88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    nem lesz rossz heronak lenni, bár olyan én biztos nem leszek:

• FaszFejHuN
    Amikor telepítem a Lineage 2-t akkor megáll és vmi data3.cab filet kér, de nekem nincs olyan!! help me!
  • Gumbo
    képet mutass!
  • Sanca
    Sps-nek hydro blast(=HB) es solar flare(=SF) van tobbek kozott, es kb olyan 3.3 HB-t tud elloni minden SF kozott. De vhogy ugy vettem eszre, hogy ha nincs cast speed buff az sps-en, akkor 4HB-1SF a dolog, ha meg full cast speed buffban van, akkor meg 3HB-1SF, de ez nem 100%.
  • GAthersw
    Sanca! ismét tőled kérdeznek:
    és még valami, aszem inco forumon ment a vita az aura symp,elemental,inf/bliz/dw skillek terén. és eszembejutott hogy sps ugye kapta a solar sparkot (nemtudom hogy hivják lvl40 után, az a villámos szar) , na azzal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy én ugy emlékszem hogy annak a delaye majdnem duplája mint a prominence, szal kb másfél prominenct tud ellőni egy sorci mig egy sps elnyom 1 solar sparkot, és erre jól emlékszem? (nemtom már honnan emlékszek ilyenre)
  • Gordis2k
    lol most meg nem megy:(
  • xt198
    köszönöm szépen!
    Mai napon feltörték a PTS-t, és mindenki +16-+(!)+65.000 S-grade SA-s fegyverekkel mászkáltak
    nekem konkretan egy +16os arcana mace +acumen jutott, mindenkire 3k dmg-t löttem :D
  • Gordis2k
    Hát felveszed jól a questet aztán megolsz 60 20+ os mobot:) ami ugye csak utazásként sok:) és viszaviszed ivory mellé a csaj meg aztat mondja, na jó laza vagy ezért osztok neked lapot azt válasz mit kivánsz.
    1. én akarok lenni a világ leggazdagabja (erre ad 10kt vagy 1-20m adénát:)1/500 )
    2. király akarok lenni (erre csoka megidéz egy mobot amit lezuzól és dob valami csicska cumot matit vagy 1/10 hez esélyel kijön beklőle egy gigáb ficko 35+ azt is lezuzod na ez már c-s cumo dob vagy annak darabját vagy 1/20 sélyel kijön belőle 45+ aki már b-s cumot dob vagy annak matiját vagy 1/30 hoz kijön apánk apja 50+ aki izom tibi de te lezuzod és egy full c-s vagy tobb c-s egész cuccot dob:) )
    3. szerelmes akarok lenni lol! (erre elküld haza fözesél anyáddal kisköcsög:) na nem ad valami csicska cumot vagy 10-40kt vagy egy b-s nyakláncot vagy egy scrolt amiért 500k t ad egy tag DP ben:) ez azért jo mert 1/10 az esély az 500k ra )
    4. én akarok lenni a legbölcsebb csávó!! (erre emberünk aki egy kis törpe cicamica lányka hozádvág pár ritka értékes vari könyvet/amulettet és 1/300 hoz esélyel a hart of paagriot amit csak igy lehet megszerezni ezért 5-20milió között veszik meg a piacon a klánok az overlordoknak miután ez egy akár 100 embert is érintő klán buff 6 os efektű gyógyítás amit 1,5 secc alat varázsol el az overlord!)
    Na ennyi aki kiváncsi hol merre medig az kérdezzen 50x csináltuk meg kb. összesen én 13x de ki is esett az amulet a quest gyalog ingyen 45 perc alat telyesíthető nem ad xpt a kicsi mobok miatt (silenos, bugber, amber basilisk, ant caption, tyrant, horror mist ripper és vispering vis vagy mi:) hoszu tura de azért tud hozni a konyhára:). ja a questet alkemist matild adja ivorytól nyugatra a folyó mentén van a mézeskalács házikója:)
  • Ogrus
    most jut eszembe... volt ám még esemény ma délután!! talaltunk formoroknal a matilda házától nem messze 41ezer css-t hoznom kellett egy platós IFA-t mert nem tudtuk felvenni. gordi ráűlt a szajréra amig oda értem a törpimmel Dionból
    hmm gyönyörű ez a nap
  • Ogrus
    sokkot kaptam , mondom gordinak, en soha nem csinalom meg tobbet ezt a kuldit.. elegem volt belole erre az arcomba tolta
  • xt198
    LOL
    olyan nekem is köll... hogyan is kell csinalni? :D
  • Gordis2k
    Töröld le a játék autómatikusan letölti az újjat!!

Köszi és nem dobja mob!:) 1/300 hoz esik a questböl :) 10-20m a piacon:)
  • THE DAHAKA3
    hello, valaki küldene 1 gameguardot, vagy 1 címet ahol le lehetne tölteni. (köszi)
  • Cobra.
    Azt hittem C3-ban már mob is dobja a Heart of Paagriot.
  • Sámán
    Grat!
    Akkor csinálsz még 13-at és máris milliomos vagy
  • Snau
    Grat!
  • Szekijoe
    Gratz
  • Gumbo
    gratula!!
  • Gordis2k

Nagy ünnep a klánban:) 13 ra kiadta nekem !!
  • Culram #49451
    ha nagyon unod magad, akkor gyere velem szinten SwS akarok lenni. 32-es vagyok, a nevem Eneath.
  • najó
    koszi,mire idenéztem kaptam egyet Shaeretől,örökhála neki
  • SyneT
    Hi all!

SwS-el hol illetve hogyan tudok gyorsan levelezni? level 28-30 környékén?

Thanks Tippek trükköket szivesen fogadok
  • mAilkaEVO3
    Ha minden igaz lesz egy elfekvőben megsasoljuk és majd ingém PM ha van k ?
  • najó
    alacsony szinten nem nagyon lehet pénzt csinálni,használd ki az elején azingyen spst,buffot
    valakinek nincs elfekvőbe egy silence spellbookja?mar nagyon uncsi 3 oraja a resistes iron golemet olni es eddig csak a 2 necro konyvet dobta
  • Thanus
    Köszi szépen!
    Lenne még egy kérdésem. Valamikor hallottam valami olyat is, hogy lehet farmolni, nem csak a küldikkel, és a gyilkolászással lehet pénzt szerezni. Hogyan lehet ezt pontosan csinálni? Nagyon kellene a pénz
  • phalanx
    elven wizard --> spellsinger
  • Thanus
    Szevasztok!
    Most kezdtem a játékot pár napja, és elértem a 19es szintet. Én egy Elf magust indítottam, de pár tanácsra lenne szükségem. Mivel nem vagyok profi angolos, így csak körülbelölre tudom, hogy a kasztosodás mi lehet. Mégis úgy gondoltam, hogy benneteket kérdezlek.
    Lassan elérem a 20as szintet. Mire fejlődjek tovább? Ti mit ajánlotok? Legyek Wizzard, vagy Oracle?
    Én inkább támadómágjára szeretnék gyúrni.....
    Mit ajánlotok?
  • Szekijoe
    uh akkor ez megéri :)
  • Sámán
    5-6 uni -ez kb 570 termésből jött, egy uni 50-60 mob, de 2uni alatt talán 1x ha nem kel ki a 1 mag és szinte mindig 2 termés jön :)
    Ha beállok a botok mögé méggyorsabb a dolog -ott egyedül arra kell figyelni nehogy leöljék a mobot mielőtt becobolozod :DDD
    Amíg ülnek addig meg mehet egy kis szoló :)
  • Szekijoe
    wow grat és ez mennyi idő alatt jött össze?
  • Nethyrrea
    öreeeeeeg,

hát nem mondta még neked senki ezt a 2 nevet:

bigdwarfjames

és

craftiare (vagymi)?

hát az a két törpe a legrégebbi craftscammer akiről tudok :D már akkor is rég ottvoltak amikor még én játszottam :D
  • Sanca
    Egyreszt meg nem vagyok lvl 70.
    Masreszt ha lvl 70 is lennek, akkorse tudnam, mer nem hasznalnam, es nem is lattam senkit, aki hasznalta volna(meg antharason sem).
    De l2.com szerint csak 1 targetra hat.
  • Sámán
    Ha már lenyúlják a mobjaidat és nem lehet fejlődni tőlük kis anyagi hasznod legyen :DDDD
  • Sámán
    Botpartyk ideális kihasználása: csak menni kell velük és cobolozni a mobjaikat :DDDD
    [/IMG]
  • Cobra.
    Honnan volt neked 40m-d lvl53-on? Egyébként GM nem fog semmit tenni, mivel nem cheat vagy exploit, hanem a játékosok figyelmelenségének kihasználása.
  • GAthersw
    Sanca, a Blizzard az területsebző skill?
  • Szekijoe
    Eh sajnálom :(
    lvl 1es craftshoppot napközben én is tudok csinálni 8-16ig (igaz kevés a mana de legfeljebb hívod viperat recharge-olni) csőbennek a manáját utána a magasabb szintű craftokra lehet használni.
  • Sámán
    Jah pont aludtam -de mondtam, is meg kérdeztem is előtte hogy kell e még valami...
    De ahogy néztem (úgy kb 18óra felé ébredtem föl) Csövi ki volt fagyva -mostanság privizgettem Viperával hogy kell-e még valami -de csak most néztem a fórumot hogy mi történt...
  • najó
    ::(( probáld felnyomni a gmnek
    sajna sámán aludt,legköv nyugodtan irj nekem privit ha mast is kell craftolni
    en direkt buff nelkul setalgattam,mert craftoltal
  • Snau
    Huh ez nagyon durva.:(((