88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Én ezt a hsz-t is torolnem!
  • Gugger
    nem is tudtam, hogy ilyen nagyot nöttél Gathersw ?!
  • THE DAHAKA3
    tudna valaki küldeni 1 olyan oldalt, ahol képpel együtt rajta vannnak az s-es fegyverek ?
  • BEAST #51533
    nem csak l2j? tippelek , játszottál más tört serveren is :D:D:D:D ... a másik meg , nem számít mennyire "nem" kedveled őt , ő a "házigazda" ezt legalább tiszteletben tarthatnád
  • Cobra.
    Elég durva, hogy több a CP-je, mint a HP-ja, pedig az se kevés.
  • GAthersw
    Fullbuffos íjjász vagy vazsi ha rákészül, nem engedi közel ugyanúgy lepuffantja, ráadásul te egy szarházi L2j-s x ezres rates szerver alapján osztottad itt az észt. És ha jól emléxem megkértelek rá, hogy kerüld el a topikot.
  • Sanca
    Alliance emp, wtf? Van a clanunkban is 1 hero OL, de ha jol tudom o nem szokott ilyet kasztolgatni. Ez vmi 78-as skill?
  • Block
    Bezzeg mikor én mondtam mekkora penge az ol akkor minden nagy penge fikázta hogy bármi lveri pvp-ben... :P
  • Gugger
    "Warlord-os partyba még beveszik esetleg" << -- de ha pvp, raid, vagy ostrom van akkor mindenki OL buffokat akar, ez nagyon hálátlan dolog a többi játékostól!
  • Gugger
    hát ez az, kinek van pénze, de főleg ideje 3 accot vinni, szomorú, hogy ez a játék még mindíg leginkább a pénzről szól!
  • Szekijoe
    Jaredi végigszólózta, nagyon ritkán party, prophet + SE buffban(mindkettő sajátja)
    Ha az OL nem finanszíroz meg buffert magának akkor csak paryt a barátokkal vagy Warlord-os partyba még beveszik esetleg.
  • Gugger
    ha megnézek egy ilyen OL pvp videót akkor valami iszonyatos késztetést érzek arra, hogy újra a hivatalos szerveren játszak... DE ...aztán eszembe jut, hogy egy 75+os OL karakterben kb. 2 év minden szabadieje benne van ami csak farmolás, (megjegyzem, én pl azért hagytam abba, mert hiába volt akkoriban a legtöbb magyar a szervereken, hiába volt IC, senki, ismétlem SENKI nem vitt partiba egy lvl52-es OL-ot) akkor meg felforr az agyvizem és már meg is bántam, hogy megnéztem a videót!
  • B@lu
    Hogy a jóóó K***a eletbe

ott esett elottem a bot partynak a dc helmet es el akarja nekem adni 120 milalert nane....

kertem 60 ert, erre aszongya megvar mig lesz 120 millam!!!!

• B@lu
    volt rajta bd tanc csak az ezen a kepen mar leesett az +++ cast speed es +++ m attack..
    a masodik skill ikon az a Wild Magic amito ltobb magic criticalt losz
    az utolso kek skill az meg az uj C4 skill az un. allyance empower
  • Gugger
    pedig még csak nincs is full buff rajta, lol, bár van olyan buff rajta amit én már nem is ismerek :D

Kiváncsi lennék full buffban milyen értékeket ér el a csávó?!
  • Jo3y
    LOL kegyetlen 1 állat ez az OL :D
    Bár az a playa nevü necro ami vmi human harcosbol lett összehozva se semmi :D
    Az is aprit rendesen :)
    De legjobban az tetszett amit a marciusi vidben csapott asszem fgben :D
    Okosan játszott látszik van mögötte pár év tapasztalat :)
    vannak még ien videk többi kasztról is? :D
  • ZsuzS
    az overlord seal of suspension skillje csökenti a sillek töltődését. és hazsnálatát lassítja. Bár ez debuff
  • ZsuzS
    Kár hogy az unalmas dolog
  • B@lu
    megeccer:

nem eppen gladik, sot 76 os is van koztuk
  • B@lu
    kerlexepen

http://img238.imageshack.us/my.php?image=4vs1saints4172006x0ut.jpg [/IMG]

nem eppen gladiatorok...
  • Sanca
    Jo hat a DD az relativ. 4 db gladit lehet hogy en is kinyirnek:D Meg gyakori a felirat is hogy warsmith DD LFG:DD
  • pharao
    Itt találhattok néhány OL-es videót, bár nem 78-as hero, hanem csak 72-73-as OL, de iszonyatos dolgokat tud müvelni... Mindenkinek ajánlom az erika februar - marcius 2006-ot, isteni (szó szerint)
  • Tufa
    nincs vmi videó róla ahogy pvpzik? :o
  • Taptarap
    Nem mert Warcryerek a legleechelősebbek a játékban.
  • ZsuzS
    Diniz azért ugye nem kell megbánnom hogy warcryer lettem ?
  • B@lu
    ne tudd meg...egy 78 as OL aki mellesleg HERO 4 db DD t nyirt ki saintsban egyedul... eleg durva a OL hero..5200 cp je van selfbuffok a legjobbak, debuffok stb...
  • Gugger
    Grat. Jó újra látni a valaha volt legkeményebb harcos sámánt :D
  • THE DAHAKA3
    c4-esek
  • THE DAHAKA3
    van olyan oldal, ahol az összes raid boss rajta van képpel
  • Taptarap
    éppen tegnap néztem a piacon, hogy jéé itt egy Gugger /meglepödtem rendesen/. :)
  • TruBy
    Hát itt egy kép a karimról, csak mert beszéltem gugger-rel, és megvettem tőle az accát... (Sajnálom, ha valakit ez zavar).
  • THE DAHAKA3
    szerintem a subira gyere, az jobb
  • Cobra.
    Melyik buff csökkenti a skilles támadás idejét, újratöltődését?
  • ZsuzS
    Egy hawkeye milyen értékekkel rendelkezik? Igazából a snipe skillje érdekelne hogy mennyit dob a p.atk -ján
  • Tomasius
    Ha ez NF-en volt akkor már javítva van!
  • Yossarian
    hát eddig nalunk is így volt, aztán azt mondták, hogy bug a 10 mp-es visszatöltődés és felvitték majd 1 percre. :((
  • Sanca
    Buffolva sokkal gyorsabb elvileg, kb a fele. (nem tudom pontosan, ijasznal a speckok igy mukodnek, gondolom daggernel is)
  • Cobra.
    C1-ben 11 sec volt, gondolom nem nagyon változtattak ezen. 40 manáról és 1107-es power-ről indul. L2Guide-ot szedd le valahonnan, abban benne van az összes C1 skill adata.
  • Szekijoe
    Huh hajnal 3kor még béke volt. Fasza lesz in Clan Warban eggyütt xp-zni. ILU szerintem még ne lépj ki! Beteszteljük. Sajna ma nem tudom mikor leszek mert céges drinkparty van.
  • Yossarian
    srácok! Egy treasure hunter megmondaná nekem, hogy off szerveren mennyi idő alatt töltődik vissza deadly blow?