88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Jó, jó, visszaszívom, egyébként meg én azokra a személyekre gondoltam, akiknek lehetőségük lett volna menni, nem feltétlenül az idösebb korosztályra...
    Ja és egyébként gratu a lányokért...
  • Snau
    Vigyazz Csuzlee igazi bugyli bicskas!:)
    Csuzlee csak azert ir keveset a forumra mert nem szol be minden fasszsaggal csak ha ugy erzi van vmi mondanivaloja is.
    Valakinek pl a tesoja szilveszter 00:00-kor beirt a forumra. /Gondolom megsem allitod rola ha lelkileg szegeny amikor helyetted is bejelentkezett ejfelkor./
    Abban igaza van Csuznak hogy nem kell masokat lenezni ha vki a gep elott tolti a szilvesztert!Mas mas korosztaly es kulonbozo emberek jatszanak itt.
    Van aki 12 eves es azert nem mehet el bulizni anyukajaek mar alszanak ezert leul a gep ele ejszaka s van olyan mint pl en akinek van ket kis gyereke akiket nem lehet lepasszolni igy szilveszter csak otthontoltheti mivel a haverok babamentes tombolos bulit szerveztek v epp nincs is keddve szetinni az agyat.
    Ha kiv vagy samannal mi is egyutt toltottuk az ejfel a gep elott es nem erzem ugy hogy lemaradtam volna vmirol mivel a felesegem es ket lanyom 10kor beajult en meg csak a kavetol nem birtam aludni allapotban voltam s nem tartom vegzetesnek soot kifejezetten jol ereztem magam.
  • Sanca
    BUEK, hoho
  • csuzlee
    Altalaban nem szoktam addig irni, amig nem erzem fontosnak a mondandomat... Es nem vagyok masnapos :D Es majd ha egy kicsit felnosz, rajossz, hogy az ember csak ugy nem jegyez meg dologokat :D
  • pharao
    LOOOOOL Ezért nem jár büntipont?
    Egyébként meg ezt csak megjegyeztem... És különben is aki havonta beír 2 sort mért ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebében? Nemtán másnaposság?
  • csuzlee
    En sem akarok belegazolni a lelkivilagodba de kurvara semmi kozod ahhoz hogy ki hol tolti a szilveszteret. Mindenki pontosan azt csinalja amihez kedve van es amit szeret......
    Szerintem keress egy masik forumot es ott oszt az eszt....

Jah es BUEK mindenkinek!!

ui.: sajnalom hogy nem volt a ott a siegen, be is volt allitva a telom, de 3.30 korul fekudtem le, gondoltam hogy az az 1 ora alvas nem kellene, mert ki is nyomtam a telom :D de gondoltam hogy bebukjuk :( De legalabb az uj evet kezdhetjuk azzal hogy visszafoglaljuk, legalabb tortenik valami :D
  • pharao
    Ebben a pillanatban keltem fel, az éjszaka meg naon nagy buli volt..
    Hát csak sajnálni tudom azt, aki nem ment el otthonról, és csak a gépe elött tudott szilveszterezni, sztem XT ez nem valami nagy dicsőség, ha még szilveszter éjszaka is siege-lni kell menned...
    Most nem akartam senkinek a lelki világába roncsolni, de ti tudjátok....
    BB
  • Ray Z
    Buék
  • Taptarap
    BUÉK
  • xt198
    buék buék
    tegnap (vagyis ma :D) elvesztettük giránt, de befoglaltuk soának gludiot. hát ez van.
  • Gordis2k
    Na haza értem!! remélem a logom is jó már!

B.U.É.K.
  • Ogrus
    húha sok net függő éjfélkor is fórumozik
    Buék
    flesjoco remélem nem a te szobad mert kihívom az ántsz-t újévet koccintani
  • Sámán
    Droppokban gazdag új évet mindenkinek!!!!
  • Sámán
    BUÉK!!!!
  • pharao
    :)
  • pharao
    haha, enyem PONTOS VOLT!!!
  • pharao
    Bóldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
  • phalanx
    BUÉK
  • Hunter of Deer
    BUÉK!!!!
  • matamm
    Mindenkinek jó bulit:) mi már alapozuink:!!!:) Boldog újévet
  • pharao
    Lol Gathersw nem is tudtam, hogy druszák vagyunk, csak most láttam, na én mentem bulizni... Boldog Új Évet Kívának (26*-ra) az egész Lineage2 official csapatnak (és még a free szervereken játszó Oroszkiller Magyar seregeknek is...)!
    (Sámán ez ujabb büntipontnak számít
    Na BB
  • Szekijoe
    B.U.É.K mindenkinek
  • pharao
    Hehe, még jó hogy én éjfélkor egy nagy buli közepén leszek, de tesóm itthon marad, és ezt ő írta :D...
    Na lassan húzok fürödni, aztán irány az éjszaka...
    BB és B.U.É.K. az én részemről!!!
  • GamerAdams007
    Koszi!
  • VipJoco
    Uff! Igazad van Mail! Amúgy B.U.É.K. mindenkinek
  • mAilkaEVO3
    Látod ez a különbség én éjfélkor azt szeretném tudni, hogy hol vagyok és nem irogatni fórumra ^^
  • pharao
    meg nincs új év, meg van pár óra :P
    Nemtom minek orultok...:)
    En majd kereken ejfelkor akarok beirni ^^
  • Snau
    Boldog Uj Evet mindenkinek!
  • mAilkaEVO3
    Boldog Új Évet ceretnék Kívánni mindenkinek!!!

ui.:
    Éjfél elött: -Hiip hiip hurrá
    Éjfél útán: -Huuk huuk huuurrrááá^^
  • Sámán
    Jaja, "még" !!!!! :DDDDDDDD
  • GAthersw
    Boldog Új Évet Kívánok minden kedves kalandozótársamnak :D
  • Sonic13
    B.U.É.K. mindekinek!
  • Sanca
    Nem, nalam rend van:D
  • GAthersw
    Azért a fésű az kell :DDDDDDDDD
  • pharao
    ivory már kicsi, de sztem Angel waterfall elött a mirroroknál, vagy Aden körül a silenosokat, vagy éppen FG legeleje... (ratmanok).
    Sanca lehet te már tapasztaltabb vagy ez ügyben? (képre gondolok)
  • Sanca
    Forest of mirrors, DV eleje, Ivory tower.
  • Sanca
    "még"
    :DD
  • mattempus
    hi&buék mindenkinek! lvl 51-es phantom ranger-ként hova érdemes menni ahol jól fejlődök? Dragon valley-t próbáltam de ha véletlenül rámjönnek ketten megmurdálok...
  • Sámán
    Nem nagyon megyek sehova, de azért örülök hogy még itt nem tarok!
  • pharao
    Hát most így a szilveszteri buli elött berakok egy képet elrettentés képpen...
    Remélem nem süllyed senki sem idáig, mindenki mozduljon ki egy party-ra a házából, rugjon be, és élvezze a másnaposság fájdalmas perceit!!!
    Ja és előre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!