88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
najó #48870 BK!+BN Sámánnak!:) -
Boldog Karácsonyt!
-
Snau #48868 Boldog Karacsonyt!
Zitus es családja -
akis farmer
-
Boldog Kariííííít!!!!! 
És sok-sok droppot a fa alá!
-
Kellemes karácsonyt mindenkinek!!!
Mano és Csuzlee!! -
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket -
jo a +4wit -4men szerintem nálunk is mindenki azt használja. -
Sanca #48862 -1 -bol is van greater, csak azt playershopbol tudod csak beszerezni(ill. spoilbol, csakhat ugye...).
Mellesleg nalunk klanba minden healer-felesegnek(SE/EE/bishop/prophet) +4wit -4men tetkoja van tobbek kozott, mer az jo. Mondjuk fokent a pvp miatt:) -
nem kell köszi, a -4men az sok nekem
nem akartam tetkót nagyon, csak hogy nincs meg a setem, szar a cast speed ezert akartam csak +1wit-et -
Azért ez vicc, hogy pont azokat a dye-okat nem lehet használni, amik a kasztodnak jó lenne. Egy support karaktert miért nem lehet átállítani valóban supportra? -
Jövő héten adok kölcsön 10 +4wit men dye-t és kipróbálod(csak akkor tudok adni ha nyer a dawn)Így ha nem tudod használni nem dobtál ki zsetont. -
asszem saintsba van. -
Sanca #48857 Mellesleg mammoth tradernel tudod a leggyorsabban beszerezni a greater dye-okat. -
Sanca #48856 Elvileg +wit -men -t tudsz hasznalni, +wit -int -et nem. -
Sanca #48855 Ha 40+ vagy akkormar csak greater dye-t tudsz hasznalni, simat(amilyen a kepen van) nem. -
nekem az npc szövegéből az jön le, hogy semilyen wit-es tetkót nem tudok csinálni, de akkor hogyan csinálja többi prophet?
INT and WIT can be used by anyone except Healers(Healers:Cleric, Bishop, Ptophet...stb.)
MEN and WIT can be used by all Mystics(Mystics:Human Wizard, Sorcerers, Spellhowlers...stb)
szóval, ez alapján minden wit-es dye kizárva -
megmondaná valaki a prophet milyen tetkót tud használni? főleg cast speed növelés érdekel
én már vettem minden fajta +wit dyet, de egyiket se tudom használni
-
hmmz l2wh.com fizetőőős lett a dropinfó része??? 

-
biztos ilyen ebayer :D -
itemgarden kis karácsonyi meglepi a kari-nak 
-
kitol vettel penzt? -
hihihihi ott a kulcsszó a 60%-os click miatt 

-
Miért nem rakod össze?
kb 25m nah meg egy kb 60%os klikk
-
köffke csak a kard kell pénz van rá 

igen én is 38Mért láttam és az még ugy jó is lenne csak lenne már;) -
majd rákérdezek ma is allychaten, megpróbálom lealkudni hátha rendes :o -
Sajna mindíg a +4ezéssel kezdődnek a problémák.
Én asszem 38 vagy 42m-ért adtam el a +4es dual SLS-t 1nap alatt 3pm-et kaptam amíg árultam mindnek azt mondtam ez már a cheap ár.
Sajna most nem tok segíteni (kell 1-2 hónap) mert 21m adósságom még van először azt kell visszatermelni
.
-
milyen kardot -
ALT+X > Options > Game > Initialize > és láss csodát! -
WTB +4 TSU*SLS Cheap:))))
Főként IC-sekhez fordulnék segítségért. XT-nek már mondtam ma gémben de most ide is leirom hátha több sikerrel járunk.
1-2 napja láttam egy IC-s nél egy ijjen kardot csak nem tom a nevét
InnerCircleI-es volt és ha minden igaz DE női character;). Ha rékérdeznétek PLS ally chat-ban, hogy megven-e még azt naon megköffönném
.
Néztem piacon is de csak +0-s van :( -
#48833-as hozzászólásban a képen alul a chat ablak és menü ablak között 1-12-ig vannak szmozva varazslatok, meg kepessegek. Ezeket hogy tudom előhozni? En csak az Alt+K-s ablakot ismertem erre, ahol egy teglalap alakú listaba írja ki a varazslatokat. De ezt az alsó csíkot hogy tudom előhozni? Mielőtt elkezdenétek kritizálni ezzel a bizonyos "Biztos, hogy ez a játék való neked?" és hasonló beszólásaitokkal, elárulom, hogy kezdő MMORPG-s vagyok. Az Elf Wizardom is csak 23-as színtű. -
wtb tallum plate armor recipe/pattern :D -
Szerintem ez arra jó ha pl bemegy egy csapat katakombázni, az ajtóba mindenki kirakja a saját kis karácsonyfáját és ha pl healer vagy nuker manája lemegy kimegy és alá ül -már ha lényegesen növeli a mindenféle regenerációkat -bár nem tudom meddig marad meg 1 fa :)
Vagy szólózásnál kirakod a mobok közé ahol gyaksz, aztán nem az útszélére, hanem a saját kis karácsonyfád alá ülsz :D -
Dark Rain #48837 nah mind1,a gameguard nem akarupdate-elni :(,szoval nem tok jáccani -
nem nem kel fizetni érte. az isten szerelmére elolvastad akár a topic címét is?:DD -
Dark Rain #48835 Sziasztok!Lehet hogy már sok embernek leírtátok de megkérdezem.Fizetni kell a game-elésért?Látom nagyban írkáltok mindenféle dologról engem meg elszomorít hogy semmit sem értek pedig nagyon érdekel a játék.Az alapokat szeretném tudni hogy milyen karakterrel érdemes kezdeni,milyen stratégiával kéne játszani,pénzszerzési módszerek sem jönnének rosszul.
Köszönöm a türelmeteket.
Csáó! -
esetleg ha lesz valamikor magyar party és mosquitoval beférek, légyszi szóljatok(itt sg-n ha lehet)
elegem lett most kicsit -
a jó büdös életbe, ekkora szar eventeket, hogy lehet kitalálni?
megcsináltam deadlyvel ezt a special karácsonfát, kiakartam próbálni ezért leraktam adenban, de ezt a szart nem lehet visszavenni
a regen amit ad egy nagy....:(
-
Valakas Necklace ( S grade )
Mdef : 95
Unsealed : +12 mp / 80% Sleep Resistance / +445 Max HP / Skill Reuse Delay Shortened / PATK + MATK Increase / Wild Magic / Reflect Damage / Fire Resist -
Az a Valagas nyaklánc az mit is ad?