88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Culram #51623
    OFF:
    Kimerült az accom. :(
  • Sanca
    "wujksnm is me id" utan mi all? Elvileg ha wujksnm 1 player, es akkor banoljak a sracot ha peticiozod, ugyanis, a scammeles odaig legalis, amig a scammer nem allitja azt hogy o 1 masik player.
  • pharao
    Chara ha egyszer összefutnánk ventrin megtárgyalhatjuk....
  • pharao
    XT!!! (kicsi Géem a subin) Tessék válaszolni a tudatlanok kérdéseire!!! . Tompi errol a karihúzásról meg annyit, hogy tesóm a vesztébe rohan mindig (rossz időben rossz helyen)
  • ZsuzS
    ,,Egy hawkeye milyen értékekkel rendelkezik? Igazából a snipe skillje érdekelne hogy mennyit dob a p.atk -ján ,,

Ez még mindig érdekelne
  • Gumbo
    inkább ide rakdd be, mert az ilyenben nem vagyok akkora pr0
  • matamm
    Sztem csak az a baj h tesóddal partyztál :D ha így haladsz még a végén utol érsz:O
  • GamerAdams007
    Ha visszakapom a gepem ujratelepitesbol (ari virus kovetkezmenye), akkor majd lescreenshotolom, es berakom ide, vagy privibe linked kuldok vagy valami. Most meg varom a gepem :D
  • Gumbo
    talán ha látnánk milyen crit errorral dob ki
  • GamerAdams007
    Nekem nincs huzva a procim, alap erteken van.
  • BEAST #51613
    amikor anno officialon játszottam nekem is rengeteg crit errorom volt, lehet hülyén hangzik de amíg húztam a processzort addig csinálta , miután visszaállítottam az alap értékre minden rendbejött ... fogalmam sincs miért csinálta , de mást nem változtattam akkoriban
  • TruBy
    Nah mai fejlodes eddig: Találtam egy kva jó helyet, amivel jól lehet XP-zni...
    40%-ot szedtem ossze, és kb 6% haltam, így a 40%-ot gyorsan elvesztettem :D
    tegnap tompi warlordal nyomtuk, azzal 70%+, és nem haltam egyszer sem...
    talán lehet hogy télleg 2*/-es az 53-as szint, vagy lehet hogy új kari átok, és még nem melegedtem bele ^^
    Mindenesetre az OL qva brutál. I Love It!
  • Gumbo
    szép színes btűk fenn
  • Looooser
    Helló nem tud valaki egy ingyenes MAGYAR szerver listát plz
  • GamerAdams007
    Valaki tudna nekem ismertetni a 3 toros kasztot? Hatranyok/elonyok... stb.-re gondoltam, koszi.
  • GamerAdams007
    Igen szakember, most visszakerdeztem, es aszonta, hogy o ilyet nem mondott, lehet, hogy nem nekem akarta mondani, mert kozbe massal is beszelt XD szal lehet, hogy az valaki masnak szolt most javitunk egy kicsit a gepemen, ugyhogy lehet hogy mostmar nem lesz ennyi gondom vele :)
  • GAthersw
    Nekem van itthon egy, ha kell szólj, télleg jó (volt 10 éve) az :P
  • mAilkaEVO3
    "szakember" ??? omfg :) hát ott se vásárolnék még a végén rmdumál egy 3dfx voodoo-t hogy az jó :)))

critikálhoz köze nicns a sávszeélhez :) L2 max 2k/sec-el kommunikál szal az 56K-s modemnek si a töredéke (GYK: ez nem azt jelenti, hogy a modemmel is jól lehet jáccani) mig freeztem nekem is iszonyat sok critical votl de offin nem annyire sűrűn :) ez inkább a kliens vagy a géped miatt van SZVSZ.
  • Gumbo
    van
  • GAthersw
    Nem, nem ilyász, hanem íjjász-ra gondoltam, nem tudtam, hogy ilyen táp magas szinten a soul guard. Az élet szívás rangeje van akkora mint az íjjászé?
  • GAthersw
    Critical errort nem kapsz a megosztott net miatt, 64k-s modemmel is játszottak már Lineage2t, crit errort a te kliensed hibája, windows rendszerfájlok hibája miatt kaphatsz, vagy ha egy olyan free szerveren játszol ahol kellett volna update de nem csináltad meg és valaki módosított cuccokba jár és a környéken vagy akkor kaphatsz.
  • xt198
    leirtam, és nem fogadok semmilyen pm-et ezzel kapcsolatban, kthxbb
  • GamerAdams007
    Looool Tituska most nezem csak a neved!! xt198???? most neztem subidubi oldalat es a hirek koze egy xt198 nevu ember irta be, hogy karbantartas, az is te vagy??? :O Csak mert ha igen, akkor privibe elmondhatnad mi lesz a subival :)
  • ZsuzS
    a kiszolgáló nem elérhető ...
  • GamerAdams007
    Nalam nem NEHANY crit van. Egy nap legalabb 20-30!! De talan ha offra atlepek ott nem lesz, es akkor meg szerver oldali hiba volt. :)
  • Tufa
    Jó akkor azért kapod a criticálokat mert sávszélesség problémád van.
    Ezalapján akkor az én 3mbites vonalam is problémás, mert előfordul néhány crit...
  • GamerAdams007
    A host fajlba irom be az ip-t, ez nem olyan free szerver, amihez kulon sajat klienst kell letolteni, tehat a jatek fajljain semmit nem modositok, csak a windows host fajlba beirom az IP-t.
  • Tufa
    Szted hogy mész fel free szerverre???
    [fáj..]
  • GamerAdams007
    A kliensen semmi nincs modositva!
  • Tufa
    talán az hogy módosított kliens..
    omg
  • GamerAdams007
    Számítástechnikai szakember ismerosom mondta, hogy az egyik legfobb ok ez lehet, de akkor meghallgatnam a te velemenyed is, mert hatha az megoldja a dolgot :)
  • GamerAdams007
    Na azert ennyire nincs sok kedvem 25 alatt maradni :) Inkabb felnyomok 1 karit, es kesz. DeLVLezes 1x raten... hat sztem haggyuk, igyis 3x-hez szoktam most :)
  • Gumbo
    sztem ez nem a sávszélesség miatt van
  • GamerAdams007
    Az lesz, meghozza toros szerintem (meg mindig nem dontottem el )
  • GamerAdams007
    Nekem mindenfelekeppen solokari kell. Nem azert, mert nem szeretek partizni, hanem azert, mert itthon a net 4 gepre van szetosztva routerrel, ezert savszelessegi gondok miatt bnagyon sok criticalom van! Képzeld el: bevesz partiba, kidob a gep. visszalepek, bevesz megint, megolunk 2 mobot, kidob a gep. Van, hogy 15-30 percenket kicriticaloz, es ez a partitarsnak eleg idegesito lehet. Ezert kell nekem solokari, mert ha kidob visszalepek, es folytatom tovabb, de nem idegesitem a partitarsam az eltuneseimmel.
  • GamerAdams007
    trainparty? az mi is?
  • Padidiver
    Csáásztok! Gordi van?
    Bazzeee Lionnán legyakták Valakast!!!
  • Szekijoe
  • Gordis2k
    Vagy a Rising sun modszer:)!

O u make dwarf good:)

i am laging can u get weapon in hunters?
    i need to go to hunters come
    5 perc es altalaba pm ez! i am here
    mire te sry i miss i am in aden
    mire 5 bol egyszer nem adja fel elmegy adenba:)
    te meg sry my group go to goddad raid i need to go:)
    volt ,hogy a barom giran aden utat megtett 2x
  • najó
    durva,igaz eddig csak a BT1-et neztem meg,uprising siman nyert,3vs3 1vs1 elég vicces volt:)