Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kép nem fake!!!!Cirka 13 lvl a külömbség köztem és a hulladék között.Sokba került de legalább jól szórakoztam...... 😊)
Állítólag a templom tele van kínaival...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
gyûjtsön egy tanulságos történetet a családja történetébõl.
Másnap:
- No kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittük egy nagy kosárban tojást a vásárra, de kiesett az egyik
kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló,
a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnámban, és egy nap a vietkongok
lelõtték a helikopterét. Nem volt nála más, csak egy üveg whisky, egy
géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a
whiskyt, nehogy kárba menjen, ha a becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor
kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül.
Hatvanat lekaszált a géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat
megöl a macsétával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet kénytelen
volt puszta kézzel megfojtani.
- Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a tanulság?
- NE BASZTASD BOB BÁCSIT, HA RÉSZEG!!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
na most tessék, akinek kell dual sls, az csináljon küldit, vagy vegye meg a vártulajoktól drágábban 😛
bár ha van ismerõs cba-s akkor úgyis összetudod rakatni 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Skill, cukit kérdezd a recepttel kapcsolatban, mert az övé.
én is beszálnék recept árába ...
Megadom a tartozásomat (ehhez elkell elõbb adnom a brig shieldet) és nemis marad péézem.
ha dual SLS-t akarsz, akkor vagy aden/oren tulajdonos klánjának kell lenned, VAGY kb 300-500 SOP-ot kell fizetni ezen városok blacksmithjeinél, vagy valami hosszadalmas és unalmas kvesztet kell megcsinálni hozzá. szép.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
én csak annyiból bosszankodtam hogy hazaérve nagy kupi fogadott, ugyanis a régi íróasztalom (és a rajta tenyészõ évszázados kincskupac) helyére bátyám hozott egy polcot, amire pakolhattam vissza régi idõk elfeledett kincseit. meg aztán alig álltam neki játszani (utóbbi 3 napban ha nem haltam 4x akkor egyszerse, de még mindig 49 vagyok! 😄D) rájött a diablózhatnék....
Egyedül... Most a Mithril Tunic Fabric mellé dobott 9 db faszenet is
Megölt két kiba fosbojler fa és eldobtam az egyik elven fülbevalómat

brühühühühüüüüüüü
Mi ez barkóba? 😄
Kisebb gondom is nagyobb ennél! 😛P
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
De mondtam a múltkor, hogy ne vegyél anchort ;(
Faszparasztnak fogalma sem volt mirõl van szó.
GM rulZ
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Rohadt bugos szar köcsög játék! Ami tele van buzi botosokkal, bele értve negem is, de most már nem érdekel, rohadjon meg a paraszt banda!
A kis történetem a következõ:
János vitéz úgy döntött hogy elf harcos lesz... és átadtam minden földi jót neki a raktárban...
De az elf harcosnál a raktárban semmi nincs! A törpénél a raktárban semmi sincs, megnézem a motyóban ott sincs...
Hívom a GM-et hogy a jó kúrva anyját... õ meg kérdezget böszmeségeket, hogy kinél adtam fel... mondem neki hogy a törpe faluban a raktárban csak 1 embernél lehet feladni...
erre mondja hogy menjek el a törp faluba... Erre mondom neki hogy mivel? hiszen lvl 3-as még csak a kari 183 adenaval! Hogy a faszba menejk át? mondom neki kedvesen hogy teleportáljon át oda engem...
ezt nem lehet.. hehe.. k. anyád (gondoltam 220/180-as vérnyomással)
úgyhogy most itt vagyok.. van 2 karim, semmi cuccal! Ami ráadásul kölcsönben van..volt.
na mind1 kapja be az összes zoknimat a sok semmittevõ szarrágó GM ott ahol van
Csak egy szõke tündelány vagyok, aki még a kristályt se mindig tudja megkülönböztetni a soul oretól 😛
... csak vegye meg valaki a cuccaim az éjjel, hogy legyen pénzem alapanyagra :/
Ha valakit érdekel, DS 5.9 milla (boltban vettem annó :/), Ice bow akár 2.8ért is 😊
Persze adakozókedvûek járhatnak a sopphoz... és nem garantálom, hogy elõttük nem veszi meg senki drágábban 😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Itt egy másik szerver inije,ez mégkevesebb playeres és én amikor kipróbáltam senki sem volt rajta!!!
belogoltam mielött kész lett volna

Ma is egész nap craftoltam egy ku*va %-ot nem vittem se Cukit se Gattacát.
Most is zonca adott 600 animál bonet hogy csináljak belõle cbpt utána vop-ot majd craftman moldot. Ezzel nem lenne bajom, ha a ku*va CBP receptemet visszaadta volnaaaaa!!!! 😊
Vki zoncával naon gyorsan logoljon be nekem!!! Mert dáá dáá lesz!!! 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
vásárold meg a gammát és nics ilyen gondod..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nem tudja vki kb mikorra költözik át a frost mexikoba? vagy 1 hete kb vki emlitett egy másik servert, de annak az ini-jét nem kaptam meg. vki help?