88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
  • Sámán
  • xt198
    szeki milyen skillt kaptal (eva saint kent)
  • Taptarap
    nagyon penge lett.
  • mAilkaEVO3
    minden kedden 17-19 között a heti karbantartás miatt
  • dadas9999
    sziasztok.
    az official szerveren van restart? ha igen, milyen időközönként és milyen okból kifolyólag?
  • Szekijoe
    Én néhány hete néztem akkor még nagyon gagyi volt de mostmár nagyon jól néz ki.
  • gPROject
    beszarok, mióta él ez a l2vackok oldal?
  • frekkon
    óóó, kösz!
    Valszeg ez lesz a nyerő!
  • azirafael
    frekkon

valószinüleg a jostick-ed vagy a kormányod el van tekerve és a game úgy érzékeli forgatod vele a kamerát.. vagy húzd le őket, vagy a game options 3 fül és ott kel valamelyik controllert kikapcsolni.

• Szekijoe
    Velem még sosem fordult elő ilyen probléma.
  • Szekijoe
    Gratz!
  • Gordis2k
    :) és egy magyar kálán igen szépen gyarapszik mostansaág 3 hét alatt 8 tagról 25 re bövültünk:
  • frekkon
    na? tudtok valamit?
  • Szekijoe
    Hali
    Pedig a varázslók durvák lettek nagyon!
  • Ninth
    Üdv
    Na akkor megmondom a frankót , szal kicsit lusta voltam iskolával kapcsolatban és kb tavaj februárban hagytam abba l2 -t hogy bepótoljam.Azóta iksolát tolom onlife :), meg ha van idő akkor silk vagy valami single cucc.L2 -t nemhiszem hogy folytatom, de a karim még megvan meg minden.
  • BEAST #50297
    kipróbáltam , de L2 picit másképpen :/ ... annyival nem jobb ... akkor már inkább D&D Online ^.^
  • Creator
    Valahol magyar oldalra /ftp-re/ nincs letükrözve a full C4?
  • Nethyrrea
    úgyse fogja :D

én meg megyek RF online-ba :P
  • Lynx_TWL
    jelenlegi állás szerint soha nem jön vissza, de ez könnyen változhat pl wow esetéen, ha kipróbálja:)
  • Nethyrrea
    ezt ő mondta neked? mert ahogy én tudom vígan silkroad online-ozik :D
  • Nethyrrea
    haverom, abbahagyta még jóval előttem, még c2-ben.

ott hever a kariján kihasználatlanul egy valhalla kard. és emellé még sorci is :D
  • BEAST #50291
    Dana!! hello :))
  • frekkon
    ok, ez megoldotta, most azonban olyan problémám lett hogy a karakterem körül folyamatosan forog a kamera így kb.2 perc után én is lefordulok a székről. Erre valami javaslat?
  • Snau
    Akik itt irnak azoknak javaresze most az eredetin jatszik.Havi elofizetes eseten havi 14,99 dolcsi negyedevesnel ,felevesnel ,evesnel kicsit keddvezobb a havi leosztas.
  • phalanx
    töröld a system könyvtárból az Option.ini-t
  • frekkon
    Sziasztok!
    megint lenne egy kis problémám! A gond az, hogy miután elindítom a játékot valami iszonyatosan kis felbontásbanm megy a játék, tehát maga a kurzor kb. akkora mint a monitor 1/5-de (ha nem is akkor de óriási), és a képernyőnek is csak a közepe fér bele a képbe. így az optionsba még eltudok jutni, de mivel annak is csak a közepét mutatja, nem tudok a felbontáson állítani. Tudtok valami megoldást??
  • Snau
    Jobban hangzana a legyunk!:) Nem gyusz kicsit leg kiproszalni C4et?
  • SDana
    Majd szurokolok, hogy sokan legyetek
  • kenikori
    Sziasztok. Az eredeti szerveren játszik valaki? Mert kiv vaok mennyibe kerül havonta oda a játék.
  • Letal0
    Amugy Szeki grat neked és mailnak is! Szep teljesítmény!
  • Letal0
    Hi all!
  • Szekijoe
    Amikor én kezdtem a quesztet Hotspringből 3szor kellett kirecallolni a 3 fős groupot mire mindenki tudott beszélni a jégkockás npc-vel.
  • pharao
    loool mailka!
    Drakula!!!
  • mAilkaEVO3
    2 :)
    azaz egy engem is érdekelne :PPPPPPPPPPP jaaah megvan a Kesh*Kesh ^^
    Tegnap sikerült törpit találni aki megcraftolta és ma össze is rakattam
  • pharao
    Helosztok!
    Halljatok, nem tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol fel vannak tuntetve az uj skillek is? (3. kasztavltó)
    előre is thx
  • Sanca
    Ha jol tudom akkor 1 hero mecs max 2 percig tarthat, es ha nincs gyoztes 2 perc utan, az nyer, aki a legtobb dmg-t vitte be.
  • Sanca
    Aha, mondjuk ezzel a rohadt questtel en is szovtam 2 napot. Foleg azer mert az ellenseges ally(akik kb 5x annyian vannak) allandoan campeltek oket.
  • Sámán
    Íjjal mondjuk wit +5-re és mellé dex is azért +4? :DD
    Na jó, majd ha vipera eljut oda próbálkozom :DDD
  • Sámán
    * bs-ben :)