88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• B@lu
    jah CDL FTW csak nem a martyrban

egy db nem resistes mob van, azon olyan 3K korul sebez, de a tobbin csak 1 K hat azert nem kockaztatok
  • Taptarap
    Dinizt ha healelni probálom le PK-z mert akkor 10dmg-el kevesebbet tud adni.
  • GAthersw
    Látom te szokásodhoz híven lazsálsz épp szegény Diniz behal, Tituska meg lusta táncolni :PPP
  • Taptarap
    csak nehogy rinyáljanak a nagy képért
  • GAthersw
    Légyszi ne ekkorába, nem győzőm tekerni a görgőt akkora :D
  • Taptarap
    lol
    mindenki lát mindent?
  • Taptarap
    mint a régi szép időkben
  • Taptarap
    jah szupi volt minden este kéne
  • xt198
    havonta, kb. 3000forint ($-ba kell)
  • Savmacska
    mennyi ez a játék vagy havonta kell fizetni ha igen mennyit ?
  • mAilkaEVO3
    te is nah jó csak vicc volt :))
  • Sámán
    Ne félj, le is fogsz hagyni!
  • xt198
    vigyázzá' mer beérlek! :D
  • Sámán
    Jééééé, hogy kerülhetett az oda????
  • Sámán
    Nem is, mert pl tyrant ha skillel kezdi az ölést akkor automatikusan gyak spec ütés után!
    Szerintem ez inkább csak a távolról támadásokra érvényes
  • xt198
    tegnap láttam piacon egy unsealedet 45misiért, majd nekem is kell, de ráér :D
    egyelőre 59. majd olyan 64-65környékén
  • barret
    Meg a dbsps:)
  • barret
    Ez mindenhol igy van!
    Skillekre nem vonatkozik a folyamatos tamadas...
  • Sámán
  • Gumbo
    éljen a 459 HP :)
  • gPROject
    ööö...ha esetleg tud valaki egy {aránylag} olcsó tallum helmetet az légyszi szóljon, feltéve persze, ha másnak nem kell
  • mAilkaEVO3
  • Szekijoe
    Ah ez nem hagyott nyugodni, nem tudtam felfogni ez nálam miért nem így műkszik, de rájöttem mobölés közben soha nem használtam a sebző skilleket, max ha elfogyott a nyilvessző és skillekből öltem meg az utolsó mobot
  • Szekijoe
    Hm... jobbat tudok Gyere partyzni Martyrba.(Délutánonként csuzlee esténként én szervezem)
    Az én titkom csak annyi hogy sikerült felhúzni egy BD-t 58ra. És sikerült meggyőznöm Ilu-t hogy tankoljon nekem,(ez nagyobb fegyvertény mint a bd) Ha ilu beindul csak az assistra a táncokra és a buffokra kell figyelni(DE az nem gáz ha nem látszunk ki a moboktól meghalásra kicsi esély van(kb 3000 nyilvessző alatt 100-150 GHP azért elfogy), emiatt én permanensen snipén csak osztom a damaget, nincs szaladgálás target keresés respawn várás!!! én azért csinálom mert ostromon jól akarom érezni magam.) Nem véletlenül van kitalálva a Tank már akkor győzködtem ilu-t amikor még kicsi voltam ijjásznak. És mostanra asszem beérett a gyümölcs. Jah és a ventrilló ismét jól teljesített tegnap ilu kb 4 szer kifagyott DE mivel tudtuk nem volt belőle probléma. Mondjuk ha én fagyok ki akkor asszem lett volna szaladgálásmert nekem olyankor az egész gépem összeomlik a terheléstől (de akkor sem halt volna meg senki csak ilunak kell kihúznia az összes mobot a gatekeeperig).
  • gPROject
    na jól van most már megállhatsz a fejlődésben, ha megelőzöl lepkzlak(mármint megpróbállak:)
  • Sámán
  • Szekijoe
    Ah Tényleg kicsit érezhető rajtam, hogy kevesebbet aludtam 3 óránál A trader csekkolás miatt. Nem gáz ma szerver karbantartás van, ha restart után 1 órával még nem vagyok sehol akkor bealudtam Delehet, hogy éjfélkor érkezem Az új cél a 64et elérni siegre
  • Sámán
    Elég kevesen szoktak frissen vasalt cuccban távozni a csatatérről
    Az a sírkő meg egy új szuperbuff, azt jelenti hogy akit betargetelek annak vége
  • Sámán
    Szerintem ez offon is pont így van!
    Ha íjász belelő skillel(!!!!) egy mobba utána nem támad tovább automatikusan -szerintem ez kb olyan mint amikor varázslók lőnek a mobra, utána vagy nyomsz valami másik támadást vagy állsz és nézel!
    Legalábbis nekem low lvl íjászommal így műx...
  • Szekijoe
    Kicsit szakadtan álnak rajta a cuccok(A kis sírkő ikon rontja csak az összképet az életcsík mellett)
  • Szekijoe
    A full magyar partyzás viszont iszonyat jó volt Martyrban. Ahogy néztem mindenki élvezte. Grat mindenkinek .
  • Szekijoe
    Nyugi ez a vereség nem csak minket lepett meg. Az hogy nem tudom forgatni a zsetonom engem nem nagyon zavar. Egyetlen negatívum a debuff a városban és nincs gyors teleport a jó helyekre.

Vannak még érdekes dolgok, az engem jobban meglepett hogy benn voltam Martyrban és elfutott mellettem Powerkiller, köszönt és megállás nélkül továbbmentmire betargeteltem már befordult a sarkon
  • Szekijoe
    Doom plate armour temperemm az szerintem tuti van nekem jópár darab. De sajna recit nem tudom hogy árulnak-e. Én asszem 10m-ért láttam nemrég egy DPA-t de sajna ez nem biztos mert nem foglalkoztatott sosem a heawy armourok ára.
  • Szekijoe
    Jah ez a probléma valami free szerveres bug lehet. A megoldásról lővésünk sincs.
  • Szekijoe
    Ma elintézzük neked. Sajna az MSN-t nem néztem csak az ingame friendlistet és ott offline voltál. Asszem kb 7-8ra már full mj lightben szaladtam Martyrba vissza csuzliékhoz. Szóval van IC-s alt kari is DUSK, az éjjel belogolt a francia canadai haverom is akivel 20-45lvlig együtt nyomtam(amikor 40 lettem ő adott kölcsön Dual SoR-t meg Cg armourt) most convictionban van és nem értette miért pk-zza őket ezerrel mindenki most az utóbbi időben 120%-ot vesztett pvp-n vagy pk miatt. De egyből felajánlotta, hogy megveszi a tradertől ami nekem kell (nem tudja mire válalkozott volna még én is el szoktam unni a klikkelést) De sajna be kellett látnom, hogy nincs trader ezen a héten (minden necropoliszban 2szer voltam). De nem gáz majdcsak összejön a zseton a szükséges EA A-kra.
    Szóval van kontakt szerintem ma Csuzlee vagy Tituska fog belogolni leghamarabb és ha szólsz tuti elintézik neked.

Az MJ kesztyű és cipő light-é alakítása 300k AA volt összesen.
  • Tufa
    lenne egy tippem arra hogy ez l2j...
  • mAilkaEVO3
    Igen célszerű kitenni gyorsbill.re a "sima" attack-ot is főleg harcosnál.
  • mAilkaEVO3
  • phalanx
    na bumm, baromi nagy veszteség, én személy szerint csak annyit vesztettem, hogy nem tudok teleportálni ABG-be hanem gyalogolni kell, de ez minden
  • phalanx
    néha nekem is abbahagyja a támadást, ez van meg kell szokni, ki kell rakni gyors billentyűre az attack gombot, meg a fegyvereket is ki lehet F1-F12