88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Monknak kell a boxer, raidernek pole, balta vagy sima kard vagy kétkezes kard, de nem duálkard -már ha a skilljeit is használni akarod 
-
a pk stat ledolgozós questre tud vki linket adni nekem? -
Videjó Még1:) -
Szia!
Ezeket talaltam neked, remelem jok lesznek, es segithettem vele!
Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 1
Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 2
Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 3
Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 4 -
azt nem lehet, de a fist-et, ami szinten dual, es 3 fele enchant kozul valaszhatsz ra, azt meg igen
-
asszem azt nem lehet... -
Rajta vagyok az ügyön
Sajna a 74 -> 75 az nekem kb 2-3 hét. ű
Valaki pls nyomjon be linket mely quesztek/quesztitemek kellenek a nobleshez és a herohoz. (Az IC fórumunkon van egy leírás de az nekem kevésnek tűnik) -
Raiderkén miért dual-t csináltál neki? Miért nem boxer-t? A dual kardot nem tudom lehet-e upgradelni a mammon blacksmithnél. -
jah, hogy kaptam választ itt is. köszi azért ;) -
időközben megkaptam a választ... új winrar kellett. asszem ez a no comment kategória.
-
Pukkka #51694 Új winrar . -
szervusztok. lenne egy problémám, szeretném, ha valamilyen formában segítenétek. ma már írtam egy fórumra, ha nem baj, bemásolom ide az ottani szöveget.
szal:
"srácok... szeretnék egy kis segítséget kérni. még nem volt dolgom a lineage-el, de mivel sok barátom elkezdte most a restartnál, gondoltam kipróbálom [más mmorpg-kel aktívan játszom - pl. kalonline]. az éjjel a hivatalos oldalról leszedtem a ch4 pakkját, de kaptam egy olyan választ, hogy a tömörített fájl sérült. mondtam jó, b*ssza meg, leszedem újra. most jött le a gamershell-ről, de ezzel is ugyan az a gond. ha valakinek volt már ilyen, és tud rá valamiféle megoldást, az pls reflektáljon. egy esetleges "jó" lineage-nek is tudnék örülni.
előre is köszönöm!" -
Turboman #51692 Hello Mindenik!
A tanácsotokat kérném LV32 Orc Raider vagyok, csináltattam magamnak egy dubla saber D-s kardot, de nem igazán estem hanyat tőle. Még DSS-el sem igazán üt nagyot, van valami trükk hogyan lehet egy kicsit jobban felturbozni a kardot, vagy feleslegesen kidobtam egy csomó pénzt. Köszi az esetleges jó tanácsokat. -
Sanca #51691 Ha subclassoddal de-lvl-elsz 40-rol, akkor nem tudsz visszavaltani, amig nem leszel lvl 40 ujra. Nalunk 1-ik SR eppenhogy nem szopta be teljesen ezt siege elott. -
Sanca #51690 Gogo noblesse+hero!:P -
Sanca #51689 pontosan -
Sanca #51688 nem -
A subclass erre jó: Ha lvl 40en tartod: kiállhat az ember várva hogy lepk-zzák (nekem elég sok ellenségem van ahhoz hogy gondolkodás nélkül FIRST target legyek) nekik pk pont nekem csak release és ha elunom váltok másfajta classra ami ismét 40es
. Jah ha vörös lett az ellen akkor már lehet hívni a haverokat egy kis vadászatra
Ha magas szintű subclassod van akkor azzal a classal partyzol ameikre szüksége van a partynak. Nem maradsz ki a Klán/Ally életből -
Bucser rosszul olvastad, vagy nem a lineage2.com-on, hanem egy free szerver honlapján 
Egyszerre természetesen csak az egyik kasztot tudod használni, a subclass végülis egy külön karakter, csak a neve meg a kinézete marad ugyanaz. -
Legyen Szeki a kockák mestere! Sokat tanulhatunk tőle, mi szegény kis halandók 

-
Tutyi szeret divatozni, és imádja a hajzselét 

-
Majd ha klán passzivitása engedi lépeget lassan szinteket 
(Jó, lehet hogy ma meg lesz lvl3 -sajna éjjel dolgoztam...) -

-
Grat. -
Jah tegnap éjfélkor felijedtem és gyorsan megléptem a 74-et.
Sajna ezen a héten nem leszek sokat, úgyhogy nyugodtan beérhettek
-
Jövő héten ha van még rá igény, akkor majd én megszponzorálom ha hiányzik még SP
-
csini a sérod , mondták már ?
-
CactuS007 #51676 És azt meg tudjártok mondani,hogy mi a különbség a hero és a nobless között? A hero az a tournamentben győztes nobless? Vegy valamit nagyon keverek?:) -
Valamint az első klasszod összes skilljet megtarthatod tulajdonképpen (legalább is én ezt olvastam a honlapon) -
A Subclass arra jó, hogy indíthatsz egy új karaktert, de nem kell elölről kezdeni, hanem rögtön lvl40-esként kapod. Meg persze kell a Noblesse-hez meg a Hero-hoz. -
CactuS007 #51673 Sziasztok! Off szerverrel kapcsolatban szeretnék kérdezni.Sajnos nem az igazi az angolom,igy szeretném a ti segitségeteket kérni pár dologban.El tudná nekem valaki magyarázni,hogy mi értelme van 1 kari subclassának? Eddig egyedül a Nobless questnél olvastam olyasmit,hogy kellhet a subclass.Van bármilyen előnye 1 subclassos karinak 1 subclass nélkülivel szemben? -
Nehogy azt hidd, hogy sokáig lesz ez a klán lv0-ás, sztem még ma meglett lv3-om.. Prof of blood sztem volt raktáron egy kevés, asszem csak az sp a kérdéses... -
lvl0 a klán, úgy tudom akkor még nem lehet írkálni a fej fölé. És már csak 3-an férnek be. :P -
Offon vagyok, Sieghardton
-
Prof William #51669 Végre a kisemberek klánja!
Offon vagy? ha igen hol és ha nem akkor is. :) -
Ezennel tagfelvételt hirdetek egy vadi új fless kis magyar szövi klánba!
Kizárólag inaktív, vagy igen lassan fejlődő, kicsi, alt karik jöhetnek lvl 1 től. Szörnyű hogyha valaki belép a kiskarijával lemarad minden értékes pletyiről alli csetbe.
A klánvezér InfenalTutyi, monster derby-n ácsorog, abszolút inaktív, de bevesz mindenkit és mindenki kap bevevő jogot, sőt még a feje fölé is írkálhat majd vicces dolgokat

[/IMG]
-
Jee elvileg ma delutan (5 korul kb.) kapom vissza a gepem! 
Addig is aki webkartyaval fizet az megmondana nekem, hogy pontosan hogyan kell kitolteni ott azt a form-ot, amikor kiirja, hogy $24,99 lesz, és választhatok Visa, Mastercard meg valami American valami kozul. Na mivel Mastercard kartyahoz tartozik hozza a Webkartya, ezert azt valasztottam, es akkor az utana levo lapot kene kitoltenem. A nev odaig ok, de a szamlazasi cimhez be lehet irni postafiok vimet, vagy csak a hazunk cimet fogjak elfogadni? Kartyaszamhoz gondol a wk szamat, expiration meg ha jol tudom lejarati datum, igaz? CVV kodja a wk-nak is van, ahogy elneztem a kartyat. Namost ha rautalok a wkra forintot, akkor azt elfogadjak ugy, es majd ok atszamoljak $-ra, vagy helybol $-ba kell vhogy rautalni?
Ja es az a ~$25 az mennyi magyar forintra atszamolva? Es hany $-t kell havonta fizetni, es az mennyi magyar forintba?
Bocsi, hogy sokat kerdezek, de mivel meg nem hasznaltuk a webkartyat, ezert nem igazan tudjuk, hogy ez hogyan muxik.
Szoval legszi segitsen valaki, aki webkartyaval fizet!
Elore is kosz...
(Dontottem, Elf toros, Plainswalker leszek! Remelem nem banom meg
)
-
Elhiszem
-
Lianli-t esetleg 2-3 70+-os nukerrel lehetne leszedni HA nem figyel az viszont tuti, hogy nagyobb QHP(quick healing potion) tartalékkal rendelkezik mint amennyi GHP-t én elfogyasztottam(ez a szám kb ötszámjegyű) az eddigi pályafutásom alatt. -
Az íjászon S-s cucc van -bár a tőrös tényleg nem látszik. De ha íjászt leszedik akár pirosodás árán is, már az is kicsi elégtétel!