88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nos sztem nem csak ők vannak játékban , és nem csak őket kell nyaggatni. Mással játszani ezért....pff :( ejnye. lemaradtál egy jó kis eventről ahová d-s ruci nélkül is jöhettél volna :)p meghúzom a hajad ha legközelebb találkozunk -
Jah, mivel most nem volt szabadon D-s ruci a karimnak, ezért kicsit elszoktam az L2-től, és most mással játszogattam... mAilka-val meg soha nem sikerül egyidőbe fent lennem, hogy mostmár végre elkérjem tőle a ruhát... -
Én mindenre kapható vagyok, amennyiben állatok és más férfiak nem szerepelnek benne félreérthető pózokban
-
te ne cseteljél, jáccál, nem fejlődik a karid
-
Térképet is megnyithattad volna mellé akkor már hogy tudjuk hol van
Mindesetre eléggé egy érdekes tárgy...
-
De nagy itt a csön, persze téma hilyán van a csapat, akit érdekel ebben a pillanatban egy 42-es event boss üdül Ant nest-ben, aki szeretne egy nagyot ölni, az jelentkezzen HUNMata-nál... -
hát jó lenne már valami igazi móka -
najó #52730 én elvezem,tökjó igy 30-as szinten,csakugy hullanak a bossok:) -
Jó lenne ha ally szinten (mint a múltkori bossolás pl -amit mindenki élvezett és azóta is hiányol).... szóval jó lenne megismételni csak most event boss-al
ugyhogy próbáljunk meg ha lehet este összehozni egy ilyet 
Jelenzkezőket várok
-
tuti ebben vannak az event scrollok ... felkéne nyomni és jól kirámolni
-
Üdv Kockaországban...
nem ez nem free szerver ez a sieghardt és nekünk is van szép nagy scroll kockánk
itt a bizonyíték 
-
ha free-n játszol, akkor lehet nincs is a szerveren. -
Már egy képet is találtam róla!
-
Köszi, bár már jártam ott egy párszor, esetleg melyk részén, talán északra Cementery felé? -
Forsaken Plains -
Anahita #52722 érdemes a sárkányos küldit megcsinálni? van valamifajta haszna a kissárkánynak? -
huh , hirtelen milyen sok magyar kezd L2-zni xD -
Nemtudjátok hogy a Fallen Orc Captain-t hol lehetne keresni? Az általam ismert dropkalkulátorok nem igazán jelzik hogy holtalálható. -
Muhaha :D
McWolf, lvl 16 delf vazsi és növésben
-
nem tok mit hozzá fűzni ... egyszerüen szuper lesz
-
Gumbo #52717 miért nem traineltek?
OLal azt faszán lehet -
Hali emberek!!!
Véget ért Kóreában a C5 PTS és ez alkalomból csináltak egy összeszedett, vegyített akármicsodát a ferdeszemű barátaink. A videót érdemes megnézni!

Videjóóóó
(Hamarossan várható a PTS a mi szervereinken is) -
Nah emberek, kiszamoltam par dolgot! Rajottem, hogy 2-es partyba Meoh-val ha elkezdunk gyakni full buffban full manaval, es csak szivogatnek, akkor 15 perc alatt elfogyna mind2-onk manaja, es fejlodnenk 1*-ot kb, ami igen gyér teljesítmény...Vagy uj fegyot kell venni, vagy partyzni kellene menni...
Nah vki party?
-
GRATULAAAA!!!!Az őskockáknak csak így tovább két hónap és megint egy subolódhattok 

-
ARGHHHH
Írjanak már azok a hjgsjksrbg ncsoftosok, h engedik a többi accot egy bankkártyáról -
Na végre -
Mailkának meg:
-
Még egy kisérlet:
Szóval:
Graaaat!!!!
-
Nem mennek a szmájlijaim -
-
Graaat!!!!
-
gratulka nektek
-
Letal0 #52705 Grat! 

-
Gratu!! 
-
Gratz te tápcsíter hawkeye 
Persze gordinak is jár az elismerés
-
Gratullaa:D -
Gratu mindenkinek -
Gratu ez télleg gyors volt!
-
hmmz ezt asszem hamar bemákoltuk Grodi-val^^
-
Lol a hindemitre mentetek?
Hát akkor foggalmam sincs hogyan legyen pénzetek.