Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
legalább tudok válogatni! 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
na mind1, ha segiteni akartál vele akkor azért kösz, de ennyire hülyének nem kell nézni...
nyugodt szívvel bemegyek egy dungeonba a heavy armoros shamanommal egyedül, de az ugyanolyan szintü wizardommal már nem... és ezen nem meglepödtem csak felhoztam mint esetleges érvet, ami segíthet dönteni, hiszen mindkettö spellcaster.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Zubei Leather shirt sikerult masodjara!! (sajna elosore nem jott ossze 😞 )
Itt meg a pk party megy karmat ledolgozni (fostam mint az allat)

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
lol a felvételin nem tököltem ennyit 😄DDDD egyszerüen képtelen vagyok eldönteni, hogy melyik az melyik jó lenne Nekem 😊
Az orcot sokoldalúbbnak látom, mert a heavy armor és a sealek miatt közelharban sem bukik el fél pillanat alatt, és a háttérböl is jó varázslatai vannak.
De a necromanternek is van sok genyó skillje és mellé a summonálás....
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
vagy DU meter is kirajzolja grafikusan
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nehéz döntés...oda jutottam, hogy nem tudok dönteni 😄
MindkettQt csinálni fogom 😄 ... de nem egyszerre. A necromantával kezdek, aztán ha azzal már nagyon teli a hócipöm akkor shaman és így tovább 😊 Végülis ha nem armoros hanem tunikás shamant akarok, akkor még a felszerelésre se megy el plussz pénz, mert ugyanaz kell nekik.
egyszer majdcsak lesz mindkettö lvl 50 😉
Ha választani kellene, akkor én a sámánt ajánlom, mert 50 felett érdemes inkább partizni és általában egy sámán talál partit.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
Shaman (40+) és necromanter.
Ez a két kaszt fogott meg engem igazán. Érdekelne, hogy akinek van vagy tud róluk sokat az mit gondol. Nem szeretnék felvinni lvl 50-re egy necromantert hogy ott derüljön, ki hogy a fene vigye el a shamannal jobban jártam volna (vagy fordítva). A skilleket ismerem, de azt hogy mi mennyire effektiv a valóságban azt nem, vagy hogy mi mennyire alkalmazható PvP-ben, PvE-ben stb.
Elöre is köszönöm az infókat.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
komoly megbeszelest tarthatnak macssék<#nyes>#nyes>
the world is mine
egyszer ugyis elkaplak egy party erejeig!
a multkor tancolt egy BD nekunk cconcentrationt, hat mit mondjak ork esszel felfoghatatlan, 534 es cast speedem volt😊
C bsps el a chant of life addig tartott mint heawy armorban feltenni egy soul shieldet😊
kivancsi lennek a lvl 27 es clericre mennyit tenne a tanc, aminek igy 2 es acumennel + devotion setben 494 es a cast speedje...