88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Culram #51623 OFF:
Kimerült az accom. :( -
Sanca #51622 "wujksnm is me id" utan mi all? Elvileg ha wujksnm 1 player, es akkor banoljak a sracot ha peticiozod, ugyanis, a scammeles odaig legalis, amig a scammer nem allitja azt hogy o 1 masik player. -
Chara ha egyszer összefutnánk ventrin megtárgyalhatjuk.... -
XT!!! (kicsi Géem a subin) Tessék válaszolni a tudatlanok kérdéseire!!! 

. Tompi errol a karihúzásról meg annyit, hogy tesóm a vesztébe rohan mindig (rossz időben rossz helyen)
-
,,Egy hawkeye milyen értékekkel rendelkezik? Igazából a snipe skillje érdekelne hogy mennyit dob a p.atk -ján ,,
Ez még mindig érdekelne
-
Gumbo #51618 inkább ide rakdd be, mert az ilyenben nem vagyok akkora pr0 -
Sztem csak az a baj h tesóddal partyztál :D ha így haladsz még a végén utol érsz:O -
Ha visszakapom a gepem ujratelepitesbol (ari virus kovetkezmenye), akkor majd lescreenshotolom, es berakom ide, vagy privibe linked kuldok vagy valami. Most meg varom a gepem :D -
Gumbo #51615 talán ha látnánk milyen crit errorral dob ki -
Nekem nincs huzva a procim, alap erteken van. -
amikor anno officialon játszottam nekem is rengeteg crit errorom volt, lehet hülyén hangzik de amíg húztam a processzort addig csinálta , miután visszaállítottam az alap értékre minden rendbejött ... fogalmam sincs miért csinálta , de mást nem változtattam akkoriban
-
Nah mai fejlodes eddig: Találtam egy kva jó helyet, amivel jól lehet XP-zni...
40%-ot szedtem ossze, és kb 6% haltam, így a 40%-ot gyorsan elvesztettem :D
tegnap tompi warlordal nyomtuk, azzal 70%+, és nem haltam egyszer sem...
talán lehet hogy télleg 2*/-es az 53-as szint, vagy lehet hogy új kari átok, és még nem melegedtem bele ^^
Mindenesetre az OL qva brutál. I Love It!

-
Gumbo #51611 szép színes btűk fenn -
Helló nem tud valaki egy ingyenes MAGYAR szerver listát plz -
Valaki tudna nekem ismertetni a 3 toros kasztot? Hatranyok/elonyok... stb.-re gondoltam, koszi. -
Igen szakember, most visszakerdeztem, es aszonta, hogy o ilyet nem mondott, lehet, hogy nem nekem akarta mondani, mert kozbe massal is beszelt XD szal lehet, hogy az valaki masnak szolt
most javitunk egy kicsit a gepemen, ugyhogy lehet hogy mostmar nem lesz ennyi gondom vele :)
-
Nekem van itthon egy, ha kell szólj, télleg jó (volt 10 éve) az :P -
"szakember" ??? omfg :) hát ott se vásárolnék még a végén rmdumál egy 3dfx voodoo-t hogy az jó :))) 

critikálhoz köze nicns a sávszeélhez :) L2 max 2k/sec-el kommunikál szal az 56K-s modemnek si a töredéke (GYK: ez nem azt jelenti, hogy a modemmel is jól lehet jáccani) mig freeztem nekem is iszonyat sok critical votl de offin nem annyire sűrűn :) ez inkább a kliens vagy a géped miatt van SZVSZ. -
Gumbo #51605 van -
Nem, nem ilyász, hanem íjjász-ra gondoltam, nem tudtam, hogy ilyen táp magas szinten a soul guard. Az élet szívás rangeje van akkora mint az íjjászé? -
Critical errort nem kapsz a megosztott net miatt, 64k-s modemmel is játszottak már Lineage2t, crit errort a te kliensed hibája, windows rendszerfájlok hibája miatt kaphatsz, vagy ha egy olyan free szerveren játszol ahol kellett volna update de nem csináltad meg és valaki módosított cuccokba jár és a környéken vagy akkor kaphatsz. -
leirtam, és nem fogadok semmilyen pm-et ezzel kapcsolatban, kthxbb -
Looool Tituska most nezem csak a neved!! xt198???? most neztem subidubi oldalat es a hirek koze egy xt198 nevu ember irta be, hogy karbantartas, az is te vagy??? :O Csak mert ha igen, akkor privibe elmondhatnad mi lesz a subival :) -
a kiszolgáló nem elérhető ... 
-
Nalam nem NEHANY crit van. Egy nap legalabb 20-30!! De talan ha offra atlepek ott nem lesz, es akkor meg szerver oldali hiba volt. :) -
Jó akkor azért kapod a criticálokat mert sávszélesség problémád van.
Ezalapján akkor az én 3mbites vonalam is problémás, mert előfordul néhány crit... -
A host fajlba irom be az ip-t, ez nem olyan free szerver, amihez kulon sajat klienst kell letolteni, tehat a jatek fajljain semmit nem modositok, csak a windows host fajlba beirom az IP-t. -
Szted hogy mész fel free szerverre???
[fáj..] -
A kliensen semmi nincs modositva! -
talán az hogy módosított kliens..
omg -
Számítástechnikai szakember ismerosom mondta, hogy az egyik legfobb ok ez lehet, de akkor meghallgatnam a te velemenyed is, mert hatha az megoldja a dolgot :) -
Na azert ennyire nincs sok kedvem 25 alatt maradni :) Inkabb felnyomok 1 karit, es kesz. DeLVLezes 1x raten... hat sztem haggyuk, igyis 3x-hez szoktam most :) -
Gumbo #51591 sztem ez nem a sávszélesség miatt van -
Az lesz, meghozza toros szerintem
(meg mindig nem dontottem el
)
-
Nekem mindenfelekeppen solokari kell. Nem azert, mert nem szeretek partizni, hanem azert, mert itthon a net 4 gepre van szetosztva routerrel, ezert savszelessegi gondok miatt bnagyon sok criticalom van! Képzeld el: bevesz partiba, kidob a gep. visszalepek, bevesz megint, megolunk 2 mobot, kidob a gep. Van, hogy 15-30 percenket kicriticaloz, es ez a partitarsnak eleg idegesito lehet. Ezert kell nekem solokari, mert ha kidob visszalepek, es folytatom tovabb, de nem idegesitem a partitarsam az eltuneseimmel. -
trainparty? az mi is?
-
Csáásztok! Gordi van? 
Bazzeee Lionnán legyakták Valakast!!!
-
-
Vagy a Rising sun modszer:)!
O u make dwarf good:)
i am laging can u get weapon in hunters?
i need to go to hunters come
5 perc es altalaba pm ez! i am here
mire te sry i miss i am in aden
mire 5 bol egyszer nem adja fel elmegy adenba:)
te meg sry my group go to goddad raid i need to go:)
volt ,hogy a barom giran aden utat megtett 2x
-
najó #51584 durva,igaz eddig csak a BT1-et neztem meg,uprising siman nyert,3vs3 1vs1 elég vicces volt:)