88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
jah CDL FTW csak nem a martyrban
egy db nem resistes mob van, azon olyan 3K korul sebez, de a tobbin csak 1 K hat azert nem kockaztatok -
Dinizt ha healelni probálom le PK-z mert akkor 10dmg-el kevesebbet tud adni.
-
Látom te szokásodhoz híven lazsálsz épp szegény Diniz behal, Tituska meg lusta táncolni :PPP -
csak nehogy rinyáljanak a nagy képért
-
Légyszi ne ekkorába, nem győzőm tekerni a görgőt akkora :D -
lol
mindenki lát mindent?
-
mint a régi szép időkben
-
jah szupi volt minden este kéne -
havonta, kb. 3000forint ($-ba kell) -
Savmacska #48621 mennyi ez a játék vagy havonta kell fizetni ha igen mennyit ? -
te is
nah jó csak vicc volt :))
-
Ne félj, le is fogsz hagyni!
-
vigyázzá' mer beérlek! :D -
Jééééé, hogy kerülhetett az oda???? 
-
Nem is, mert pl tyrant ha skillel kezdi az ölést akkor automatikusan gyak spec ütés után! 
Szerintem ez inkább csak a távolról támadásokra érvényes
-
tegnap láttam piacon egy unsealedet 45misiért, majd nekem is kell, de ráér :D
egyelőre 59. majd olyan 64-65környékén -
Meg a dbsps:) -
Ez mindenhol igy van!
Skillekre nem vonatkozik a folyamatos tamadas...
-
-
Gumbo #48611 éljen a 459 HP :) -
ööö...ha esetleg tud valaki egy {aránylag} olcsó tallum helmetet az légyszi szóljon, feltéve persze, ha másnak nem kell -

-
Ah ez nem hagyott nyugodni, nem tudtam felfogni ez nálam miért nem így műkszik, de rájöttem mobölés közben soha nem használtam a sebző skilleket
, max ha elfogyott a nyilvessző és skillekből öltem meg az utolsó mobot
-
Hm... jobbat tudok
Gyere partyzni Martyrba
.(Délutánonként csuzlee esténként én szervezem)
Az én titkom csak annyi hogy sikerült felhúzni egy BD-t 58ra. És sikerült meggyőznöm Ilu-t hogy tankoljon nekem,(ez nagyobb fegyvertény mint a bd) Ha ilu beindul csak az assistra a táncokra és a buffokra kell figyelni
(DE az nem gáz ha nem látszunk ki a moboktól meghalásra kicsi esély van(kb 3000 nyilvessző alatt 100-150 GHP azért elfogy), emiatt én permanensen snipén csak osztom a damaget, nincs szaladgálás target keresés respawn várás!!! én azért csinálom mert ostromon jól akarom érezni magam.) Nem véletlenül van kitalálva a Tank már akkor győzködtem ilu-t amikor még kicsi voltam ijjásznak. És mostanra asszem beérett a gyümölcs. Jah és a ventrilló ismét jól teljesített tegnap ilu kb 4 szer kifagyott DE mivel tudtuk nem volt belőle probléma. Mondjuk ha én fagyok ki akkor asszem lett volna szaladgálás
mert nekem olyankor az egész gépem összeomlik a terheléstől (de akkor sem halt volna meg senki csak ilunak kell kihúznia az összes mobot a gatekeeperig).
-
na jól van most már megállhatsz a fejlődésben, ha megelőzöl lepkzlak(mármint megpróbállak:) -
-
Ah Tényleg kicsit érezhető rajtam, hogy kevesebbet aludtam 3 óránál
A trader csekkolás miatt. Nem gáz ma szerver karbantartás van, ha restart után 1 órával még nem vagyok sehol akkor bealudtam
Delehet, hogy éjfélkor érkezem
Az új cél a 64et elérni siegre
-
Elég kevesen szoktak frissen vasalt cuccban távozni a csatatérről 
Az a sírkő meg egy új szuperbuff, azt jelenti hogy akit betargetelek annak vége
-
Szerintem ez offon is pont így van! 
Ha íjász belelő skillel(!!!!) egy mobba utána nem támad tovább automatikusan -szerintem ez kb olyan mint amikor varázslók lőnek a mobra, utána vagy nyomsz valami másik támadást vagy állsz és nézel!
Legalábbis nekem low lvl íjászommal így műx...
-
Kicsit szakadtan álnak rajta a cuccok
(A kis sírkő ikon rontja csak az összképet az életcsík mellett)
-
A full magyar partyzás viszont iszonyat jó volt Martyrban. Ahogy néztem mindenki élvezte. Grat mindenkinek
.
-
Nyugi ez a vereség nem csak minket lepett meg. Az hogy nem tudom forgatni a zsetonom engem nem nagyon zavar. Egyetlen negatívum a debuff a városban és nincs gyors teleport a jó helyekre.
Vannak még érdekes dolgok, az engem jobban meglepett hogy benn voltam Martyrban és elfutott mellettem Powerkiller, köszönt és megállás nélkül továbbment
mire betargeteltem már befordult a sarkon
-
Doom plate armour temperemm az szerintem tuti van nekem jópár darab. De sajna recit nem tudom hogy árulnak-e. Én asszem 10m-ért láttam nemrég egy DPA-t de sajna ez nem biztos mert nem foglalkoztatott sosem a heawy armourok ára. -
Jah ez a probléma valami free szerveres bug lehet. A megoldásról lővésünk sincs
.
-
Ma elintézzük neked. Sajna az MSN-t nem néztem csak az ingame friendlistet és ott offline voltál. Asszem kb 7-8ra már full mj lightben szaladtam Martyrba vissza csuzliékhoz. Szóval van IC-s alt kari is DUSK, az éjjel belogolt a francia canadai haverom is akivel 20-45lvlig együtt nyomtam(amikor 40 lettem ő adott kölcsön Dual SoR-t meg Cg armourt) most convictionban van és nem értette miért pk-zza őket ezerrel mindenki most az utóbbi időben 120%-ot vesztett pvp-n vagy pk miatt. De egyből felajánlotta, hogy megveszi a tradertől ami nekem kell (nem tudja mire válalkozott volna még én is el szoktam unni a klikkelést
) De sajna be kellett látnom, hogy nincs trader ezen a héten (minden necropoliszban 2szer voltam). De nem gáz majdcsak összejön a zseton a szükséges EA A-kra.
Szóval van kontakt szerintem ma Csuzlee vagy Tituska fog belogolni leghamarabb és ha szólsz tuti elintézik neked.
Az MJ kesztyű és cipő light-é alakítása 300k AA volt összesen. -
lenne egy tippem arra hogy ez l2j... -
Igen célszerű kitenni gyorsbill.re a "sima" attack-ot is főleg harcosnál. -

-
na bumm, baromi nagy veszteség, én személy szerint csak annyit vesztettem, hogy nem tudok teleportálni ABG-be hanem gyalogolni kell, de ez minden -
néha nekem is abbahagyja a támadást, ez van meg kell szokni, ki kell rakni gyors billentyűre az attack gombot, meg a fegyvereket is ki lehet F1-F12