88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gladiátor is, annak ellenére, hogy sokkal jobb a dual :) -
Gumbo #50513 nem
nem éri meg neki.
Egyetlen kaszt ami ért a 2kezeshez, az a Destroyer -
Prof William #50512 Dark Avenger az jó a kétkezes kard hacmodorra? Nem duplakard hanem kétkezes... mint a pallos...
Emberként megéri annak leni ha 2 kezes kardal akarok nyumulni. -
ne bassz fel komoly?? ez allat:) vegre egy ertelmes ujitas:) nemtod hogy fuggetlen hogy one-way ill two-way WAR-ban vagy? -
A fórum fejlécében lila színnel "L2 vackok" itt megtalálod a queszt leírását. -
quer #50509 Tudja valaki hogy lehet a Sorcerer classváltást megcsinálni? -
OL viszont az elején kb lvl 55-ig egy szenvedés mert később kapja meg az ugyanolyan szintű buffjait mint a WC (aki meg a profétához képest kapja később). Ráadásul az OL-nek koránt sincsennek olyan jó buffjai mint egy WC-nek szóval mindenképpen kell mellé még egy SE vagy próféta buffernek... JA és ha nem klántagokkal partyzol, akkor jóformán nem is tudsz majd buffolni rendesen, hiszen csak klántagokra hatnak a buffok... Az egyedüli normális klán skillje az OL-nek a Heart of Paagrio amivel a közelben lévő egész Alliancot gyógyítja... ez siegen brutál tud lenni amikor 3-4 OL gyógyítja a támadó bandát :)
Szóval szerintem egy WC-vel egyszerűbb élvezetesebb, gyorsabb a fejlődés, és ha nincs egy kurva nagy klánod, akivel folyton együtt bandázol, akkor nincs értelme OL-t indítanod. -

OMG!!!!
Mit tudtam meg! Lehet, hogy tudtátok DE nekem csak most esett le.
Ha Klánwarban halsz rajtad maradnak a buffok

Minden buff!! Csatában csak rez és már ölsz is tovább (az UE és a BD/SWS buffok sem esnek le
természetesen az idő az ugyanúgy telik tehát ha 20 perc múlva rezelnek akkor nem lesz rajtad buff DE ha egyből rez akkor marad minden!!!!)
-
Jo3y #50506 Köszike az infót, bár OL-el kapcsban csalodtam picit emrt aszittem a clántagokat minden áron buffolja :)
De szerintem maradok OL-nél mert ahogy mondtad skill ügyileg nekem jobban bejön.
És igy manna ügyileg is jobban kijövök hiszen siegeken vagy kisebb clantgalikon siman tudok vele buffolgatni :)
Köszi még1x :) -
WC a partyt buffolja, OL a klántagokat (már aki a közelében van). Előnyük a többi faj bufferével szemben, hogy egyszerre buffolják az egész csapatot, viszont így jóval több mana 1-1 buff, ami kis létszámú partynál hátrány. További előnye az ork buffereknek, hogy egyedül is egész jól elvannak, mert jó a kondíciójuk és van több harci varázslatuk is. A skilljeikről többek között a hivatalos oldalon is találsz leírást. -
Jo3y #50504 Sziasztok.
Lenne 1 olyan kérdésem hogy: Szerintetek melyik a jobb az Overlord vagy a Warcryer. És hogy milyen külömbségek vannak köztük, skillekben és a amugyis :)
Elöre is köszi.
Bye -
azért irtam a "képeket" ^^ 
-
_Vegeta_ #50502 Basszameg ez a jatek tenyleg nem akarja h kiproballjam. Leszedtem. Furcsalltam h csak 1,4gigga, de mindegy. Csomagolnam: Korrupt fálj. Bazmeg :D -
lol nálunk kb top-c ig minden megvan:) +25 fős magyar klán:) -
De pont az a baja, hogy nem tud egy szót se angolul 
(meg úgy látszik magyarul se, mert magyarul is le van írva a lényeg) -
40es castkuldik normálisan leirva képekkel -
Egyáltalán miért pont Gustinon kezdtél??? 

-
Jah,ahol angolul van leírva!
Azért kérdeztem,mert sehol sem találtam meg leírva normálisan... -
_Vegeta_ #50496 Rák egye meg, most nekem is megy. Nehogy igazam legyen. :D
De itt legyen belolem trágyalé, ha ez a link 19:37kor ment. Gondolom ezzelis az volt a problema mint a hivatalos szerverrel, tulsok kapcsolodas. -
Pukkka #50495 Kirpobáltam operával,IE-vel,FF-al és mindel működik, ráadásul maxal jön.. -
Jo3y #50494 Sziasztok!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy melyik a jobb a warcryer vagy az overlord és hogy mik a különbségek közöttük azon kívül hogy az egyik party buffer a másik meg klán buffer (ha jól tum:).
A válaszokat most is előre köszönöm :).
Üdv.
-
Rash, fent a lila szöveg mögött megtalálod a megfelelő oldalt. -
_Vegeta_ #50492 Mennyél a picsaba kaknub. :D
A link nemmegy baszki. Ne idegelj. :D -
Hellosztok!
Lenne egy kérdésem! Most Dark Wizzard vagyok,40es lvl en,és a Spellhowler kasztváltót szeretném megcsinálni,de fogalmam sincs hogy mitr kell csinálni :(
Valaki pls írja már le pontosan,mit hova,mikor,stb....
Előre is kössz!!! -
Pukkka #50490 Szia neopunk =D -
Dark Avanger -
Prof William #50488 Ha egykezes kardot akarok emberként forgatni akkor mi legyek? -
zitusnak vagy acronak még nem döntöttem el. Nagy valószínűséggel acro lesz. Mondjuk zitusnak sincs elég manájateljesen felbuffolni úgyhogy később döntök mert úgyis csak 60%-os receptem van és az még messze van a kész bw tunictól
-
hogy mennek a dolgok? látom clanwar stb :P
szeki kinek kraftolod a bw-t? -
Culram #50485 Ha átjössz Sieghard-ra, szvsz megkapod megednak az NG top, majd a DG topot. A RisingSun csiszolja tehetségeit.
Más: még mindig nincs gépem :( -
WTB BW tunic pattern -
hello Pukkka :Ð -
Pukkka #50482 Az a link jó,csak kaknub vagy.
http://www.subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25 -
_Vegeta_ #50481 Ha neked lejon akk valami nagy baj van a gepeddel v az enyemmel. De megis fogadnek ra h az a link nemjo. :D -
OtheriS #50480 Volt egy kis szerencsém Gustinon, es most D Grade-ig a Top cuccokat tom megvenni
ezert nem naon szeretnem otthagyni Gustint
De még meglátjuk
-
gyere át sieg-re és sok magyarral fogsz talizi
-
OtheriS #50478 Hi all
Játszik valaki a Gustin serveren?
Jó lenne már talizni pár magyarral.. -
Huhh, most eleg rosszul erzem magam! 
Itt rinyalok, azt kozbe kiderul, hogy mar az elso megoldas is jo volt! Telleg a tuzfal volt a hibas.
Kiderult, hog nem 1, hanem 2 tuzfalam van. Na most az egyiket bekapcsoltam, a masikat pedig letoroltem, es mostmar csinal is valamit.
Bocsi mindenkinek, nektek volt igazatok, de nem tudtam, hogy 2 tuzfalam is volt.
Bocsi, remelem nem lesztek nagyon idegesek.
-
Gumbo #50476 www.subidubi.hu
innen le lehte szedni a c4es klienst -
Csőváztok tek tök!
Szerintem offon a lionheart meg a battle roar ugyanúgy műkszik mint a gladinál szóval a battle roar az 10 percig van fönn a lionheart meg max csak mental shieldel jo kb es max egy perces ha jól emléxem többit nemtom nem volt még csúnya büdi orcom sose