88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
"nem vagyok nagy kocka(napi 4-5 óra)" 

Várunk!!!
-
Jó, de offon játszol??? Fizetősön??? Csak mert akkor lenne egy tuti kis magyar klán ahol bizti mindig visszaköszönnek, feltéve ha a gépnél van akire ráköszönsz
-
Hat ez a webkartyas dolog nem akar osszejonni...Bepottyogom a kartyaszamot, ervenyeseget, meg a cvct, de folyamatosan ezt kopi ki:
Online Game Serial Code
Your card was rejected. The reason given was:
FRAUD SUSPICION
Ami annyit tesz ugyebar, hogy csalas gyanus. Hmm, vkinek vmi 5let? -
Rémember12 #51029 Eredetin, helyesbítek azért nem írt vissza klánbeli mert fagytam és nem mutadta :S (bocsee) amúgy még nem vagyok benn egy klánban sem minden áron be szeretnék kerülni 1 magyar klánba! -
Thx, valaszokat. Akko beizzitom a webkartyat. Nem vagyok nagy kocka(napi 4-5ora), de az legalabb legyen restart es laggmentes.... Tyrantot aze kerdeztem mert nem sok videon lattam. Kezdek 1 orc holgyemenyt, azt majd alakul:) -
van itt olyan akinek van még egy extra hely a bankkártyáján, és hajlandó lenne befizetni engem?
természetesen rögtön átutalom a pénzt
-
Midas kérésére:
~ Ephedra ménese ~
[/IMG]
-
A webkártyás átfutás: fizetek és utána logolok de ban amikor 1-2 óra. -
Várunk! 
Tudod hogy van healer/bufferekből sose elég
Tyrant offon is brutális, nekem volt és nagyon tetszett, sk-ról is csak jókat tudok mondani, bár őt annyira nem szeretik tanknak kevés hp miatt, de olyan karit csinálj amivel szivesen játszanál. Bármilyen is lesz, el fog férni a klánban!
Én dombornyomott Mc-vel fizetek, de Viza is teljesen jó -ahogy rákattintasz hogy befizetnéd az accot (gyors visszaigazolás a banktól hogy a kártyával minden ok és) azonnal be is tudsz lépni
-
Raszanom magam, en is megyek offra... Par kerdes: Webkartyanal menni az atfutasi ido, hogy ervenyes legyen az acc.? Es melyikkartyat valaszam(Visa, Mc...)? Tyrant offon milyen? Bar vonz az Sk is... Vagy inkabb bufferre lenne szuksegetek? -
Jo3y #51022 Hali!
Hát a Bishop szerintem az a kari ami direkt partira vagy az ien nagyobb összejövetelekre lett kitalálva. Erössége a gyogyitás bár van néhány hasznlható buffja is, 1edül max undead-eken tud fejlödni. Gyengesége is ez hisz csak undeadek-et tud ölni,csapkodnia mobokat kardal v isemivel azmeg bazinagy hülyeség xD
Arra figyelj hogyha játszol akkor probálj partit keresni, hisz 1 healerrel bárki partizna,szerintem :) -
transceps #51021 Bishopról tud valaki infot? Erőssége, gyengesége. Kinek volt már mire kell figyelni stb. Előre is köszönöm. -
Köszi! -
A high pirestnek, pl Giranban :) -
Hi
Nem tudja valaki, hogy az elf Spellsinger kasztváltónál kinek kell adni a 3 db Markot, hogy Spellsinger legyek? -
Culram #51017 Te eredetin játszol hogy nem fizettél érte? Biztos klánbeli volt? Benne vagy már valamilyen klánban? -
Rémember12 #51016 Estét, fszom találkozdtam klánbeliekkel írtam nekik nem írnak vissza :(( mit nem adnék ha taliznék 1 magyarral és írna is vissza :DD -
Mi az az aoe? Meg a boxolas? Es a farmolas? Bocsi a hulye kerdesekert -
Rémember12 #51014 cobra ha amit írtál nekem jött akkor nem fizedtem érte semmit...:P -
Rémember12 #51013 Kösszeee, egyépként úgy is megkapod hogy Optciók és ott a legfölső csak ott ki írja a játékosok neveit és azokra rá klikkelve megkapod a privit még 1x kössssszz!! -

-
Köszi mindenkinek, milyen jó hogy 70+ varikhoz kell ez a seed of wind, az életbe nem jöttem volna rá :DDD -
Culram #51010 Sok emberéletbe került hogy meggyőzzem őket. :D -
Culram #51009 A pm=private message. Csak ő látja amit neki írsz. azt úgy kell, hogy a chat ablakba beírod "<játékos neve> <szöveg> (pl.: "Eneath Hali.) -
Culram #51008 Azé nem kell lebaszni. Nem mindenki tud rögtön vezetni olvasás után. :D -
Kiadtál 10e + havi 3e Ft-ot a játékért és még a legalapabb dolgoknak se néztél utána? Én még free kezdés előtt is 1 hétig csak olvastam, hogy mi hogy van a játékban. Lineage2.com-on egyébként minden elég jól le van írva, csak alapfokú angol tudás kell hozzá. -
najó #51006 persze ez csalás hogy ezt kilehet rakni:) -
Rémember12 #51005 1:kössz hogy segítesz 2:eltudnád magyarázni mi az a pm 1 kb 2napja játszhatok a játékkal szal nagyon kezdő vagyok :S:$ -
Culram #51004 Event Rulez!!!
-
Culram #51003 Hát ha bentvagy szerveren, pm-ezz Shanway-re, mAilka-ra, Taraka-ra. Asszem ők képesek bevenni a klánba, de milka biztos. Vagyha ez a Bacchus12 a karineved, lehet nem felejtik el, és majd kereshetnek ők is. De keressed őket, vagy a többieket. -
Rémember12 #51002 Hello! engem az érdekelne hogy hogyan tudok egy magyar klánhoz csatlakozni? (Bacchus12) -
Jo3y #51001 ez a seed of wind, télleg az erösseb varázslatokhoz kellenek :)
kell a demon windhez..ami az 1ik legerösseb varázslatod lesz,aztán az aura symphony-hoz és végül az elementál elemental storm. az utobbiho 3 seed szökséges (fire,water,wind).
remélem tudtam segiteni és érthetö volt :D -
A seed-ek a legerősebb támadóvarázslathoz kellenek (Aura symphony, meg ne mtudom mi a másik). 2 vagy 3 különböző seedet rá kell rakni az ellenfélre (pár másodpercen belül), majd jöhet a támadóvarázslat az egyik varázslótól. Nézd meg a skilleket, ott értelmesebben le van írva, mint amit én ilyen későn Win reinstall és hibakeresés után tudok produkálni
-
Volt már néhány kisérletünk, eddig inkább csak vitte az xp-t ahelyett hogy hozta volna... 

Esetleg valaki felhomályosíthatna (pls) mi a fenére jó az a béna seed of wind

-
-
Sanca #50994 Miertnem CDL-ezel? -
Jo3y #50992 :) -
LOL 

[/IMG]
-
Serult a fajl, meg nincs vege a fajlnak meg ilyenek.
Legujabb winrarral...
-
Na hi!
Innen újra le lehet majd egy órán belül szedni, most el kell mennem! (Shan-ékkal van talim) Addig is BB