Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Mennyi egy ilyen 54es pengetáncoltatónak csak saját buffokkal a pattakja meg a pdefje, meg milyen cuccban???
Csak hogy felkészüljek ha netán 10év múlva azenyém is kinövi magát 54esre -nem kell féltened a státuszod (egyellöre) még csak 15-s
<#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Szerintem állati hülyén áll rajta, de tekintve hogy az a legjobb,még hozzáférhetö d-s cucc neki enyémnek is az volt 40ig -40töl már vannak szép ruhái -föleg ez a drake cucc nagyon szexi <#nevetes1>#nevetes1>
A sgaes rag vagy mi, asszem d-s robe -ilyen alsó/felsö egybe, azt még nem láttam de-n vagy csak nem tudtam hogy az az <#vigyor2>#vigyor2>
De freen ahogy hallottam nem olyan nagy szám 20tól 40ig, hipp-hopp és már c-s cucckat rakosgathatsz rá <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
elõször nemis tudtam hova tûnt a fa HP-je, azthittem valami köcsög kínai farmerbot íjász belelõtt egyet...aztán néztem a logot... lessétek csak 😊 1747-et szívtam belõle!. eddig elõször fordult ilyen elõ velem, szóval nemsûrûn csinálja...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Katonaságnál nem volt ennyi<#wow1>#wow1>
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
HSC-n vevõ lennék Elven Mithril setre.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Szerintem vannak nálam tapasztaltabb számtekspillerek is errefelé, úgyhogy inkább ök válaszoljanak -az én tanácsaim kimerülnek abban hogy ha valami nem müx vagy addig kell össze-vissza nyomizni mindent amig valami nem történik vagy töröld le rakd újra és semmi gond nem lesz, ha már végképp elrontottam akkó hívom SZylt vagy a tesóm aki megszereli <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Igazi csillagom csak nyáron lesz -ez sajna elmúlik <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Srácok! Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel:
'The setup has detected that version 0.99.300 of Lineage II is already installed. This setup installs an earlier version of Lineage II (Chronicle 1). You have to uninstall the previous version before installing this version.' ?
Ha igen, mi a megoldás? A gépemen még nem volt semmiféle Lineage... tudtok segíteni? Elõre is köszi.
------ BecX
minden elkezdett év egy csillag, én a másodikban járok.
๏̯͡๏﴿
------ BecX
Akkor majd valamikor nyáron lesz 1 csillagom -úgy emlékszem nyár környékén regisztráltam sg-n... <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Srácok! Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel:
'The setup has detected that version 0.99.300 of Lineage II is already installed. This setup installs an earlier version of Lineage II (Chronicle 1). You have to uninstall the previous version before installing this version.' ?
Ha igen, mi a megoldás? A gépemen még nem volt semmiféle Lineage... tudtok segíteni? Elõre is köszi.
------ BecX
FeketeVipera 77 SS
MA 20.00-kor talalkozo a FÕVÁM TÉREN, aki jön sörözni
INFORMÁCIÓ: 70/2925108
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ez annak a VIP regisztrációnak a következménye vagy már ilyen sokszor nyilvánítottam véleményt a fórmon??? <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Please fill out form!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
ja és a lin.warcry.com nekem kinai mert nem tudok angolul
szerintem azzal, hogy nem csinálsz questeket, nem vesztettél semmit! Gyûjts xp-t úgy, hogy ölöd a mobokat, az bõven elég!
1 fontos quest lesz majd neked, még pedig a lvl20-nál a kasztváltó küldid! Azt azonban tényleg meg kell csinálni! 😊 A leírást a lin.warcry.com-on találod! Szerintem a magyarok közül biztos lesznek olyanok, akik szívesen segítenek!
olyan helyre próbálj menni, ahol a mobok fehérek, vagy zöldek! Több xp-t, sp-t kapsz értük! Szerintem nézz el Gludio környékére!
Karma: király, hogy 0 a karmád! Azt jelenti, hogy nem ölted még meg egyik játékostársadat sem úgy, hogy õ nem ütött vissza! Ha van karmád, akkor büntetésben vagy, és a neved a fejed fölött piros lesz! Az nem jó, mert akkor mindenki azonnal meg akar ölni, mert a cuccaidat nagyobb eséllyel dobod majd el!
Hát remélem segítettem! 😊
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
a legnagyobb bajom hogy Questeket nem végzek mert nem tudok nagyon angolul..
szülõ szigetemrõl most költöztem tovább szerintem elfekhez, legalábbis tulnyomó részt elfek vesznek körül.. segítsetek mit csinálok rosszul ? Ja és a Karma mit jelent , mert nekem 0
erdekes
meg van egy teljes szint 52 ig, de ugy latom nem lesz sp baj
most van 450K es asszem kb 500K meg jon hozza mire 52 leszek
az csak eleg nem?
ui.:
tenyleg lejjebb vittek a skillek sp szuksegletet?
ui2.: hol van egy fasza leiras a c2 skillekrol? 40 folottieket rosszul irja orphus
amugy nethy szerintem elkölthette,70nel pont kap uj skilleket
70-es szintû és mindössze 35ezer SP-je van...mi a rákra költötte azt a pármillát???? vagy pedig valami powerlevelezett izé.
nemtom😊