88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hát aki sokáig játszik annak megjegyzik a nevét. meg aki soxor van pvp nél. gondolom sokat voltál ott. mondjuk az IC az ilyen, de ha én IC-s voltam, miért ölnének le... -
minek az nektek? -
ezzel szemben csak az volt a vicces anno hogy némelyik IC-s még akkoris le akart verni amikor untagged voltam, mondván hogy "hőő, kitérdekel hogy untagged vagy, akkoris mocskos redemptionos vagy!"
ennyit erről. -
hehe :D asszem egy ideig nem lesz ilyen wedding dressem...
szeki: sikerült eladni a recipet? :P -
Wedding dress:
List of materials needed:
3.000 suede
5.600 thread
15 oriharukon ore
500 silver nuggets
150 thons
10 blacksmith's frame
200 leather (this might actually be crafted leather, not sure)
500.000 adena
Ilu mennyi suedéd van? -
Tanor canyon a T betű felett egy dombon és elég csak a tanorokat húzni (lehet húzni a másik oldalt is de rólam általában a fél train leszakadt
)
A technika: a vonatvezető nincs partyban senkivel esetleg az SE vel akivel a train után felhealelik és az SE ad mindíg empowert a bigboomnak.A törpe partyban van a kis karival, lerakja a bigboomot és elszalad éppen látótávolságra a másik dombra, a trainer behozza a mobokat a bigboom mellé utána BOOOOM (nem tudom miért általában max 1-5 mob túléli azokat a törpe leveri) Heal a trainerre és next train. A tanorokkal jó csinálni, ha nightmarokat húztam minimum 3 ból 1 szer tuti bestuckolódtam közéjük nem volt gáz hogy meghalnék, csak ha sokat tököl az ember akkor leszálnak róla a mobk és hiába szaladgált sokat. De lehet csak én vagyok a béna mert most csináltam először, egy min 62+ Warsmith és egy szerintem min 62+ tank/evasiontank meg 1 box SE kell az egészhez. Én 68as HE ként szaladgáltam. 2-3 órát azalatt 35-40re lett felhúzva a kari. (Az 1. óra után már íszonyat unalmas szaladgálni)
Ha magasabb szintű a törpe akkor biztosan erősebb a bigboomja. De a Sieghardon tuti tanor canyonban húzzák fel a népet Esetleg ha tank a vonatvezető akkor több mobot tud húzni talán DE akkor ha a törpe elalszik és nem robbant időben akkor tuti hanyattesik a tank engem is csak az evasion mentett meg. (igaz ue-t sosem kellett használnom. Amikor nem robbant a bigboom akkor szaladtam a mobokkal mégegy kört. -
Clive87 #49761 Szia Mindenkinek! :D
Nemrég kezdtem el a Lineage2-vel játszani és sikerült összehoznom egy lvl 20-as törpét... Na ugye itt vagyok az első kasztváltó előtt és nem igazán tudom, hogy mire képezzem a törpét... Sokan mondták, hogy a Warsmith az jobb mint a Bounty Hunter, de megindokolni nem tudta senki... :( Szóval ha valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség a warsmith és a bounty hunter között akkor azt megköszönném... vagy ha tudtok olyan oldalt ahol van magyar leírás ebben a témában az is jó volna...
Előre is köszi
Clive -
bigbum eltavolonva a gazditol felrobban es az xpt csak a kozelben levo party tag kapja!
egy vasutas terel tanorban 1/2 hps csoport agro mobok gigaxp egy robanas a bigboomnak:)! -
Sanca #49759 tanor canyon? Errol tudnal vmit bovebben mondani?
Es hogyhogy 7-9 ora? Nem vmi 2-3? -
7-9 óra tanor canyonban de műkszik! -
Sanca #49757 Ja, mellesleg nem tudjatok, hogy az a big boomos bug muxik-e meg amikor lvl1-es karibol kurva gyorsan(1-2 ora) lehet lvl 4x-et csinalni? -
Sanca #49756 BSZ Ilu!
-
nem, csak simán strider + GHP -
köszi mindenkinek
-
najó #49753 BSZ Ilu!:) errol jut eszembe Ilu te UDvel trainelsz? -
BSZ Ilu!!!
-
jah szeki, anyám jól vette a lapot, már csak apámmal kell majd megkűzdenem 
de sztem nem lesz gáz, és akkor c4 lesz és tolom 1000x -
Mert inaktív.
Mondjuk szerintem egyenlőre nem dobják ki. Majd ha C4 lesz és látni, hogy ki jött vissza és ki tünt el. -
Gumbo #49749 miért dobnának ki az ICből? -
IC FOREVER! 
van vezetés és új krónika jön.
2 klán leader unta el a játékot és feloszlatták a klánjukat az IC allyból a Holy Order és a Phoenix, ezekből a klánokból a kockák már jelentkeztek az IC-be a kevésbé kockák a SOA-ba. És sokan akik Subolódtak untaggedek maradnak mert úgy gyorsabban tudnak fejlődni és csak akkor csatlakoznak valahova ha eléggé felnőttek.
Az xt heavy armoros és szerintem nem volt annyi pvp-n hogy potenciális célpont legyen belőle.
Engem például 99% eséllyel untaggedként elkezdenének lepk-zni.
-
Figy. HA (tehát nem biztos) kirugtak a klánbol, vagy ki akarnak, akkor mennék hozzátok. ez nem jelenti azt hogy ölni fognak sőt... van egy enemy aki elég normális, és szoktam velük beszélgetni. max akkor Pkznak meg ha ott az IC-s logo :P -
Culram #49746 Azt értem hogy funból jönnek az emberkék pk-álni. De most ha az IC szétesik akhor hozzánk is jön egy pár ember, úgy hallottam. Akkor azok miatt a clanmemberek miatt az egész clánra haragudni fognak? Valami ilyesmire szeretnék infót. Meg én ezt az utáljuk a másik klánt, "öljükleőketakármekkorák" mindig soha nem fogom felfogni. A RisingSun nem köt bele senmkibe, fölöslegesen sose pk-ztunk mióta én jáccok velük. -
Hm azt hiszem akkor nem értetted teljesen a kérdést 
A strideren a tarin grp-ből kb 8-15öt! tudok húzni ghp nélkül (maradék leszakad
) Ha iszom a GHP-t akkor az sem baj ha bestuckolódok a mobok közé legfeljebb szaladok mégegyet. A nightmare csak azért rosszabb mert repülnek és alig látom hova klikkelek.
De az gáz ha kell nekik 2 lövés mert akkor minden átagrózik az unira
-
Servitor (lvl3) empowerrel (ugyanaz mintha rárakna egy se greater empowert) úgy emlékszem 2 lövés egy chieftain-es csapat meg a nightmare-s csapat is -de térvarit elég lassan kasztol uni és ha egyszerre 2nél több csapatot visz elég nagy eséllyel ütik ki variból -közbe meg ha healelik is egymást a mobok, akkor 3 vari...
A másik hogy térvaris uni marha gyors -a magára húzott csapatok egyrésze tuti lemarad -és uni pdefje még fullos buffokkal is túl béna hogy egyszerre hosszabb ideig bírja 6-8 mob (meg ha kicsi mob is) ütéseit...
Egy csapattal nincs gond, 2vel se -de több azért veszélyes -szegény Hunkyn lett kikisérletezve -kifeküdt párszor ő is uni után :DDDD
Igazából olyan marha sok xp 1 tarinből nem jön amit szólóba ne tudna összeszedni -főleg ha fut mögötte egy nagyobb kari :)
Szerintem 40 alatt egyszerűbb és gyorsabb is egy nagyobb healer/buffer utánfutó mint trainelgetni, 40 fölött meg aztán tényleg nem éri meg...
Persze ha lenne egy 75-s es.... :DDD -
Sámán az lenne a kérdés, hogy Tanor canyonban 1 lövéssel az ES-ed ki tud-e nyírni 1 grouppot?(a területsebzéses pet) és empowerrel vagy anélkül is? -
Eh neked is jönnöd kellene és fejlődnél mint atom. -
x.x lvl69
grats
-
Még kicsi vagy nem tudod, hogy minden 50+os területre néha visszamennek a 75ös dd-k funból és leölik az ellenséget pvp vagy pk ez nekik fun. Én kb 66 felett kezdtem használni Bsoe-t addig nem zavart nagyon, hogy min 2 szer pk-ztak le naponta mert könnyen és gyorsan fejlődtem. Általában az untagged emberek és semleges klánokat nem bántja senki. Ezért szoktak kilépni a klánokból az emberek mert úgy nyugodtabban lehet xp-zni.
Az eléggé el tudja keseríteni az embert ha több %-ot veszít mint amennyit 1 nap alatt összeszed. Ezért kell semlegesnek maradnotok. -
Culram #49739 Annyira jó, hogy Sámán neve megtévesztő. Én egy párszor keverem Szyllel. Mindeki gondolom tudja miért. :D
A másik. Miven ezzel az ellenséges témával? Most akkor ne jöjjenek hozzánk ex IC-sek a klánba, meg ne partyzzunk velük mert honfitársaink? stbstb -
BSZ ILU!!
-
BSz ILU! -
BSZ Ilu!! -
Snau #49735 BSZ ILU! -
Megint kezd elszállni stolen infernum ore ára -ami persze csak jó, én már régóta eladogatom őket -jobb a biztos haszon mint a valószínű bebukás :DDD
Tudja valaki hogy lesz sio-ból c4ben 100%os a-s reci??? gondolom van köze az áremelkedéshez :DD
Ha ugyanúgy mint a-s fegyi part akkor inkább továbbra is eladogatom :DDDD -
BSZ Ilu!!!
-
Boldog szülinapot ILU!!!!! -
mesélj csak miről maradtam le... neám az legyen belogolok azt jobbról balról kapom az üdvözlő sallereket
-
NEEE manta mar megint:)?
A többihez való hozászolásom letiltotta nagyrabecsült klán leaderem:(!
De azért egy kicsit mégis muszááá...(akkor mailka berohant a szobába és apró de gyors ütésekkel operálva mégis lbeszélt így a nevem kus).
-
jah csak kérdés az, hogy mivel? 

-
Hát igen Söndi (BlackManta) mondta is rögtön ventrin, hogy mekkora hülyeséget csinaált és, hogy reméli nem lesz baj belőle:)