Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
"Guenhwyvar: Female panther"

NÕSTÉNY??????

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
közelsem .))

Drizzt

BEAST
😊)))))))))))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
fõleg ha mérgezve van, mi? 😛 😄DDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a gagyi drizztet is csak az übertáp dual tõr/kardos artemis entreri tudta úgy ahogy megfogni 😛 😄

de drizzt a nagybetûs BLADEDANCER

Strahd_
Bladedancer? Salvatore könyvben? .)

Sima warriorok voltak .) mégha tápok is .)) no és a fegyverek se semik voltak +3 nal jobbak pancélban és fegyverben is .)

a legjobb Zaknafein votl a maga apro 22 es lvl jével 😄
nem gagyi Drizzit 16 os szinten 😄

Strahd_
már van elf nöi karim is .) elf summoner leszek ha lesz türelmem hozzá .) és meglesz a staffja Isinek .) és a 48 lvl utána jöhet a kis elf summoner .)

BEAST
a DE mágusok most is beapritanak mindent 😄 és mindenkit 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
gonosz ... gonoosz vagy ... bár nincs jobb 1 néma elfnél 😄 kivéve ha nõ ... imádom a nõi elf csatanyögést 😄DDD

Nethyrrea
arról meg nem tehetek hogy holmi lineage 2 lehúzta a dark elfek képességeit a föld alá....

elvégre ha valaki olvasott salvatorét, ott pl egy 10-15 fõs (fõleg) bladedancer osztályú DE simán felaprít egy fél várost 😛 nemis beszélve a DE mágusokról. de hát az egy másik világ 😊

Strahd_
nem kell .) ö sem slip én sem slip .) van más megoldás....

Nethyrrea
szerencséd hogy....Nethyrreádnak szólítottál iblith 😛 😄DDD

Nethyrrea
1-20 ig sima armor masteryt kapok, ami mindegyikhez jó.

20-40 közt heavy armor masteryket kaptam palus knightként

40- nem kapok semmilyen armor masteryt. a shilien knightok kapnak 40 felett továbbra is heavyt.

light armor masteryje sztem csak az assassinoknak van.

BEAST
ha nem mennének simán a dolgok akkor majd szlípelem neked 😛 😄DDDDDD

Nethyrrea
cuki, JELENLEG mennyiért vágsz hozzá valakihez egy olyat?

Strahd_
bitang pitypang én benne vagyok .)

nemis!!!
Orkok FOREVER!!!!

Na látjátok már egy korcs dark elf is látja az igazságot 😊
a humanokfognal uralkodni a vilgon végül (igaz hogy utána egymást is kipusztítjuk de az már nem érdekes 😛)

BEAST
és milyen igazad van 😛 kezdem elfelejteni Danalienát 😄DD most 1 ember tõrös van a TOPon 😄DDD

bspsel mindenkit lenyomhatsz aaki nem mágus és nem tud gyorsabban castolni nálad😊 az "esetleget" hagyd ki 😊

Nem a páncélod csodáltam hanem a szép vonalú hátsódat 😊
Nem is rossz ahhoz képest hogy egy földalatti fûevõ vagy, de azért a human lányok a legszebbek 😊
Na jó, azért a páncélod sem rossz 😊

de nem arra van masteryd?

BEAST
namibehogynem? 😄

GSXR
Bitang leaprít mindenkit szlíp nélkül is lvl 50 alatt
Önkéntjelentkezõket és hitetleneket párezer adena bánatpénz
leadása után kezelésbe veszem.

dede, ez az a ruci

Nethyrrea
majd msn-en megbeszéljük, ha a fõnököm visszaadja a belépésem 😄

Cromac Mac Art
haliho!
nincs valakinek kölcsön 1 millája?
az elõrejelzések szerint olyan 2 hét múlva tudnám visszaadni...

BEAST
ha én bspst használok te meg csak nomrál akkor van esélyem ... amugy nem

Strahd_
ez nem igy van .) bsps nélkül is erös vagy csak...

bsps el magasabb ékszerezetteb karikat is lenyomhatsz esetleg .) de ha akarod megküzdhetünk .)

BEAST
még 1x sem nyertem bsps nélkül ... ja de 1x ... az vmi kis crafter törpe volt és kérte hogy öljük meg 😄DDDD

BEAST
akkor is ... elég szar érzés hogy ki vagyok közösitve mert tul erõs vagyok ... pedig CSAK 1 kis pöcs karim van 😞 ... a bsps nélkül meg szar se vagyok ...

Strahd_
az ok egyszerü.

a bsps meg 4* az mattackod ennyi .)

BEAST
ok ... bevallom kicsit teccik is amikor jön vki és aztmondja most jol bezuzza a fejemet ... kérem hogy vki számoljon ... és már irják neki hogy ezt kár volt , meg most futhatc vissza a városbol ... ilyenkor dagad a májam ... de minnél több embert gyõzõk le szlíppel annál kevesebb áll ki ellenem ... amugy vmit elbaszhattak a szlípnél mert az ok hogy a mental shield nem véd 100% de az elég gáz hogy bspssel simán szlipelem a lvl2es mental shieldezett playereket

BEAST
nemcsak veled ... már majdnem mindenkivel ... csak azokkal "verekszem" szlíppel akik vmiért nme teccenek ... vagy csak "namosmegmutatommekkoravagyok" kedvem van ...

SDana
Az oké, hogy szlíp nélkül, de velem miért szlíp nélkül? 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
ez kb olyan mint amikor a human tõrös lvl47-es sergey ott könyörgött nekünk az arénában hogy lécci duelezzünk vele...és meg volt lepõdve amikor nevetve írtam vissza hogy "lol, veled? soha 😄"

theca szet, crystal dagger. mégha 40-es lett volna akkoris simán levesbe aprít (én akkormég 44 voltam)

ricet kenterbevágta kb 4 ütéssel, pedig a szintkülönbség tetemes....

BEAST
sajnos igazad van 😞 szombaton 12 vasárnap 10 órát jáccotam össz ... nagy részét pvp arénában ... de alig volt vki aki ki mert volna álni ellenem ... nem azért mert qrvaügyes vagyok .. hanem mert 1xüen unalmas ellenem jáccani ... ezért kezdtem el slíp nélküli mecseket jáccani .. igaz szinte mindig halok de legalább izgalmas ...

Nethyrrea
mitgondolsz honnan van annyi fogpiszkáló a piacon? humán bordacsontból jól lehet hasogatni 😄DD

Nethyrrea
kompozit armor c2-es skinje 😊 meg a sallang: komp boots/mithril gauntlets érezd magad megtisztelve hogy megcsodálhattál 😊 iblith 😛 😄DD

BEAST
nem nethy nemtom mit csinált de valszeg õ is tömegpusztította a korcs embereket 😄DDDD

GAthersw
Megszólalt a másik Barna, fogadjunk Nethyvel együtt ástatok a föld alá a háború elõl 😛PPP

01110000 01110010 00110000

BEAST
legalább tanultatok vmit 😛 bár ez is kevés a gyõzelemhez 😄

GAthersw
Nem sokáig voltunk szolgák, mert ti balfaszok megtanítattok varázsolni és felszabadítani a bennünk rejlõ erõt 😛PP

BEAST
nah megszolalt a golyo/nyilfogó szolga emberfajzat 😄DDDD

Human roxx 😊
Na jó a többi lovagot is szeretem 😊
Na meg a jó pipiket 😊

ÖÖöö
Mégis figyelek rád, aki ilyen jól náz ki arra nem lehet nem figyelni 😊
Mit is mondtál az elõbb? 😛

GAthersw
Pfffúúúj, Barna Elfek. 😊

Nethyrrea
nesze 😛

Bocs de csak a humanok és a Mester írásait olvasom el, egy dark elf zagyva elmeszüleményei nem izgatnak 😊