88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Futkoshatna körbe minden védő, de mondjuk létráért cserébe lehetne minden várban gyári íjászcsapat, ami csak a létrásokra összpontosít
-
Valaki meg mondaná ennek a bossnak a nevét ...thx -
Jah, DE hátulról is lehetne 1 pillanat alatt támadni és az udvar egy pillanat alatt el lenne foglalva
-
Gondolom létrán mászás közben nem nagyon lehet majd fegyit használni, szóval nukerek védők örülnének -
Az ötlet nekem tetszik majd beírjuk a GM-eknek hátha...
-
a képen amikor a várat támadják létrán mennek fel a várfalra, szerintem arrol beszelnek -
Milyen létra?
-
szerintem c12 -
majd c6-ban -
szörnyű :,( ... lol -
Kár, hogy ez a létrás dolog nem működik a gaméban.... -
LaWMaN #52399 Csak hogy ne maradjunk további képek nélkül. Plusz egy kis szívfájdítás pár L2 fannak 
A Collectors Edition tartalma:
A doboz belső fedele kinyitva:
A játékhoz adott térkép (igaz ez még a C1-es verzió):
A poszter:
És végül - a legfontosabb - az igazi papírtank
:
-
Letal0 #52398 Visszaterve az arany parducra tenyleg erdekes en se tok ilyenrol:D megneztem a videot fura lehet amikor csinaltak a c4-es patchet meg benn volt a jatekba es amikor teszteltek ugy gondoltak tul tap lenne azt kiszedtek csak a videoban meg benne hagytak en csak ezt tom elkepzelni! -
grat noell!
Akkor már én is feltewszek egy képet, amin illusztálni szeretném az L2-o életét...Ogri/ Chara figyelmébe ajánlanám a bal alsó kockát

-
LaWMaN #52396 Nem is olyan rég készítettem ezt a képet.
-
-
nembaj, fő a fun! :D -
na még valaki félre érti :) nem voltunk akkora póverek ám
ennek ugyanis futás lett a vége, DE! senki nem halt ki
-
yuupppiieee :)
drakuula Zsuzs:P ugyi vagy :P -
wow oWnage^^ gratz Skacok :)))) csak igy tovább :P -
kibaszot nagy arcok vagytok):
-
Hajrá Magyarok
-
"https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_account.pl
itt tudsz regelni master accot (mindent figyelmesen tölts ki, mert még szükséged lesz az itt megadott dolgokra)
azán belogolsz itt: https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl
kiválasztod hogy "PURCHASE CODE", aztán a listából a lineage 2-őt... megadod a bankkártyád adatait és már meg is van a serial
Ezután visszamegy a plaync.com-ra, belogolsz és az "ADD GAME"-re katt, beírod a serialt, ha jól emlékszem ezután lehet accountot csinálni amivel már a játékba tudsz majd belépni, aztán megadod neki, hogy a tobábbiakban bankkártyával fogod fizetni a játékot, és ettől kezdve lehet loginolni és kezdődhet a grindelés"
Thx 2 Ilu -
A mai nap se telt party nélkül...a mi kis csapatunk elég erősnek találta magát TOI LvL3omhoz....Háth itt az eredmény:) 20perc után kicsit meguntuk h 1xre 1 mobot ölünk ezért bekeményítettünk....de nem lett belőle halál:D
-
Jo3y #52386 Wáoh! 1 nap alatt 1 szint..minden elismerésem :)

-
Gratula, mostmar nem én és Ogri vagyunk az 1. ally/party bufferek 

-

-
IGazi ork boszi lettél:) grat. -
m4rko #52382 és ott mit kell csináni amikor az "ADD GAME"-re kell menni? -
Gratuka
-
Gratula
-
Grat! 
-
Grat
-
Gratula!!!! 
[#taps
-
Juhééé
haste2 / acumen3 
-
-
Jo3y #52374 Hali. Hát előszöris szentem felesleges megvenned eredetibe amikor ha letöltöd simán tudsz azzal is játszani, csak elötte regisztrálnod kell Itt. Ahoz hogy játszani is tudj bekell fizess elöszöt 6500FT körüli összeget ami az 1szeri megvásárlás utána havi 3000Ft-ot hogy játszani is tudj. remélem mindent érthetően leirtam ha vmit elrontottam vki ugyis kijavit :D -
m4rko #52373 Hello!hogy kell át menni OFF-ra?vki segitsen pls(nemtom hol lehet megvenni a játékot eredetibe) -
Jo3y #52372 Hát szentem a humán nénik sokkal sexibbek, föleg az esküvői ruci áll nekik naonjól
-
én megmondtam hogy az ork csajok a legdögösebbek