88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
-

-
szeki milyen skillt kaptal (eva saint kent) -
nagyon penge lett. -
minden kedden 17-19 között a heti karbantartás miatt -
dadas9999 #50308 sziasztok.
az official szerveren van restart? ha igen, milyen időközönként és milyen okból kifolyólag? -
Én néhány hete néztem akkor még nagyon gagyi volt de mostmár nagyon jól néz ki. -
beszarok, mióta él ez a l2vackok oldal? -
frekkon #50305 óóó, kösz!
Valszeg ez lesz a nyerő! -
frekkon
valószinüleg a jostick-ed vagy a kormányod el van tekerve és a game úgy érzékeli forgatod vele a kamerát.. vagy húzd le őket, vagy a game options 3 fül és ott kel valamelyik controllert kikapcsolni.
-
Velem még sosem fordult elő ilyen probléma. -
Gratz!
-
:) és egy magyar kálán igen szépen gyarapszik mostansaág 3 hét alatt 8 tagról 25 re bövültünk: -
frekkon #50300 na? tudtok valamit? -
Hali 
Pedig a varázslók durvák lettek nagyon! -
Ninth #50298 Üdv
Na akkor megmondom a frankót , szal kicsit lusta voltam iskolával kapcsolatban és kb tavaj februárban hagytam abba l2 -t hogy bepótoljam.Azóta iksolát tolom onlife :), meg ha van idő akkor silk vagy valami single cucc.L2 -t nemhiszem hogy folytatom, de a karim még megvan meg minden. -
kipróbáltam , de L2 picit másképpen :/ ... annyival nem jobb ... akkor már inkább D&D Online ^.^ -
Valahol magyar oldalra /ftp-re/ nincs letükrözve a full C4? -
úgyse fogja :D
én meg megyek RF online-ba :P -
jelenlegi állás szerint soha nem jön vissza, de ez könnyen változhat pl wow esetéen, ha kipróbálja:) -
ezt ő mondta neked? mert ahogy én tudom vígan silkroad online-ozik :D -
haverom, abbahagyta még jóval előttem, még c2-ben.
ott hever a kariján kihasználatlanul egy valhalla kard. és emellé még sorci is :D -
Dana!! hello :)) -
frekkon #50290 ok, ez megoldotta, most azonban olyan problémám lett hogy a karakterem körül folyamatosan forog a kamera így kb.2 perc után én is lefordulok a székről. Erre valami javaslat? -
Snau #50289 Akik itt irnak azoknak javaresze most az eredetin jatszik.Havi elofizetes eseten havi 14,99 dolcsi negyedevesnel ,felevesnel ,evesnel kicsit keddvezobb a havi leosztas. -
töröld a system könyvtárból az Option.ini-t -
frekkon #50287 Sziasztok!
megint lenne egy kis problémám! A gond az, hogy miután elindítom a játékot valami iszonyatosan kis felbontásbanm megy a játék, tehát maga a kurzor kb. akkora mint a monitor 1/5-de (ha nem is akkor de óriási), és a képernyőnek is csak a közepe fér bele a képbe. így az optionsba még eltudok jutni, de mivel annak is csak a közepét mutatja, nem tudok a felbontáson állítani. Tudtok valami megoldást??
-
Snau #50286 Jobban hangzana a legyunk!:) Nem gyusz kicsit leg kiproszalni C4et? -
Majd szurokolok, hogy sokan legyetek
-
kenikori #50284 Sziasztok. Az eredeti szerveren játszik valaki? Mert kiv vaok mennyibe kerül havonta oda a játék. -
Letal0 #50283 Amugy Szeki grat neked és mailnak is!
Szep teljesítmény!
-
Letal0 #50282 Hi all! -
Amikor én kezdtem a quesztet Hotspringből 3szor kellett kirecallolni a 3 fős groupot mire mindenki tudott beszélni a jégkockás npc-vel.
-
loool mailka!
Drakula!!!

-
2 :)
azaz egy engem is érdekelne :PPPPPPPPPPP jaaah megvan a Kesh*Kesh ^^
Tegnap sikerült törpit találni aki megcraftolta és ma össze is rakattam

-
Helosztok!
Halljatok, nem tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol fel vannak tuntetve az uj skillek is? (3. kasztavltó)
előre is thx -
Sanca #50278 Ha jol tudom akkor 1 hero mecs max 2 percig tarthat, es ha nincs gyoztes 2 perc utan, az nyer, aki a legtobb dmg-t vitte be. -
Sanca #50277 Aha, mondjuk ezzel a rohadt questtel en is szovtam 2 napot. Foleg azer mert az ellenseges ally(akik kb 5x annyian vannak) allandoan campeltek oket. -
Íjjal mondjuk wit +5-re és mellé dex is azért +4? :DD
Na jó, majd ha vipera eljut oda próbálkozom :DDD -
* bs-ben :)