Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GSXR
Így van se szebbek se jobbak nem voltak egyszerûen sokkal többen voltak ennyi. Iszonyat jó volt annak ellenére is hogy vesztettünk. Az ostrom vége fele mikor elfoglalták a tróntermet a nuker csapatunk a 3.ik egybõl halál bespawnolás után már nem támadt fel de Gandalfila rámprivizett hogy a mi csapatunk mindent megtett ami tölünk telt! Szóval aki eljött megpróbált legalább tenni vmit.

phalanx
jaja, tempestnek már van 1 vára de a TDH-nak és a RIP-nek is kell 1, viszont már csak 1 cba vár van, úgyhogy sztem nekiugranak majd Gludionak (Masters of Time) vagy Oren-nek (Mecha) <#taps><#nevetes1>

hpzolee
Nah érted ez mi-..- nah nem baj miylen marakodas lesz majd belöle:F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

SDana
Biza, ez az ostrom nem a felszerelésen, a szinteken vagy az ebayon bukott meg, hanem a népeken. Többen voltak. Felbéreltek akit csak lehet (lásd nethy 😊.
De most, hogy a nagygonosz CBA kiesett a fõnökségbõl talán rájön mindenki, hogy micsoda bunkó banda a tempestesek (ha esetleg eddig nem tudnák). Ezen nõnek fel a kiskarik és minden céluk a tempest és társai földreküldése... Szép is az élet körforgása 😊

Ja, és adókat kötve hiszem, hogy csökkentenek... Bár pénz nem nagyon kell nekik, úgyis majdnem minden tempestes törzsvásárló ebajon (a TResektõl veszik, de ez már egy másik történet...)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Ennyit a résztvevõkrõl:
Giran siege

1 Sharpedge - Jaedde
2 Hydra - Rookie
3 Tempest - Chowza
4 TheDarkHorde - TDH
5 DivineKnights - Scarlet
6 RestInPieces - Badphish
7 ZarDrache - Drachekil
8 ScarletKnights - Thaldavies
9 OrderOfTheDragon - Infamous
10 Vendetta2 - Groqell
11 Rhapsody - Jaedde
12 LegionOFDoom - Ozillia
13 TheDarkHorde2 - HeMan666
14 RestIn2Pieces - Therana
15 XcessiveOrder - Lootz
16 Royal Knight - Rhiddyn
17 LordsOfVengence - Brownbeard
18 ZarDrach3 - Berath

vs

IC1, IC2, IC4, Pr, KB, NyX (no tr and no ic3)

----------------------------------------------

Oren siege

1 AngelofChaos
2 Defenderspirit
3 Mecha
4 LaLegionNoire
5 WeAreRuthless
6 MasterofTime
7 Time Guardians
8 Mecha2
9 phantomaden
10 Lunarpoch
11 LazarusReborn
12 PhantomsofAden2
13 Shaolin
14 TheCenurions
15 DragonDynasty

vs

KoS and 1 TR (hawksoffate)

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Tegnapi Siegerõl:
Kurvajól kezdõdött, nagyon élveztem, amíg csak a crystalokra próbáltak menni, tehát amíg nem lettünk beszorítva a trónterembe. Addig kb. 30-40 embert nyírtam ki és 10 szer haltam, a kirohanás (ninja) kurvajó volt leszedni a Tempest zászlót meg a Rip1-2 zászlót, ahogy kiadták a parancsot, hogy senki ne támadjon senkit csak /target Tempest és gyakás, mindháromszor leszedtük a zászlót, utána meghalt mindenki. A belsõ udvaron kurvajó volt, ahogy Dana is, én is végigkergettem vagy 10-15 embert, és mind padlót fogott (kivéve mikor Rendra meg Kafayát együtt üldöztem, Kafayat leszedtem de Rendra kinyírt) Thargannal ketten leszedtünk kb. 10 embert pluszba, nem is vele voltam egy partyban de rögtön tudta, hogyha heal kell, egy szót nem kellett szólnom, együtt szedtük le Chowzát a Tempest leaderjét (én végeztem ki 😊)) ). Aztán megmutatkozott az, hogy akik minket Zergnek neveztek, ûberzergek. Az IC már régen nem az a Recruit minden áron klán. Ez a szerep a DSt jellemzi most és ez a kb 5xös túlerõn látszott is. A borzalom a belsõ trónterem kapu betörésekor kezdõdött. Onnantól kezdve kb. két életenként sikerült kinyírnom egy embert, amint megjelentünk a Trónteremben, annyian voltak, hogy esélyünk nem volt. Onnantól már csak az számított, hogy vagyunk e elegen, hát nem voltunk. Én ettõl függetlenül nagyon élveztem a Siege-t, Az ally chaten is mindenki mondta, hogy ennyi ember ellen ennyire voltunk képesek, mindenki a tõle telhetõ legjobbat tette. A dolognak még koránt sincs vége, meglátjuk a Tempest 0%os adóit és a többit ami miatt ellenünk uszítottak több 100 embert. Izgalmas dolgoknak nézünk elébe. (BC azért bekaphatja az összes faszomat, hogy a klán akinek õ a leaderje per pill leader nélkül harcolhat mert a siegere nem képes feltolni a képét. ICbe most egy nagyon erõs kezû leader kell, aki újra felspanolja, újjászervezi a dolgokat.)

01110000 01110010 00110000

Nem olvassa senki olyan a forumot aki nem l2zik mar, es van 1 folos regi, aktivalatlan acca?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Tény, hogy aki 60, 70 körüli, annak már nem számít az xp meg a farm. Ott kezdõdik igazán a játék. A kissebbeket simán darálja, aki meg nagyobb nála, az is inkább kihívás, mint szenvedés. De én még csak 52 vagyok és nagyon nem megy a fejlõdés 😞
(egyébként pont ezért tetszett GW. gyorsan és élvezetesen el lehet jutni a max 20ra a kvesztekkel és utána jöhet a játék ahol már nem számít az xp meg a táp csak klánharcok, arénázás vagy egy-egy keményebb pályán taktikázva írtás (jó példa erre az utolsó pálya a bétában, amit megcsinálhat pár 15ös kari is, de ha írtani kell mert droppra hajt a csapat, akkor 6 maxos kari is fél perc alatt el tud vérezni ha bénázik 😊)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

hpzolee
Amugy dana ez csak oylan 1xü nem jönnek vissza és kész😊. Szval azt mondod hogy eladtak az accot és nem játszik vele senki.Meghogy elmennek wow ozni<#idiota> az a wow 1 akkora sérülés hogy kész akinek tetszik lineage vilaga, az hogy menne el wow ozni.Csinaltam 22 es karit igaz nem nagy lvl de amig lehetett toltam.És vlhogy nem vágyom vissza wow ozni ugy kb semmi esélye nálam(nem ugy mint lineageban azt elsöre és azota nagyon kivancsi lettem, hogy mas mmorpg hogy is nezki ezt az eq ismeg wow ot is meg ryzoomot is kiproszáltam de vlhogy nem ütöttek ezek a gémek)Szomi szo aki csinalt lvl70+ os karit az tuti visszajön c2 re lásd koreai meg taiwani -kat olvastam vlm cikket rola. Ha kell megkeresem.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
az a baj a mostani IC-vel, ahogy egyes külföldi fórumokon is olvasgatom, hogy a régiek közül igen sok lelépett, és a mostaniak már korántsem azok a "normális" emberkék akik anno megalapították a CBA szövetséget

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a mostani whitericet? gondolkodtam rajta hogy ostromon leszedjem, ott kolbászolt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Pedig azt akarom hogy elerheto legyel 😄 par szot valthatnank😊

Jockey
jah, mert még dógozom😊
kb 6 fele leszek on😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hpzolee
Target is not found in the game

Jockey
elivleg héten jön eq2 accom, addig viszont csináltam egy karit Missuniverse néven a 9en, 10esharcos kislány, várom a teamajánlatokat😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hpzolee
ja aha

SDana
Nem fognak visszajönni.
Legalább is nem hiszem, már rég wowoznak vagy eq2znek.

Újra kell építeni az egész klánt. A legjobb lenne, ha a maradék szövetségesek egységes logó alatt, egy klánban lennének. C2ben szerencsére 12 klán lehet szövetségben. Szerintem nem is lesz tele. Fõleg, ha az inaktívok helyére átcsoportosulnak az aktyvak.

hpzolee
Grat mostmar van váratok c2 re 😄😄😄D😄😄😄DD monjuk nem mintha eddig lettvolna nekem.Majd meg latjuk amikor visszajonnek IC be 70+ osok :F:FF:FF akkor milesz.

SDana
Throne room 1ben. Kb a 13. másodpercén felvillan a neved, ahogy átviszi rajtad a kurzort. A 21dikben már esel össze 😊

csuzlee
Itt az elso kommentem 😄 #36099 Szerintem ebben leirok mindent 😄 meg gondolatot sem kell olvasni 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

phalanx
hát én nem találtam meg magam :/ pontosan melyik videóra gondoltál, és kb hanyadik mp-nél?

Sztem viszont az en kommentembol is lejon, hogy nyilvan nem fogok 15k-t kiadni😊 Szal a #36108 eleve felesleges volt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
De azt a commnetet nekünk és csakis nekünk irtad mert a mi kérdésünk re válaszoltal.Szval ami ezekszetint atzt jelenti hhogy te nekunk ajanlottad az accodat eladásra. Ennél fogva én feltételezem johiszemüen, hogy te nem akarod nekünk eladni és azert irtam ezeket.Azt hogy az accot eladod CSUPASZON meg nem emlitetted , a gondalataidba peidg meg nem tudok járni 😄😄😄😄DDD

csuzlee
de ki irt itt 5k-t? par kommentel lejebb ott van hogy mit akarok eladni, es az acc ara csupaszon 😄 szoval nem ertem mit akarsz ezzel 😄

Nethyrrea
Hail to rhapsody! ahogy látom a mieink éppe daráljáka népet 😊 Jaedde, Jaewalk, Shmi, Evileros, Cyrano, Schnitzl 😊

OTTVAGYOK A BALFELSÕ SAROKBAN!! 😄DDD

hpzolee
Szted max 5k-t ért az accod összesen?😊

csuzlee
Nem ertem, de komolyan 😄DD

hpzolee
csuzli<#idiota>Csuzli meg veszzuk 3-4-5k(attol függ meddig van befizetve) ért az egesz accot.Nah most mar remélem ebböl a mondatbollevagtad hogy mi is kell nekunk 😄 Uj serverre akarunk karit csinalni, szal ezert kene ilyen ures

csuzlee
En adom el csuzlee-t 😄

Elad vki accot amin nincs szinte semmi? Uj serverre akarunk karit csinalni, szal ezert kene ilyen ures, olcso acc.

csuzlee
Sajnalnam ha igy lenne, de nem tudok vele mit csinalni 😞

De azert Manoooo-val meg taliztok 😄 Nagyon durva lesz 52 utan 😄DD

csuzlee
Az igazsag az hogy nekem meg mindig bejon a jatek, de vannak ennel fontosabb dolgok, mint pl. az hogy a baratnommel jatszak 😄 ez a fo oka annak hogy valtok, de kicsit mar en is unom a szuntelen farmolast 😞

SDana
Ehh... aztán majd ezzel a karival is az lesz, ami Riccel. Ritka nagy segfejhez került, öröm kinyírni.

Strahd_
mi történt csuzli te voltál a legnagyobb védöje a játéknak..

phalanx
na neeee <#shakehead>

csuzlee
Eladó egy lvl 50-es Treasure Hunter az osszes skilljevel csupaszon! Egy kulfolditol kaptam egy 10m-es ajanlatot. Magyarnak 8m-ert vagy 15.000 HUF-ert odaadom.

Tovabba elado:

Crystal Dagger
Theca Leather Shirt
Theca Leather Gaiter
Theca Leather Boots
Theca Leather Gloves
Great Helmet
Elven Set

Remelem leirtam mindent. Mi is elkezdunk jatszani az EQ2-vel, mar meg is vettuk, azert a Mano kariat megtartjuk. Ha valakit valami erdekel irjon emailt, ne itt privit mert azt nem olvasom 😄 email cimem: [email protected]

Azert jo volt veletek, es orulok hogy sok ilyen jo arcot ismertunk meg. Remelem fogunk meg talalkozni mas MMORPG-ben vagy ventrilon. Ventrilon egyebkent igenyelhettek nalam barmilyen szobat, es orulnek ha minel tobb MMORPG jatekkal jonnetek fel. Mar van EQ2, WOW, L2, SWG szobak.

phalanx
nah akkor szokásomhoz híven én is felrakok pár képet:

SDana
Mindenki írja, ha észrevesz ismerõst vagy magát 😄

SDana
Megnéztem a videókat, nagyon jók. Túl egyszerû dolguk volt a tempesteseknek az õ szemszögükbõl 😞
Viszont van sok magyar résztvevõ a mozikban. Az egyikben kapásból én kezdem kergetni a kameramant az udvaron (aztán persze meghalok 😊 Az egyik másikban meg Ilu hal meg premier plánban soksok gonosz csapkodásától. Meg olyan is van, ahol éppen újraszületünk és Celiont kapásból ledarálja a filmezõ. Én meg bosszúvágytól fütve szaladok utána (aztán persze megint meghalok 😊

SDana
Itt vannak tempestes mozik az ostromról. Még én is csak most töltöm õket 😊

SDana
A várat csak icsek (két klán, a harmadik valamiért nem tudott feliratkozni), az nyc (vagymi... meglepõdve tapasztaltam, hogy tagja a helvirahel is, akikkel annó még egy partiban öltük a cbasokat gludionál 😊 és a kinblood védte.
Nagyon lecsökkent a létszám cban belül 😞

Nethyrrea
engem az lepett meg hogy a nonfactors a támadó klánok között szerepet, pedig eddig az ic talpnyalói voltak. biztos megérezték hogy borul a bili.

Nethyrrea
legutóbbi ostrom óta hivatalos ACBA barátok vagyunk (mármint az elõzõ girani ostrom óta)

BEAST
<#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kis galéria frissitést csináltam,exkluziv kép a tegnapi ostrom hõsi halottjáról!!!😊)
SDana
Nem azt mondtad, hogy a ti klánotok semleges? 😊
Beast: A fél szerver verte le nem a fél szervert. Az acba szerintem most erõsebb, mint a cba valaha is volt. Nem csak szintjük, de számbeli fölényük is megvan. Egyébként várható volt, hogy ic is elbukik egyszer. Mondtam is annó, csak akkor még a másik oldalon voltam inkább 😊

Skill mindig el van szállva 😊))

Gugger
Nekem 17.5 os az ORK Mage -em, haverom 18-as szintén ORK Mage, de igyekszünk utolerni teged?! Egyébként rajtad és Zoli-n kívûl vannak mar magyarok a 9 esen? partyk vannak már? Érdemes átmennem a nagy szigetre?

BEAST
hogyismondják cseberbõl ... 😄DDDD amugy grat nekik amikor leléptema gémbõl nem tudtam volna elképzelni hogy a fél servert letudja verni vki 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gugger
Skill ne legyel elszálva! Vár foglaláshoz 60+ os kari kell legalabb 50 és emellett 40-50+ osbol 100 minimum, de lehet így is keveset mondtam!