88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nekem azért ekkorák a képeim, mert alapból 1280*1024-es felbontásban nyomom, egyébként meg JPG-ben fel tudod rakni a saját galériádba, asszem 1-2 MB a határ, nem 20 KB... -
Anahita #52492 hogyan szúrtok be ekkora képeket? 20kb-nál nagyobbat nem enged.
be akartam linkelni, hogy ma Elven Wizard lettem( tegnap kezdtem a game-t.)
Asan -
egy magas SE nem occsó :P -
Ha valakinek van egy SE-je olcso pénzért Sieghardt-on? PM ME
-
Lucky-Gay....Grat!!! -
1xru: 1x/1x/1x/1x/1x -
EAgle15 #52487 Sziasztok! Valaki tud leírást adni az Off serverek rate-iről. Érdekelnének, de sehol nemtaláltam meg őket. (Főleg a Sieghardt érdekelne) Kösz szépen. előre is. -
Nahát-nahát így jár az, aki őrizetlenül hadja a botjait cementary agró mobjai között... 

-
Tomasius #52485 Gondolom Nigtfallon játszol és itt fenn van 1 link hogy FREE SERVER FORUM. De azért segítek neked. GOdnolom 21es szintű lettél, és L2j serveren (pl NF) 21es szinttől nem működik a spoil skilled. Ezért deleveleztesd magad, szólj valami havernak hogy verjen vissza nagyjábból 20as szintre, de ne csak 60%-ig mert azokon a macikon kb 1 szintet fejlődsz és utána még mindig kell pókokat spoilozni majd. Haverodnak lesz pár ingyen pvp pontja :) vagy mobbal ölesd le magad, ezt már te döntsed el. -
Turboman #52484 Hello Skacok! Kene egy kis magyarazat, eppen a torpemmel csinalom az elso kasztosodasomat, ott tartok amikor 30 db medve utan kapok egy ujjabb medevet amit ha meg olok kapok egy honey jar-t. A kerdesem a kovetkezo miert nem tudok spoil-lozni, mert csak igy tudok hozza ferni a cuchoz? Allandoan azt irja ki failed, de ha sikerul akkor meg a sweeper nem tudom hasznalni. Mit cseszek el allandoan, nem ugy mukodik a muvelet, hogy a mobot elosszor spoil nyomokra, es ha meg halt akkor asweeper-rel kiszedem belole az cuccot? Koszi a segitseget elore is. -
Itt kicsit emberibb nyelven:
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=29698&page=4 -
Tomasius #52482 Nézd meg a link címét és akkor nem meglepő. -
Nemtom nálam van-e valami betűtípushiba, de nálam az egész oldal kinai/japán irasjelekkel van irva! (Mondjuk ugy is a kep a lenyeg most...) -
Orcok, és más egykezeskard/ kétkezes karforgatók nézzétek meg ezt a linket, van köztünk varifegyó is :)
C5-os fegyok! királyak leszenk...
C5 In Action -
Naaaah azert ne gyertek olyan sokan, mert befoglaljuk veletlen a sieghardtot 

Jah és én is csatlakozok az elottem szolohoz
-
Gratula , éljenek az orkok
-
Adre #52477 Csatlakozok az előttem szólóhoz
-
EAgle15 #52476 Jövök én is official. Meguntam már a bugzásokat/lagzásokat. Csak idő kérdése... -
akarom mondani grat
-
garts
-
-
http://www.sg.hu/galeria/11446719671148637128.JPG
http://www.sg.hu/galeria/11446719671148637102.JPG
-
az a szararcú szájhős venice még mindig játszik? LOOL -
dadas9999 #52467 bankkártya nélkül sehogy, szüleiddel próbáld megbeszélni, hogy váltsanak egy ilyen kártyát.
időközben sikeresen megoldottam én is. majd írok egy rövid összefoglalót az egész bankkártyás ceremóniáról, akik most kezdik hasznos segítség lehet. -
Hmm hat aszthiszem a sieghar a tökéletes választás minden kezdőnek..
Igen be kell fizetned a 25 dolcsit vagy jurot.
minden enchant poontosan 60% eselyel jön be mindegy hogy +4 vagy +14
Ja és üdvözlet minden ujjonnan érkezönek
risingsun.uw.hu
És az hiszem lassan ez a legnagyobb magyar ally akár free akár off tekintetében. -
m4rko #52465 és aki 18 éven aluli és nincs bank kátyája az hogyan tudna játszani?: -
fr0z3n #52464 nem letiltottak hanem imageshack-rol nem lehet sg-re kepet beszurni -
Fuck már le is tiltották a képet... -
Hehehe
-
fr0z3n #52461 ha valakit erdekel egy kis l2 kepregeny:
http://www.mmorpgcollection.com/L2/comics/stabby/index.html
igaz angol de szerintem nem rossz
-
Sanca #52460 Ezek az "urbanlegend a témák" nem igazak, sose voltak.
Amit most mondok, abban nagyon nem vagyok biztos, de mintha ugy lenne hogy +3 utan allando a targy betoresenek az eselye, szal u.annyi esellyel torik be +4-re, mint +20-ra, de mondom ezt nem tudom biztosra, valaki megerosithetne. -
Sanca #52459 Hogy ha a quake helyett quake3-at ertettel, akkor igen, en vagyok az akire gondolsz:) -
Delyn! Nincsen biztos technika, mert minél több +-os a tárgy annál könyebben törik, ha jól tudom az enchantolt tárgytól is függ (mágus botok talán könyebben törnek)... Volt néhány urbanlegend a témában, pl. az Adeni templomban nagyobb eséllyel lehet encahntolni, vagy veszel rakat kicsi d-s ékszert, hozzá d-s enchant scrollt aztán nyomod amíg be nem törik és az után nyomod az enchantot a céltárgyra (mivel egymás után kétszer nem törik be tárgy)... de ezek nem bizonyítottakm, és csak legenda számba mennek.
Persze voltak enchant bug-ok a játékban amiket jónéhányan ki használtak, de ezeket már javították a hivataloson. -
Sanca te nem Quake eztél és nem ilyen trikós izomgyerek vagy ?
-
Delyn #52456 Azt szeretném kérdezni, hogy lehet sikeresen enchatolni.
Biztos van mindenkinke jól bevált praktikája erre a célra.
Neken személy szerint soha nem sikerül felvinni +8 felé mindig betört +6 nál és van 1 csomó d,a kristályom:(:(.
Nagyon örülnék ha megozstanátok velem 1-2 ilyen dolgot. -
Sanca #52455 1 jo tanacs:
Mindenkepp uj accot csinalj ncsoftnal, jegyezd meg jol amiket beirtal, hogy megmaradjanak, ne vegyel hasznalt accot. Mi Zolee-val anno hasznalt accot vettunk, mivel ugy gondoltuk hogy toljuk kicsit teonon funbol, azt csa, annyi penzt meger amennyier vettuk. Namarmost a mostani helyzetben, barmikor adnek 20-30k HUF-t is ha ezt visszacsinalhatnam, es eredeti accom lenne. -
Sanca #52454 Ingame meg nyugodtam pm-ezgethet mindenki, ugyse vagyok online sokat a vizsgaidoszak miatt:P -
Sanca #52453 En minden nap 2x nezem a forumot, az 1 masik dolog hogy nem vagyok forumwhore, es nem kommentezek mindig:D -
Jahm, nagy szívás, igen
Jobb lenne egy nem használt acc, de akiben megbízok, olyannak nincs levetett hozzáférése
-
dadas9999 #52451 lécci, lécci. meg kell venni ezt is 25 dolcsiért? :
Online Serial Codes