ringet érdmes használni, az ellenfelednek megfelelõen.
Ha igen tudja e L2 alatt macro zni?
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67