88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Akiről azt gondolja ellenség azt megöli. -
Hajra fiuk, nemsokan mi leszunk a fórumok 1. helyén... -
huh? Belilulni rajta. Nem érdemes stormbazera visszautni, amíg mérges addig ugysem érdekli mennyi pk pontja van, de nekünk mindíg jobb hátha egyszercsak az mj sapiját dobja agy a fegyóját. -
Jo3y #50919 Hm ez a Stormblaze mindenkit begyak v csak azokat akik meglopták? :D -
Block #50918 Haverom örök életében sps volt de pvp-ben ö is tudja hogy egy silence-s vari nagy veszély. Amúgy a kicsi overlodommal concentrationban mikor nemtudott kiutni az catbol az sps akkor full hp-val kivégeztem egy nállam 4-el nagyobb sps-t szal annyira nemkell isteniteni. -
Hali all, nah milyen az új event? ma már tesóm is űzi az ipart... :)
Most Tompival mi is találtunk egy kártyát, szóval lehet nemsokára mi is megyunk...
-
Bocs a láma kérdésért de mit jelent az, hogy flagelni valakire? -
Aki nem ismerné Stormblaze-t névről az egy törpe 75ös sub íjjásszal! Nem zavarja ha piros Adenben van clánhallja. 66-os HE-ként minden 2. lövésem miss volt rá!
Tehát fő szabály nem visszaflagelni rá! Ha látjátok fussatok. lvl 52alatt nem fogtok vele találkozni szerintem. Ha kerget akkor arra vigyázni nehogy mob öljön meg titeket mert akkor droppolhattok. -
najó #50912 jahm meg A betum sincs -
najó #50911 Első neki futásra ugytünik egy az egybe a tavalyi event jött ki R es a II-esből nincs még egyse,kb ezek a legritkábbak. -
najó #50910 vazze grat:)mondjuk ahol Szeki van ott drop terem:)mondjuk velem meg nem esett neki semmi,de ez általános igazság:)
jo majd figyelek az mxgre,pedig már tyc(egyik tagjuk) kezdett rendes lenni es adott legutobb 80%os rezt -
Jaj MXG-re figyelni !!
tegnap Martyr-ban StormBlaze megfekudt 1-2 mobtol és kidroppolta a +3as MJ nyakláncát :) amit Söndi szorgalmassan fel is vett :P
ezután kaptam egy PM-et hogy amig nem kapja vissza a nyakit vadászni fog ránk.. -
akkor a 2. nekifutásra tuti jó lesz :P -
najó #50907 na még kb2óra 33perc es kockulás:)addig még aluka,mert épp ittam valami szornyü elvileg ma lejáró tejet:))
semmit nem látok a képekből:) -
Az SPS nem jo pvpre:):)):):):):):):):):):)
Jólvan tanulgasd a lineaget még gy kicsit:)
Bocs ha sértő volt de nevetséges kijelentésre mást ne várj:)
Nem jó az sps pvpre:)

-
tegnapi party Szeki-vel ^^
észre sem vettük a földön csak mikor már felvettük :P:P pedig eléggé nagy :P
-
:) SPST 1vs1 ben a csak necro öli meg, silencet el sem castolod mire meghalsz:)
SH vs SPS SH 0 SPS 100 mass pvp ben esetleg meglep egy silesel de öket ölöm elsőként:) és kilövöm a castingból!
SPS own:)
Afejlödés C4 ben a regen buff 40% jobb igy azért más.
SPS iszonyat jól fejlödik szoloban egy SEvel 3x olyan gyorsan mind más két SEvel 4x 3 SE vel meg 5X lehet egy se es 2 ee:)
-
Odaírtam a képek alá! 

-
Anchort en is kaptam, meg sleepet, lassitot, de inkabb fejezzuk be a vitat faradt vagyok. 
-
Arról se feledkezzünk meg, hogy azért vannak olyan monstrák kivételessen (free szervereken) , amik varázsolnak is, sajna azok a varázslatok is full kamuk, ami l2j-n varázsol silens-t, vagy cancel-t, az offon átlagban eggyáltalán nem ezeket nyomja... (Party-ban doom knight-tól lvl 7-es archon) 
-
Ja ez lesz az ok... -
Azért ne felejtsd el, hogy pont egy L2j-s szerveren nem sok köze van a mobok beállításának az eredeti verzióhoz. Tehát amelyik szörnyet te lazán levered, az lehet offon simán megöl. -
figy mass pvp-ben talán igazad van, de pl.: siege alkalmából, vagy arena-n belül ez mind hülyeség, egyébként ezt meg megkérdőjelezném: cancel max a concentration levetelere jo . A cancel mindent leszed, ami rajtad van, még az ilyen Transfer plain tipusú skilleket is... (ja és még valami, amig nem lila az sps, addig a silens sem alkalmazható...) -
O most mondtak, hogy ott erosebbek a mobok. Ha ezt mondjatok megertem. Csak mert errol eddig nem volt szo, hogy ott sokkal erosebb szornyek vannak... -
Ja ertem. -
Max ha wind shacklet nyoim a mobra akkor tud szolozni...vagy persze lvl45ig a discrup undead+empower....utánna partyra van itélve és az így a jó elég nagy baj ha 1 support karinak szoloznia kell.... -
najó #50892 asszem sose fogod megérteni miért nem lehet szolozni egy SEvel,hagyjuk. -
mivel l2j-n bugosak a mobok/officialos modos free szervereken is...
fizetősön sokkal durvábbak a mobok... -
necronak anchor-ja is van am
-
"ha 6000x-es szerveren mész az egy dolog, hogy egy mob megölése szimplán egy vagy több szint, és nem azt nézed, hogy mielött megölöd a mobot alig van HP-d"
25x raten ugyanigy csinaltam, es ment ott is... es ott nem azert nekem is tobb mobot kellett olnom a szinthez. ott full buff, aztan ss+dual fegyver/fist, es igy 4-5 mobot leoltem, aztan heal-el felnyomtam a hp-m, es mentem tovabb. mivel csak healre hasznaltam manam az se nagyon fogyott, hp-t meg ugyebar toltottem heal-el is meg VR-el is. P.Atk-ja telleg kicsi, de en symbol-okat raktam magamra, aztan p.atk-ot kb 100-150-nel novelte, meg 2 atk.speed-est, es 687 atk.speed-el, meg kb. 300 p.atk-al nyomtam. igazabol a vampirical SZERINTEM nem nehez. meg vonatoztam is
(persze max. 3 mob). Szoval nemtom miert lenne annyival nehezebb off-on. Csak tobbet kene heal-elnem, nem? De mindegy, ne vitatkozzunk!
-
1. en az alap vampiric touch-ra, meg a wind strike-ra gondoltam 
4. azt pölö nem tudtam hogy a root az az m.atk-on alapszik :) aszittem minel magasabb a DEX annal tobbszor jon be, de akkor nem igy van... -
LOooool Adam, no comment! Figy, gondolkodj offos aggyal, nem free szerveressel... A shillien két kardal csak-csak tudna ölni, de a maga 1-2 K HP-jávan nem éppen tank jelölt, és ha 6000x-es szerveren mész az egy dolog, hogy egy mob megölése szimplán egy vagy több szint, és nem azt nézed, hogy mielött megölöd a mobot alig van HP-d, offon ugyanez a dolog, csak egy kicsit több mobot kellene leölnöd mint 1, és anyagi csőd lenne csak az egészből. Ijj+ root meg csak annyi, hogy rengeteget misselnél az ijjal és mire szintet lépsz, 1-2 hét, ha profi vagy, még akkor is elég időigényes lenne. A party supportolás kényelmes, és egyben kellemes, valamit hasznos is egy SE tulajnak, szóval sztem én bizti nem cserélném le a szupportot pár heti szenvedésért.. Aki nem ért velem eggyet, kérem jelezze... Köszönöm -
najó #50885 1.nincs varija
2.duallal kozel kerul amobhoz,meghal,kicsi a pdefje,kicsi a sebzése,igy kb egy buff alatt 10mobot tud kinyirni(hadd ne mondjam meddig tartott vele quest itemet szerezni:P), 6000*os szerveren vegulis azis jo xp:)
3.root+ij meg mindig kicsi a sebzése,kockazatos,meg altalaba a magas szintu mobok ezt leszarjak es nyomnak valami tavtámadast
4.azért van botja,mert ugy magasabb az matkja nagyobb esely a rootra,egy accumenes fegyo mondjuk talan jobb lenne,de epp nincs
-
Miert ne tudna a shillien elder sajat erobol xp-zni?? Ha harcos dual fegyoval megy akkor full buff - vampiric a legfontosabb - es oli a mobot, persze soulshot-al. O nem kap xp-t egyedul? Mert azt nem hinnem. Vagy off-on nem birja leutni a mobot, mert tul gyenge? Az is jo, ha varfegyoval megy, hogy root aztan lovi varazslattal, esetleg ij+root, szal ezt most nem igazan ertem, hogy miert ne tudna egyedul fejlodni... Na mind1 -
Én ithonról játszok, és nemhasználok routert. Ráadáasul 1-ik haverom be tudott lépni a felhasználónevemmel. Iszonyúan idegesít. -
Mire silencelnék az SPS-t, addigra megkapták a sleep-et, meg lehet, a cancel-t is. -
Culram #50880 Nekem öt IP-t kellett engedélyeztetnem a rendszergazdámmal, ne kérdezzétek mit adtam érte.
Lehet hogy nem csak IP-ket kell beállítanod, hanem portokat is. Ha van routered, probáld ki anélkül. -
wtb szekijoe :) -
Hát jah 
-
Az sps használja a mana regen skilljét, de hiába, gyorsabban lő full buffban, mint akármelyik vari, ezért iszonyatossan sokat kell ücsörögni. Nem azon van a hangsúly, hogy lassan töltődik a manája, hanem azon, hogy sokszor ül. Egy single farmer SPS átlagba 5 percet ül, 2 percet öl, najó, lehet, hogy bizonyos feltételek melett ez nem reális, de annyi a lényeg, hogy nem kell neki sok idő, hogy elnyomja a maga3-4000 manáját... (az elderek tényleg a legjobb megoldások egy vari box-olására, főleg ha shillienek) ja és mégvalami, soha a .... életben nem fog saját erőböl egy shillien felfejlődni magasabb szintre, csaki kizárólag ha supportként figyel egy kilences party-ban!