Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en mar elore megvettem minden konyvet a c1 elott😊
Strahd_
Hold Undead könyv kell valakinek?

Igy igaz, a hos torpe testevel vedte buta drowt ha mar ilyen hulye helyen napozik😄DD

Strahd_
Nem a zászlót kell elfoglalni? és tartani amig ninc smeg az össze zászló? .) vagy ez egy másik játék? 😊

Strahd_
Ofícer dán ripit oficer dán ví níd bekáp!

BEAST
nem 😄 csak az foglalhat akinek van zászloja

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
en ugy tudom attól még foglalhat várat csak, nem tud a helyszinen respawn-olni hanem csak jó messze...tudod, ahol mi is szoktunk..😛

Strahd_
Ami érdekes volt jon biszt megál aa dombon egy aranyos kedves uriember aki maxra felgyogyult meg akarta simogatni bisztet 😄
Biszt a bátor 😄

nyugodtan irhatsz a clanchatbe😛 egesz vegig ottvoltunk meg vagy felorat,de mivel ujra arrajart az orfen meggondoltuk magunkat csobennel is😊)
BEAST
te vagy tul sokat battlefieldeztél vagy vmi hasonlo gámával jáccol tul sokat 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
😄 😄 nem... .) vetnrin ment az anyazas csak par katonát hagytak hátra.... csovi,syl,biszt,én maradtunk ott .) De biszt elöbb hagyta el SOS mint én :p

De hát ez nem Army "leave no man behind"

BEAST
😄DDD

Acro
Én tuti igy csináltam volna

Valaki : Menjünk a picsába itt már elvéreztünk
Más: Oka huzzunk innen.
Bííszt: Brékó ..brékó..it Charlie 5 .Fehér katona a földön..
Valaki : Akkor mindenki megvan..mehetünk is srácok
Bííííszt: Negatív..negatív..Mozgásképtelen katona hátrahagyva..Picsába..biztos ksch...kskch..ksssss..bedöglött ez a szar rádió..

Biztos így történt

Khold- 52 SR

BEAST
én szoltam 😄 de vhogy nem halloták meg ... kiabálni meg este 11 körül család miatt mégse 😛

Acro
lol

szegény Bisztet othagyták a pélók..
Miért nem kiabáltál ventrin hogy ottmaradtál?

Khold- 52 SR

BEAST
ez meg a másik 😄DD ... van shotom is szal igy történt ...

mittudommárki: na gyorsan szedjünk össze mindenkit és menjünk ...
mittudommárki2: ok
Biszt: engem is ha lehet
mittudommárki kész vagyunk mindenki ki ...
biszt: én még itt vagyok ...

Strahd_
Elötted egy kicsit kapart össze engem Szyl...

BEAST
o ... igaz bocsi ... te a közelben ölted a küldi mobjaidat ... és kog is ott volt , de amig a kinaiak felnem szedtek addig csak csõbensült maradt ott velem ... jol rám is ült 😄DDD

Strahd_
Biszt nem hagytunk ott .) második a kinaiak se verték le legalább is amig én ott voltam mert ott volt tölem nem messze amikor kiteleportáltam tegnap este

BEAST
én most beköltözök wasteba és onnan senki sem lesz képes kirobbantani ... 1etlen 1 ok van amiért onnan eljönnék de az ugysem fog bekövetkezni ...

BEAST
igaz , õk valszeg sokkal nagyobbak voltak , mert nagyon gyorsan ment nekik

BEAST
hát nemtom ... miután mindenki elmenekült ... és a halott bisztet otthagyta a tím ... a kinaiak feltámasztottak és õk leverték orfent 😄DDD

Nethyrrea
hát azért voltunk bõven akik bementünk.. inkább a sok kínai állt meg és nézelõdött csak ott kint, meg a 2 KOS-os. meg mire rájöttünk hogy a fészekbõl többet kinem jön, hanem a szélérõl visszateleportál a fészek közepébe...

meg is haltam 4x tegnap emiatt... még jó hogy csak 5 animal bone-t dobtam, persze egy kínai vette fel

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Csuzli van még 3 cd-ért doom3 akcio? .)

BEAST
ok nekem mind1 ... igaz nem sokat számitott hogy ottvagyok e vagy sem ... max hogy hileltem ... de én 1 jo ideig nem megyek ezzel a csapattal sehova ...

Strahd_
Én is sikeresen belelötem 200 spst.

Kint amikor kijöt olyan sokan nekiugrottak halál!!! fejetlenség volt.... én inkabb ezt kihagom... a csicskasok meg a mageket uldözték akik orfennek beszoltak ennyi

több tank kell szervezetteb csoport, a fészekben tul kell élni mig orfent lesebzik 😞

BEAST
igaz én orfenbe max 30akat lötem 😄DDDD ...

BEAST
nekem pont ez nem teccet tegnap ... amig kint volt és alig voltak testõrei mindenki megmerte támadni , hûdefaszákvagyunk ... de amint a fészkébe menekült nem sokan mentek be érte ... mindenki csak nézte hogy némááottvan 30 mob körülötte , én bennem megyek ... a fél csapat nézte és kergette a kosza mobokat amik kijöttek , néhányan bent kommandoztak , és voltak olyanok is akik az elsõ halálos áldozat láttán rögtön az escape scrollért nyultak ...

Strahd_
Eminence Bow @ 13.5 mil szép ára van

Strahd_
Nerfeljék le a dark avangereket .) hogy miért? csak 😄

8 sleepböl csak 1 jöt be eddig .) (buff nélkül .) )

Majd ha látom megint cukit valamit letesztelek .)

GAthersw
az is fejlesztés alatt van, nefélj

01110000 01110010 00110000

Strahd_
:p nyasgen .) amikor kijött akkor csak néztem 😄 nem fogom tankolni 😊 volt benne részem késöbb böven, bent .) heal .) mobok ledarálnak .) ezt 2 szer is eljátszották.

BEAST
képzeld el mennyi -% lett volna ha nem csak nézed 😄DDDDDDD

BEAST
szépjoreggelt

Strahd_
Az m def a szomoru .) kit érdekel a pdef? 😄

GAthersw
jah, csak annyi 😄DD

Strahd_
Érdekes volt tegnap a hepaj .) ha nem menne a helyére lenyomtuk volna 😄 sajna alig lehet sebezni 😞 c blessed sps el 516 😞

De azért mulatságos volt és csak -15% .)

GAthersw
😄DDD

GAthersw
Cuki Pajzsa+Kesztyûje

Full Saját Cucc

A p.defeknél vegyétek figyelembe, hogy még nem tanulhattam masteryket és majesty2t, ezekkel+1 Shield 3al 600 körüli defem lesz

gPROject
x
x
😊

Lynx_TWL
csekold privit

๏̯͡๏﴿

Crystal Method - Keep Hope Alive az eredeti ha joltévedek. Legalábbis elõbb halottam már mint a 3. mûszakba,Chemichal Brothers szerintem csak hozzányult bár lehet tévedek =I

Itt van pár kép...

LOL...
Orfen beszól a gólememnek!

Szabályos mészárlás...

Manoooo bunkere...

Fél életét leszedtük, de utána beteleportált abba a pókhálós részbe és nem lehetett kicsalni 😞(
Ott meg healelik meg van vagy 20 kurvagyorsan respawnoló testõre 😞(

De most kinyirtatok vagy mi?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ha legközelebb is megyünk, akkor Acronak vmi vari ruha kéne nem pedig light armor. Szylnek is kurvagyorsan elfogyott a manája :/ hát még Acronak milyen gyorsan fogyna :/

BEAST
2en voltak 😄DDDDDD .... ayla csak mostanában jöhetett fel ... ricék meg nemtom ...

GoH többi tagja hol volt raid alatt?

HUNrricane
Én ezt a queent farmoltam kb 2 hetig.. megoltem kb 14-16x. Kris edges es Hell Knife edgeket tomegevel talaltam, csak annyira nehez volt eladni, hogy meguntam.
Meg hell knifet viszik, de kris edget mar nagyon nem..

Majd felébredsz!