88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Persze nekem már nem is írsz PM-t!
  • Strahd_
    Valhallának C4 be tervezik az Acumen SA-t?
  • Szekijoe
    Ah vipera nem neked hanem a noob DDany-nak
  • Szekijoe
    PM-ben ment az info, ha valami nem világos pm-ben kérdezz, engem vagy a fórum házigazdáját. Nem szeretjük szétoff-olni a topicot.
  • Sámán
    ARGH!!!
    Ottan van fent hogy FREE, ha ingyé akarsz jáccani ott kérdezősködj!
  • DDany
    de a haverom ingyen játszikazmeg hogy lehet?! uploadoltam is,és mikor belépek ezt irja ki... nemtudok segiteni?(vagy emgkell vanni a játékot?)
  • Sámán
    Fizess :D
  • DDany
    szaisztok,most raktam föl a lineage2-t és new accauntot akarok létrehozni,de irja h mennyek a www.lineage2.com -ra azt amit irt emgcsináltam most emg vmi serial numbert kér?! tudok segiteni mit csinájjak?
  • Szekijoe
    Asszem azok kapták akik futottak a futós eventen
  • Sámán
    Ez mi??? Már láttam ilyen elfeknek titulálva is -elven firework- Valami event tüzijáték? :D
    [/IMG]
  • Szekijoe
    Csúz nem gáz. Asszem az összes A és Bg cuccot le kellett adni. Én jól jártam a C gradéval most. Reggel beléptem és mert a dropp szedés után beírtam allychatra, hogy wtb compress Css akivel találkoztam reggel mindenki kezembe nyomott 1-2 zacsivalJah TS-t kell hallgatni ott osztják az észt. Volt hogy én is csak onnan tudtam hogy hova kell menni.
    Eddigi tapasztalatok: KB este 8 után van az event bejelentés utána kb 30 perc a mobok érkezése! Közben formálni kell a grouppokat 9ig utána óránként félóránként megyünk ölni őket.
  • Sámán
    Van ezen a héten is??? Szólj, mert akkor én vagyok lemaradva!
  • Sámán
    Na nem voltál ezzel egyedül tegnap este
    Vagy én keresgéltem a partymat, vagy ők engem -de persze közbe egy szót se szóltak kb-ra se merre
    Jó, tudom, még mindig nincs Ventrim!
    De az hogy megbeszélés nélkül, mindegy csak essünk neki alapon rohanjunk egy tök piros csoportmobnak akkor is hülyeség volt, dehát miért ne?! -pusztultunk is rendesen, szerencsére nem dobtunk Szeki meg állandóan rohangálhatott he helyett ee-vel vissza támasztani fel mindenkit
  • Cobra.
    Qwer egyszerű, nincs selég virtuális memória engedélyezve a gépeden.
  • Nethyrrea
    még.
  • csuzlee
    Hat bocsi sracok, tegnap kicsit eldurrant az agyam, mert mar ket oraja rohangltam fel-ala, mire megtalaltam oket, Waterfallnal, ott volt ket group be is vettek le is gyaktuk oket, jutott egy par (1-2) nekem is. Aztan a ket Raid Bossra nem voltunk elegen, erre noto kirugott a partybol, dejavuvel meg nem tudom kivel uj partyt csinaltak es basztak megmondani hova mentek.....aztan a kov. fel oraban kb. 20x kerdeztem ra hogy hol van valami event mob oles es mindenki baszott valaszolni, holott kiderult hogy akkor 2 helyen is ment az oles.....es meg siman oda is ertem volna barmelyikhez. Lehet hogy en vagyok turelmetlen, de ha en altalaban ha kerdeznek valamit es tudom a valaszt azonnal valaszolok, sot barkit be szoktam invitalni ilyen event partyba aki LFG-zik ally chaten.....Nah mind1. Sajnos a ventrilos bandan csattanat az ostor mert oket basztam le, sorry, nem nektek szolt
  • Szekijoe
    Diniz a fő SLACKER/lógós már megint én csináltam meg a quesztjét
    A szemét Kernon sosem volt a ToI 8-on most az event alatt pedig Death passban megtaláltuk. És addig fűztem az allyt, hogy 5. mobnak azt is beiktattuk
    Szóval ha visszajössz gogo sub Diniz

Eh nekem szinte rosszkor jött ez az event nem tudok tőle fejlődniMindíg csak a raid bossokat keressük én meg a sok szaladgálástól szétlaggolom magam, de nem sírok már majdnem mindenem +3as Nagyon tetszik hogy karikot öltünk Death passban és én voltam a DD a 43as HE-vel hanyatt is estem párszorez a HE semmit nem tud betankolni
  • qwer2000
    hi all!
    nekem van 1 gondom mikor giranba érek ezt a hibaüzit dobja ki,de csak giranba máshol nem :(
    pls help
  • GAthersw
  • GAthersw
    Ez 10es skálán minimum 8as volt :D Egyébként Nethy kedvedért hétfőn megkeresem a Blacksmitht a maradék 200kmból :D
  • Sámán
    Keresgéld csak, jövő hétig nyugodtan szaladgálhatsz utána
  • Taptarap
    büszkék is vagyunk rád
  • Nethyrrea
    tudom hogy a kesh/dama kerül a legtöbbe, már kettőt csináltam :D
  • GAthersw
    Hiába népszerűbb akkoris top és ezért az kerül a legtöbbe :P Csekkold le :P
  • Nethyrrea
    micsi?

kesh/dama kerül a legtöbbe (a 25% HP SA miatt a leg népszerűbb is), de patkja a dual damának van több
  • Szekijoe
    Grat Ilu
  • phalanx
    de gazdag se leszek, eddig 2 sikeres/2 sikertelen A grades craftom volt
  • GAthersw
    Hiába jobb az SA a Kash/Damara a Mammon akkor is a topost rakja többért.
  • Sámán
    Téged se kell félteni hogy elszegényedsz!
  • Nethyrrea
    asszem a 2 damához 1 dual stamp kell (némelyik kastély produkálja), meg olyan 3 milla ancient adena körüli összeg. ez a "középső" kategória, dual kesh az valami 2 milla körül, ez 3, kesh/dama pedig majdnem 4 milla AA.
  • phalanx

• Sámán
    Csak a mammon blacksmith csinálja meg, egy ilyen dual stamp akármi (papír) meg egy pár acinent adena -arra már nem emlékszem kell-e blank scroll is... De hogy pontosan mennyi?! Majd egy hét múlva ha összefutok mammon kováccsal megérdeklődöm tőle :)
  • Tufa
    Officialon mi kell két damascus dualoztatásához?
  • Sámán
    Akkor merő véletlenségből bele fognak kötni a raid bossba és végük!
  • Nethyrrea
    hijjnye, 3 warlord beszabadul oda full buffban...huhhúúú
  • Sámán
    Jó, kivéve azt az Antharas pirest Cole raid bosst középen -de addigra már úgyis tele lett volna az inventorym jobbnál jobb scrollokkal
  • Sámán
    Nekem csak c-ew scroll jött, meg 1-2 apróság
    De ilyenkor esz a méreg hogy Ephedra "ennyire" kicsike! 2 mob is ránk agrózott amíg ott egyedül fotózgattam -az egyiket lazán leszedte (rózsaszín volt), a másiknál be kellett áldozni, mert ha nekiállok healelni nekem is annyi -ha 70+ lettem volna összes mobot lazán egyedül leszedem!
    És akkor enyém az összes drop!
    Amíg a nagy ic csapat oda nem ért Csuzlee-ék egyesével kihozták agrokat és egyesével legyaktuk -na ez simán ment volna egyedül is egy kicsit erősebb unival -jó kari lesz azért ez a summoner! Remélem lesznek még ilyen event szerűségek!
  • Szekijoe
    Itt a free szerveres bugokra gondoltam.
    Az off-on sajna én is le vagyok maradva és csak kijavítás után jut el hozzánk az info DE azok a bugok még a free-ken műkszenek.(amíg ki nem javítják ott is)
    Az off-on a Giráni piacozásban van a zseton!
  • barret
    Hmmm akkor te milliardos lehetsz ha akarsz:)
  • Strahd_
    Igy van te vagy a hibás :P én mindig csak akkor tudom meg amikor már kijavították :P