88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem tudom ki volt rá kiváncsi
de megmuti 
-
Jah es kb 1 hét kell neki hogy nobless legyen.
(mondjuk ahogy én tudom ő néha beül botpartyba szobán kívül legalábbis a gladiátorral
a necro subbal nem tudom)
-
Kanadai magyar. Akkor szokott xp-zni amikor az amcsik. Volt már fenn ventrin is 
Ettől függetlenül irtotta a magyarokat mert ellenségek voltunk.(most nem tudom ki kivel van
)
Asszem olyan 13 éves lehet. -
ki lehet CsGunss?
kicsit beszel madiar..: te itt hunt? :D -
Sonic13 #52286 CIBes a legjobb, olcsóbb is, sokkal megbízhatóbb és azt rögtön odaadják nem kell várni egy napot se. -
dragster #52285 Úristen Szeki te tényleg kocka vagy :) GZ! Várom a bejelentésed mikor már Hero vagy
-
majd pm-be küldi el :) -
Jó kezdés! 
-
MINDEN FREE SERVER HIRDETES TILOS!!!! -
dadas9999 #52281 köszi. remélhetőleg jövő hétvégén már áden földjén is üdvözölhetlek titeket. -
alig várom
-
Vasárnap este fele jövök addig Diniz felelős a renitens személyek leosztásáért aztán majd takarítok :) -
Bazze úgy papolsz hogy közben azt sem tudod mi van offon... Bocs de elég szánalmas... -
Lol ember lvl6 os conci+dc setben is kiutlek a castbol de nem téged hanem egy valódi offos herot is. De kár a szóért...
Zsír noob vagy sajnálom. -
Block #52276 maja sett meg a concentration mirt is vvan eggyutt ? concentration+50% kiutes elleni a dc sett inkabb az a jo...
amugy egy dc lv78-ast ha pkzni akar nem allit meg senki..
van mar offon ilyen? mert abba jobb nem belekotni... -
már nagyon régen otp-s webkártyával fizetem l2-t
mastercard tipusú, van neki egy külön számlaszáma, de nem kell vele foglalkozni, csak a kártya száma(amit majd egy papírfecnin kapsz meg) a lényeges
ügyelj arra, hogy mindig legyen a webkártyán pénz, mert csak úgy tudsz vele fizetni
nem elég, ha a saját számládon van a lóvé, át kell majd utalni a webkártyára
ezt majd az otp oldalán a bankkártyák közötti átutalás menüpontnál tudod megtenni, pár perc alatt kész, aztán már el is költheted a pénzt -
Igen jo uton. A hujjjje 0tpesekrol en is tudnek meselni.... Valaszd a mastercardot azt el kell hogy fogadja. Bar nekem sem tette. Viszont a havidijat szo nelkul leszedi. -
Nekem is WEBkártya van otp-s és Mastercard. -
Igen asszem mastercard de Fragstar-t kell kifaggatni neki az van OTP WEBkártyája. -
jó kérdés nekünk Mastercard van -
dadas9999 #52270 hali. lenne egy kérdésem akinek otp-s webkártyája van.
ma nyitottam az OTP-ben egy elektronikus számlacsomagot, mert ehhez lehet kérni webkártyát. kértem is, jövő héten csütörtökön állitólag kész is van.
regisztráltam a lineage2.com oldalon egy accountot. van egy activate gomb, ha azt megnyomom a következő oldalon lehet fizetni. a legördülőlistából iválasztom a kártya tipusát. na itt jön az első kérdésem: milyen kártya az amit én kapok majd? az otp.hu mastercard tipusut irnak, bár rohadtul nem igazodok ki, az otp-ben pedig maestro-t mondanak, de az meg nem elkalmas netes fizetésre. szóval teljesen nem tudom hol vagyok és ami szörnyű, hogy az otp-ben olyan hülye az összes mint egy vak pávián. fogalmuk sincs az egészről.
kérdésem még az, hogy jó uton haladok egyáltalán hogy végre legyen egy nyomorult webes kártyám és be tudjam fizetni az accountomat? -
meik freen tolod? adj címet -
Jah es sorry, hogy az idei visszavonulasomkor, mivel most nincs befizetve az acc, nem osztottam szet a cuccaimat, de most ez nekem igy jobb :D -
Nincs kiskarim :D
Egyebkent most Fstar, Zebedee, Trzane, meg meg egy par IC-s nyomulunk free PVP szervern :D nagyon mokas :D -
Giran pet managert a Prestigious...-nál talalod. Cronos pedig huntersben az egyik hid bellett all. -
Turboman #52265 Köszi a segitseget, de nem igazan teljes a terkep. Vegul is Giranban pet managert keresem a terkepen nem talalom, es Hunter Villageban meg Cronost keresném. Meg szeretnem csinalni a sarkany kuldetest, ehez kellettek volna az emlitett szemelyek. -
mi az a pwn?
-
nincs is jobb annál, amikor giran siege nél (még anno amikor védtük, és utána mentünk antharast ölni először) az ellenség varázslói nyomik voltak, és az 2-2 íjász ráállt egy sps/necro/sorc/sh -ra, aztán 1-1 lövés és feküdt hiába a heal xD
meg mondjuk siegen az nyeri az első kört, aki gyorsabban, és agresszívabban zergeli a másikat. egyébként sps/he pwn. -
Halóóó! Üzi ment, de látom még nem sikerült megnézni, úgyhogy megkerdezem itt is, hogy mennyi az ára?! -
http://www.l2orphus.com/towns.php -
l2dc.onlinewelten.com-on ra tudsz keresni es asszem terkepen megmutatja hogy meik helysegben van, de lehet hogy az mar eleg regi oldal es nem pontos... -
Turboman #52259 Hello Mindenkinek! Szeretnek egy kis segitseget kerni, hogy lehet egy NPC megtalani egy adot varosban. Anelkul hogy vegigkene maszkalnom az osszes utcat. -
csak csendesen jegyezném meg hogy tudd itt az off-on a magasabb karakterek elég ismertek (ha van rajta klánlogo ha nincs
) kb mindenki tudja ki meik oldalon áll. Ezért az szokott nyerni pvpn aki hamarabb látja meg az ellent hamarabb targetel és hamarabb dönti el hogy a másiknak halnia kell. Többször előfordult hogy engem kiütöttek a party recallból (mj set és concentration 5) !!!! 1 másodperces spell. Ha egy nuker eldönti ölni fog akkor csak bsoeval van esély menekülni menekülni habár az is 1 másodperces lett és láttam már interruptolódni azt is
Az sps-nek azért van egy kicsivel nagyobb esélye mert kettőt kasztol addig míg a tőbbi nuker kaszt 1 spellt elnyom, ha bejön a cancel akkor 3at kasztol. Amúgy ugyanúgy hanyattesik bármeik nuker, ha nem targetel elég gyorsan az ellenre, vagy nyom BSOE-t
.
-
LOL 
-
van egyáltalán officialos karid? valszeg nincs. akkormeg kuss -
Sorry, tesóm gépe használható most, és nem gondoltam, hogy vele vagyok belépve
Na én húztam...
-
Hát emberek sikerült ellógnom az utolsó 2 óráról, hogy haza tudjak jönni pakolászni... Egyébként ez a HUNCsuzlee-s dolog abból származik, hogy már egy tucat MXG-s és Blaze-s meg IC-s arctól kaptam PM-et, hogy hali, te biztos csuzlee kiskarija vagy, és hogy miért nem a nagyobb karidat tolod
.
Végülis legalább valamiröl híres vagyok a szerveren... BB -
Block #52253 Nemá kilehet ütni huu...
lv2 conci es egy dc sett es akkor aztan kinemut egy sps a varibol....
ellö egy aura-t aztan mar alszik es es onnantol meghaklt.... ennyi -
Hmmm Catalyst... Hat vegulis ha ma'n lecsó akko legyen zsiros, mint mondta volt anno, 8alt. vegzett feletesem a katonasagban. -
Huh hirtelen eszembe jutott hogy ha az allyk ilyen tendenciával szűnnek meg akkor a Rising Sunnak jó esélye van elnyerni, hogy egyébb ellenség híján a Catalyst egyetlen főellensége legyen
A catalystot csak sps/necró zerggel lehet feltartóztatni úgyhogy sps-ek húzzanak bele jó eséllyel sokat fognak halni pvp-n ha nem figyelnek
De azért adok egy kis esélyt azoknak akik velem akarnak továbbra is partyzni mivel én mindegyik kasztommal elértem már a "FIRST TARGET" (pvp esetén ha nem lilul lepkzandó
) pozíciót