88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    he sux..egy bufföletlen monk szépen elintézett):

ráadásul ilyan 1 patkos chrono unitis(fist)-szal vagy mi a túróvval :((
  • Sámán
    Egész fegyik? De jó lenne nekem egy damascus kard... vagy egyből egy duál dama +4 :DDDD
  • mAilkaEVO3
    50es tökből ha jól láttam B, A, weapon es armor scrollok is eshetnek meg egész fegyó is.
  • mAilkaEVO3
    Oky az naon cépen megköffönném :)
    Ékszereim c-sek arra már rágyurtam nyakék topC többi butique-s legjobb:))))

MSN: [email protected]
  • Sámán
    Jó, de neked az egymagos lett high quality :)
    50magos biztos jobbakat ad :D
    Különben sok értelme nem lenne csinálni :D
  • Sámán
    #48122 -Ephedrát is elnyelte a tök :D
  • Nethyrrea
    hmmm, hotlinking...

• gPROject
    ahhh..értem :)

ez a csúcs minőségű tök egy fokkal sem jobb, mint a másik, ugyanazta adja :(

• Nethyrrea
  • Szekijoe
    Ez agy 50nectaros High tök!

Vajon hova bújt Shaere a képen
  • Szekijoe
    Azért van ekkora sebzésed mert kis tököt(1)nectarosat zúzol abból is jön high és low qualityt. A nagy tök az 50magos és 3 emberrel szokták ütni álltalában. A nagytökből a high qualitiből már nem látszik ki a karakter
  • Sámán
    Igen, HV-ba wárés törpi -aztán egy 50es mobot kell legyakni küldi tárgyért -harit lizard sámánt -forrest of mirrors vízesés felöli részén tanyázik -max a harmadik eddig mindenkinek adta a coint amit vissza kell vinni a wárés törpinek -de vigyázz mert a sámlikhoz mdef kell, azok csak varázsolnak rád, d-s ékszerekkel meg se próbáld egyedül! Segítenék, de még mindig nem megy L2...
    Eddig ilyen esetben mindig hétfőn javult meg... Ezek vagy télleg semmit se hajlandók csinálni hétvégén vagy télleg csak hétfőn jön be aki ért hozzá...

Add meg msn-hez mail címed és akkor átküldöm a komplett küldit amit mellesleg Szekitől kaptam! :)
  • Sanca
    HV-be adja vki, assziszem a WH keeper.
  • mAilkaEVO3
    hiho all

Valaki tudna segíteni a COIN-os küldit kinél, hol tudom felvenni? Valami miatt nem akar fellépni a ventrim igy nem tudtam ma megkérdezni igy Szekinek sem tudtam megköszönni a helpet. Ezúton tenném meg most itt.
    THX Szeki mindent

ui: jah van még egy magyar BD :)
  • Sanca
    Jah, felesleges betelefonalni:(
  • Nethyrrea
    ami a mage ruhát illeti, én inkább maradnék devo szetben 40-ig, az elég szép cast speed bonuszt ad. nopersze a némi plusz mana rovására.
  • Sámán
    Áh itt az első fél órában tuti nem veszik fel -gondolom mindenki akkor reklamál és inkább félre rakják mert mindig foglalt, utána meg vagy közlik hogy dolgoznak rajta és előreláthatólag fogalmuk sincs mikor lesz kész, vagy hogy náluk minden ok, tuti a mi gépünkkel van a gond
    Tök fölösleges betelefonálni -persze ha már nagyon mérges az ember csak megpróbálja -aztán ismételten, sokadjára is rájön, hogy tök fölösleges...
  • phalanx
    lol én meg már ha 10 percig nincs net rögtön hívom az ügyfélszolgálatot
  • Sámán
    Kb nekem is 18 óra körül állhatott le...
    Asszem akkor léptem be... aztán kb 1 perc múlva kivágott, egész gép restart, és azóta semmi...
  • Sámán
    Szerintem itt azért mondta a telefonba a csákó hogy holnap reggelre lesz jó mert azt hiszi hogy aki akkor jön majd ügyelni (gondolom hétvégén náluk is ügyelet van) kollégája az majd fog tudni kezdeni valamit a dologgal -nem hinném hogy bármi olyasmit "formázást" akármi lehetne egyáltalán csinálni ami órákig vagy pont holnap reggelig tart...
    Nekem legalábbis ezt mondta -megformázza a modemem és pont holnap reggelre lesz kész...
    Ez UPC-nél úgy nézett ki hogy a csákó mondta telefonba hogy mit csináljak, aztán kapcsoljam ki fél órára a gépet meg a modemet, addig ő ott bent csinál valamit, aztán kapcsoljam be -és érdekes módon utána minden működött -de UPC-nél ez 2 év alatt 1x volt, nem havonta/hetente, és rögötn tudták mitcsináljanak...
  • Sámán
    Nálunk 2 választás volt, vagy emktv vagy matáv. emktv tett egy olyan ajánlatot hogy nem kell bekötni a telefont -vagyis ingyen bekötik, és semmi havidíj, ha nem akarjuk nem is kell használni, csak havi 10k a net és semmi más költség -na mi ezért választottuk...
    Otthon, anyuéknál matáv volt -és soha nem volt ilyen gond! Leállás is ritkán volt -de ott vagy ment a net vagy nem -de olyan hogy csak ez vagy csak az olyan sose volt...
    Na meg persze nagyobb viharnál is tuti leáll -beázik valami stb...
    És ha nincs semmi időjárási probléma akkoris hetente 1x pár órára tuti, de van hogy naponta többször is nuku net...

Ez a mostani probléma igen gyakran van de max 1 óráig szokott lenni -eddig asszem 2x volt hogy így leállt -mindig hétvégén, és mindig azt mondták hogy tuti a mi gépünkkel van a gond -aztán érdekes módon hétfő délelőtt mindig megjavult -gondolom bejött dolgozni az a kolléga aki ért hozzá...
  • Sanca
    Remelem hogy ezek a csotanyok holnapra megcsinaljak mar ezt a szart, mer kurvara nincs kedvem megin atmenni haverhoz hogy tudjak siegelni...
  • Sanca
    igen... Meg pl amikor elbaszodott a modem, kijottek hozzank a szerelok, es hat a degeneralt 20iq-val sem rendelkezo balfaszok, nem a modemet csereltek ki, hanem ujrablankoltak a kabelt. Na most az az ujrablankolas kb ugy nezett ki hogy a 8bol 2(ketto) drot volt a helyen, 2 a levegobe logott, a tobbi rossz sorrendben. (azer tortent meg hogy ujrablankoltak a kabelt, mer en nem voltam otthon, es anyam megengedte nekik...). Szal ezekutan NEKEM kellett szerezni 1 ilyen utp-fogo-izet, es megcsinalni jol, nekem... Persze menni akkor se ment, ugyhogy kihivtam oket meg1x, kicsereltek a modemet, es lam, 1bol ment.
    Masik meg amikor felhivom oket szombaton hogy mar nincs 1 napja net, es ez igy nem jo, azt mondjak hogy a kozponti modemmel minden oke, biztos nalam van a baj, majd hetfon kijonnek a szerelok. Persze a kozponti modem volt a szar...
    Meg neha elmegy a net 1-2 napra, es most lett ki a faszom teljesen, hogy csak az l2 nem megy. Ugyhogy ebbol nagyon axelero lesz.
  • Sámán
    Amúgy jó hogy írod, én a rootert kezdtem volna rövidesen boncolni, még arra gyanakodtam, időnként szokott olyat hogy nem idul el és akkor olyan mintha nem lenne net -de akkor csaak ki/be kapcsolom és utána minden ok :)
  • Sámán
    Jajj a világért se!!!! emktv ügyfélszolgálatának is egyik kedvelt hibaelhárító beszólása: "nálunk minden rendben, látjuk az ön modemjét, sebesség/stb minden stimmel, biztos a windows csinálja a problémát, legjobb ha most rögtön újraformázza a wincsesztert és mindent újra felrak" Ahaaaaaa :DDD
  • Sámán
    Nekem is kb ugyanez... Minden bejön -talán egy kicsit lassabban mint szokott, de lehet hogy ezt is csak odaképzelem -csak L2 meg GW nem indul -ha van a gépeden más ilyen mmorpg vagy akármilyen online nagyobb game próbáld ki, tuti nem fog menni -azért nem hiszem hogy L2-vel van baj mert más ilyesmi játék se megy ilyenkor...
  • Sanca
    Hm, hat ez u.az a jelenseg. Meg jo hogy felneztem ide, mer kezdtem is volna formazni a gepem(potyara). Sztem az van hogy ez a mocskos geci fasszopo tetves emktv szar vmiert nem tud kapcsolatba lepni a serverekkel, vmi route problema lehet vagy mi. Kurva anyjukat mostmar ezeknek a patkanyoknak.
  • Sámán
    Ezt írtam :DD
    Int: matk-ot befolyásol
    Wit: cast speed-et :)
  • Sámán
    Kb pont ez az -de nekem ha ez játék közben kezdődik akkor lagok, meg ilyen 1-2 perces kidobálások vezetik be -aztán restart után ennél az elsőként induló update-s ablakban nem csinál semmit, ettől függetlenül ha a startra kattintok ált elindul (persze van hogy nem) -és odáig jutok hogy acc meg jelszó -na ide mindegy mit írok, nyomkodhatom hogy login, semmi...
    Ha system könyvtárból indítom el akkor is ugyanez az eredmény...
    Akkor ez szerinted amolyan random is lehet??? Hogy mittomén sok a pléjer és valakit kivág??? Lehetőleg olyat aki messziről jáccik???
    És próbálgassam 10-20x és egyszercsak be fog engedni???
    10x tuti újraindítottam már a gépet...
  • Sanca
    Mondjuk kurvara nem ertem, mivel pl lineage2.com bejon, vegulis minden site amit neztem megy, ventrilo is megy, csak a kurva l2 nem. Nem vagom.
  • barret
    Vaaaaaaaaaaa ezt eddig nem is lattam!!
    Ez gyonyoruuu:))
    Imadom a stilust mar most:))))
  • Sanca
    Az a jelenseg hogy neha megy a log-in server, neha nem(ujraingitastol fugg, hogy megy-e vagy nem, random), es miutan benn vagy a fomenube, miutan beirod a usert, passt, entert nyomsz, vagy log in-re klikkelsz, akkor nem csinal semmit, semmi hiba uzi, semmi. Szal ez van nalad is?

Nalam ezt 18:20 utan kezdte kb, miutan ujrainditottam a klienst, azota nem megy.

Mellesleg ugye nalunk siege volt 20kor, es hat ahogy kozeledett eme idopont, egyre idegesebb lettem, azt 19:00-kor elkezdtem utni a szekrenyt az idegtol, es most jo veres a kezem meg faj:D
  • barret
    Az a gond,hogy a knowledget cserelnem rafizetessel...
    Abban a +10% Mattack tetszik csak...
  • barret
    Rajtad jol allt a mithril:DD
  • barret
    A statisztikat meg tudom nezni en is:D
    De le kell forditani magyarra:PP
    Wit int men stb...
  • Sámán
    D-s robe összesen 2 van ami set-ben műx mithril meg a knowledge -de utóbbi bénább és levesz mana regből is...
    Elvileg a top d a sages rag -ami full body -de nincs hozzá set extra -döntsd el te, részemről azt szerezném be ami a legjobban áll a karimon :DDD
  • Sámán
    Amúgy a nem kicsit megújult L2.com-on a the library menüben az items & equipment címszó alatt minden set benne van -mi kell hozzá meg mit ad, miből vesz le :)
  • barret
    Szerinted ez a legjobb D-s?
    Erdemes ezt hasznalni?
  • Sámán
    +1 wit -1 int speed+7
    Tehát növeli a cast speedet, de levesz az matk-ból, és +7el gyorsabban futsz benne :)
    Kell hozzá:
    mithril tunic + mithril stockings + elven mithril gloves
  • barret
    Mikor kellene,nincs itt senki:(