88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• najó
    BK!+BN Sámánnak!:)
  • BEAST #48869
    Boldog Karácsonyt!
  • Snau
    Boldog Karacsonyt!

Zitus es családja
  • xt198
    akis farmer
  • Sámán
    Boldog Kariííííít!!!!!
    És sok-sok droppot a fa alá!
  • csuzlee
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!!!

Mano és Csuzlee!!
  • xt198
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket
  • Szekijoe
    jo a +4wit -4men szerintem nálunk is mindenki azt használja.
  • Sanca
    -1 -bol is van greater, csak azt playershopbol tudod csak beszerezni(ill. spoilbol, csakhat ugye...).
    Mellesleg nalunk klanba minden healer-felesegnek(SE/EE/bishop/prophet) +4wit -4men tetkoja van tobbek kozott, mer az jo. Mondjuk fokent a pvp miatt:)
  • gPROject
    nem kell köszi, a -4men az sok nekem
    nem akartam tetkót nagyon, csak hogy nincs meg a setem, szar a cast speed ezert akartam csak +1wit-et
  • Cobra.
    Azért ez vicc, hogy pont azokat a dye-okat nem lehet használni, amik a kasztodnak jó lenne. Egy support karaktert miért nem lehet átállítani valóban supportra?
  • Szekijoe
    Jövő héten adok kölcsön 10 +4wit men dye-t és kipróbálod(csak akkor tudok adni ha nyer a dawn)Így ha nem tudod használni nem dobtál ki zsetont.
  • xt198
    asszem saintsba van.
  • Sanca
    Mellesleg mammoth tradernel tudod a leggyorsabban beszerezni a greater dye-okat.
  • Sanca
    Elvileg +wit -men -t tudsz hasznalni, +wit -int -et nem.
  • Sanca
    Ha 40+ vagy akkormar csak greater dye-t tudsz hasznalni, simat(amilyen a kepen van) nem.
  • gPROject
    nekem az npc szövegéből az jön le, hogy semilyen wit-es tetkót nem tudok csinálni, de akkor hogyan csinálja többi prophet?

INT and WIT can be used by anyone except Healers(Healers:Cleric, Bishop, Ptophet...stb.)

MEN and WIT can be used by all Mystics(Mystics:Human Wizard, Sorcerers, Spellhowlers...stb)

szóval, ez alapján minden wit-es dye kizárva
  • gPROject
    megmondaná valaki a prophet milyen tetkót tud használni? főleg cast speed növelés érdekel
    én már vettem minden fajta +wit dyet, de egyiket se tudom használni

• mAilkaEVO3
    hmmz l2wh.com fizetőőős lett a dropinfó része???
  • xt198
    biztos ilyen ebayer :D
  • mAilkaEVO3
    itemgarden kis karácsonyi meglepi a kari-nak
  • B@lu
    kitol vettel penzt?
  • mAilkaEVO3
    hihihihi ott a kulcsszó a 60%-os click miatt
  • Szekijoe
    Miért nem rakod össze?
    kb 25m nah meg egy kb 60%os klikk
  • mAilkaEVO3
    köffke csak a kard kell pénz van rá
    igen én is 38Mért láttam és az még ugy jó is lenne csak lenne már;)
  • xt198
    majd rákérdezek ma is allychaten, megpróbálom lealkudni hátha rendes :o
  • Szekijoe
    Sajna mindíg a +4ezéssel kezdődnek a problémák.
    Én asszem 38 vagy 42m-ért adtam el a +4es dual SLS-t 1nap alatt 3pm-et kaptam amíg árultam mindnek azt mondtam ez már a cheap ár.
    Sajna most nem tok segíteni (kell 1-2 hónap) mert 21m adósságom még van először azt kell visszatermelni.
  • B@lu
    milyen kardot
  • mAilkaEVO3
    ALT+X > Options > Game > Initialize > és láss csodát!
  • mAilkaEVO3
    WTB +4 TSU*SLS Cheap:))))

Főként IC-sekhez fordulnék segítségért. XT-nek már mondtam ma gémben de most ide is leirom hátha több sikerrel járunk.
    1-2 napja láttam egy IC-s nél egy ijjen kardot csak nem tom a nevét InnerCircleI-es volt és ha minden igaz DE női character;). Ha rékérdeznétek PLS ally chat-ban, hogy megven-e még azt naon megköffönném.
    Néztem piacon is de csak +0-s van :(
  • GamerAdams007
    #48833-as hozzászólásban a képen alul a chat ablak és menü ablak között 1-12-ig vannak szmozva varazslatok, meg kepessegek. Ezeket hogy tudom előhozni? En csak az Alt+K-s ablakot ismertem erre, ahol egy teglalap alakú listaba írja ki a varazslatokat. De ezt az alsó csíkot hogy tudom előhozni? Mielőtt elkezdenétek kritizálni ezzel a bizonyos "Biztos, hogy ez a játék való neked?" és hasonló beszólásaitokkal, elárulom, hogy kezdő MMORPG-s vagyok. Az Elf Wizardom is csak 23-as színtű.
  • xt198
    wtb tallum plate armor recipe/pattern :D
  • Sámán
    Szerintem ez arra jó ha pl bemegy egy csapat katakombázni, az ajtóba mindenki kirakja a saját kis karácsonyfáját és ha pl healer vagy nuker manája lemegy kimegy és alá ül -már ha lényegesen növeli a mindenféle regenerációkat -bár nem tudom meddig marad meg 1 fa :)
    Vagy szólózásnál kirakod a mobok közé ahol gyaksz, aztán nem az útszélére, hanem a saját kis karácsonyfád alá ülsz :D
  • Dark Rain
    nah mind1,a gameguard nem akarupdate-elni :(,szoval nem tok jáccani
  • Lynx_TWL
    nem nem kel fizetni érte. az isten szerelmére elolvastad akár a topic címét is?:DD
  • Dark Rain
    Sziasztok!Lehet hogy már sok embernek leírtátok de megkérdezem.Fizetni kell a game-elésért?Látom nagyban írkáltok mindenféle dologról engem meg elszomorít hogy semmit sem értek pedig nagyon érdekel a játék.Az alapokat szeretném tudni hogy milyen karakterrel érdemes kezdeni,milyen stratégiával kéne játszani,pénzszerzési módszerek sem jönnének rosszul.
    Köszönöm a türelmeteket.
    Csáó!
  • gPROject
    esetleg ha lesz valamikor magyar party és mosquitoval beférek, légyszi szóljatok(itt sg-n ha lehet)
    elegem lett most kicsit
  • gPROject
    a jó büdös életbe, ekkora szar eventeket, hogy lehet kitalálni?
    megcsináltam deadlyvel ezt a special karácsonfát, kiakartam próbálni ezért leraktam adenban, de ezt a szart nem lehet visszavenni
    a regen amit ad egy nagy....:(

• gPROject
    Valakas Necklace ( S grade )

Mdef : 95
    Unsealed : +12 mp / 80% Sleep Resistance / +445 Max HP / Skill Reuse Delay Shortened / PATK + MATK Increase / Wild Magic / Reflect Damage / Fire Resist
  • GAthersw
    Az a Valagas nyaklánc az mit is ad?