88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Én ezt a hsz-t is torolnem! 
-
nem is tudtam, hogy ilyen nagyot nöttél Gathersw ?! -
THE DAHAKA3 #51534 tudna valaki küldeni 1 olyan oldalt, ahol képpel együtt rajta vannnak az s-es fegyverek ? -
nem csak l2j? tippelek , játszottál más tört serveren is :D:D:D:D ... a másik meg , nem számít mennyire "nem" kedveled őt , ő a "házigazda" ezt legalább tiszteletben tarthatnád
-
Elég durva, hogy több a CP-je, mint a HP-ja, pedig az se kevés. -
Fullbuffos íjjász vagy vazsi ha rákészül, nem engedi közel ugyanúgy lepuffantja, ráadásul te egy szarházi L2j-s x ezres rates szerver alapján osztottad itt az észt. És ha jól emléxem megkértelek rá, hogy kerüld el a topikot. -
Sanca #51529 Alliance emp, wtf? Van a clanunkban is 1 hero OL, de ha jol tudom o nem szokott ilyet kasztolgatni. Ez vmi 78-as skill? -
Block #51528 Bezzeg mikor én mondtam mekkora penge az ol akkor minden nagy penge fikázta hogy bármi lveri pvp-ben... :P -
"Warlord-os partyba még beveszik esetleg" << -- de ha pvp, raid, vagy ostrom van akkor mindenki OL buffokat akar, ez nagyon hálátlan dolog a többi játékostól! -
hát ez az, kinek van pénze, de főleg ideje 3 accot vinni, szomorú, hogy ez a játék még mindíg leginkább a pénzről szól! -
Jaredi végigszólózta, nagyon ritkán party, prophet + SE buffban(mindkettő sajátja)
Ha az OL nem finanszíroz meg buffert magának akkor csak paryt a barátokkal vagy Warlord-os partyba még beveszik esetleg. -
ha megnézek egy ilyen OL pvp videót akkor valami iszonyatos késztetést érzek arra, hogy újra a hivatalos szerveren játszak... DE ...aztán eszembe jut, hogy egy 75+os OL karakterben kb. 2 év minden szabadieje benne van ami csak farmolás, (megjegyzem, én pl azért hagytam abba, mert hiába volt akkoriban a legtöbb magyar a szervereken, hiába volt IC, senki, ismétlem SENKI nem vitt partiba egy lvl52-es OL-ot) akkor meg felforr az agyvizem és már meg is bántam, hogy megnéztem a videót!
-
Hogy a jóóó K***a eletbe
ott esett elottem a bot partynak a dc helmet es el akarja nekem adni 120 milalert nane....
kertem 60 ert, erre aszongya megvar mig lesz 120 millam!!!!
-
volt rajta bd tanc csak az ezen a kepen mar leesett az +++ cast speed es +++ m attack..
a masodik skill ikon az a Wild Magic amito ltobb magic criticalt losz
az utolso kek skill az meg az uj C4 skill az un. allyance empower
-
pedig még csak nincs is full buff rajta, lol, bár van olyan buff rajta amit én már nem is ismerek :D
Kiváncsi lennék full buffban milyen értékeket ér el a csávó?! -
Jo3y #51520 LOL kegyetlen 1 állat ez az OL :D
Bár az a playa nevü necro ami vmi human harcosbol lett összehozva se semmi :D
Az is aprit rendesen :)
De legjobban az tetszett amit a marciusi vidben csapott asszem fgben :D
Okosan játszott látszik van mögötte pár év tapasztalat :)
vannak még ien videk többi kasztról is? :D -
az overlord seal of suspension skillje csökenti a sillek töltődését. és hazsnálatát lassítja. Bár ez debuff
-
Kár hogy az unalmas dolog
-
megeccer:
nem eppen gladik, sot 76 os is van koztuk -
kerlexepen
http://img238.imageshack.us/my.php?image=4vs1saints4172006x0ut.jpg [/IMG]
nem eppen gladiatorok... -
Sanca #51515 Jo hat a DD az relativ. 4 db gladit lehet hogy en is kinyirnek:D Meg gyakori a felirat is hogy warsmith DD LFG:DD -
Itt találhattok néhány OL-es videót, bár nem 78-as hero, hanem csak 72-73-as OL, de iszonyatos dolgokat tud müvelni... Mindenkinek ajánlom az erika februar - marcius 2006-ot, isteni (szó szerint)
-
nincs vmi videó róla ahogy pvpzik? :o -
Nem mert Warcryerek a legleechelősebbek a játékban. 
-
Diniz azért ugye nem kell megbánnom hogy warcryer lettem ? 
-
ne tudd meg...egy 78 as OL aki mellesleg HERO 4 db DD t nyirt ki saintsban egyedul... eleg durva a OL hero..5200 cp je van selfbuffok a legjobbak, debuffok stb... -
Grat. Jó újra látni a valaha volt legkeményebb harcos sámánt :D -
THE DAHAKA3 #51508 c4-esek -
THE DAHAKA3 #51507 van olyan oldal, ahol az összes raid boss rajta van képpel -
éppen tegnap néztem a piacon, hogy jéé itt egy Gugger /meglepödtem rendesen/. :)
-
Hát itt egy kép a karimról, csak mert beszéltem gugger-rel, és megvettem tőle az accát... (Sajnálom, ha valakit ez zavar).
-
THE DAHAKA3 #51504 szerintem a subira gyere, az jobb -
Melyik buff csökkenti a skilles támadás idejét, újratöltődését? -
Egy hawkeye milyen értékekkel rendelkezik? Igazából a snipe skillje érdekelne hogy mennyit dob a p.atk -ján 
-
Tomasius #51501 Ha ez NF-en volt akkor már javítva van! -
hát eddig nalunk is így volt, aztán azt mondták, hogy bug a 10 mp-es visszatöltődés és felvitték majd 1 percre. :(( -
Sanca #51499 Buffolva sokkal gyorsabb elvileg, kb a fele. (nem tudom pontosan, ijasznal a speckok igy mukodnek, gondolom daggernel is) -
C1-ben 11 sec volt, gondolom nem nagyon változtattak ezen. 40 manáról és 1107-es power-ről indul. L2Guide-ot szedd le valahonnan, abban benne van az összes C1 skill adata. -
Huh hajnal 3kor még béke volt. Fasza lesz in Clan Warban eggyütt xp-zni. ILU szerintem még ne lépj ki! Beteszteljük. Sajna ma nem tudom mikor leszek mert céges drinkparty van. -
srácok! Egy treasure hunter megmondaná nekem, hogy off szerveren mennyi idő alatt töltődik vissza deadly blow?