88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hát mitmondhatnék:)! LVL68 SPS = HÁREM -
hmmz hmmz hát nem tom ez nekem naon nem teccik :( cegény IC sek nek kell, hogy teccek de azért ez kicsit izlésficamos már boccs 

-
Van a manor manager, akitől lehet venni a magokat és az aratót. A magot bele kell rakni a mobba megölése előtt, majd ki lehet szedni az aratóval a kikelt magot (pontosan nem tudom hogy megy, free-n mostanában csinálgatják csak a működését). Utána a magokat be lehet váltani a manor managernél alapanyagra. -
Jo3y #51361 Jahogy lol xD
Szal végülis ez egy ien quest féleség? vagy csak amit a farmerebotok leölnek mobokat te azoknak veszedel a cuccait? :D
mert nem éppen érthetö de tény hogy nagyonjól hozza a matikat :)
ien kéne emg coallal és varnish-al :D -
-
Jah mold lubricant lenne a másik lehetőség -de azt még 1x sem sikerült a farmerek elől akárcsak 1db-t is elszedni beváltásnál 

10 twin codran 35ccoalt hoz :)
Ez még c3-ban volt -sajna c4-ben elköltözött a tuti helyről a botparty, túl kevés mob lett
Persze nem tartana semeddig másik csapatot kereseni -csak marha unalmas menni velük és cobolozni
-
Nah szép... 
Accaunt expired nekemis csak aza baj hogy az illető külföldön van és nemtom elérni
-
Jo3y #51357 wáoh xD
ez azért szép termés :)
hogy müveled? a twin cordan-ok ért kapsz charcoalt? -
Persze VOP meg SC sokkal jobb :D -
Jaja nagyon megéri beállni botpartyk mögé -csak gyorsnak kell lenni 
[/IMG]
1-2 Óra és egész jó termés jön össze ha az embernek van türelme

[/IMG]
-
Köszi, de nem az elolvasással voltak gondjaim! Amúgy télleg tök értékes 1k-ért megveszik a boltba! 

Nem tud neki esetleg valaki valami gyakorlati hasznot???
-
Culram #51353 Az egy értékes ékkő ami zölden fénylik(világit) a napfényben, és vörösen a holdfényben. Eladhatod a boltban. Amúgy nem tudom :D Biztos valami questitem, egy a sok közül aminek semmi értelme nincs, csak eladni. -
20 perc seedelés a farmerekkel 
-
Nem tudja valaki hogy ez mi a francra jó??? 
[/IMG]
-
-
Jaja Doom! 
(Csak a cipőcskéje drake Vipinek ezen a régirégi képen)
[/IMG]
-
Doom -
Már megy
-
Account expired 

Remélem ha hazaérek akkor össze tudok szedni elég zsetont
-
jah -
A BW-s csajnak CryStaff vana kezebe? -
Gumbo #51343 A BW-s csajszira szavazok én is :) -
én maradok a Doom-nál :p remélem jól emlékszem :D:D:D -
Uh egy olyan tundérkét kérek húsvétra, ameik BW-ben van.
-
Nagyon tuti! 
-
G_ArchAngel #51339 Lineage bemutató hostessei:) -
Grat -
Végre ma meglett a 40 és kasztváltó is! 20nap alatt, nem is olyan nagy ördöngőség 
-
Szerintem olyasmi lehet hogy aki talál egy ilyen nyuszit azt a nyuszika megáldja , ennek keretében kap valami extra skillt meg valami "szerencsét" -ez elvileg egész évre hatni fog és ez az év neki "bőséges" lesz -gondoom droppok esélye nő kicsit... Biztos jól elbújnak majd a nyulak... 

Amúgy felesleges találgatni úgyis csak akkor fog kiderülni minden amikor már elkezdődött
-
New see?
Kira! Es ez az event mit takar? olni kell a nyuszikat, és vmelyikből kiesik pár értékes droop? vagy lehet hogy csak borulunk tőlük, mint a kocsmában "race again"?

-
Nyuszis event!!! 
[/IMG]
-
80%??????
Nah ezt nem hiszem el...Hüle nuuuuker

Nah majd ma akkor mailka bát meg engem is kell ám húzni
Szekibá remélem este már te is leszel már mint ingame
-
Az event alatt nekunk 69en is ennyi jött össze 

Sajna amióta nincs ez az ösztönző betűzés sokkal lassabb
-
Uh ne beszélj ilyen nagy (%)számokról mert elsírom magam! 
-
Nem!! miért 67 esen egy nap 80%az gáz? -
OMG Góódibá hogy sose bírsz aludni... 
Egyébként mi pilgrimsbe nagyon könnyen tudtunk fejlődni szóval énnis azt ajánlom:) -
pirlgims!!! dionból portáljatok partisan -
Sziasztok! Ti melyik katakombat vagy necrot tudjátok ajánlani lvl34es warriornak terelni 2 healerrel? -
Hmm, igaz, nem azt kellett volna irni, hogy egyiken sincs, csak azt nagyon kevesen. En azota mar 40+ free szervert probaltam, es egyiken se talaltam...
-
Nézd meg itt:
http://lineage.pmfun.com/list/quest/orc-raider
De ne azt a térképet ami ezen az oldalon van, mert az rossz helyen mutatja az orkokat, hanem ami a linkekre bejön, azt nézd.
[/IMG]