88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ZsuzS
    Nos sztem nem csak ők vannak játékban , és nem csak őket kell nyaggatni. Mással játszani ezért....pff :( ejnye. lemaradtál egy jó kis eventről ahová d-s ruci nélkül is jöhettél volna :)p meghúzom a hajad ha legközelebb találkozunk
  • GamerAdams007
    Jah, mivel most nem volt szabadon D-s ruci a karimnak, ezért kicsit elszoktam az L2-től, és most mással játszogattam... mAilka-val meg soha nem sikerül egyidőbe fent lennem, hogy mostmár végre elkérjem tőle a ruhát...
  • McWolfy
    Én mindenre kapható vagyok, amennyiben állatok és más férfiak nem szerepelnek benne félreérthető pózokban
  • Ogrus
    te ne cseteljél, jáccál, nem fejlődik a karid
  • GamerAdams007
    Térképet is megnyithattad volna mellé akkor már hogy tudjuk hol van Mindesetre eléggé egy érdekes tárgy...
  • pharao
    De nagy itt a csön, persze téma hilyán van a csapat, akit érdekel ebben a pillanatban egy 42-es event boss üdül Ant nest-ben, aki szeretne egy nagyot ölni, az jelentkezzen HUNMata-nál...
  • gPROject
    hát jó lenne már valami igazi móka
  • najó
    én elvezem,tökjó igy 30-as szinten,csakugy hullanak a bossok:)
  • ZsuzS
    Jó lenne ha ally szinten (mint a múltkori bossolás pl -amit mindenki élvezett és azóta is hiányol).... szóval jó lenne megismételni csak most event boss-al ugyhogy próbáljunk meg ha lehet este összehozni egy ilyet

Jelenzkezőket várok
  • Ogrus
    tuti ebben vannak az event scrollok ... felkéne nyomni és jól kirámolni
  • Ogrus
    Üdv Kockaországban...
    nem ez nem free szerver ez a sieghardt és nekünk is van szép nagy scroll kockánk itt a bizonyíték

• Cobra.
    ha free-n játszol, akkor lehet nincs is a szerveren.
  • Creator
    Már egy képet is találtam róla!
  • Creator
    Köszi, bár már jártam ott egy párszor, esetleg melyk részén, talán északra Cementery felé?
  • gPROject
    Forsaken Plains
  • Anahita
    érdemes a sárkányos küldit megcsinálni? van valamifajta haszna a kissárkánynak?
  • BEAST #52721
    huh , hirtelen milyen sok magyar kezd L2-zni xD
  • Creator
    Nemtudjátok hogy a Fallen Orc Captain-t hol lehetne keresni? Az általam ismert dropkalkulátorok nem igazán jelzik hogy holtalálható.
  • McWolfy
    Muhaha :D
    McWolf, lvl 16 delf vazsi és növésben
  • Ogrus
    nem tok mit hozzá fűzni ... egyszerüen szuper lesz
  • Gumbo
    miért nem traineltek?
    OLal azt faszán lehet
  • pharao
    Hali emberek!!!
    Véget ért Kóreában a C5 PTS és ez alkalomból csináltak egy összeszedett, vegyített akármicsodát a ferdeszemű barátaink. A videót érdemes megnézni!
    Videjóóóó
    (Hamarossan várható a PTS a mi szervereinken is)
  • TruBy
    Nah emberek, kiszamoltam par dolgot! Rajottem, hogy 2-es partyba Meoh-val ha elkezdunk gyakni full buffban full manaval, es csak szivogatnek, akkor 15 perc alatt elfogyna mind2-onk manaja, es fejlodnenk 1*-ot kb, ami igen gyér teljesítmény...Vagy uj fegyot kell venni, vagy partyzni kellene menni... Nah vki party?
  • Padidiver
    GRATULAAAA!!!!Az őskockáknak csak így tovább két hónap és megint egy subolódhattok
  • McWolfy
    ARGHHHH
    Írjanak már azok a hjgsjksrbg ncsoftosok, h engedik a többi accot egy bankkártyáról
  • Sámán
    Na végre
  • Sámán
    Mailkának meg:
  • Sámán
    Még egy kisérlet:
    Szóval:
    Graaaat!!!!
  • Sámán
    Nem mennek a szmájlijaim
  • Sámán
  • Sámán
    Graaat!!!!
  • Ogrus
    gratulka nektek
  • Letal0
    Grat!
  • GamerAdams007
    Gratu!!
  • pharao
    Gratz te tápcsíter hawkeye
    Persze gordinak is jár az elismerés
  • matamm
    Gratullaa:D
  • TruBy
    Gratu mindenkinek
  • VipJoco
    Gratu ez télleg gyors volt!
  • mAilkaEVO3
    hmmz ezt asszem hamar bemákoltuk Grodi-val^^
  • Gordis2k
    Lol a hindemitre mentetek?

Hát akkor foggalmam sincs hogyan legyen pénzetek.