88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• undY1ng #87884
    Az, hogy Facebook accountként loginoltam be, attól lehet ez az egész? Bár ezt kétlem..
  • undY1ng #87883
    Play gomb után (oldalról) ez a hibaüzenet fogad...
    Link
    Utánaolvastam és egy repairt is csináltam (frost és system mappa törlése) de ugyanaz a hiba.... már avasthoz is hozzárendeltem, hogy ne vegye figyelembe az L2-t de hiába... Valaki tudna segíteni?
  • Mydgard
    Csákány, persze. :-) Te még tolod? Összefújja időnként a szemetet a szél. ;D
  • Predtom0O
    Yo csardi te meg elsz?:)
  • Mydgard
    Üdv mindenkinek, még a végén lehet visszakukkantunk páran a Core-ra, áll ott néhány 85-88-as kari vagy 2 éve. :P
  • Boszi90
    https://eu.4game.com/
    itt az EU-ra és azt szedd le :) Ami neked van az valószínüleg az Ncsotf-os :) Az eu-son csak egy szerver van, ez a Core. És észrevételeim szerint, az eu kevesebb helyet is foglal mint az Ncoft :D
  • undY1ng #87878
    Hülye kérdés lesz, de nem találom ezt az EU Core nevezetű szervert.. De lehet, hogy félreértelmeztem. :D
    Betudnád linkelni pontosan? És magyarul.. ha én a Bartz, Siren és ezeket a szervereket látom, akkor nem jó kliensem van és az EU félét kell leszednem?
  • irenicus
    Nem jó ,hol van a human ass a képről ?:D
  • Boszi90
    Jó kis Banner :)

Ncore szerveren, amin voltam, azon még sokan piacoztak, ezért lepődtem meg mikor nem volt senki az eu szerveren :S
  • daemonervosa
    Látom kicsit megéledt a topik, gondoltam csinálok egy új bannert, az előző amit csináltam jócskán elavult :P

Ha valaki látja GAthersw bátyát (de nem rokon) szóljon neki pls, hogy dobja be.

prémiumom most nincs, szóval marad a szarfos pic hosting
  • Ramel0921
    Nem jellemző már a piacolás más városokban, csak Adenban. Ez így van más szervereken is. :)
  • Boszi90
    @Ramel0921 értem, köszi :)
    Hát nekem egy kicsit csalódás most a Core :( Mikor láttam hogy se Gludio-ban, sem pedig Giranban nem ücsörögtek árusok :( ez az ah-s dolog elrontotta a játéknak az egyik -számomra legalábbis- legkedvesebb funkcióját :(
  • Ramel0921
    @Boszi90: Boxolásnak több kliens elindítását nevezzük egyszerre, páran pl. buffert hoznak be maguk mellé partyba, hogy ketten fejlődjenek, de ez inkább magányos farkasokra jellemző, többen sokkal élvezetesebb és gyorsabb is a fejlődés.
    Igen, csak a Core szerver van. Két nagyobb magyar klán van jelenleg, a Revolution és a HungarianBeast.
    @undY1ng: Igen, játszom, jelenleg a Core-on (Revolution), kb egy hónapja kezdtem itt újra.
  • Boszi90
    Engem az érdekelne, hogy a Core szerveren sok magyar van? Mert nekem a lineage2.eu szerveren ezt az egy szervert adja be. Gondolom akkor csak ez az egy angol nyelvű eu szerver van, igaz?
  • undY1ng #87870
    Köszön(jük)öm ezt a hasznos és terjdelmes információt Ramel0921!
    Kérdésem lenne, hogy te még játszol-e? ÉS ha igen, akkor melyik szerveren? Illetve magyar klánban? Válaszokat előre is köszi!
  • Boszi90
    Érdeklődéssel olvastam ezt a hosszú leírást :) Ezek szerint, az ncore- tele van botokkal, és ezek mellett (gondolom akkor e miatt) még laggol is és sok mindent nehezen tölt be.
    Bár pár dolog érdekel, ami lehet hülyén hangzik, de pl. mi az a Dualbox? :$
    A leírtak alapján nekem sokkal színpatikusabban az eu szerverek :) Főleg ha itt kevesebb a bot. (amit már csak azért is elítélek, mert mi abban az élmény ha egy gép játszik helyetted? -.-)
  • Ramel0921
    Látom sokan nem vagytok képben, ezért egy hosszabb írás következik a Linage II jelenlegi helyzetéről, remélem hasznos infókkal lesztek gazdagabbak.
    Előre is bocsánat, tényleg hosszú lett. :D

A lineage2.com által üzemeltetett 5 szerver (Chronos, Naia, Magmeld, Shilen, Bartz) Texasban található, wtfast vagy egyéb ping-csökkentő program nélkül legalább 200 ms pingre számítsatok. A régi európai szerverek Naia néven egyesültek, európai az időzóna, itt játszik a legtöbb magyar. A legnagyobb létszámú két szerver a Naia és a Chronos, csúcsidőben 4000-5000 player játszik ( http://www.l2clanlist.de/naia/status ).
    A szerverekről általánosságban elmondható, hogy nagyon sok a bot, az utóbbi hónapokban különösen elszaporodtak, a létszámból legalább 1-2 ezret ők tesznek ki minden szerveren. A fórumot olvasva is nagyon sok a panasz, a játékosok elégedetlensége a csúcsot döntögeti. Az ncsoft-ot láthatóan nem nagyon érdekli a botozás, aki veszi az ncoint havi szinten, nem kell, hogy bantól féljen. Ígérgetik persze, hogy foglalkozni fognak a botokkal, de ez csak a szokásos mese.
    Sokkal zavaróbb probléma a pvp botok, scriptek használata, ami a top klánok körében kötelezően elvárt és szerintem kifejezetten szánalmas tevékenység. A játék lényege a PvP lenne, de aki ezt is automatizálja azt csak sajnálni tudom.
    Ezen kívül általánosan jellemző a szerver lag, shot lag, váratlan szerver leállás.

A lineage2.eu az Innova orosz cég által üzemeltetett szerver, Core néven. Az Innova megvásárolta az ncsofttól az európai működtetés jogát, ezen kívül Oroszországban 14! szervert visznek, tehát ezek hivatalos szerverek!
    Az európai szerverek ténylegesen Európában működnek, a ping 60-70 ms Magyarországról.
    Az európai működtetéshez hozzákötötte feltételnek az ncsoft, hogy pár fő nyelvre le kell fordítaniuk a játékot. A játék programozástechnikai megoldásai miatt ez csak külön szerverek hostolásával lehetséges. Így jelenleg a Core tölti be a fő európai szerver funkcióját, fél éve indult a lengyel szerver és hamarosan német szerver is lesz.
    Ehhez a szerverhez nincs online player mutató, így csak tippelni tudok, csúcsidőben kb 2000-3000 online player. A kevesebb player nem hat negatívan a szerver életére, szinte mindig találsz neked megfelelő partyt.
    Az Innova a gameguard helyett (ami valljuk be egy vicc) a saját fejlesztésű bot és hack védelmi rendszert, a Frost-ot használja. Így a botok száma minimális, a mezei vérpistik nem tudnak botozni, scriptelgetni. Persze minden rendszer kijátszható, de az üzemeltetők különösen ügyelnek arra, hogy a szerver jó híre ne csorbuljon a botok miatt, a supporton bejelentett botokat rövid időn belül banolják.

Bizonyára hallottatok róla, hogy Lindviorban a fejlesztők levették a drop rateket, adena drop rateket, mert úgy gondolták, hogy a God-ban túl jószívűek voltak, ezért Lindviorban kicsit nehezebb a pénzgyűjtögetés, cucc szerzés.
    Fórumok olvasása és saját tapasztalat alapján is mondhatom, hogy a lineage2.com szervereken a Lindvior indulása óta az ncsoft egy nagyon csúnya módszert vetett be a pénz beszedésére a játékosoktól: levették az amúgy sem túl baráti drop és adena drop rateket legalább a felére, ezután elkezdték árulni az ún. prestige packet, ami érdekes módon pont megduplázza a drop és adena drop ratet, egy havi összegért cserébe.

A lineage2.eu-n ún. premium accountot válthatsz bizonyos időtartamra, ilyenkor dupla xp-t kapsz és lehetőséget a dualboxra. Mivel alaphelyzetben nem lehet dualboxozni, ez is csökkenti a player számot(és így a szerver terhelését) és bátorítja a játékosokat a partyzásra. A lineage2.com-on tetszőleges számú klienst indíthatsz egyszerre.

Egyéb megjegyzés még az amerikai és európai szerverek összehasonlítására: a Core szerveren az ah-ban féláron, harmadáron árulják a dolgokat a Naia-hoz képest. A magas ár a botok, adena-sellerek miatt lehetséges a Naia-n, meg úgy általában az amerikai szervereken.

Ezen tények figyelembevételével döntsétek el, hogy hol kezditek el a játékot.
    A játék egyébként kezd visszatérni a gyökerekhez, újra szét vannak választva a kasztok, pozitív változások várhatók a közeljövőben is.
  • Boszi90
    még valami, van egy Lineage EU oldal, az is eredeti? mert én eddig az ncsoft-ról szedtem le a játékot. (csak mert most nézve, látom hogy ott nincs ilyen nevü szerver :) )
  • Boszi90
    Köszönöm :)
  • STEVEdoto
    ded gaem
  • Boszi90
    Hasonló kérdésem lenne nekem is :) Mikor ingyenes lett én is játszottam vele, de a tömeg miatt abba hagytam, most megint elkezdtem játszani, még mindig jó sokan vannak fent, de engem inkább az érdekel, hogy a magyarok a sok szerver közül, melyiken vertek tanyát? :)
  • undY1ng #87863
    Mi hír van L2-ről? Mióta free to play lett, akkor kipróbáltam de az a hatalmas tömeg startkor elvitte a kedvemet, hogy egy single küldit nem lehetett végigcsinálni... Életem 2. mmoja volt L2 és nagyon szerettem, és minap eszembe jutott, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy érdemes-e belekezdenem. Választ előre is köszi! :)
  • Smitiz
    Valaki tudna nekem adni egy megbízható oldalt ahol fent vannak hogy melyik itemből hány CRYstal lesz?

Össze-vissza írnak mindent mindenhol, borzalom!
    Crystal Staff - 587 C-Cry biztosan, de sehol sem ennyinek írják...
  • bugike
    aha, nekem mukodik tokeletesen, nem tudom mi lehet nalad :/
  • Hunter of Deer
    hi!
    nemtom ki jaccik innen innovan, annyi kerdesem lenne hogy nektek a forumban bejonnek a kepek? pl itt. nekem itt nem jo be semmilyen kep, se a topikban sem felette az a 7 ikon kep. regen mukodott most pedig. se mozillaval se IE-vel. aki esetleg tud vmi megoldast irjon pls.
    thx
  • Toborz
    ment pm
  • denevérember
    Senkit nem érek el a Revolution klánból :(
  • denevérember
    Ha kezdenél valamit szívesen megyek veled ! :) Én is mostanság gondolkodom az "ujjászületésen" :) EU szerverre mennél gondolom ! Írj privátban ha úgy van... :)
  • Smitiz
    Sziasztok!

Kacérkodok a gondolattal hogy kezdek egy karit eredetin, régebben játszottam itt-ott 1-2 évet.
    Support karit érdemes indítani vagy még mindíg nagyon szenvedős? Prophet/Bishop/WC heal/buff vonalon gondolkoztam (vagy akár bármi más is lehet), van olyan amit keresnek is csapatok és esetleg nem vágom fel az ereim single pve-ben? :D

Régen voltam előfizető 1-2 hónapig, most viszont nem enged be, "permanently blocked" :-/
  • Toborz
    Természetesen:)
  • denevérember
    Rendben akkor belevágok:) esetleg mentor támogatásra lehet számítani? (a gyorsabb fejlődés miatt)
  • Toborz
    © denevérember
    1-2 hét alatt a 85 a minimum, amit elérhetsz:)

© Norbi93
    Ha érdekel a játék szerintem nyugodtan belevághatsz, az Eu szerver annyira azért nem régi.
  • denevérember
    Nos ha én 0 ról indulok,és viszonylag aktívan játszom (napi 1-2 óra) akkor milyen hamar lehet beérni ilyen 85-90 lvl-re?
  • Norbi93
    Sziasztok! Érdemes elkezdeni l2-t eredetin? vagy már mindenki aki játszik annyira ki van gearelve, hogy felesleges elkezdeni. üdv.
  • Toborz
    Kb 25-35 realtív aktív tag van, ebből 90-99es szinten 20 felett, sokunknak van duál-kasztja is.
    De van 85-90es kariból is jó pár, meg néhány akadémista is.
  • denevérember
    Hányan vagytok a klánba? És ki hány szintes?
  • Toborz
    Revolution magyar klán tagfelvételt hírdet az Lineage2 EU(Innova) Core szerverén!
    Egyelőre clan war nélkül, de amint elég erősek leszünk megindulunk, várjuk a pve/pvp
    kedvelőket egyaránt. A klán rendelkezik Dion CH-val, rengeteg klán skillel,
    van külön TeamSpeak és hasonlók...
    Őket lehet keresni ingame: Lurtz, Lizander, Speedi, Diego, Sybmund
  • Lullaby
    mire nem képes a szerelem!
  • Predtom0O
    :*
  • Odikee
    neked ingyen is kicsim tudod jol <3