Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd én is megyek ;(

Baszkurátor
Jah!Majd elfeledtem.Qrva büszke vagyok magamra

azirafael
Hmmm... ez nem jó hír. De majd te kiürítesz nekünk egy termet!

Baszkurátor
Mivel ma felbosszantottak az EG-ben lévõ fák ezért minden mobot pofánbaszok egy terhes macskával!!!!
A kép nem fake!!!!Cirka 13 lvl a külömbség köztem és a hulladék között.Sokba került de legalább jól szórakoztam...... 😊)

SDana
Oda én is bejelentkezek majd, ha délután mentek. Persze nem expet lopni, csak hátha lesz kínai fájt 😊
Állítólag a templom tele van kínaival...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

azirafael
Figyelem lvl 27-32 közötti emberek! Holnap déltõl ha minden jól megy online leszek én is! Össze kéne hozni néhány közös partit, hogy mi is gyorsan fel tudjunk zárkózni, és a magasabb szintûek ne vigyék el az exp nagyrészét. Ezért Forgotten Temple party egész nap!!! Irjatok privátba ha érdekel benneteket!!!

azirafael
Ez ütött!

azirafael

B@lu
lol😊

ez jo!

Baszkurátor
Amerikai iskola, a tanítónõ feladja a házi feladatot: másnapra mindenki
gyûjtsön egy tanulságos történetet a családja történetébõl.
Másnap:
- No kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban?
- Egyszer vittük egy nagy kosárban tojást a vásárra, de kiesett az egyik
kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló,
a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebbõl a tanulság?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnámban, és egy nap a vietkongok
lelõtték a helikopterét. Nem volt nála más, csak egy üveg whisky, egy
géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a
whiskyt, nehogy kárba menjen, ha a becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor
kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül.
Hatvanat lekaszált a géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat
megöl a macsétával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet kénytelen
volt puszta kézzel megfojtani.
- Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a tanulság?
- NE BASZTASD BOB BÁCSIT, HA RÉSZEG!!!

Nethyrrea
mikor lesz neked annyi coinod? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Én két crystal daggert szeretnék összerakni, hogy dualosok legyenek 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
én úgyis 2 sword of limitet akarok összerakatni 😊)

gPROject
eddig az volt a baj, hogy nem volt értelmes küldi
na most tessék, akinek kell dual sls, az csináljon küldit, vagy vegye meg a vártulajoktól drágábban 😛
bár ha van ismerõs cba-s akkor úgyis összetudod rakatni 😊

SDana
Majd kellenei fog, este megkereslek. Addigra remélem elkel az ijjam is, szóval meglesz a pénz a kraftra 😊

kira! ha kell alapanyag jo áron szolj... nem sanca neked nincs ! 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Csipet, akkor legfeljebbe ezt is megkapod hitelbe 😊
Skill, cukit kérdezd a recepttel kapcsolatban, mert az övé.

majd tájékoztass a dager készitsének fejleményeiröl!
én is beszálnék recept árába ...

Baszkurátor
Kössz Dana de asszem ez most nemfog menni.
Megadom a tartozásomat (ehhez elkell elõbb adnom a brig shieldet) és nemis marad péézem.

gl gladik meg a töbi duálosnak!

Nethyrrea
hümm...hát nézegetem a c2-es fual-fegyver szabályokat:

ha dual SLS-t akarsz, akkor vagy aden/oren tulajdonos klánjának kell lenned, VAGY kb 300-500 SOP-ot kell fizetni ezen városok blacksmithjeinél, vagy valami hosszadalmas és unalmas kvesztet kell megcsinálni hozzá. szép.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ha majd összefutunk a sapi miatt, tudok jutányosan fülest adni 😊

Nethyrrea
látom mindenkinek jó napja volt 😄DD

én csak annyiból bosszankodtam hogy hazaérve nagy kupi fogadott, ugyanis a régi íróasztalom (és a rajta tenyészõ évszázados kincskupac) helyére bátyám hozott egy polcot, amire pakolhattam vissza régi idõk elfeledett kincseit. meg aztán alig álltam neki játszani (utóbbi 3 napban ha nem haltam 4x akkor egyszerse, de még mindig 49 vagyok! 😄D) rájött a diablózhatnék....

Baszkurátor
Ja.Utánna bosszúból megint pofánbasztam a demon tempestet.
Egyedül... Most a Mithril Tunic Fabric mellé dobott 9 db faszenet is

nem hogy nekem adtad volna!

Baszkurátor
A qrva életbe.
Megölt két kiba fosbojler fa és eldobtam az egyik elven fülbevalómat
brühühühühüüüüüüü

Manoooo
Gondolkozzon a halál!
Mi ez barkóba? 😄
Kisebb gondom is nagyobb ennél! 😛P

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

igen! Az anchor nem muxik, és kurva drága volt SP-ben. 1x sikerült 1 kék mobot megfagyasztanom vele, de kb 50x próbálkoztam, és utána feladta... Én is kérdeztem a GM-et, fingja sem volt mirõl volt szó. Azt monta, hogy indítsak 1 fórumot a lineage.com-on a support rovatban...

De mondtam a múltkor, hogy ne vegyél anchort ;(

GAthersw
Nekem sincs 😄DD

01110000 01110010 00110000

semo1
Tegnap Csulee + kérdezte miért nem müködik az Anchore.
Faszparasztnak fogalma sem volt mirõl van szó.

Baszkurátor
Ez így igaz de abban egyetérthetünk feleim, hogy ez egy jó barom szabáJJJJ!!!!Abszolút semmi értelme, hogy ha saját accon másik karinak átacccc valamit akkor ezt csak ott tudod kivenni ahol betetted (ezt jól megaszondtam...)!
GM rulZ

mielött kiakadnál szolj nekem! segitek mindenben!

Nem igazan ertem a problemat. Volt 1 torpe karid, ami a torp faluba volt, es ott "atadkuldted" az uj karidnak a cuccokat, ami elf? Mert ha igy van, ez jatekbeli szabaly, hogy csak abban a warehouseban tudod atvenni a cuccost, ahol feladtad. Kerj vkitol kolcson, vagy keresd meg a penzt transzportra. Elffel sztem megvan az a 6-7 ezer 3-4 ora alatt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na most van az, hogy elmegy az egész büdös kúrva banda a jó büdös picsába ott a rohad GM-ekkel eggyütt!

Rohadt bugos szar köcsög játék! Ami tele van buzi botosokkal, bele értve negem is, de most már nem érdekel, rohadjon meg a paraszt banda!

A kis történetem a következõ:

János vitéz úgy döntött hogy elf harcos lesz... és átadtam minden földi jót neki a raktárban...
De az elf harcosnál a raktárban semmi nincs! A törpénél a raktárban semmi sincs, megnézem a motyóban ott sincs...

Hívom a GM-et hogy a jó kúrva anyját... õ meg kérdezget böszmeségeket, hogy kinél adtam fel... mondem neki hogy a törpe faluban a raktárban csak 1 embernél lehet feladni...
erre mondja hogy menjek el a törp faluba... Erre mondom neki hogy mivel? hiszen lvl 3-as még csak a kari 183 adenaval! Hogy a faszba menejk át? mondom neki kedvesen hogy teleportáljon át oda engem...
ezt nem lehet.. hehe.. k. anyád (gondoltam 220/180-as vérnyomással)

úgyhogy most itt vagyok.. van 2 karim, semmi cuccal! Ami ráadásul kölcsönben van..volt.

na mind1 kapja be az összes zoknimat a sok semmittevõ szarrágó GM ott ahol van

SDana
Szóval igyekszek, de nem vagyok el boltos törpe, hogy mindent meg tudjak venni és bármit eladni 😊 Ne add még el azt a receptet 😊
Csak egy szõke tündelány vagyok, aki még a kristályt se mindig tudja megkülönböztetni a soul oretól 😛

SDana
Tõlem remélem kész anyagot kapsz majd, de lehet, hogy par receptet kölcsönkérek majd 😊
... csak vegye meg valaki a cuccaim az éjjel, hogy legyen pénzem alapanyagra :/
Ha valakit érdekel, DS 5.9 milla (boltban vettem annó :/), Ice bow akár 2.8ért is 😊
Persze adakozókedvûek járhatnak a sopphoz... és nem garantálom, hogy elõttük nem veszi meg senki drágábban 😊

köszönöm szépen.

Na ugye hogy nem is az en hibam a dolog

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jo, ense igy terveztem, hogy bonekat veled kraftoltatom, csakhat igy jott ki😊 Direkt ezer kertem el a receptet, csak Skill jaccott, es igy Zoli nem tudta megkraftolni a cbp-t.

Taptarap
gondolkozz....=.=

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Baszkurátor
Nemtudni, hogy elindul e egyáltalál.
Itt egy másik szerver inije,ez mégkevesebb playeres és én amikor kipróbáltam senki sem volt rajta!!!

ismét az én hibám
belogoltam mielött kész lett volna

Na még1x beírom, hogy aki craftolni akar fegyvert, páncélt akármit, az plz vigyen fel egy ku*va törpét lvl 5-re vegye meg az alapanyagok receptjét és craftolja meg!
Ma is egész nap craftoltam egy ku*va %-ot nem vittem se Cukit se Gattacát.
Most is zonca adott 600 animál bonet hogy csináljak belõle cbpt utána vop-ot majd craftman moldot. Ezzel nem lenne bajom, ha a ku*va CBP receptemet visszaadta volnaaaaa!!!! 😊

Vki zoncával naon gyorsan logoljon be nekem!!! Mert dáá dáá lesz!!! 😊

nem flémelem,csak szeretném kiprobálni mienek, és sokan használják öket ingyen. 100 ember is tud közösség lenni, ráadásul nem bohockodnak hanem jáccanak, ugyhogy az a sorod kicsit tulzás volt. amugy meg nem tudom mi bajod ezzel. WoW-ot biztos befizetem, habár még nem láttam, de nagyon tetszik, meg még az EQ 2 ami bejön.

ha minden igaz van neki 😊

Jockey
nyilvánvalóan teleflameled az összes mmo tpoikot mndenféle ingyenjátszási lehetõségre való kérdéssel, de már írtam ha neked még nemis személy szerint, hogy egy MMO-rt füzetni kell, az összesz ingyenes szerver szart sem mutat a gammábol, ezek közösségre épülnek, nem 100fõre akik ingyen bohóckodnak egy "tudatlan" szerveren

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nyilvánvalóan attol kérdeztem aki otthon van a témában.

Jockey
nemtudjuk, és nemis érdekel engem speciel😊
vásárold meg a gammát és nics ilyen gondod..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hi all
nem tudja vki kb mikorra költözik át a frost mexikoba? vagy 1 hete kb vki emlitett egy másik servert, de annak az ini-jét nem kaptam meg. vki help?

csuzlee
Es recepted van hozza? Marmint az XBowhoz!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA