88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BEAST #48910
    nagyon szép ^^
  • pharao
    Hy all!!
    Kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel küldök pár képet, hogy hogyan is ünnepli Aden népe a karácsonyt...! Üdvözlöm a szorgos törpöket....és Boldog karácsonyt!

BB
  • ati62
    Elakadtam a Lineagéban a 2.kaszt 2.quest ben a törpével.5 emberel kell beszelni Dwarven villagében:Carrier Torocco, Trader Mion, aryse Redbonnet, Trader Shari, Miner Bolter veluk kell beszélni, de Carrier Torocco val nem tudok beszélni.Mi lehet a gond?Erre a címre írjatok [email protected]ítséget előre is köszönöm.
  • xt198
    majd este megyek ujra, jöhetsz ha gondolod ^^
    (tanuld meg a confusion skill amilyen magasra csak tudod (nekem lvl60on 12-es)
  • mAilkaEVO3
    LiiiiiiL ez jó trükk teccik ^^
    hulljon a hüle farmer, hamár tegnapp felszólították az IC-t és a többi TOP Clna-t hogy farmolja a farmereket("Ha jól értettem Giranban a sok sikoltozást")
  • xt198
    aha :D
    ugye botbol megy a csájnese farmer, és nyomja a hülyeségét, healel buffol blabla, és szépen viszek oda (fullbuffban) 3-4-5 vagy több mobot, nyomom confusion-t, átagrózik rá a mob, elkezdi ütni alapbol, mert begincombat van. aztán szépen a többi is megagrózza, és akkor milve sokan vannak lekalapálják őket... és fossák az itemet :D
  • Cobra.
    Na ezt most nem értem, játékosokból farmolsz, vagy mi van?
  • xt198
    aki velem tartana... megint megyerk :D
  • Sámán
    Végülis így is lehet farmolgatni...
  • xt198
    Nah. megvolt a menet :D :D
    Ottvolt egy kedves SR @ IC/phoenix klánbol aki segített...
    szoval trainelgettem stb és végülis majdnem meghaltam, de esett egy Composite Boots+94coal... :D
    mostmár az összes coal megvan a tallum setre :D:D:D
  • mAilkaEVO3
    topic cime alatt van sok szép szines szöveg az kell neked ^^
  • narazzino
    akkor viszont lenne még egy kérdésem. Igaz hogy ez a topic a fizetős részével foglalkozik játéknak, de hátha segítetek. Akkor máshol kell accountot csinálni, ha ingyen akarok játszani?
  • Tufa
    ja, nem fizettél..
  • narazzino
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. Lehet hogy off, de nem tudom, remélem nem. Feltelepítettem a játékot (patch is volt), és csináltam accountot is a www.lineage2.com-on, de mikor be akarok lépni a nevemmel és a jelszavammal azt írja hogy nem jó a password, meg hogy erősítsem meg a regisztrációmat (azt hiszem valami ilyesmi) pedig leellenőriztem és a password jó. mit tegyek? valamit kihaggytam a regisztráció során?
  • Sanca
    Az szamit amit a logban latsz. Biztos hogy a logban az volt leirva hogy o utotte az utolsot?
  • Sanca
    Nem, azzal nem tudja, profeta az healer type. Ugyhogy csak +wit -men tattooval tudja novelni a wit-et
  • Sámán
    Menj inkább bs mellé -oda ahol ezek a doom servant-ok meg ilyen fák valami dismal pole -vagy mik vannak -és ott lesz ez az ominózus farmer, jól szivasd meg
  • BEAST #48893
  • Sámán
    Jó, akkor nem jár érte semmi, csak öljétek le aztán kész!
  • xt198
    karácsony alkalmábol megyek GC felé botfarmereket szivatni :D
  • BEAST #48890
    méég ilyet , karácsonykor vérdíj , cöcöcö
  • Sámán
    Ezt a hülyeséget... pvp-nél, úgy hogy én is lila voltam és elvileg az ellenfél ütötte az utolsót rajtam nem az a mob ami szintén rajtam volt nem lett volna szabad hogy dobjak valamit... ugrott egy bo gyűrűm...
    De hála Szekinek azért ők sem úszták meg -kár hogy tőlük nem esett semmi...
    Szép nyugiba farmolgattam ez meg nekiállt stunnolgatni a prophétja meg healelni a mobokat amik rajtam voltak....
    Szóval TARGET: LoseMM (egy béna törpe) és SimLose (a prophétja) -vérdíjat tűzök ki a fejükre!!!! Kérek szép képeket ahogy megnyiffannak!!!
    Előre is köszi mindenki!!!
  • B@lu
    olvasd el amit leirtal ide...

te profeta vagy

tehat +4 wit -4 int tetkoval tudod a cast speedet novelni
  • Taptarap
    lol
  • Cobra.
    2 megoldás van: 1. beírod itt az oldalon a keresőbe, hogy Game Guard
    2. játszol tovább az XBOX-odon, ott nem kell semmit elolvasni
  • abonyitomz
    Segítsetek kérlek! LEfutattam az updatet , check-oltam az összes fájlt mégis ezt a hibaüzenetet irja ki: eddig jól futott a game , mi lehet a megoldás ????

• xt198
    jaja :D
  • mAilkaEVO3
    jó ez a VIP tagság főleg aki nem tud még igy félkómában irni ^^
  • mAilkaEVO3
    Hoo Hooo Hoooo!

Boldog Kariit mindenkinek és sikerekben (C4, Drop) gazdag új esztendőt kívánok!!!

[URL=http://christmaschebacca.ytmnd.com/]ÉS egy kis meglepi ^^[/URL]
  • pharao
    Sok boldog karácsonyt és sikerekben ( Droop ) gazdag új évet kívánok mindenkinek!!! (a kép tom nem ide illik, de ennél jobb nem volt :) )
  • xt198
    egyébként honnan tudok vip jogot szerezni több időre? D:
  • Taptarap
    egyből logot cseréltél? :D VIP bajnok :P
  • Szekijoe
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Hunter of Deer
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!!!
  • GAthersw
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
  • Lynx_TWL
    BK