88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
dadas9999 #50392 nem a spellsinger a top pvp? vagy mi a vélemény róla? -
Block #50391 THX!!!
Hát énis láttam már kemény varit.. :Prendeberakott két!! ijjaszt mert nem tudtak stunnolni.. :P -
HHHEEELLLPPP!!!!!! 

-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MÁ MEGINT GAMEGUARD HIBA!!

Valaki segitsen mar!
-
najó #50388 jo majd figyelem:)
és mennyire 1001% hogy befejezed?valahogy csak tudsz játszani -
Uh köszi akkor majd szétnézek arrafele. -
A varázslók vs íjjászok végeredménye arénába 1 vs 1 ekkor a varázsló 100eséllyel nyer.
Arénán kívül az nyer akin nincs mob és hamarabb dönti el hogy a másiknak halnia kell. Varázslók előnyben vannak mert akár lealtatja az utolsó mobot kinyírja az íjjászt és utána a mobot.
Ha az íjjász látja meg hamarabb a varázslót akkor stunshot és ha szerencséje van akkor az utolsó mob kinyírja a varázslót szerintem(mondjuk ilyenkor még a varázslónak elég jó esélye van ha tudja inni a potionokat és lealtatja a mobokat.
Sajnos a varázslót akár pk árán is ki kell nyírni mert ha bejön neki az altatás akkor azzal már nyert :(
Nagyon nagy "mass" pvpben az az oldal nyer ameik utasításra egyirányba tör előrre utasításra fordul a targeterek nem lagolnak és a dd-k asszisztálják a targerert. Ha kell meghal, ha kell hátra fut.
Aktuálisan a top pvp kari a Necromanta A transfer pain miatt (így rengeteg HP-ja van és alapból nagy a sebzése) -
mitörtént? :O -
Na, én teljesen befejeztem a játékot. Még lehet unokatesóm belép árulni a karikkal, de én már nem leszek. Nem tudom 100%-ra mi lesz a karakterekkel, de az tuti nem én leszek majd az aki játszik velük. Kösz mindent, sok szerencsét és jó játékot!
priviben vagy msn-en elértek(ha minden igaz)ide viszont már nem nézek vissza többet :)
pápá -
figyeld az órát és ha éjfél közeledik menj ki az útra :) -
najó #50382 jah egészen éjszakon még kisebbek is vannak,mert azok már fehérek
tegnap ota már nem is lagzik a hely,most már megvan nagyon csinálva,kedvencem mikor az addig olt mobok egyszer csak eltunnek,es helyettuk pár csoportmob kellos kozepere kerülök:)kitalálták nagyon:)
-
hát az nagyon az északi rész ahol 66-69-es mobok vannak, én középen és délen csak sárga és rózsaszín mobokkal találkoztam -
illetve cursed village alatt délen öltem(azt hittem forset od death van délebre) :) -
cursed village és forest of death, éjszaka több az élőhalott, de veszélyesebb is
én délen öltem forest of death-ben, nappal vannak vampire warriorok és vampire warlordok, nagyon szépen lehet őket gyakni, viszont a nemtudommiafene varázslók(bone maker, bone collector,requiem priest, bone puppeteer stb.) nagyon kemények
éjszaka jönnek elő a vampír varázslók(vampire wizard, vampire magician, vampire magister stb.) amik szintén kemények(sokat szívnak, területi spelljeik vannak)
-
najó #50378 forest of dead(66-69ig),de asszem ha a accursed villagebol indulva nagyobb mobok vannak
mondjuk minden aggr,ma már 14szer haltam ott:) -
Block #50377 van olyan vari aminek van eselye egy ijjasz ellen?
illetve meik a top pvp-s kari?
:P -
A lilith hez a Spirit Gate keeperrel kell teleportálni.
A Raid boss felirat egy másik raidbosst jelöl. -
Az új területeken hol vannak élőhalott mobok? Szerinted merre keresgéljek? -
De lassan megy ez... 
Jajj, már alig várom.
-
ELINDULT AZ UPDATE!!! 

Már alig várom, hogy játszhassak!
-
jah akik nem nukerek azoknak, ha van prophet buffjuk akkor mindenképpen élőhalottakat kell ölniük -
10-12 óra játék alatt nyomtam 60%-ot 68-on(igaz duoban 30-30%-ot a 2 karin)
csak meg kell keresni a megfelelő mobokat, mert nekem is volt olyan, hogy 4k exp-t kaptam(karakterenként) olyan moboktól amikre 7-8-at kellett rálőnöm(ijásszal), de találtam olyan helyet is ahol 8k exp körül kaptam(karakterenként) és 2-3 lövés elég volt egy mobnak -
Block #50370 meg sok mobnál néztem hogy uj skillként valami masszív p atack ellenit kapott vagy mit... :( -
fulcrum #50369 hát egy kicsit lehet, na meg nem vagyok annyira jártas abban hogy hol találok ilyen térképeket.gondolom a raid boss terembe vannak -
A nukerek azért tudnak gyorsabban fejlődni, mert a nuker SE buffokban sebez annyit mint egy harcos prophet+BD+sws buffokban. És könnyebb a varázslónak egy SE-t találni mint a harcosnak egy full partyt összeszedni. Pláne ha partyn kívül viszi a nuker az SE-t minél nagyobb rechargert boxol annál több manája van ergó nem kell leülnie pihenni, ráadásul a mana gain passív skill miatt nuker+SE = kb 2,5 nuker manájával => tehát még ha partyn belül van az SE a nuker akkor is 1.25ször több xp-t kap mintha szólózna ha partyn kívül akkor a nuker 2,5ször annyi xp-t kap mintha szólózna. Ilyen xp boostra egyik harcos cast sem képes esetleg a Warlord tudja azt megcsinálni hogy csak a DD-k vannak partyban és az összes support partyn kívül buffol bd/sws is csak a tánc/ének ideére van bevéve a partyba.
Ameik varázsló gyorsan fejlődik annak tuti van egy saját box SE-je. Akkor utolérhetetlenül gyorsan tud fejlődni. -
Block #50367 C4-ben csak nekem tünik úgy hogy a harcosok még nehezebben fejlödnek vagy téjnleg igyvan és a varik sokat erősödtek... ? -
nemcsoda ah eltéved valaki
-
Látom el vagy kényelmesedve, hogy magad keress térképet hozzzá, ezért inkább belinkelem a térképet. 
-
Huh akkor tutter valahol rossz irányba kanyarodtam 
Én általánan csak megyek a tömeg után. Legközelebb ha megyünk kiírom neked pontosan. -
#50357!!!!
HELP HELP HELP
-
na sejtettem hogy a laggolas nem veletlen...soeztam is mert 2x majdnem padloztam mert allt a kari mig a mob dolgozott :D
es erre pont lelovik a servert miután megérkeztem városba... -
ne onnan toltsd hanem ftp-rol
l2clientdownload.lineage2.com
es persze ftp progival ne bongészővel...
de láttam magyar torrent oldalakon is... -
fulcrum #50360 hmm...kipróbáltam, ha jól tudom azt írtad hogy így lehet eljutni lilithez vagy anakimhoz...nekem nem sikerült. vagy így lehet onnan visszajutni a teleporthoz? -
Már próbáltam nem is 1x, de nem jó! 

-
najó #50358 inditsd ujra gépet,ugy hogy kiis kapcsolod -
Amikor a launcher-el indítom a játékot, akkor ezt írja ki: 'The connection to the upgrade server has been terminated.' 

Erre valaki tudja a megoldást?
Megállás nélkül nyissam meg, ha nem jó, akkor zárjam be, és ezt ismételgessem addig, amíg fel nem enged?!
-
najó #50356 privi -
Az upgrade serverre, hogy frissitsem a jatekot -
Cingar #50354 hellosztok! kene segitseg! mar par napja nem tom letolteni a clientet a lineage oldalarol mert mindig laphiba .nem tudnatok megmondani mi lehet az oka vagy esetleg masik linken lelehet szedni a gamet?
-
Te milyen szerverre akarsz fellépni!