88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Gladiátor is, annak ellenére, hogy sokkal jobb a dual :)
  • Gumbo
    nem
    nem éri meg neki.
    Egyetlen kaszt ami ért a 2kezeshez, az a Destroyer
  • Prof William
    Dark Avenger az jó a kétkezes kard hacmodorra? Nem duplakard hanem kétkezes... mint a pallos...

Emberként megéri annak leni ha 2 kezes kardal akarok nyumulni.
  • B@lu
    ne bassz fel komoly?? ez allat:) vegre egy ertelmes ujitas:) nemtod hogy fuggetlen hogy one-way ill two-way WAR-ban vagy?
  • Szekijoe
    A fórum fejlécében lila színnel "L2 vackok" itt megtalálod a queszt leírását.
  • quer
    Tudja valaki hogy lehet a Sorcerer classváltást megcsinálni?
  • azirafael
    OL viszont az elején kb lvl 55-ig egy szenvedés mert később kapja meg az ugyanolyan szintű buffjait mint a WC (aki meg a profétához képest kapja később). Ráadásul az OL-nek koránt sincsennek olyan jó buffjai mint egy WC-nek szóval mindenképpen kell mellé még egy SE vagy próféta buffernek... JA és ha nem klántagokkal partyzol, akkor jóformán nem is tudsz majd buffolni rendesen, hiszen csak klántagokra hatnak a buffok... Az egyedüli normális klán skillje az OL-nek a Heart of Paagrio amivel a közelben lévő egész Alliancot gyógyítja... ez siegen brutál tud lenni amikor 3-4 OL gyógyítja a támadó bandát :)

Szóval szerintem egy WC-vel egyszerűbb élvezetesebb, gyorsabb a fejlődés, és ha nincs egy kurva nagy klánod, akivel folyton együtt bandázol, akkor nincs értelme OL-t indítanod.
  • Szekijoe
    OMG!!!! Mit tudtam meg! Lehet, hogy tudtátok DE nekem csak most esett le.
    Ha Klánwarban halsz rajtad maradnak a buffok Minden buff!! Csatában csak rez és már ölsz is tovább (az UE és a BD/SWS buffok sem esnek le természetesen az idő az ugyanúgy telik tehát ha 20 perc múlva rezelnek akkor nem lesz rajtad buff DE ha egyből rez akkor marad minden!!!!)
  • Jo3y
    Köszike az infót, bár OL-el kapcsban csalodtam picit emrt aszittem a clántagokat minden áron buffolja :)
    De szerintem maradok OL-nél mert ahogy mondtad skill ügyileg nekem jobban bejön.
    És igy manna ügyileg is jobban kijövök hiszen siegeken vagy kisebb clantgalikon siman tudok vele buffolgatni :)
    Köszi még1x :)
  • Cobra.
    WC a partyt buffolja, OL a klántagokat (már aki a közelében van). Előnyük a többi faj bufferével szemben, hogy egyszerre buffolják az egész csapatot, viszont így jóval több mana 1-1 buff, ami kis létszámú partynál hátrány. További előnye az ork buffereknek, hogy egyedül is egész jól elvannak, mert jó a kondíciójuk és van több harci varázslatuk is. A skilljeikről többek között a hivatalos oldalon is találsz leírást.
  • Jo3y
    Sziasztok.
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy: Szerintetek melyik a jobb az Overlord vagy a Warcryer. És hogy milyen külömbségek vannak köztük, skillekben és a amugyis :)

Elöre is köszi.
    Bye
  • mAilkaEVO3
    azért irtam a "képeket" ^^
  • _Vegeta_
    Basszameg ez a jatek tenyleg nem akarja h kiproballjam. Leszedtem. Furcsalltam h csak 1,4gigga, de mindegy. Csomagolnam: Korrupt fálj. Bazmeg :D
  • Gordis2k
    lol nálunk kb top-c ig minden megvan:) +25 fős magyar klán:)
  • Cobra.
    De pont az a baja, hogy nem tud egy szót se angolul
    (meg úgy látszik magyarul se, mert magyarul is le van írva a lényeg)
  • mAilkaEVO3
    40es castkuldik normálisan leirva képekkel
  • Sámán
    Egyáltalán miért pont Gustinon kezdtél???
  • Rash87
    Jah,ahol angolul van leírva!

Azért kérdeztem,mert sehol sem találtam meg leírva normálisan...
  • _Vegeta_
    Rák egye meg, most nekem is megy. Nehogy igazam legyen. :D
    De itt legyen belolem trágyalé, ha ez a link 19:37kor ment. Gondolom ezzelis az volt a problema mint a hivatalos szerverrel, tulsok kapcsolodas.
  • Pukkka
    Kirpobáltam operával,IE-vel,FF-al és mindel működik, ráadásul maxal jön..
  • Jo3y
    Sziasztok!
    Lenne még egy olyan kérdésem, hogy melyik a jobb a warcryer vagy az overlord és hogy mik a különbségek közöttük azon kívül hogy az egyik party buffer a másik meg klán buffer (ha jól tum:).

A válaszokat most is előre köszönöm :).
    Üdv.
  • Cobra.
    Rash, fent a lila szöveg mögött megtalálod a megfelelő oldalt.
  • _Vegeta_
    Mennyél a picsaba kaknub. :D
    A link nemmegy baszki. Ne idegelj. :D
  • Rash87
    Hellosztok!

Lenne egy kérdésem! Most Dark Wizzard vagyok,40es lvl en,és a Spellhowler kasztváltót szeretném megcsinálni,de fogalmam sincs hogy mitr kell csinálni :(

Valaki pls írja már le pontosan,mit hova,mikor,stb....

Előre is kössz!!!
  • Pukkka
    Szia neopunk =D
  • xt198
    Dark Avanger
  • Prof William
    Ha egykezes kardot akarok emberként forgatni akkor mi legyek?
  • Szekijoe
    zitusnak vagy acronak még nem döntöttem el. Nagy valószínűséggel acro lesz. Mondjuk zitusnak sincs elég manájateljesen felbuffolni úgyhogy később döntök mert úgyis csak 60%-os receptem van és az még messze van a kész bw tunictól
  • xt198
    hogy mennek a dolgok? látom clanwar stb :P
    szeki kinek kraftolod a bw-t?
  • Culram #50485
    Ha átjössz Sieghard-ra, szvsz megkapod megednak az NG top, majd a DG topot. A RisingSun csiszolja tehetségeit.

Más: még mindig nincs gépem :(
  • Szekijoe
    WTB BW tunic pattern
  • BEAST #50483
    hello Pukkka :Ð
  • Pukkka
    Az a link jó,csak kaknub vagy.
    http://www.subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25
  • _Vegeta_
    Ha neked lejon akk valami nagy baj van a gepeddel v az enyemmel. De megis fogadnek ra h az a link nemjo. :D
  • OtheriS
    Volt egy kis szerencsém Gustinon, es most D Grade-ig a Top cuccokat tom megvenni ezert nem naon szeretnem otthagyni Gustint
    De még meglátjuk
  • phalanx
    gyere át sieg-re és sok magyarral fogsz talizi
  • OtheriS
    Hi all
    Játszik valaki a Gustin serveren?
    Jó lenne már talizni pár magyarral..
  • GamerAdams007
    Huhh, most eleg rosszul erzem magam!

Itt rinyalok, azt kozbe kiderul, hogy mar az elso megoldas is jo volt! Telleg a tuzfal volt a hibas. Kiderult, hog nem 1, hanem 2 tuzfalam van. Na most az egyiket bekapcsoltam, a masikat pedig letoroltem, es mostmar csinal is valamit.

Bocsi mindenkinek, nektek volt igazatok, de nem tudtam, hogy 2 tuzfalam is volt. Bocsi, remelem nem lesztek nagyon idegesek.
  • Gumbo
    www.subidubi.hu
    innen le lehte szedni a c4es klienst
  • Padidiver
    Csőváztok tek tök!
    Szerintem offon a lionheart meg a battle roar ugyanúgy műkszik mint a gladinál szóval a battle roar az 10 percig van fönn a lionheart meg max csak mental shieldel jo kb es max egy perces ha jól emléxem többit nemtom nem volt még csúnya büdi orcom sose