Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
De most, hogy a nagygonosz CBA kiesett a fõnökségbõl talán rájön mindenki, hogy micsoda bunkó banda a tempestesek (ha esetleg eddig nem tudnák). Ezen nõnek fel a kiskarik és minden céluk a tempest és társai földreküldése... Szép is az élet körforgása 😊
Ja, és adókat kötve hiszem, hogy csökkentenek... Bár pénz nem nagyon kell nekik, úgyis majdnem minden tempestes törzsvásárló ebajon (a TResektõl veszik, de ez már egy másik történet...)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Giran siege
1 Sharpedge - Jaedde
2 Hydra - Rookie
3 Tempest - Chowza
4 TheDarkHorde - TDH
5 DivineKnights - Scarlet
6 RestInPieces - Badphish
7 ZarDrache - Drachekil
8 ScarletKnights - Thaldavies
9 OrderOfTheDragon - Infamous
10 Vendetta2 - Groqell
11 Rhapsody - Jaedde
12 LegionOFDoom - Ozillia
13 TheDarkHorde2 - HeMan666
14 RestIn2Pieces - Therana
15 XcessiveOrder - Lootz
16 Royal Knight - Rhiddyn
17 LordsOfVengence - Brownbeard
18 ZarDrach3 - Berath
vs
IC1, IC2, IC4, Pr, KB, NyX (no tr and no ic3)
----------------------------------------------
Oren siege
1 AngelofChaos
2 Defenderspirit
3 Mecha
4 LaLegionNoire
5 WeAreRuthless
6 MasterofTime
7 Time Guardians
8 Mecha2
9 phantomaden
10 Lunarpoch
11 LazarusReborn
12 PhantomsofAden2
13 Shaolin
14 TheCenurions
15 DragonDynasty
vs
KoS and 1 TR (hawksoffate)
01110000 01110010 00110000
Kurvajól kezdõdött, nagyon élveztem, amíg csak a crystalokra próbáltak menni, tehát amíg nem lettünk beszorítva a trónterembe. Addig kb. 30-40 embert nyírtam ki és 10 szer haltam, a kirohanás (ninja) kurvajó volt leszedni a Tempest zászlót meg a Rip1-2 zászlót, ahogy kiadták a parancsot, hogy senki ne támadjon senkit csak /target Tempest és gyakás, mindháromszor leszedtük a zászlót, utána meghalt mindenki. A belsõ udvaron kurvajó volt, ahogy Dana is, én is végigkergettem vagy 10-15 embert, és mind padlót fogott (kivéve mikor Rendra meg Kafayát együtt üldöztem, Kafayat leszedtem de Rendra kinyírt) Thargannal ketten leszedtünk kb. 10 embert pluszba, nem is vele voltam egy partyban de rögtön tudta, hogyha heal kell, egy szót nem kellett szólnom, együtt szedtük le Chowzát a Tempest leaderjét (én végeztem ki 😊)) ). Aztán megmutatkozott az, hogy akik minket Zergnek neveztek, ûberzergek. Az IC már régen nem az a Recruit minden áron klán. Ez a szerep a DSt jellemzi most és ez a kb 5xös túlerõn látszott is. A borzalom a belsõ trónterem kapu betörésekor kezdõdött. Onnantól kezdve kb. két életenként sikerült kinyírnom egy embert, amint megjelentünk a Trónteremben, annyian voltak, hogy esélyünk nem volt. Onnantól már csak az számított, hogy vagyunk e elegen, hát nem voltunk. Én ettõl függetlenül nagyon élveztem a Siege-t, Az ally chaten is mindenki mondta, hogy ennyi ember ellen ennyire voltunk képesek, mindenki a tõle telhetõ legjobbat tette. A dolognak még koránt sincs vége, meglátjuk a Tempest 0%os adóit és a többit ami miatt ellenünk uszítottak több 100 embert. Izgalmas dolgoknak nézünk elébe. (BC azért bekaphatja az összes faszomat, hogy a klán akinek õ a leaderje per pill leader nélkül harcolhat mert a siegere nem képes feltolni a képét. ICbe most egy nagyon erõs kezû leader kell, aki újra felspanolja, újjászervezi a dolgokat.)
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(egyébként pont ezért tetszett GW. gyorsan és élvezetesen el lehet jutni a max 20ra a kvesztekkel és utána jöhet a játék ahol már nem számít az xp meg a táp csak klánharcok, arénázás vagy egy-egy keményebb pályán taktikázva írtás (jó példa erre az utolsó pálya a bétában, amit megcsinálhat pár 15ös kari is, de ha írtani kell mert droppra hajt a csapat, akkor 6 maxos kari is fél perc alatt el tud vérezni ha bénázik 😊)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
kb 6 fele leszek on😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Legalább is nem hiszem, már rég wowoznak vagy eq2znek.
Újra kell építeni az egész klánt. A legjobb lenne, ha a maradék szövetségesek egységes logó alatt, egy klánban lennének. C2ben szerencsére 12 klán lehet szövetségben. Szerintem nem is lesz tele. Fõleg, ha az inaktívok helyére átcsoportosulnak az aktyvak.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
OTTVAGYOK A BALFELSÕ SAROKBAN!! 😄DDD

De azert Manoooo-val meg taliztok 😄 Nagyon durva lesz 52 utan 😄DD
Tovabba elado:
Crystal Dagger
Theca Leather Shirt
Theca Leather Gaiter
Theca Leather Boots
Theca Leather Gloves
Great Helmet
Elven Set
Remelem leirtam mindent. Mi is elkezdunk jatszani az EQ2-vel, mar meg is vettuk, azert a Mano kariat megtartjuk. Ha valakit valami erdekel irjon emailt, ne itt privit mert azt nem olvasom 😄 email cimem: [email protected]
Azert jo volt veletek, es orulok hogy sok ilyen jo arcot ismertunk meg. Remelem fogunk meg talalkozni mas MMORPG-ben vagy ventrilon. Ventrilon egyebkent igenyelhettek nalam barmilyen szobat, es orulnek ha minel tobb MMORPG jatekkal jonnetek fel. Mar van EQ2, WOW, L2, SWG szobak.
Viszont van sok magyar résztvevõ a mozikban. Az egyikben kapásból én kezdem kergetni a kameramant az udvaron (aztán persze meghalok 😊 Az egyik másikban meg Ilu hal meg premier plánban soksok gonosz csapkodásától. Meg olyan is van, ahol éppen újraszületünk és Celiont kapásból ledarálja a filmezõ. Én meg bosszúvágytól fütve szaladok utána (aztán persze megint meghalok 😊
Nagyon lecsökkent a létszám cban belül 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Beast: A fél szerver verte le nem a fél szervert. Az acba szerintem most erõsebb, mint a cba valaha is volt. Nem csak szintjük, de számbeli fölényük is megvan. Egyébként várható volt, hogy ic is elbukik egyszer. Mondtam is annó, csak akkor még a másik oldalon voltam inkább 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."