88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #48830 OMFG Asszem C4-ben aztan vegkepp mindenki Antharast fogja farmolni:D -
A respawn killer az az, aki a teleport helyeken öli meg a teleportáló, de a kliensben még be nem töltődő játékosokat (tehát akinek gyengébb gépe van, az mire tudná irányítani a karakterét már halott).
A questhez több információ kellene, hogy milyen quest, mekkora vagy, stb. Free szervereken egyébként elég kevés quest van amit érdemes megcsinálni. -
lehet már olvastátok:
First ever attempt and the first successful attempt of all the Lineage 2 Servers on Valakas was accomplished by Server # 15 of Korea. It was attempted on December 13th. 2005.
The raid had 200 Participants, The usual Melee / Archer / Tank / Nuker team. Just a lil info, Melee team was doing 2 dmg a hit to it....
The elapsed time is 3 hours .. ( Wow that's with 200 people, remember they killed antharas with 70 nukers in 25 minutes, but this one took 3 hours ! )
Drops are as follows :
150,000,000 adena.
Weapons :
Angel Slayer ( S )
Dragon Hunter Axe ( S )
Soul Bow
Carnage Bow
Dark Legion Edge
Tallum Blade
Armors :
Drakonic Leather Helmet ( S )
Imperial Crusader Boots ( S )
Mager Arikana Glove ( S )
Drakonic Leather Armor ( S )
DC Shield
DC Leather Armor X 2
Nightmare Leather Armor X 3
Nightmare Leather Boots X 2
Majestic Gloves
Tallum Tunic X 3
Jewels :
VALAKAS NECKLACE !! X 1
Tateo ? Earing X 1
Pheonix Earing X 3
Majestic Earing X 2
Misc :
Blessed Resurrection Scrolls X 20
Blessed Scroll of Escape X 15
Enchant Weapon A X 10
Nothing too impressive but then again the Necklace of Valakas makes up for that 3 hours of hardship i would think :)
This is the link to the article :
http://www.playforum.net/lineage2/column.comm?action=read&iid=10031004&kid=7290 -
free szerver kérdésekkel fordulj a www.lineage.amnesia.hu forumozókhoz.
néha olvashatnátok a forum fejlécében a szöveget:
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
-
mattempus #48826 Sziasztok! Végre elkezdtem rendesen játszani a játékkal,nagyon tetszik csak egy valamit nem értek. Túl sok rpg-vel ezenkívül nem játszottam és azok nem is online-ak voltak mondjuk, de amikor itt a lineage-be elkezdtem csinálni egy quest-et nagyon zavaró/furcsa volt, hogy az ellenfelek kb 1 percenként respawnolnak. Ez normális? Alig bírok végigvinni egy questet mer mire leölöm a banda felét addig a másik fele újjáéled.Túl gyenge vagyok még a questhez? Mellesleg amikor játszottam jött egy admin üzenet, hogy a sok respawn killer account törlés a jutalom. Na akkor ezt most hogy?? Válaszokat előre is köszi -
De neked erőműved van nekem meg nincs
-
Sanca #48824 ????
Nekem tok u.az mintha 2 kliensem lenne, semmivel sem rosszabb(talan annyival hogy ha sokszor valt terepet, akkor nagyobb esellyel critical errorozik az 1ik kliens). -
szivi -
-
Kössz, hogy segítetek, ba*****!!!!! -
Komoly volt a kérdés 
Ajánlok egy alapfokú angol nyelvtanfolyamot és utána a www.lineage2.com átolvasását, mielőtt ilyen idétlen kérdéseket teszel fel. -
Én a Line Age 2 Chronicle 3-mal játszok. Lehet, hogy te másik verzióval? -
hehe -
Biztos hogy ez a játék való neked? -
Mi az a mob? És hol vannak? -
még húzhatod is magad:P -
Ennél már csak az a durvább ha 3 karakter 1 időben 1 gépről 
(csak speciálisan lehet indítani 3 clienst és ha a 3. ra kell váltani akkor már sokat gondolkozik a gép de shoppingolni jó
)
-
természetes, ha van 2 accod és bírja a géped -
Atrium #48812 Szóval most azt mondjátok hogy a két karakter egyidőben egygépről természetes dolog? :S Miért nem szóltatok előbb :D -
Snau #48811 Valoban de a Miho con 34 +o boosthp,Gattaca con 27 +6 boost hp nyilvan a booost hpk eleg sokat nyomnak latba.Legelabbis ha meg gpr nem titkol meg vmit:) -
De a prophetnek 27-es CON-ja van, Mihonak meg a -8-al van 34. -
Sonic13 #48809 ha nem lennének feliratok nem lenne rossz =) -
Snau #48808 Jaja a hp boost miatt van.Azok az alap con-hoz nyomnak ra bonust a prophetnek.Maskulonben sosem lehetne kulombseg egy azonos faj varijai ill harcosainak hpja ill mpje kozott. -
Snau #48807 Nem:)Csak annyi hogy Deadlyn van -8 con:D -
Atrium #48806 Am, itt nem az a furcsa hogy kétszer futtatja a játékot és mind a 2 karaktert ő irányítja? Vagy msot nagy hülyeséget mondtam és tényleg a hp-s dolog a lényeg :S -
vazzeg
raiden ma a necrommal bd tancokkal demon setben spammoltam a cdl t, es ramagrozott a mob... utalok overpovered lenni)
ez a kep utana keszult, nem demon setben, nem full buffokban , nem cdl el, nem mdef csokkentovel..
-
de nehéz szó ez a jelentősen* :)
-
hehe mert csúnyán leöltél valakit :D
Ha ölöd a mobokat ahogy kapod az xp-t lemegy a karmád és kifehéredik a neved -de vigyázz ha pirosan leöl valaki nagyon nagy az esélye hogy eldobj egy csomó cuccot, akár a fegyidet is! -
addig kell ölni a mobokat amíg le nem megy a karmád
van egy gyorsabb is, ha meghalsz, van amikor elég 1 halál, van amikor több kell
de vigyázz, mert ha pirosan vagy rózsaszinen halsz meg, akkor hjelenmtősen megnő az esély arr, hogy droppolsz -
Piros lett a nevem. Mit csinaljak, hogy újra normal legyen? Fizetni kell, vagy mi? Nem akarnám újbol kezdeni az egészet, ezért inkább kifehéríteném a mostani csávóm. -
Akár karácsonyi képeslap is lehetne :D
[/IMG]
-
Ez tényleg érdekes, hogy 34-es CON-nal kevesebb a HP, mint 27-tel. Milyen ruhában van Gattaca, és milyenben Miho? -
talán több hp boostot kap? -
Gyertek jáccani! Nagyon aranyos karácsonyi mindenfélék esnek a mobokból ilyen kis meglepi csomagokban -pl karácsonyi zenét játszó echo kristályok meg karácsonyfadíszek
-
Event! Event! Event! :)
semmi értelme, de azért hajrá! :)
közbe rájöttem miért is van a hp különbség, tök egyszerű, bár akkor is gáz, mégis csak egy varázsló -
:))
Na szóval...elárulná nekem valaki, miért több Gattacanak a hp-ja? -
Ó hogy miért nem bírtok akkor szólni amikor éppen éjszakás melóból lelépek és megyek anyámékhoz hogy bevásároljak majd hazafuvaroztassam magam... Anyuéknál van a mikrofono/fülhallgató... Persze így este már nem jó!!!! Reggel kell szólni!!!!! 

-
Jaj segíts nekik, sose jönnek rá! 
Na jó, tuképp nem mondanám rá én se hogy baj -már nekem is feltünt Zitusnál a dolog -de igazán még sose foglalkoztam a tények nyitjával
-
Koszi az infot mindenkinek!
Farmolni nem vagyom, ugyhogy valoszinuleg elkerulom a jatekot jo messzire ! :D -
na mi a baj a képeken?
és ha megtaláltátok akkor megis indokolhatnátok, miért is van ez így :)