Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hát a farmerek nem járnak pl. Orphus fórumra és villognak a szintjükkel.
Gondolom azért mert, ha kilép a netre 5 percre, hogy írjon egy post-ot akkor azalatt az idõ alatt keresett volna már 10k-t! 😊))
És 10k adena már 25-30 forintnál kezdõdik!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Arról nem is beszélve, hogy az ICsek nagyra vannak a saját 70es karijaikkal, mert az mekkora szám. Lefogadom, hogy egy hónapja is volt már 70es. Kínai farmer, váltott játékosokkal, 24/7ben. Aztán delevelt, mert nem keresett eleget 70esként...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Majd felébredsz!
Én most SWG-zom de ott nem nagyon láttam még kinait. Modjuk ott nincs is ekkora értéke a pénznek mert könnyen gyorsan elég sokat szerezhet mindenki. Te tényleg nem értem miért nem tisztitják meg a szervereket ezektöl a kinai "bandáktól". Az egész szerver gazdasága egy szervezett csoport kezében van 😞
350 Signatures Total
"Én vagyok az egyetlen normális kínai, a többi rasszista állat!"
kínai ip-k banolása is egy baromság, mert állítom 90%-uk amcsiból játszik
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

egy kínai gyerek nyilatkozta a következõt:
helló, bocsánatot szeretnék kérni a rossz angolomért, de kínai vagyok, csak európában élek már több éve, és énis az amerikai szervereken játszom.
valamit karattyol az éppen aktuális személyrõl
lényegtelen, mivel a kínaiak LÉTEZÕ problémák a játékban, és az emberek jogosan háborodnak fel rajtuk, én személy szerint szégyellem magam miattuk, éppezért általában nem is teregetem ki hogy magam is kínai vagyok.
úgy érzem banolni kellene õket, mivel nem JÁTSZANAK a játékban, hanem DOLGOZNAK, folyamatosan farmolnak egy xp helyet, delevelelt karikkal, meggyalázva a játék minden lehetõségét (delevelelés, trade spamolás pvp-nél ebayezés), és mind külsõ programokat használnak.
és a tény hogy adenát adnak el a weben, és pénzért poverlevelelnek IGENIS befolyásolja a játék egyensúlyát: rengeteg kedvezõ lehetõséget ad azoknak az embereknek akik egyszerûen gazdagabbak, vagy csak becstelenek, a normális és becsületes játékosokkal szemben.
a tárgyak értékét is befolyásolja, növelve áraikat (igen, ha ebayen veszek pénzt, kevésbé fog érdekelni hogy mennyit költök x tárgyra, azért vezsek pénzt hogy meg tudjam venni azt a tárgyat amit nagyon akarok, és ha már dollárban fizetek érte nem fog számítani hogy egy dollárral többet vagy kevesebbet adok érte)
õk kempelik az összes stratégiailag fontos helyeket a játékban, a nem-kínai scavikat távoltartva, és ezáltal az árakat befolyásolva, mint kizárólagos "beszállító".
amerikaiak és európaiak is farmolnak? igencsak kétlem: miért? egyzserû a farmolásért szerzett pénz kevesebbet jelentene számukra mint a rendes munkával megkeresett pénz.
a "azért farmolok hogy pénzt gyûjtsek és jobb cuccot vegyek" korántsem ugyanaz a tészta. a normál játékos azért farmol hogy megvehesse a jobb cuccát, és ha elérte célját, visszatér a fejlõdéshez. nem kempel egy helyet hónapokig, nem megy el 40-re hogy deleveleljen 30-ra hogy jobban farmolhason és kitúrjon másokat, nem ver ki onnan másokat csak mert nem olyan profi farmerek mint õ.
ncsoftnak banolnia kéne a kínai ip-ket mint ahogy az európaiakat is tették koreában (pedig õk nem farmoltak)
miért?
1 a kínaiak 90% farmer, ez tény
2 van saját szerverük
3 senki rendes játékos nem jáccana olyan szerveren ahol nem érti a beszélt nyelvet, és sokkal jobban laggol (igen ha kínában élek és amerikába játszom a pingem szar)
----
mégegy dolog, amit fontosnak érzek elmondani:
soxor látok amerikai és európai embereket akik védelmezik õket, és nem értem miért. szerintem csak rosszul látják a dolgokat.
némelyikük azt hiszi, hogy a kínai famereknek a "túléléshez" kell a pénz, hogy ehessenek, stb. nos, ez nemigaz.
kínában 1.3 milliárd ember él. sokmillió nagyon gazdag ember van (igen, milliók) a nagyvárosokban, és nemigen különböznek a többi korukbeli fiataltól (fõleg európaiakra gondolok).
persze rengeteg nagyon szegény ember is van, de õk javában nem a városokban élnek, nem rései a modern ekonómiának, és nem jáccanak online játékokkal még az internetcafékban sem.
azok a kínai farmerek olyanok mint ti: azért farmolnak hogy könnyen szerezzenek pénzt, hogy cigit vehessenek, játékokat, filmeket, csajozzanak.
az õ fõnökeik akik a cafék tulajdonosai hatalmas haszonra tesznek szert, amit el se tudtok képzelni, többezer dollárt költenek arra hogy az üzletük jól menjen (tucatnyi gépet tartanak és accountot, drága internetkapcsolatot, igen, kint sem olcsó)
és higgyetek nekem, a kínaiak NAGYON rasszisták, mindig összetartanak, nem azért mert barátok, hanem mert kínaiak.
nagyon rossz véleménnyel vannak az amerikai és európai emberekrõl (fõleg amerikaiakról), és jó nektek hogy nem értitek azt a hatalmas mennyiségû rasszista beszólást amit mondanak nektek a játékban.
ha beszólsz egy kínainak valami rasszistát, banolnak, miközben õk is folyamatosan ezt teszik.
ha van egy kínai barátod, az õ "barátsági elképzelése" korántsem az mint a tiéd. úgyértem: ha valakinek a barátja vagy, nemigen nézed hogy honnan való (származásra). ha kínai vagy, és van 2 barátod, egy kínai és egy nem-kínai, a kínai lesz jobban a barátod. nehéz elmondani, de legyetek óvatosak.
MTI/Reuters
szeptember 21. 13:56
"Túlszaporodás" miatt húszmillió forintnak megfelelõ összegre büntettek Kínában egy házaspárt, és lezárták a házukat. A pár három gyerekébõl kettõ az engedélyezett kvótán felül született.
Elsõ fiuk 1997-ben érkezett, tavaly viszont egyszerre kettõvel lépték túl a limitet, mivel ikerfiaik születtek. A sencseni házaspárt a bíróság most 780 ezer jüan megfizetésére kötelezte, és mivel ezt nem tudták teljesíteni, hatósági pecséttel lezárták a házukat. Ez a lépés jogában áll a hatóságnak, sõt a gyereklétszámot túllépõ szülõk rokonainak házát is lefoglalhatja. A pénzbüntetés mindazonáltal szokatlanul magas összegû.
A sencseni bíróság egyúttal további nyolc házaspárt is megbüntetett túlzott gyermekáldás miatt, ám hogy mennyire, arra nem tért ki Beijing Morning Post címû kínai lap.
1,3 milliárd lakosával Kína a világ legnépesebb országa, éppen ezért szigorúan szabályozza a születések számát. A leginkább túlnépesedett városokban mindenképp csak egy gyermeket engedélyeznek, de vidéken is többnyire ennyi az engedélyezett létszám.
LOL
Bocs skacok de nembírtam ki, hogy ide ne rakjam ....

Persze minden klánban vannak bunkók, de a tempestben valahogy összeszedték sikeresen az összeset 😊
IC-vel nincs bajom, csak az hogy szinte minden az övéké. 😞(
Minden 5. player IC-s.
KOS az nemtom hová tünt, alig látni KOS tagot. DoO-s sincs sok sztem.
INQ+Limitless+GoH
GO GO GO
VISZONT!
láttam tegnap VICTIS-t! 😊)))))
épp a helvirahel-ben van, még mindig a dual spiritjeivel
Az ICt még mindig nem szeretem, de mostanában egész normálisak. A doo meg még mindig normális, nincs vele baj. A TR és KOS meg mintha eltûnt volna... Ritkán látom sok tagjukat együtt.
Még nem is vagy lvl 51!!! Kell meg 27%!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Itt még a temperesek hatranyba voltak
Még itt is
Aztan kiengyelitettek a tempesek.. oldalt nem tisztan de lát szik hogy Joker meghalt 😞
http://sgtagok.srv.hu/pictures/3.JPG
folyt köv reklám utan 😄
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Spoil Festival - Spoil Monsters in the area - lvl28, 36 - active
ap)Bounty Hunter
Spoil Festival - Spoil Monsters in the area - lvl43, 49, 55, 62, 66, 70, 74 - active
Ez igen teccik ... 😊)
kb mennyiért lehet venni theca szetet valamint dark screamert?
Csendpenge 39,8 assasin, indul a questelés
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tessék...
DE valaki küldjön már c2 skillekrõl linket!!!!!!!!
Khold- 52 SR