88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
na ez már nem rossz exp, viszont rendesen meg kell érte szenvedni :(
volt egy pár része :(
és ez még nem a vége volt -
xD Nemrossz :D 

-
van HP szívása és silence+decay, gloom (- mdef) stb.
Pl. siegen egy 75os necro ramlőtt 8000-es criticalt és meghaltam egyből.
-
kurvanagyot sebez, +van summonja dmg elvezetes miatt. -
Miert mondjatok, hogy ilyen, meg olyan jo a Necro? Megneztem neten a skill-jeit, es szerintem az csak siman jo. De ti meg azt mondjatok, hogy most az a best! Van valami specko taktika vele, amiert nagyon jo? -
Master card kel lmert a regisztracional sehol sem tudsz kivalasztani maestro kartya. tehat maestro nem egyenlo: master -
frekkon #50146 vagy mondjatok valami Ftp-t ha jobb ötletetek nincs!
-
Huh, ilyen sok??? jó, tényleg nem gondoltam volna hogy ennyi... Akkor azért majd adok! De akkó nincs vr! 
-
Grat! 
jaj te szegény, csak egy béna *****-t se érő 5 millás droppod volt???

-
Juuuj Viu nem kapok tobbet Empowert???? 
Mi lesz velem empower aza legdurvabb nem is kell a vr igy gladi kent empowerrel kb 270 az matkom
-
frekkon #50142 a C4-et a hivatalos oldalon kívül még honnan tudom letölteni, mert onnan vmiéert nem megy most? -
Gumbo #50141 hát te nagyon nem vagy képben -
pffff -
Nem, a főérték is változik, csak az inventory és a queszt list marad. De nagyon táp még így is mert a main karakterrel felvett queszteket a subbal is meg lehet csinálni,mert esnek neki az itemek. -
Kraivan #50138 Ezek szerint mint free szerverekena nekromanta itt is übermegabrutál kaszt a Summon tranfer pain kombóval? Javasolni kellene h a nekro ne kapja már meg a tranfer paint. Az legyen a summonerek kiváltsága.
A subclassekről:
Ha kasztot váltasz a főérték marad? Mert akkor mi durva lenne Gladiatorból summonerbe menni. >) -
6: Nuker = spell caster DE ha jössz akkor Necrot csinálj az a best class most.
8: 2 subclassos magyar van Diniz és én. Úgy műkszik, hogy amikor akarod akkor a városban át tudsz váltani a subclassra és akkor csak annak a skilljeit tudod használni. Például: Elder vagyok magas rezurectionnal és van egy Hawkeye subom. Kint szólózok Blazing swampban, allychat-en mondja valaki hogy fel kellene rezelni, akkor bemegyek a városba átváltok az elderre, megkeresem, felrezelem, vissza megyek a városba, visszaváltok hawkeye-ra és visszamegyek szólózni. -
Kraivan #50136 Én meg egy jó barátom is kezdünk betelnia trágyadék free szerverekből.
Úgy döntöttünk, hogy úgyis annyi új dolog van már, hogy azt hibamentesen csak offon kapjuk meg.
Regisztráció megvolt, viszont valamiért a bankkártyánkat nem akarja elfogadni. (nekem maestro van, barátnak valami nevesebb). Remélem ezen a problémán hamar átesünk.
Viszont ha feljutunk, akkor:
-melyik szervert érdemes választani?
-elindult-e már egyáltalán az európai szerver? Ha nem mikor fog? (szobatársat elrángatom törpével >) )
Amúgy két időzővel szeretnénk berobbanni a világba. -
Jóvan ezért most Manta nem kap többet empowert!!!! 

VR-nél eddig ahogy tapasztaltam ütések száma a lényeg nem az ereje (/távja) -amíg egy tőrös odakaristol 10et (vagy többet) addig az íjász belenyilaz 1et -íjásznak így tök fölösleges, még akkor is ha műx -ha meg nem akkor pláne
-
Nah még csak annyit tennék hozzá, hogy a VR egy ijjásznak annyit ér (ha nem tőrrel kalapál) kb mint a gladiáornak az empower ^^ 

VR csak közelharcban müXik
-
lehet hogy egy szanaszéjjel gyúrt 47 strengt-es torpe, az mar tud dílerkedni
-
Sanca #50132 DD-re mindent ra lehet fogni(avagy mindent rafognak). Kedvencem amikor a dorf shoutolja, hogy DD LFG :DD -
hello 
hogysmint van mindenki? :) -
kavarod a dolgokat.
a nuker csakis caster class, tehát mágus.
maximum a DD-re (Damage Dealer)-re lehet ráfogni mindkét fajtát. -
Na egy kisebb szünet utánn ismét itt vaok, de foggalmam sincs, hogy meddig... Naszóval a nuker nem necro-t jelent, hanem bármilyen nagy rage-s kasztot, ijjászok és varázslók eggyaránt tartoznak bele, és az SE pedig jól gondoltad, shilien elder, mivel az ijjászok számára képes maná-t HP-t tölteni, és a vampiric rage skillje is elég ütős, varázslók számára meg az empower a dúrva, szóval megéri! BB -
Nicsak ki van itt?
Szeva Ilu
-
6: nukert csinálj (meg mellé egy SE-t)
6: Nuker = Necromancer?
6: SE = Shilen Elder?
Eszebe jutott meg valami!
8: Subclassolt mar valaki? Ha igen akkor az lenne a kerdesem, hogy amikor subclassolok, akkor a skillek elveszenek? -
hali
-
hi
-
1: 100% hogy van
2: nem igazan
3: erre csak az illetékesek tudnak válaszolni
4: van par quest magas szinten amit megéri csinálni de 40 alatt sztem semmi
5: így van
6: nukert csinálj (meg mellé egy SE-t)
7: amíg semleges clanban vagy, nem lesz ilyen gondod -
-
Lenne par kerdesem:
1: Van mar 'Neo' nevu kari a szerveren?
2: Megeri egy torpevel kezdeni? Csak azert gondoltam, mert akkor minden ruhat meg fegyot craftolnek magamnak, ami ingyenes (elvegre csak idobe telik osszeszedni a cuccokat a mobokbol, es az nem penz).
3: A ti klanotok (RisingSun. Vag van masik magyar klan is?) szokott bossolni? Mimindent dobnak ott a bossok, es mennyit? Ha 2 partyval mentek, akkor lehet, hog sokan semmit nem fognak kapni, nem?
4: Ott megeri a quest-eket megcsinalni? Jar erte olyan cucc / annyi adena, hogy megerne idot tolteni vele?
5: Kisebb rate -> tobb ido = tobb ss / bsps hasznalat?
6: Majd nemsokara atmegyek oda (mar nagyon varom :D ). Milyen tippeket otleteket adnatok egy kezdo off-osnak? Csak mert az NF 25x rate-jevel nem nehez jonak lenni!
7: Ott is nagyon sok a PKs? NF-en mar ez van: 5 milla vagy megolnek. Ugye ott nem szabadult el ennyire a pokol?!?!
Tobb most nem jut eszembe xD... -
még szép, hogy bírjátok ennyien partyban :)
én gattacaval voltam és semmi esélyem, ha lestunnolnak(300-600dmg sebzés egy mobtól) :( -
Itt én is meghaltam 2szer
De még vissza kell mennem kalapálni 1-2 órát
Nem azért mintha nem bírtuk volna a helyet. Csak túl sok ellenségem van
-
szép helyen vadásztok
én ott haltam meg 2x is(1db mob nyírt ki), amikor megpróbáltam felvenni a 68-as küldiket :( -
C4es mérgezet víz hatása :) valamiért a táposabb castnál jobban kijött a különbség^^ vagy csak szimplán vízfejű lehet az ürge? 

-
kár, hogy már szart se ér :((
örültem mint majom a ...., elmentem giranba árulni, de már 5milláért is adják, pedig 1hete 10milla alatt nem lehetett volna venni :( -
WOW! Grat!!!!!!!
én meg túlvagyok egy 5órás battlefield2: special forces telepítésen....... -
LOL :D
-
Culram #50114 Holnap,megyek tanítok szaksuliba, most arra készülök. Aztán este meg nem leszek gép közelben, mert hazamegyek autocadből vizsgázni. Esetleg csütörtök délután/este fel tudok jönni. Pénteken meg megyünk asszonykáékhoz, és ott leszünk egész hétvégén.
Majd csak vasárnap este leszek. -
Á de nem ám minimum egy bivajerős group de inkább 2!