88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jó, jó, visszaszívom, egyébként meg én azokra a személyekre gondoltam, akiknek lehetőségük lett volna menni, nem feltétlenül az idösebb korosztályra...
Ja és egyébként gratu a lányokért... -
Snau #49069 Vigyazz Csuzlee igazi bugyli bicskas!:)
Csuzlee csak azert ir keveset a forumra mert nem szol be minden fasszsaggal csak ha ugy erzi van vmi mondanivaloja is.
Valakinek pl a tesoja szilveszter 00:00-kor beirt a forumra. /Gondolom megsem allitod rola ha lelkileg szegeny amikor helyetted is bejelentkezett ejfelkor./
Abban igaza van Csuznak hogy nem kell masokat lenezni ha vki a gep elott tolti a szilvesztert!Mas mas korosztaly es kulonbozo emberek jatszanak itt.
Van aki 12 eves es azert nem mehet el bulizni anyukajaek mar alszanak ezert leul a gep ele ejszaka s van olyan mint pl en akinek van ket kis gyereke akiket nem lehet lepasszolni igy szilveszter csak otthontoltheti mivel a haverok babamentes tombolos bulit szerveztek v epp nincs is keddve szetinni az agyat.
Ha kiv vagy samannal mi is egyutt toltottuk az ejfel a gep elott es nem erzem ugy hogy lemaradtam volna vmirol mivel a felesegem es ket lanyom 10kor beajult en meg csak a kavetol nem birtam aludni allapotban voltam s nem tartom vegzetesnek soot kifejezetten jol ereztem magam. -
Sanca #49068 BUEK, hoho -
Altalaban nem szoktam addig irni, amig nem erzem fontosnak a mondandomat... Es nem vagyok masnapos :D Es majd ha egy kicsit felnosz, rajossz, hogy az ember csak ugy nem jegyez meg dologokat :D -
LOOOOOL Ezért nem jár büntipont?
Egyébként meg ezt csak megjegyeztem... És különben is aki havonta beír 2 sort mért ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebében? Nemtán másnaposság?
-
En sem akarok belegazolni a lelkivilagodba de kurvara semmi kozod ahhoz hogy ki hol tolti a szilveszteret. Mindenki pontosan azt csinalja amihez kedve van es amit szeret......
Szerintem keress egy masik forumot es ott oszt az eszt....
Jah es BUEK mindenkinek!!
ui.: sajnalom hogy nem volt a ott a siegen, be is volt allitva a telom, de 3.30 korul fekudtem le, gondoltam hogy az az 1 ora alvas nem kellene, mert ki is nyomtam a telom :D de gondoltam hogy bebukjuk :( De legalabb az uj evet kezdhetjuk azzal hogy visszafoglaljuk, legalabb tortenik valami :D -
Ebben a pillanatban keltem fel, az éjszaka meg naon nagy buli volt..
Hát csak sajnálni tudom azt, aki nem ment el otthonról, és csak a gépe elött tudott szilveszterezni, sztem XT ez nem valami nagy dicsőség, ha még szilveszter éjszaka is siege-lni kell menned...
Most nem akartam senkinek a lelki világába roncsolni, de ti tudjátok....
BB -
Buék -
BUÉK -
buék buék
tegnap (vagyis ma :D) elvesztettük giránt, de befoglaltuk soának gludiot. hát ez van. -
Na haza értem!! remélem a logom is jó már!
B.U.É.K. -
húha sok net függő éjfélkor is fórumozik 

Buék
flesjoco remélem nem a te szobad mert kihívom az ántsz-t újévet koccintani
-
Droppokban gazdag új évet mindenkinek!!!!
-
BUÉK!!!! 

-
:) -
haha, enyem PONTOS VOLT!!! -
Bóldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!! -
BUÉK
-
BUÉK!!!! -
Mindenkinek jó bulit:) mi már alapozuink:!!!:) Boldog újévet -
Lol Gathersw nem is tudtam, hogy druszák vagyunk, csak most láttam, na én mentem bulizni... Boldog Új Évet Kívának (26*-ra) az egész Lineage2 official csapatnak (és még a free szervereken játszó Oroszkiller Magyar seregeknek is...)!
(Sámán ez ujabb büntipontnak számít
Na BB

-
B.U.É.K mindenkinek -
Hehe, még jó hogy én éjfélkor egy nagy buli közepén leszek, de tesóm itthon marad, és ezt ő írta :D...
Na lassan húzok fürödni, aztán irány az éjszaka...
BB és B.U.É.K. az én részemről!!! -
Koszi! -
Uff! Igazad van Mail! Amúgy B.U.É.K. mindenkinek
-
Látod ez a különbség én éjfélkor azt szeretném tudni, hogy hol vagyok és nem irogatni fórumra ^^ 

-
meg nincs új év, meg van pár óra :P
Nemtom minek orultok...:)
En majd kereken ejfelkor akarok beirni ^^ -
Snau #49043 Boldog Uj Evet mindenkinek! -
Boldog Új Évet ceretnék Kívánni mindenkinek!!!
ui.:
Éjfél elött: -Hiip hiip hurrá
Éjfél útán: -Huuk huuk huuurrrááá^^ -
Jaja, "még" !!!!! :DDDDDDDD -
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves kalandozótársamnak :D -
Sonic13 #49039 B.U.É.K. mindekinek!
-
Sanca #49038 Nem, nalam rend van:D -
Azért a fésű az kell :DDDDDDDDD -
ivory már kicsi, de sztem Angel waterfall elött a mirroroknál, vagy Aden körül a silenosokat, vagy éppen FG legeleje... (ratmanok).
Sanca lehet te már tapasztaltabb vagy ez ügyben? (képre gondolok) -
Sanca #49035 Forest of mirrors, DV eleje, Ivory tower. -
Sanca #49034 "még"
:DD -
mattempus #49033 hi&buék mindenkinek! lvl 51-es phantom ranger-ként hova érdemes menni ahol jól fejlődök? Dragon valley-t próbáltam de ha véletlenül rámjönnek ketten megmurdálok... -
Nem nagyon megyek sehova, de azért örülök hogy még itt nem tarok! 

-
Hát most így a szilveszteri buli elött berakok egy képet elrettentés képpen...
Remélem nem süllyed senki sem idáig, mindenki mozduljon ki egy party-ra a házából, rugjon be, és élvezze a másnaposság fájdalmas perceit!!!
Ja és előre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!