Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Nah majd megegyezunk jatekban 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Mi tortent? Senki se anyazik a down miatt? Mik vannak. Ilyen nem tortenhet meg!
Anyad ncinc!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
nekem van 10-en valamennyi HGS pár B.Hemp, meg vagy 100 Suide

HGS-t nehogy bone-bol vagy cbp-bol kraftold, mer vesztesz vele csomot. Kiulsz vasarolni darabja 2500-er, es csomost eladnak. cbp-t meg el tudod adni buy shoppoloknak 3500er...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Kellene nekem 55 db. High Grade Suede es 55 db. Braided Hemp! Tud valaki segiteni? Vagy esetleg erdekel Stem, Suede, Animal Bone!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
egyik ok hogy ne vegyek ilyet 😄DDDD
másik meg hogy nem is tudnám használni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ezek vegulis csak 50 millak, szal 5m helyett ezekre 19m-el tobbet kell kidobniuk a vasarloknak.

Jo, akkor csak a te kedvedert😊 Mondjuk damascus, deadman...

Nethyrrea
gondolkodom, és az jut az eszembe, hogy egy íjász még mindig könyebben farmol pénzt mint egy melee fighter. meg könyebben is öl nehezebb mobokat. nemigazán ismerek íjászt aki kékeket/zöldeket kényszerül farmolni....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hat az hogy 2en jacunk az csak azzal ekvivalens, mintha 1 atlagember 2x annyit tolna.
A profit meg nyilvan valtozo. Solozni mar reg nem lehet 50 szint felett, partiba meg sztem ilyen 200-300k jon drop nelkul. Ha a dropokat atlagolom akkor kb 500k. De a penzt nemis farmolasbol, meg dropbol kell szerezni😊

52on jott Zoleenak(partiba) a lejebb emlitett 2 dropp.

De a magasabb sizntu miatt gyorsabb is lesz a parti😊

Damascus, lance?

Na de eppen ezt hogy 60 milla helyett 29 milla................
Szal 31m helyett meguszod 5m-el, gondolkodj😊

Nethyrrea
meg én egyedül jáccom, te meg állandó tudathasadásban szenvedsz, ami azért dettó megdobja a napi bevételt. mennyit keresel egy nap? 4-500k?

SDana
Ugyanúgy farm, farm, farm, ha pénzt akarsz. SS spam és nagyobb monszta nem dob annyival többet és fõleg nem értékeset gyakrabban, hogy megérje.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ÕÕ tehát 50en még nincs?...ehh reméltem pedig 😊

azirafael
Nem rasszista, csak azt akartam mondani, hogy a közel azonos szintûek partyzzanak eggyütt... akkor mindenki közel azonos exp-t kap a magasabb szintû nem zsebeli be a nagy részét.

SDana
Remélem késöbb már azért magasabb szinten lesznek olyan droppok, hogy nem csak farmolásból fog állni az élet :/

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
khm..."szaros" 5 milla az nekem többhavi farmolásban van kérlekalásan... szóval nekem nemmindegy

Parts vagy full? Full nincsen, hacsaknem megin jott Zolinak 1 dropp😊 1-2 parts valszeg van. Majd 6tol leszek otthon.

Gugger
Vagy Te vagy Zoli említette, hogy van Divine cucc Zonca-nal! mikor trédelünk ?

"magasabb szintûek ne vigyék el az exp nagyrészét"
Ez milyen rasszista duma mar😊)

Gugger
Divine felsõhöz és alsóhoz, ha van valakinél eladó Design vagy Pattern az jelentkezzen itt SG-n vagy ventrin, vagy a játékban!

pm
"Gugg3r

THX!

Gugger
Haver, akkor kell az Eldarake Shield? Gondolkodj el rajta mert nekem nagyon kellene a pénz! Ha nincs pénz és kell akkor kérj kölcsön ha van kitõl, vagy dobd vissza, mert akkor piacon megpróbálom eladni.

lol😊 Rendeltunk toled cbp-t, azt sem tudtad hozni😊)

Engem inkabb az idegesit jobban, hogy a dualosok mindig le vannak maradva 1 grade-el, ez nevetseges. Mar reg dual sls-em lenne😊

En nem tom mit sirsz ezen, rosszabb esetben is 500 sop, az meg szaros 5 milla, lol. Szal 12*2+5bol, azaz 29 millabol kijon a top b-s dual, lol. Nezd meg a top b-s ijat, 2x annyiba kerul.
(persze csak akkor jon ha a kraftolas 100% lesz, de sztem annyi lesz)

Baszkurátor
Azt tudtátok, hogy a törpéknek van levitációs képességük????
Íme:

Baszkurátor

B@lu
Kezdõ helyen, es wooden arrow😊

B@lu
szerintem kezdo helen add oda egy kis karinak.

vooden arow nogrades booba kell.

Baszkurátor
Kell valakinek bone arrow (természetesen ingyé) vagy dobáljam el???

ez is igaz.. nem is kell

Nethyrrea
tökmindegy, használod, gáz lesz. többiek is levették régebben már. csak jótanács 😊 egyébként meg bõven elég a színébõl tudni mennyire erõs 😊

nekem is kõll ilyen leveles izé!

Nethyrrea
hát ja...énis csak így 49-en merném SS-el leszólózni (természetesen UD-vel) kísérõstül.

aláírás tesz 😉

Baszkurátor
Lehet csakhogy akkor rábasznak.
Ez nem harmadik fél által csinált program.Illetve nemtuggya bizonyítani, hogy nem én csináltam magamnak.....
De kössz, hogy figyelmezteccc Nethy!!!

Nethyrrea
mi nincs tele velük?

én is beteg vagyok, de közben a munka hõse is!
Én is megyek! igaz gumibugyiban...

Nethyrrea
hivatalos helyeken ne nagyon mutogass ilyen képeket... a szintkiíró hackért banolnak.

Baszkurátor
Kössz Dana!
Vólt neki egy rabszolgája de õt is kicsinyátam!!!!
És télleg én öltem le 100%-hp ról 0-ra 😊

A törpivel is öltem 7-8 szinttel magasabb mobot

De Csipetke most mezítelen.Tudod Malice NagyasszonyAnyának vettem egy +3-as Staff of Life-ot ezért nincs semmi pénzem és ezért kellett Csipit lemezteleníteni .

Dömike,betegvagyok ezért vagyok itthon.

Szekijoe
Amikor én tegnap láttam akkor még voltak kísérõi nem is kevesen Mi nem mertünk nekikmenni pedig 2 fanatikus tankkal voltam.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

azirafael
Ok milyen néven játszol? Ha beléptem rádprivizek...

Szekijoe
Engem érdekel Forgotten Temple. Ha szükség van ott rám Még úgysem voltam ott

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

te dógozzá! Így picsázol, akkor sose fogunk party-zni! Útyhogy lehet hogy nem is jövök ide ;(

SDana
Garázslóval nem kunszt 😊
Csináld meg a törpiddel, az lenne a valami 😄
Amúgy grat. Fõleg, hogy nem voltak kis kisérõi és még élt 😊

gPROject
na elindultam dv-be receptre vadászni, ha valakinek lesz kedve jönni, privi cukira és kimegyek érte

azirafael
Milyen néven nyomod?