Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp ez zavar hogy mit kell itt fontoskodni?
És ha semmi közünk hozzá, akkor minek mutogatod?
Rakjak be én is egy képet a 46-os karomról hogy nekem meg ilyenem van?

Khold- 52 SR
engem se erdekel, pont az a nevetseges hogy beszurok egy kepet es mindjart meg az anyazas
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fake!

Muti a képet letakarás nélkül 😊
De télleg.Csak kíváncsi vagyok rá.
Mi az értelme????
Mit kell itt a fekete ninja állarcot huzogatni az összes panelra?
Khold- 52 SR

2. AUTÓ mánia
3. Tibia
4. Rome : Total War
5. Half-Life 2
6. White may
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. Asszociáció
9. Pc tuning
10. Sims 2
01110000 01110010 00110000
Ant Queen, Core és Orfen Raid ma! Gyûlekezõ fél 6kor Dion központban. NAGYON FONTOS: Mivel nem sikerült az az ötlet, hogy összedobjuk és klánpénzbõl vesszük, ezért MINDENKI hozzon minimum 2k SSt 10 Alacrity Potiont, 10 Haste Potiont, 10 Greater Antidotet!!!! EZ NAGYON FONTOS!!!
Elsõ célpontunk a Queen Ant. Indulás 6 órakor, mivel elvállaltam a szervezést ezért szeretném ha legalább mindenki meghallgatná amit mondok, mivel a társaság nagy része már igen magas szintû ezért ha nem mûködik, kicsit visszavonulunk és más taktikát találunk ki. (erre nem lesz szükség.
. A taktikákat leírtam, ott vázolom. MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN! JÖJJÖN EL!!!!!!!! 01110000 01110010 00110000
pedig semmi mast nem csinaltam max este felraktam Rise your Lifeot
Ant Queen, Core és Orfen Raid ma! Gyûlekezõ fél 6kor Dion központban. NAGYON FONTOS: Mivel nem sikerült az az ötlet, hogy összedobjuk és klánpénzbõl vesszük, ezért MINDENKI hozzon minimum 2k SSt 10 Alacrity Potiont, 10 Haste Potiont, 10 Greater Antidotet!!!! EZ NAGYON FONTOS!!!
Elsõ célpontunk a Queen Ant. Indulás 6 órakor, mivel elvállaltam a szervezést ezért szeretném ha legalább mindenki meghallgatná amit mondok, mivel a társaság nagy része már igen magas szintû ezért ha nem mûködik, kicsit visszavonulunk és más taktikát találunk ki. (erre nem lesz szükség.
. A taktikákat leírtam, ott vázolom. MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN? JÖJJÖN EL!!!!!!!!
01110000 01110010 00110000
És már mondtam eccer Mr.Orfen.Tessék reszketni mert JÖVÖK 😊)
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
de ha minden igaz akkor Rivenyne leszek de meg nem biztos az....
nezd meg a plains walker skilljeit nagyon szuper!
Figy Petya.Beszéltem vele de lécci Te is gyõzködd, hogy a cuccát/pénzét hozza át ide.Ne hagyja veszendõbe!
egy lvl 45-os plains walker
chrystal dagger
full thecka set
c ekszerek
cuccolok a bartzra