Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
Nethy..adj 1 linket a c2-es skillekrõl ,ahova le vannak írva
köszi

Khold- 52 SR

Nethyrrea
de. mivel jelenleg a játékban a legjobb dual kard a katana. és már elég sok 52+-os van, aki csak arra vár hogy c2 kijöjjön, sztem javarészüknek már van 2 sls-e a spájzban, és amint kijön, már rakatják is össze. sokan akarnak majd akkoriban megszabadulni a katanájuktól.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Csipetke ma reggel 7óra 10 perckor nagykorú lett ...

Acro
És mi lenne ha ma este meg elmennénk ant queen raidre? Mondjuk úgy fél 9 kor tali dionnál:?

Khold- 52 SR

B@lu
raadasul ha mennenk core raidra, az meg a klanvagyon szempontjabol is jo lenne, uyganis ha eleg sokaig kempeljuk, a bropok elvileg folyamatosan jonnek...

GAthersw
inkább hamarabb... mert mire összejön a nép az úgyis még 1 óra...

01110000 01110010 00110000

Gugger
köszi már nem kell !

Gugger
Valaki dobjon meg egy C2 pack URL-el ! thx

phalanx
remek, akkor szerdán 9-kor össze lehetne hozni valami raid-et

SDana
Ja... és még egyszer, hátha valaki nem figyelt.
Már tudok lvl3as ajtót nyitni (mint amilyen elméletileg a corenál is van) 5%os eséllyel. Tehát elvileg 20 kulcsból kinyitom.

Aki meg nem figyel parti és kláncsatira és még fórumot se olvas, az ne is tudja 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Szerintem nem c2 miatt.. egyszerûen csak több a nagyobb kari... Maj ha itt is sokan lesznek, itt is olcsó lesz. Nem hiszem, hogy ennek ehhez sok köze lenne 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sáska
A mai dupla parti naon jó volt Cruma2-n. GG ALL

Nethyrrea
1. ne hadarjak gépelés közben

2. dana, igyexem belépni hogy a receptet lebótoljuk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hát egy srác aki a koreaival játszik, azt írta nekem orphuson, megkérdeztem tõle hogy van kint apiac, hogy anno ugyanez a drágaság volt nálukis odakint, de mostmár hogy c2 van, a +3-as katanákat 9 milláért árulják. az sls még drága.

GAthersw
Felhívom a nagymutereket azt megmutatom a moncsin 😄DD
Legfeljebb felhozok egy ágat 😄

SDana
És hogy teszed az SLSt a karácsonyfa alá? 😊

GAthersw
addigra remélem jah, ha másnem, karácsonyi lóvéból veszek egy kis adenát, nem akarok még 2 millával többet adni érte :///

SDana
Karácsonyig szerintem ráérsz bõven...

GAthersw
JAJJJJ, Addigra meg kéne csinálni 😞(((((

SDana
Ja, biztos, hogy a dual katanákat majd már úgy vágják majd az ember után, csak vigye már... Az slsnek meg egekben lesz az ára.

Nethyrrea
fenét. szerintem eleinte még magasan lesz, mivel sok új dual sls-es emberke lesz, és persze fog nekik kelleni az ss...és nem fogják érte sajnálni a lóvét. mondom, ELEINTE

Ehh, de gaz😞 Arra vigyazz, hogy azer c2 elott elkeljen minden😊 Gondolom c2-nel jol leesik minden b-s kristaly, ss, sps ara, dual delusion szetveres miatt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kristályosítottam a Keshanberket.
2-3 napig hirdettem és tegnap jött csak egy privát, hogy megvenné. Azt mondta várjak vagy 30 percet mert el kell adnia 1-2 cuccost. Vártam is.....
nem tudta eladni a cuccokat el akarta velem tradelni.
Mondtam hogy inkább adja el mert ez így nem lesz jó. Mondtam neki csinálok egy shoppot aztán ha lesz manija vegye meg.
Reggel felkelek látom nem vette meg, nézelõdök és látom hogy a kezébe van egy új kard. Felrakom a c2-es skint, mert a Caliburs, Sword of Nightmare és a Keshanberk ugyan úgy néz ki c1-ben. Hát persze hogy Keshanberk volt nála...
Na mind1

Most van 1000+ B-kristályom 1000+ Blessed B-SPS-em meg vagy 10k+ B-SS-em 😊))
Kb. egy hónap múlva mind elkel 😊))

SDana
Tegnap lvl1en zitussal mentünk kicsit és nekem elég jól ment a tankolás... Csak egyszer kellett gyógyítania engem minden monszta után és meg se álltunk... Egy egész folyósót tartottunk rettegésben ketten 😊

SDana
Gyere, majd bedobom a hátizsákba a receptet és leüzleteljük 😊

Jockey
én 6tol online vagyok,tanknak sztem jo vagy te is nem?😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
maj megyek segget rázni 😄

Taptarap
én már 5-6-tól mennnék ha van legalább 2 tankszerûség😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Jockey
7kor kezdünk ha meglesz legalább1 healr, 4fõvel már megy a nyugdíjas szoba remélem leszünk 4en.
a 7es kezdés csak támpont, szeretnlm ha lennénk 4en, de késõbb is lehet csatlakozni fo corse egészen 9fõig
ha este 10re lesz meg a 9fõ engem az se érdekel, csak menjen a táp😊

SDana
7-8 felé jelentkezem.
Ha már bent vagytok, nem baj be tudok szaladni 😊

Nethyrrea
7-re nemhiszem hogy hazaérek 😞

Jockey
ma eszméletlen durva CRUMA2 partyt szervezek.
kb 7tol indulna, szeretettel várok minden kedves érdeklõdöt a 9es max létszám beteléséig.

Csendpenge lvl39,4 assasin

Cromac Mac Art
Dana, még játszunk Ric-kel..azaz csak játszanánk mert még mindig inaktív az accunk..😞
és ha valaki nem szán meg minket , akkor legkorábban olyan másfél hét mulva leszünk csak ujra onlány.😞

hpzolee
Fu bazz nah itt kb nem tudnék mit csinalni ..Eznagyon gáz

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Cromac Mac Art
ez kellemetlen..😊

Nethyrrea

SDana
WTB lvl52 and b grade items...
Akkor talán vennék ilyesmit 😊
Mindenesetre jó tudni, hogy ilyet is tudsz... A ritka b ss, meg sps igencsak visszatartana attól, hogy majd továbbfejlesszem a fegyverem.

Nethyrrea
fórumot tévesztettél? 😄

Elrontottal vmi enchantot vagy mi?
Mellesleg nem hinnem, hogy barmelyik magyarnak kell b-ss jellegu cucc meg 1 joidejig

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

WTS B-crystals, B-SS, B-SPS, B-BSPS

Baszkurátor
Auccccccccssss,ez fájt ....

Baszkurátor
Ja,hallottam venillátoron .. 😊
De nemis gáz mert Malice anyánk most egy kicsit tartalékon lessz.Addig legalábbis amig a Csipetke nevü hupikékbõl egy jó kis scavi nem lesz.

mert belekötsz valami tök véletelenbe 😛
Forditson aki tud mert vanaki nem tud angolul meg van aki lusta! ^^

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Gugger
sajnos már eladtam 2.3M-ért

Baszkurátor
CSATLAKOZOM !!!!!
VALAMINT annak aki lefordílja...

En most miert is farasztalak?😊

ne fárasszá! nincs accom 😞
holnap lesz csak

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Felolem fordithatja, csak ne irja oda hogy nekem forditja😊

GSXR
Én nem vagyok perfekt angolos szóval én örülök ha valaki lefordítja az ilyen bevágásokat. Szóval ne fogd vissza magad Nethy😊

Nekem nem kell leforditani koszi, perfekt angolos vagyok😊
Amugy pont ezert irtam azt, hogy "tud koreaiul(vagy ittis makol, lsd amit irt a SoP-okrol)". En toltam JOB-on is, de a fene se tudta, hogy a sop felmegy 1.5krol 20ra. O meg raerzett erre, gondolom vagy vmi koreai infoja volt errol(ahol mar volt c1), vagy fenenagy makja, hogy sop-ba fektette a penzet.