88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sosem lesz. :D -
jah mert nem azért jövök ide ,hogy fél oldalon a VGA bajodat olvassam. /arra van külön topic/ -
Hat az meg kicsit arebb lesz, kb meg 7 hónap :) -
-
Sanca #51740 Legalabb gyarapszik a hozzaszolasok szama, es egyre kozelebb kerulok a #100000. kommentemhez. -
ennyire zavar, hogy probalnak nekem segiteni?? -
mijafasz ez itt..... VGA topic?? -
szerintem is cserélj hűtést, nemazért, nekem votl egy ati 9600-om, ugyanezt csinálta (csere kártya volt)
volt egy nvidia fx5700 ugyanezt csinálta, adtak helyette gef 6600-at, az is ezt csinálta, utána jött az ati 9600... az is ezt csinálta... mind1iken gyári hűtés volt...
utána adtak egy gef 6600-at, ami jónak tűnt, de vettem rá egy zalmant énis, h. milyet nemtom, de szerintem te is vegyél rá egyet... -
Nekem nemhinnem hogy hutes problema... 12 oran keresztul ki volt kapcsolva a gep, most bekapcsoltam reggel, se rogton ilyen volt, meg mielott ideje lett volna tulmelegedni. -
Felraktam egy regebbi drivert, ugylatszott jo. 4-5 perc mulva bejott megint minden. Letoroltem, felraktam a legujabbat, ugylatszott jo, par perc mulva megint minden szar lett... -
A Catalyst Control Center 3D-s valamilyeben (amirol kuldtem a kepet) is szar, a 3D Mark-ba azert turhetobb, a Lineage-be brutalis kezd lenni (5 percig jatszottam igy, es azalatt ugy felhuzta az agyam ez az orokos villozas, hogy az nemigaz), viszont a JediKnight 2-be csak nagyon neha bukkan fel ilyen, de ott is van! Mas jatekkal most nem nagyon jatszom. -
homeless #51733 Egyáltalán miért 9800pro-t vettél? 6600gt sokkal jobb kártya és ugyanott van árba. Amúgy a gyakori driver csere is szokott hasonló hibákat előidézni. Én mindig csak akkor rakom fel a legújabb drivert, amikor vindózt telepítek. Mi a fasznak frissítsem hetente? Hogy a kvék 4 1 fps-el jobban menjen? Ha meg csak az L2 szar vele akkor biztos, hogy nem a kártya szar. Esetleg próbálj ki egy régebbi vagy újabb drivert, de úgy hogy a régit előtte normálisan leszeded! Ha minden játék szar vele akkor vidd vissza a boltba. -
Sanca #51732 Nekem is szar volt a kep regen, egy ati 9800pro-val. Ment szepen 2 honapig, egyszercsak elkezdett hasonlo faszsagokat produkalni. Aztan par ora szopas utan rajottem hogy a nyari melegseg miatt van ez - gyari hutes volt rajta. Vettem 1 zalmant, az megoldotta a problemat. -
Sztem is a kartya hibas, abbol gondolom mert en is jartam igy Ati vgaval. Nekem is szet esett a kep nehany jatekban e sa 3dmark is erdekesen futott rajt. Visszavittem, egy napig koslattak rajt a boltban es masnap kicsereltek. Sztem te is tedd ezt, foleg ha mas jateknal is sz@r. -
Nekem az új videokártyával ugyanez volt a bajom. Valami összeférhetetlenség volt a gépben. Ha jól emlékszem (mivel nem vagyok nagy gépmágus a lineage a lényeg 
) nálam a memóriával voltak gondok.
-
Mi is mostanság a tök új videókártyával szívtunk. L2-nél időnként szaggat, elkezd villogni összevissza a képernyő, van hogy teljesen beáll, "összetörnek" a képek stb -aztán elvittük garancia ügyben és kijött hogy csak képzelődünk mert a kártya tuti tök jó -szal kuka... 
A régi van visszatéve de az meg tök béna...

De az a távolról csíkos kapu bizti videókártya bibi? Kb így jönnek be a tájak elemei is ahogy egyre közelebb érsz hozzájuk (főleg inkább a jobban kidolgozott városokon belül jellemző) -bizonyos szögből nézve 1-2 kapu néha nekem is csíkos, de ha kicsit elmozdítom a nézetet egyből minden ok.
-
Culram #51728 Ez van olyankor mikor te szerelteted össze a gépet, nem tudni mit raknak bele. Én darabokban veszem meg, és én rakom össze. Így ha kell szét is szedhetem, nem kell félnem a garancia miatt. -
Ez tok uj kartya... nemhinnem a kartya a hibas -
Cseréld le a hűtést rajta... nekem is ilyesmi volt nemrég a bajom vele, egy hűtőcsere megoldotta. Ha tényleg ez a gond akkor megúszod 2-5K HUF-ból, ha nem akkor meg úgyis új vidkárty kell ami meg 40+K úgyis... -
Ha nincs garancia a kártyára, akkor valószínűleg nemsokára kuka 
Milyen tápegységed van, illetve jól be van-e dugva a tápkábel a videókártyába és a kártya az alaplapba? Még annyit érdemes megnézni, hogy rendesen megy-e a hűtőventillátor a kártyán. -
Upsz lemaradt a kep...
-
Valahogy igy nez ki.
Aki tud segitsen legyszi!
-
Ez nem belepeskor van, hanem ilyennel dob ki. Utana tok siman be tudok lepni! Amugy meg megneztem a 3DMark05-ot (nem regisztralt), es ott neha (elejen folyamatosan, kis allitgatas utan mar csak neha) be-be villannak ilyen fekete "lapok". 3szog alaku, meg negyzet alaku, ilyen tok fekete síkok, de azt nem igazan tudom kikuszoboolni, szerencsere mostmar csak neha villannak be ezek. Amugy meg ott kb. 15 FPS-el megy a 3 jatek teszt, utana elindul valami proci teszt vagy mi, es ott meg 1-2 FPS!! De jatek kozben meg van vagy 100 FPS-em! -
nem értem ezzel mi a gond , ha megnézed az összes hasonló helyen csak tagoknak áll rendelkezésre a gyorsabb/soron kivüli letöltés ... egyenként ami érdekel így is le tudod szedni
-
Akkor még épp időben vagy 
-
Na végre leesett, hogy melyik klánhoz is csatlakoztam:D azért így már sokkal ismerősebb néhány ember innen amúgy ShowYourSoul a becsületes karakter nevem:) -
emberek ez vicc! nem elég hogy fizetünk az akkokért de még a túrnament videók gyors letőltéséért is fizetni kelljen ehez kell ám vastag pofa 

-
hivatalos videók az eddig lejátszott battle tournament meccsekről (sieghardt is van)
-
jaja, cél a 78 
Gather: kb 1 hete léptem ki -
Grat-Grat Iluvator! Telleg nem kell már sok :P -
Grat illu! Nah most huzz bele, nemsokan itt a subbclass, vagy te 3. classra gyursz? -
Ilyet csak free szerveren fogsz látni, ez azt jelenti általában, hogy beestél a textúra alá, ezért nem tudsz belépni a játékba. Ha va na szerver weboldalán unstuck lehetőség, akkor azzal tudod kiszedni magad, ha nincs, akkor GM-nek kell szólni, hogy rakja odébb a karaktered.
Ez a csíkosodás meg érdekes. Más játékban, 3DMarkban nincsenek grafikai hibák? -
Gratu Ilu, csak nem látszik a logó vagy télleg kiléptél a klánból? -
Valami otlet, hogy ezt mi okozza?
-
Asszem catalyst 6.4, es DirectX 9.0c. -

-
Melyik driver van fent? -
Na de mi nem stimmel?
-
Ennél még az én 4200ti-m is jobb képet csinál. :P
Valami nem stimmel az tuti. :) -
Radeon 9800 Pro grafkartyam van most az uj gepemben, de ez miert ilyen bugos? 

Ez miert olyan csikos ott a kapunal?
Ha kozelebb megyek akkor meg jo!