88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Monknak kell a boxer, raidernek pole, balta vagy sima kard vagy kétkezes kard, de nem duálkard -már ha a skilljeit is használni akarod
  • Tufa
    a pk stat ledolgozós questre tud vki linket adni nekem?
  • FragStaR
    Videjó Még1:)
  • GamerAdams007
    Szia!

Ezeket talaltam neked, remelem jok lesznek, es segithettem vele!

Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 1
    Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 2
    Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 3
    Path to a Noblesse, Possessor of a Precious Soul - Part 4
  • GamerAdams007
    azt nem lehet, de a fist-et, ami szinten dual, es 3 fele enchant kozul valaszhatsz ra, azt meg igen
  • xt198
    asszem azt nem lehet...
  • Szekijoe
    Rajta vagyok az ügyön Sajna a 74 -> 75 az nekem kb 2-3 hét. ű
    Valaki pls nyomjon be linket mely quesztek/quesztitemek kellenek a nobleshez és a herohoz. (Az IC fórumunkon van egy leírás de az nekem kevésnek tűnik)
  • Szekijoe
    Raiderkén miért dual-t csináltál neki? Miért nem boxer-t? A dual kardot nem tudom lehet-e upgradelni a mammon blacksmithnél.
  • v150r
    jah, hogy kaptam választ itt is. köszi azért ;)
  • v150r
    időközben megkaptam a választ... új winrar kellett. asszem ez a no comment kategória.
  • Pukkka
    Új winrar .
  • v150r
    szervusztok. lenne egy problémám, szeretném, ha valamilyen formában segítenétek. ma már írtam egy fórumra, ha nem baj, bemásolom ide az ottani szöveget.
    szal:
    "srácok... szeretnék egy kis segítséget kérni. még nem volt dolgom a lineage-el, de mivel sok barátom elkezdte most a restartnál, gondoltam kipróbálom [más mmorpg-kel aktívan játszom - pl. kalonline]. az éjjel a hivatalos oldalról leszedtem a ch4 pakkját, de kaptam egy olyan választ, hogy a tömörített fájl sérült. mondtam jó, b*ssza meg, leszedem újra. most jött le a gamershell-ről, de ezzel is ugyan az a gond. ha valakinek volt már ilyen, és tud rá valamiféle megoldást, az pls reflektáljon. egy esetleges "jó" lineage-nek is tudnék örülni.
    előre is köszönöm!"
  • Turboman
    Hello Mindenik!
    A tanácsotokat kérném LV32 Orc Raider vagyok, csináltattam magamnak egy dubla saber D-s kardot, de nem igazán estem hanyat tőle. Még DSS-el sem igazán üt nagyot, van valami trükk hogyan lehet egy kicsit jobban felturbozni a kardot, vagy feleslegesen kidobtam egy csomó pénzt. Köszi az esetleges jó tanácsokat.
  • Sanca
    Ha subclassoddal de-lvl-elsz 40-rol, akkor nem tudsz visszavaltani, amig nem leszel lvl 40 ujra. Nalunk 1-ik SR eppenhogy nem szopta be teljesen ezt siege elott.
  • Sanca
    Gogo noblesse+hero!:P
  • Sanca
    pontosan
  • Sanca
    nem
  • Szekijoe
    A subclass erre jó: Ha lvl 40en tartod: kiállhat az ember várva hogy lepk-zzák (nekem elég sok ellenségem van ahhoz hogy gondolkodás nélkül FIRST target legyek) nekik pk pont nekem csak release és ha elunom váltok másfajta classra ami ismét 40es. Jah ha vörös lett az ellen akkor már lehet hívni a haverokat egy kis vadászatra
    Ha magas szintű subclassod van akkor azzal a classal partyzol ameikre szüksége van a partynak. Nem maradsz ki a Klán/Ally életből
  • Cobra.
    Bucser rosszul olvastad, vagy nem a lineage2.com-on, hanem egy free szerver honlapján
    Egyszerre természetesen csak az egyik kasztot tudod használni, a subclass végülis egy külön karakter, csak a neve meg a kinézete marad ugyanaz.
  • Sámán
    Legyen Szeki a kockák mestere! Sokat tanulhatunk tőle, mi szegény kis halandók
  • Sámán
    Tutyi szeret divatozni, és imádja a hajzselét
  • Sámán
    Majd ha klán passzivitása engedi lépeget lassan szinteket
    (Jó, lehet hogy ma meg lesz lvl3 -sajna éjjel dolgoztam...)
  • Sámán
  • Taptarap
    Grat.
  • Szekijoe
    Jah tegnap éjfélkor felijedtem és gyorsan megléptem a 74-et. Sajna ezen a héten nem leszek sokat, úgyhogy nyugodtan beérhettek
  • Szekijoe
    Jövő héten ha van még rá igény, akkor majd én megszponzorálom ha hiányzik még SP
  • Ogrus
    csini a sérod , mondták már ?
  • CactuS007
    És azt meg tudjártok mondani,hogy mi a különbség a hero és a nobless között? A hero az a tournamentben győztes nobless? Vegy valamit nagyon keverek?:)
  • Bucser
    Valamint az első klasszod összes skilljet megtarthatod tulajdonképpen (legalább is én ezt olvastam a honlapon)
  • Cobra.
    A Subclass arra jó, hogy indíthatsz egy új karaktert, de nem kell elölről kezdeni, hanem rögtön lvl40-esként kapod. Meg persze kell a Noblesse-hez meg a Hero-hoz.
  • CactuS007
    Sziasztok! Off szerverrel kapcsolatban szeretnék kérdezni.Sajnos nem az igazi az angolom,igy szeretném a ti segitségeteket kérni pár dologban.El tudná nekem valaki magyarázni,hogy mi értelme van 1 kari subclassának? Eddig egyedül a Nobless questnél olvastam olyasmit,hogy kellhet a subclass.Van bármilyen előnye 1 subclassos karinak 1 subclass nélkülivel szemben?
  • pharao
    Nehogy azt hidd, hogy sokáig lesz ez a klán lv0-ás, sztem még ma meglett lv3-om.. Prof of blood sztem volt raktáron egy kevés, asszem csak az sp a kérdéses...
  • Panicky
    lvl0 a klán, úgy tudom akkor még nem lehet írkálni a fej fölé. És már csak 3-an férnek be. :P
  • Sámán
    Offon vagyok, Sieghardton
  • Prof William
    Végre a kisemberek klánja!
    Offon vagy? ha igen hol és ha nem akkor is. :)
  • Sámán
    Ezennel tagfelvételt hirdetek egy vadi új fless kis magyar szövi klánba!
    Kizárólag inaktív, vagy igen lassan fejlődő, kicsi, alt karik jöhetnek lvl 1 től. Szörnyű hogyha valaki belép a kiskarijával lemarad minden értékes pletyiről alli csetbe.
    A klánvezér InfenalTutyi, monster derby-n ácsorog, abszolút inaktív, de bevesz mindenkit és mindenki kap bevevő jogot, sőt még a feje fölé is írkálhat majd vicces dolgokat
    [/IMG]
  • GamerAdams007
    Jee elvileg ma delutan (5 korul kb.) kapom vissza a gepem!
    Addig is aki webkartyaval fizet az megmondana nekem, hogy pontosan hogyan kell kitolteni ott azt a form-ot, amikor kiirja, hogy $24,99 lesz, és választhatok Visa, Mastercard meg valami American valami kozul. Na mivel Mastercard kartyahoz tartozik hozza a Webkartya, ezert azt valasztottam, es akkor az utana levo lapot kene kitoltenem. A nev odaig ok, de a szamlazasi cimhez be lehet irni postafiok vimet, vagy csak a hazunk cimet fogjak elfogadni? Kartyaszamhoz gondol a wk szamat, expiration meg ha jol tudom lejarati datum, igaz? CVV kodja a wk-nak is van, ahogy elneztem a kartyat. Namost ha rautalok a wkra forintot, akkor azt elfogadjak ugy, es majd ok atszamoljak $-ra, vagy helybol $-ba kell vhogy rautalni? Ja es az a ~$25 az mennyi magyar forintra atszamolva? Es hany $-t kell havonta fizetni, es az mennyi magyar forintba?

Bocsi, hogy sokat kerdezek, de mivel meg nem hasznaltuk a webkartyat, ezert nem igazan tudjuk, hogy ez hogyan muxik. Szoval legszi segitsen valaki, aki webkartyaval fizet!

Elore is kosz...

(Dontottem, Elf toros, Plainswalker leszek! Remelem nem banom meg )
  • Sámán
    Elhiszem
  • Szekijoe
    Lianli-t esetleg 2-3 70+-os nukerrel lehetne leszedni HA nem figyel az viszont tuti, hogy nagyobb QHP(quick healing potion) tartalékkal rendelkezik mint amennyi GHP-t én elfogyasztottam(ez a szám kb ötszámjegyű) az eddigi pályafutásom alatt.
  • Sámán
    Az íjászon S-s cucc van -bár a tőrös tényleg nem látszik. De ha íjászt leszedik akár pirosodás árán is, már az is kicsi elégtétel!