Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C2 mikorra várható? ezügyben rettenetes alulinformált vagyok 😊

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Szerintem is jó a sok kari, mert ugyanaz a játék változatosabb marad.

mért baj az hogy minden karibol van 1 ? 😊
legalább tudok válogatni! 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

meg ez a partizni kell azért dungeon magyarázat sántít, mert egy azonos szintü fighter lazán elvan ugyanott egyedül is...
na mind1, ha segiteni akartál vele akkor azért kösz, de ennyire hülyének nem kell nézni...

hpzolee az ilyen kioktató jellegü, fölényes hangvételü hozzá/beszólásokat ha lehet mellözzük...

nyugodt szívvel bemegyek egy dungeonba a heavy armoros shamanommal egyedül, de az ugyanolyan szintü wizardommal már nem... és ezen nem meglepödtem csak felhoztam mint esetleges érvet, ami segíthet dönteni, hiszen mindkettö spellcaster.

hpzolee
Grats..(nekünk a BW gaiters harmadjara jött öszze..)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

YE YE YEEE!!!!
Zubei Leather shirt sikerult masodjara!! (sajna elosore nem jott ossze 😞 )

Itt meg a pk party megy karmat ledolgozni (fostam mint az allat)

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

hpzolee
Persze Sancanak kötelezö leszedni 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Találtal 1 érdemleges videot nagyon büntet föleg amikor a 2 gladi skill a dual damaval beindul ahhh koreai szerverröl

hpzolee
Dounge be partyzni kell nem solozni azert doungeon.1Spelles csokaval mehet a mazöre vagy ahol nincs agro es nem social. dungiba semmiképne:F

vagy nemtom....Fura, hogy stólózásra inkább a necromantert mondtátok, miközben az egy zárt dungeonban tuti, hogy hamarabb hal meg, mint egy shaman 40+... nem?

lol a felvételin nem tököltem ennyit 😄DDDD egyszerüen képtelen vagyok eldönteni, hogy melyik az melyik jó lenne Nekem 😊

Az orcot sokoldalúbbnak látom, mert a heavy armor és a sealek miatt közelharban sem bukik el fél pillanat alatt, és a háttérböl is jó varázslatai vannak.

De a necromanternek is van sok genyó skillje és mellé a summonálás....

áá én képtelen vagyok egyetlen dologgal olyan sokáig foglalkozni...megunnám :/ Szeretem a változatosságot 😊

Ez rossz 5let. 1 karit vigyel csak, vagy ugyjarsz mint skill😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

halozati eszkozoknel kiirja adatforgalmat
vagy DU meter is kirajzolja grafikusan

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

origo.hu > szoftverbázis (baloldalt) > próbálj meg akármit letölteni onnan, automatikusan lemérik a sebességed és egy táblázatban megmutatják

Köszönöm a tanácsokat.

Nehéz döntés...oda jutottam, hogy nem tudok dönteni 😄
MindkettQt csinálni fogom 😄 ... de nem egyszerre. A necromantával kezdek, aztán ha azzal már nagyon teli a hócipöm akkor shaman és így tovább 😊 Végülis ha nem armoros hanem tunikás shamant akarok, akkor még a felszerelésre se megy el plussz pénz, mert ugyanaz kell nekik.

egyszer majdcsak lesz mindkettö lvl 50 😉

azirafael
VAlaki tud olyan progit ami a net, föleg a chello sebességét méri? Megköszönném, ha tudnátok adni egy linket.

SDana
Sámánt magas szinten nagyon szeretik a partiban. Necro meg szólóban elvan jól a manatöltés miatt, de partiban is elfér. Pvpben sámán az életszívásával nagyon durva. Nekró is hasonlóan...
Ha választani kellene, akkor én a sámánt ajánlom, mert 50 felett érdemes inkább partizni és általában egy sámán talál partit.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

azirafael
Most vagy a gépem szaraxik, vagy a rohadt chello... Egyszerûen nem tudok belepni, mert a környezõ dolgokat is egy fél óráig tölti be. De még a free serveren is, ott ahol senki nincs a vadon közepen... Nem értem. Egész nap gond nélkül ment minden, délután 5 körül szart be az egész. VAlakinek, valamilyen tanácsa, hogy mi lehet a baj?

GAthersw
Én mit offereljek? Egy félig végigvitt Ford Racing3 mentést vagy Sof2ben egy AKt vagy talán CS:Sourceból egy C4et? 😊

01110000 01110010 00110000

WTS 2 db Nessen's Earring - Mdef 48. - offer plz^^

GAthersw
Necro gyakorlatilag kifogyhatatlan manájú, egy nap 2-3szor kell vele pihizni, ha ügyesen csinálod, shámán meg inkább support kari. PvPben mindkettõ butít, necro gyenge íjjász ellen.

01110000 01110010 00110000

hi.

Shaman (40+) és necromanter.

Ez a két kaszt fogott meg engem igazán. Érdekelne, hogy akinek van vagy tud róluk sokat az mit gondol. Nem szeretnék felvinni lvl 50-re egy necromantert hogy ott derüljön, ki hogy a fene vigye el a shamannal jobban jártam volna (vagy fordítva). A skilleket ismerem, de azt hogy mi mennyire effektiv a valóságban azt nem, vagy hogy mi mennyire alkalmazható PvP-ben, PvE-ben stb.

Elöre is köszönöm az infókat.

Lynx_TWL
csináld meg neki akkor, és lekaszálod azt a +adenát😊

๏̯͡๏﴿

<#idiota>48-50ig az 1 nap, lol.

gPROject
Szekijoe
Azt irtak 1 órás lesz a leállás most kellene szobát foglalni Crumaban 8-kor <#wave> Mindegy én ott leszek aztán majd lesz valami<#vigyor2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Crag irj már lécci egy privit mert seholse talállak! 😊

FeketeVipera 77 SS

WTS brig bp gaiters shild sor

En jovok szivesen Shaere, ugyhogy egy torpi mar van.
Szekijoe
De a magyar DD-t nagyon nehéz kirobbantani Crumából mert ez nem akkora xp, meg akár én is meg tudom ölni egyedül is. Maximum a francia haverom tudom begyüjteni 11-kor. Ezért kell valami újitó ötlet, hogy quest csinálás alatt legalább pénzügyileg jól járjunk<#nevetes1>

<#taps>

gPROject
<#beka3>
<#nyes>

35000 :>

Ez milyen event volt?

ha xp kell egy törpe meg egy dd és már megy is és még pazarlás sincs!

Szekijoe
Az már igaz de én inkább azt tesztelném milyen ha két törpe spoilol különbözõ helyen én meg szaladgálok gyógyítani egyiktõl a másikig <#nevetes2> Ha nem jó az xp abbahagyjuk <#nemtudom>Szerintem tiszta pazarlás 1 törpe meg egy gyógyítõ party ezért tesztelném a 2 törpe egy gyógyító felállást<#nyes>

jaja 😄

SDana
Nem kell nagyon szaladgálnod, ha nem adsz a törpéknek wwt, könnyen utoléred õket 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

azirafael
Szivesen mennék, de a barátnõmmel megyünk romantikus vacsorára... de ha meg 10-11 körül leszel én jövök.

Szekijoe
LFG Dwarf Kb 5 és 6 között indulok Harpy-t ölni Girantól keletre a kastélynál Bármit ölhetünk még pluszba ami ott van. Utána Cruma mocsár ott nekem pókot kell ölnöm de ha békákat kergetünk nekem az is jó mert a pók agró és úgyis megtámad. Utána benézhetünk Crumába keresünk valami jó kis folyosót vagy szobát. Cruma mocsárban tõlem akár 2két törpe is jöhet a két törpe kölön-külön kergeti a békát én meg szaladgálok egyiktõl a másikig gyógyítani <#nevetes2>ki kellene próbálni, hogy ez mennyire hatékony <#vigyor2>vagy beszéljétek meg elõtte, ki jön.

jujjj...akkor, hogy fogunk majd haladni!!! 😄

Nethyrrea
egyébként meg nekem az 58-as táncom fog kelleni. egy próféta megdob haste-vel mellé, és haste 3-am lesz úgy 😄 (haste-t ad az 58-as tánc, és összeadódik a próféták haste-jével)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
szerencséd hogy már megléptem az 52-t. annyin lehet tanulni a concentrationt 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
mivel az is 😄 half plate armor 😊

komoly megbeszelest tarthatnak macssék<#nyes>

the world is mine

HAt, laccik rajta hogy rosszl megmunkalt, gyorsan osszevagott cucc. En d-s armornak nezem kb.

B@lu
Nethy!

egyszer ugyis elkaplak egy party erejeig!

a multkor tancolt egy BD nekunk cconcentrationt, hat mit mondjak ork esszel felfoghatatlan, 534 es cast speedem volt😊

C bsps el a chant of life addig tartott mint heawy armorban feltenni egy soul shieldet😊

kivancsi lennek a lvl 27 es clericre mennyit tenne a tanc, aminek igy 2 es acumennel + devotion setben 494 es a cast speedje...

Nethyrrea
jajhátmert annyira egyik napról a másikra él szegény...

gPROject