Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60%-al csináltam.
Holnap, ha lesz alapanyagom akkor egy Zubei Brestplatet probálok meg craftolni 60%-al.
huh...remélem sikerül.

+3 manti felsö
+3 manti also
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

SEGITSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGG :/
Kik vannak még aktív tagok L2-ben? Ha így megy tovább, idõ elõtt vissza kell térnem, és megpróbálni összefogni a bandát, mert így "kívülrõl" nagyon nem tetszik ami most itt folyik...
Továbbra is tiszteletem...
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az csak Jézus Haver, õ is a partyban volt csak nem akarta felfedni a kilétét és amikor a kép készült inkább lelépett. De úgy látszik valamilyen hiba folytán mégis belógott a képbe a ruhája😞
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
lol
Bocs a képért, de látom, még túl összefüggõ ez az oldal, gondoltam kicsit szétvágok közte

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
az is külföldi...
modndtam neki hogy itt reggel 6 van szal beszéjük meg valami jobb idöpontot meg mondtam hogy kell party healer meg sok dd! 5 perc után szol hogy van két dd meg heler is de az csak 9 kor ér rá szal most megyek claymore receptért...
Te adsz 1 millát plussz ezeket...
40 High Grade Suede
80 Mithril Alloy
80 Synthetic Cokes
166 Gemstone C
300 Crystal: C Grade
Én adom az összes bladet és megcraftolom neked.
1-2 nap alatt százezreket vagy akár milliókat esnek a craftolt cuccok árai, nem lehet õket hurcolászni magaddal az istenháta mögé, hogy jól kiszórakozd magad vele, fõleg úgy nem, hogy le vagy maradva craftolásban 1-2 hónapot
ezt úgy értem, hogy olyat tudsz csak craftolni amire alig van kereslet, ha cuki olyanokat craftolna amit más még nem(pl. damascus stb.), bár ilyen már nincs is, akkor odaadná a cuccokat szivesen hepajozni
a másik dolog, hogy egy craft néha teljesen kinullázza a kasszát, és muszály eladni, hogy legyen pénz, most is 460adena van kp-ba, és még csak ss-t sem tudok csinálni, hogy elmenjek valahova gyakni, mert nem kell el ez a qrva ij
igaz én hoztam fel az egészet és már bánom is, hogy leültem a gép elé ma...
Dana ha josz pl suzenj Hajnalnak 😄
Lassan kezdem azt hinni magamról, hogy vészmadár vagyok. DSC is nem sokkal azután oszlott fel teljese, hogy kiléptem onnan. Most kiléptem Inqbõl, hogy menjek GoHba, erre Inq is oszlásnak indult?
Amiért _szerintem_ nem nagyon tudott Cuki partit találni (erõsen szubjektív és spekulatív). Talán ha néha az általa gyártott dolgokat nem azonnal továbbadja, hanem kölcsönadja ismerõsöknek/klántagoknak, akkor mindenkiben lett volna némi hajlandóság, hogy segítsen egy célpontot likvidálni huzamosabb ideig. Nem olcsóbbért eladásról, vagy ajendékozásról beszélek, hanem hogy látja, hogy a kislovag kezében a leggagyibb kard van, amit lehet venni. Õ meg épp most kraftolt egy jót. Odaadná és együtt elmennének valahova (kézenfogva, dalolva, csak szépen, idillikusan 😊, ami éppen neki kellene a következõ krafthoz. Közben kislovag is szépen fejlõdik, meg némileg tollasodik és amikor vissza kell adnia a kardot talán már vevõ is lenne rá.
Na mind1. Mielõtt torkomnak esne bárki is, nem hibást akarok megnevezni, vagy nagy flémbe belemenni. Csak egy magánvélemény.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mert ha: "Már csak 6k kell a 12k-s fegyom-hoz par ora es meglesz. (Kozben odalep melle egy fehér ruhas alak, es illedelmesen koszon es feltesz par kerdest).. és beszélgetés közben rádnyomja a trade abalkot és átad 8k-10k adenat." Ez WhiteRiC
..Majd felébredsz!
nem sokat adok a játéknak....minden nap abbahagyja valaki(ma pl.phantomh, stb.), aki meg nem és eléggé tud angolul az beáll egy külföldi klánba(pl.saferin, matrix, stb.)
Akinek meg kell, az nem megveszi. Elküldi az 1-2 full klánját oda farmolni, ahol ezt dobják. Aztán majd ha nekik már lesz, akkor a többiek által talált cuccok szépen felhalmozódnak és lejebb megy az áruk.
Aki meg egyedûl, klán nélkül jutott el magas szintre, az megszívta... Csak a mázlijára támaszkodhat, ha ilyen cuccot akar. Még 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Majd felébredsz!
1.nincs ennyi lóvéja(közel se)
2.ha lesz is ennyi addigra, mire kellene, akkor sem fogja megcsinálni
.
.
.
x.nem kellene neki és másnak sem ilyen fegyver, ha minden nap partyznátok rendesen, egyedül egy törpe, egy tank semmit sem ér, csak a wizi és az ijjász jó egyedül(talán még a da vagy a pala)
b-s fegyóhoz kapásból 1millától 2,5-3millát van pofájuk elkérni egy-egy bladért, shaftért, de annyi eszük nincs, hogy kicsit gondolkozzanak, mennyibõl is jön ki akkor az az átkozott fegyver
csak a blade egy b-s fegyverhez 2 millával számolva 22-24milla!!!
komolyan nem normálisak
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
neke van egy elf healerem, 20on megkapta a mantit, és nem sokkal késõbb egy duelt (max d-s, 107patk-st)
nagyon fun vele meni, olyna 27-28ig megy is mint a pinty, aztán már a manticore nem ad elég védelmet, és túl sokat sebezenek rád a mobok, amit a manti miatti manahiány már szarrá tesz
27en asszem 45körül va egy heal mana igénye, és ha nem végig ss-l nyomod ( én minden mobra 1 ss-t nyomtam el, max ha gáz volt többet), akkor 27 körül már tul sok a mobonkénti-2 mobonkénti heal, amihez hozzájön ugyebár a mob behuzása miatti undead vagy wind strike mana igénye is.
27en, nkem olyan 480 körüli manám volt, szal kalkulálhatsz.
én most 27en gyurtam át gastrára és mirthril tunicra, ez elég jol mûxik, valszeg ennél s maradok, mert igy partyba van elég manád healni (mantisnal hamar kifogytam általába), és solozni is tudsz (ez persze 25ig nem mûxik anynir jol root hiánya miatt.
szal ha sok idõd van dual 25ig mantival, 25töl mithriol gastraval, de én ha ma kezdeném ijjal kezdenék 20tol rod-ba..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
rohadt emi bowt nem lehet eladni 12 misiért, ez röhej...
hajnalban 10,5-et ajánlottak érte
az egészben csak az a szívás, hogy én számoltam ki mielõtt cuki elkezdte craftolni, és akkor 7,5 misi körül jött ki, gondoltuk oké ez jó lehet egy darabig, hiszen 13-14 körül árulták még akkor õket
most nemrég átszámoltam az egészet újra, hogy miaz ami még korrekt ár, az agyam majd eldobtam amikor kijött a 9 888 600-as alapanyag ár, ha tesóm megtudja megöl, mert már megvan a következõ emihez is a shaft, és még receptet mindig nem tudtunk venni, igaz tegnap láttunk 850k-ért, de mielõtt megvettük volna szerver restart lett(most azt mondom, jó hogy nem vettük meg) 😞
a másik...
b-s cumót ugye 80 és 60%-kal lehet craftolni, iszonyatos árak melett
hát nemtom tesóm helyében mit csinálnék, mert egy b-s fegyó craftja 20-25 milla
talán kellene egy szerver crash progi 😞
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
épp a napokban számoltam ki, hogy mennyi lenne összerakni egy stormbringert alapanyagból. BLADEK NÉLKÜL került volna kb annyiba, mintha luxuryból vettem volna meg....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
eljutottunk arra a pontra, hogy nem éri meg craftolni 😞
Ha szerzel olcsón két kardot, akkor jól össze lehet õket rakni és lehet, hogy jobban kijösz pénzben. De ha boltból tudsz csak venni kardot, akkor lehet, hogy érdemes inkább már összerakott után nézni.
Amúgy a próféták figyelmébe ajánlom a lentebb belinkel 9v9 második menetét, ahol a dual katanás próféta szépen elkente pár ember száját... 😊
A tündék se jobb jellemûek, mint mások. Éppen ezért tartom õket köpönyegforgatónak. Ráadásul az életfával kapcsolatos dolgok se mindig tetszenek nekem. Panaszkodtam is miatta a kasztváltó küldi miatt, de muszályból meg kellett csinálni.
Szóval lehet, hogy én is csak terjesztem a tündék rosszhírét, de legalább nem alakoskodok. Inkább csak ütök 😊
Persze vannak ilyen egészséges elmebetegek, mint Ric, akik még bíznak a felnövekvõ ifjúságban. De õk is csak az elsõ fajtársukig lesznek reményteljesek, aki majd jól hátbadöfi õket és elveszi a kis megkeresett vagy ajándékba kapott pénzét.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
Tamogatva a lvl 10 alatti playereket.
-6-8 palyer akart bevenni a friend listaba
. Majd felébredsz!
tegnap a tempeszesek leölték párszor az õröket girannál és nemtom, hogy ez most pénzbe került-e az ic-nek vagy nem