88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BEAST #48670
    nyekem nincs 200 haverom , most mit csináljak?
  • Sámán
    De azért vannak főszörnyek (raid boss-ok) és ha van még kb 30 haverod akit idecsábítász, talán ki is fogjátok tudni nyírni őket
    Sőt, ha van 200 haverod akkor akár a legfőbb fő fő szörnyet az Antharas-t is ki fogjátok nyírni -feltéve ha játszotok jó pár hónapig és mindegyikőtök felhúzza magát lvl75-re!
  • phalanx
    Lanban játszani nem lehet, a játékot a hivatalos oldalon kell megvenni. (vagy esetleg free szervereket is kipóbálhatsz előtte, hogy mégse legyen zsákba macska)
    Játszni akár játszhatsz egyedül is, de akkor minek akarsz MMORPG-zni?
  • Strahd_
    te?? :P még ha afk vagyok akkor se tudnál :P

(most kiprobálok egy nekem uj mmot az EVE online-t .) már 14 napig ingyért van :P )
  • mattempus
    Sziasztok! Előre is bocs a hülye kérdésekért, most ismerkedem ezzel a stílussal. A játékot letöltöttem a hivatalos oldalról, ha jól sejtem ettől még nem fogok tudni játszani vele. Hogy kell fizetni érte? MMORPG akkor nem is lehet vele LAN-ba játszani? Ha online játszom akkor csak élő emberek ellen? Semmi főellenség és egyéb szörny? Köszi
  • B@lu
    jaja jo PVE ben de csak akkor ha en nem ollek meg annyiszor!!!
  • phalanx
    jah, mivel szeki úgy lövi a mobokat, hogy azok nyekkenni sem tudnak
  • Sámán
    Grat!
  • barret
    Ugy latom nem tul megerolteto:)
    Full hp-n a csapat...
  • mAilkaEVO3
    Grat, grat :) igy lehet nehéz lesz utolérni ahogy mostanában nyomjátok :)
  • xt198
  • xt198
    Nah, utolértelek ephedra :)

• Hunter of Deer
    Szeretnék egy kis sarkanyt szermanyolni valahonnan! valaki le tudna irni hogy hol lehet?? Halottam olyanrol hogy valahol lesz egy quest de nem tom hogy hol!! PLS help me!!
    THX!

Ja és a sarkannyal kapcsolatban is johet par info hogy hogyan kell fejleszteni meg ilyesmi !! köccke!
  • Szekijoe
    De a varazslók nagyobb mobokat tudnak ölni SE-vel, mint egy ijjász prophettel.
  • gPROject
    érdekes, nekem már 0.01 jön mobonként, igaz duoban(szoloban 0.02) :)
    de akkor is kevés
  • Szekijoe
    a 0.01/mob az lvl 72-től lesz nagy partyban. De a varázslók csak ha nincs empower akkor mennek nagy partyba.
  • mAilkaEVO3
    Jó lett a kis képed Gratu ;)
  • xt198
    jó az a delf varázsló... van bd is, mpower is... mi kell még? :D
  • Strahd_
    www.lineage2.com
  • Strahd_
    Jah és köszi a felajánlást :) jól esett :) (de már nem birnék ki farmolni 0,01% ért :) már nem vagyok olyan kocka )
  • Strahd_
    Ezzel vitatkoznék :) mivel a játék 90% idötartalma PVE és abban szerintem a DE mage a legjobb :) ezért nicns miröl bezsélni és stilusos is :) csak a b ruhák ne lennének olyan buzisak rajta.
  • Strahd_
    Isendur valami külföldi tulajdonába szállt és nem általam adományozva.

NCSoft megy olyna infokat kérdezett hogy azt se tudom mit akar :P mi volt az aktiválási kod meg a kártyaszám. Kártyaszámot megadtam azt meg nem fogadták el..

mivel 3 adtam :) mivel akokriban 3 embernek fizettem be (velem) együtt az accját. És passoltam melyik volt az igazi amivel a sajátom.
  • BEAST #48648
    naja de még mindig pár lövés/ütés pvpben , nem? :Ð ... az utolsó kari amit élveztem az SR volt , mondjuk ha jól emlékszem akkor a tankokat már meg sem karcolja
  • gPROject
    pedig a de wizard az egyik legjobb most
    antharas hunter
  • BEAST #48646
    háát ha megint rászánnám magam az L2re és a fizetősre mennék akkor tuti nem BeastHUN-t folytatnám :Ð , nince az a pénz amiért mégegy DE wizardot kezdenék :DD

jelenleg WoW-ozok , kényelmes is mert GC-t tudok venni , kártyát meg lusta vagyok csináltatni :D és már nem egyszer terveztem hogy visszamegyek Sieghardtra , csak valahogy sohasem jutottam túl a tervezgetés szakaszon :)
  • phalanx
    miért? legjobb tudomásom szerint se Isendurt se BeastHUN-t nem használja senki, cuccot nukerként nem olyan nehéz összefarmolni, no meg segítenénk is ha visszajönnétek!
  • BEAST #48644
    ha találok ventrit , mikrofont meg időt akkor megyek :D ... de , gyanus vagy nekem , mit (nem) csináltam? :Ð

edit: és melyikre? :DD
  • Pukkka
    OMFG Beast ,told majd délután fel magad ventrire =)

Bocsi az offért!
  • Vészhozó
    Üdv!
    Honnan tudom leszedni a játékot? Szeretnék én is csatlakozni, de nincsenek linkjeim.
  • BEAST #48641
    nekem is a lvl1 a bajom :DDD
  • Strahd_
    Én egyzser éreztem kedvet hogy visszamnjek :( de mivel a karim nincs már meg igy nem sok kedvet érzek hogy 0 ról elkezdjem :) de tanultam belöle

Senkinek ne add kölcsön a karid , mert még eltradeli.
  • phalanx
    manapság már nem olyan nehéz felhúzni őket, főleg nem a nukereket
  • BEAST #48638
    'ello , ki szeretne felhúzni nekem egy 60+os karaktert? :DDD
  • Snau
    Jajaja.Csak Samannak akartam bekoszonni de mar mennem kell majd legkozelebb.Kalapljatok nyugodtan:)
  • B@lu
    ZITUS VAGY?
  • Sanca
    Ha jol tudom C4-ben party szempontjabol is hasznosak lesznek a summonerek. (azt nem tudom hogy a phantom is)
  • Snau
    Szerinted meg egy nemigazan partikaris summonernek is orulnek?:( Mindegy majd megyek Zitussal igaz O mindenkinek jobban bejon parti nelkul leultetve.:(
    Ennyit a szuper karivalasztasaimrol:)
    Ha meg egy online jateknal ilyen karit valasztok uss agyon plz.Utana ugyis te jossz ki bekotozni:)
  • Sámán
    Gyere nyugodtan, lassan az újonnan jött fullos magyar klán is beér minket!
    Ott meg aztán party van minden este!
  • Sámán
    Rövid, tartalmas helyzetelemzés...
  • Snau
    Nah meg a vegen megint visszamegyek ha igy folytatodik a kozos partizas!Igaz csak lopnam toletek az xp-t:)
    /Igazabol meguntam az egyedul kalapalast azert nem jelemtkeztem+persze az ev vegi hajra is ratett de ez csak egy kis mosakodas./
    Valamelyik nap azert lehet bekukkantok nem csak vmi trukk volt e ez a kepecske.